انتقاد علمای قم از رئیس جمهور به خاطر وضعیت حجاب - خبر روز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
عمل اندک همراه با دانش، بهتر از عمل بسیار همراه با نادانی است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
امروز: جمعه 103 اردیبهشت 28

انتقاد علمای قم از رئیس جمهور به خاطر وضعیت حجاب

حجه الاسلام محمد تقی رهبر در هشداری صریح خبر داد؛انتقاد علمای قم از رئیس جمهور به خاطر وضعیت حجابچرا رییس دفتر رئیس جمهور باید کنار یک هنرپیشه کذایی بنشیند؟

حجة الاسلام محمد تقی رهبر نماینده مجلس و رئیس فراکسیون روحانیت مجلس ضمن انتقادات تند از وضعیت حجاب در جامعه، مبارزه با بی حجابی را وظیفه دولت دانستند و از گلایه برخی از علمای قم به رئیس جمهور به دلیل بی توجهی به این موضوع خبر دادند.
 
 
به گزارش سرویس جامعه جهان، مهمترین بخش های صحبت ایشان در خصوص حجاب در جلسه انصار حزب الله تهران در ادامه می آید:
 
" * اگر ما این چند وقت قدری خودداری می کردیم، به خاطر این بود که می گفتیم فتنه گران خفه شوند و از این فضا خارج شویم. الان روند بدحجابی به گونه ای شده که تبدیل به بی حجابی کامل شده است و کار به جایی رسیده است که بعضی از زنان در اتومبیل هایشان روسری را برمی دارند و همین طور در خیابان ها با آرایش های تند و آنچنانی و لباس هایی شبیه مانکن تردّد می کنند!

* مدتی بود که نیروی انتظامی برنامه برخورد با مفاسد و اراذل و اوباش و مسائلی را داشت و بالاخره یک ترسی برای هنجارشکنان بود و با آنان برخوردی صورت می گرفت. من به سردار احمدی مقدم گفتم که شما گشت ارشاد را ادامه دهید و او در جواب گفت بعضی مقامات گفته اند که ما این روش را نمی پسندیم و باید کار
من به سردار احمدی مقدم گفتم که شما گشت ارشاد را ادامه دهید و او در جواب گفت بعضی مقامات گفته اند که ما این روش را نمی پسندیم و باید کار فرهنگی برای جامعه صورت پذیرد. در جواب گفتم که هرکس چنین چیزی گفته است بیجا کرده است و کارش اشتباه است.
فرهنگی برای جامعه صورت پذیرد. در جواب گفتم که هرکس چنین چیزی گفته است بیجا کرده است و کارش اشتباه است. اسلام می گوید کار فرهنگی انجام دهید و از آن طرف هم جلوی منکرات را بگیرید. 

*علمای قم فریادشان بلند شده است. آقای رئیس جمهور که انشاءالله خداوند او را تایید کند کارهای خوب بسیاری دارند اما علما گلایه شدیدی از ایشان کرده بودند؛ چرا در جامعه حجاب لوث می شود، وضع بعضی از زنان ناجور است، بسیاری از دختر و پسرها در دانشگاه ها، فضای فیلم و سینما، خیابان و پارک اصلا حدود شرعی را رعایت نمی کنند. پس حکومت چه کار می خواهد بکند؟
 
* اینکه علما یک مقدار عصبانی بودند و مدتی هم رابطه حوزه با دولتمردان ضعیف شده بود مربوط به همین گلایه ها بود و این انتظاراتی است که خدا، پیامبر(ص)، حوزه و علما دارند. ما اینها را به خود آنها خواهیم گفت، از جمله این بدحجابی ها که مبدل به بی حجابی شده است! آخر این ده سانت روسری که زنان روی سر می اندازند و از این طرف و آن طرف موها بیرون ریخته و یک لباس چسبان مثل رقاصه ها و آرتیست های هالیوود، کجایش به حجاب اسلامی می خورد؟! آن موقع وقتی اعتراض می کنی، می گویند مشکل ما حالا یک مقدار موی دختران نیست؛ در حالی که بعضی زنان و دختران تمام اندام و سرتا پایشان را بزک و درست کرده و جلوی چشم نامحرم میآیند!
 
* اینها درکشان از اسلام نادرست است. آن وقت می گویند باید کار فرهنگی کنیم و
اینکه علما یک مقدار عصبانی بودند و مدتی هم رابطه حوزه با دولت مردان ضعیف شده بود مربوط به همین گلایه ها بود و این انتظاراتی است که خدا، پیامبر، حوزه و علما دارند . ما اینها را به خود آنها خواهیم گفت، از جمله این بدحجابی ها که مبدل به بی حجابی شده است!
کار فرهنگیشان هم ساختن هزاران سالن سرپوشیده ورزشی در سراسر کشور برای جوانان است. البته ورزش خوب است و ما هم خوشحالیم اما آیا کار فرهنگی فقط ساختن ورزشگاه است؟ یا اینکه بگوییم میلیاردها ریال بودجه فرهنگی گذاشتیم؟ آیا وقتی که موریانه به جان فرهنگ جامعه افتاده و آن را می خورد و سمّ مهلکی به جان اخلاق و فضائل شده است نباید به این جامعه رسید؟ مگر امیرالمؤمنین(ع) چگونه حکومت می کرد؟ ایشان شلاق به دست می گرفت و می آمد به بازار و نگاه می کرد ببیند برخی حرام را حلال نکنند. و کار ایشان فقط این نبود که در مسجد خطبه بخواند! (کار فرهنگی کند) 

* من مقاله ای در مورد دنیای غرب مطالعه می کردم، دیدم آنها اگر بی حجاب هستند، اگر زن کارمند یا خانمی که در دانشگاه درس می خواند بی حجاب است، دیگر آرایش نمی کند! اما شما اگر گذرت به میدان تره بار یا پاساژی بیفتد، عده ای قابل توجه از زنان را بزک کرده می بینی که انگار اینها زنان هر جایی هستند! آیا این برازنده خانواده ها و جامعه نجیب است؟ اینها از کجا سرچشمه می گیرد؟ یک مقدار از ماهواره ها و مقداری از آن هم از این فیلمهای سینمایی است. شما فیلمهای سر در سینماها را نگاه کنید می بینید که تصویر یک زن و یک مرد کنار هم رنگ و روغن کرده در یک بنر نصب می کنند! آیا آن چیزی که اسلام گفته درست است که بین زن و مرد نمی تواند حریم و حرمت برداشته شود، یا این چیزی که می بینیم؟!

* حالا برخی فقط فکر می کنند اگر
آخر این ده سانت روسری که زنان روی سر می اندازند و از این طرف و آن طرف موها بیرون ریخته و یک لباس چسبان مثل رقاصه ها و آرتیست های هالیوود، کجایش به حجاب اسلامی می خورد؟! آن موقع وقتی اعتراض میکنی، میگویند مشکل ما حالا یک مقدار موی دختران نیست و در حالی که بعضی زنان و دختران تمام اندام و سرتا پایشان را بزک و درست کرده و جلوی چشم نامحرم میآیند!
یک روسری سرشان باشد کافی است! پس آن عشقها، خنده ها و مغازله ها و پشت پرده قضایا چه می شود؟ اینها را ما با مسئولین صدا و سیما هم در میان می گذاریم.
 
* چندی قبل میراث فرهنگی چادر ملی را به ثبت رساند؛ آیا ما آن را برای کتابها و کاغذ می خواهیم، مثل سنگهای تخت جمشید! اگر این چادر ملی، چادر ملی است چرا در همان نمایشگاهی که چندی قبل میراث فرهنگی گذاشته بود اصلاً خبری از چادر ملی نبود؟ و عکسهایی که از آن نمایشگاه به دست ما رسید ما فکر می کردیم اصلاً گویی این نمایشگاه در ایران برگزار نشده است و چرا رییس دفتر یک شخصیت سیاسی باید کنار یک هنرپیشه کذایی بنشیند؟ اینها معنایش چیست؟
* این را من در نماز جمعه اصفهان هم فریاد زدم و گفتم و باز هم می گویم. ما نه وامدار کسی هستیم و نه طلبکار و نه نانمان گرو کسی است. اینها انحرافات و اشتباهات است. آدم از اینجا ناراحت می شود که کسانی مثل مارمولک در دستگاه ها نفوذ کنند و برای خودشان طراحی هایی داشته باشند، یک عده هم چشم بسته تسلیم حرفهای اینها بشوند.

* بنابراین کار، کار دستگاه های اجرایی است برخورد با بدحجابی و بی حجابی قانون دارد و در همین کشور هم قانون آن تصویب شده است. آن وقت موقعی که صحبت از فرهنگ می شود می گویند دولت بودجه ها برای فرهنگ گذاشته و مجلس هم تصویب کرده است. این بدین معنی است که به یک آدمی غذای زیادی بدهیم و سفره اش را چرب و شیرین کنیم، آن وقت یک مار گزنده به جانش بیندازیم. یا جلوی آن را نگیریم. باید جلوی آن مار گزنده فتنه و فساد را گرفت.
 
* امروز وضع به گونه ای شده است که بعضی از این خارجی های دشمن که چندی قبل به ایران آمده بودند، زمانی که برگشته بودند
وقتی که موریانه به جان فرهنگ جامعه افتاده و آن را میخورد و سمّ مهلکی به جان اخلاق و فضائل شده است نباید به این جامعه رسید؟ مگر امیرالمومنین(ع) چگونه حکومت می کرد؟ ایشان شلاق به دست می گرفت و می آمد به بازار و نگاه می کرد ببنید برخی حرام را حلال نکنند. و کار ایشان فقط این نبود که در مسجد خطبه بخواند!
در گزارش خود گفته بودند: مثل اینکه وضع ایران و تهران خوب می شود و کم کم دارد حجابها کنار می رود(!) و از آن طرف بعضی زنان و مردان مسلمان از بعضی کشورها که برای زیارت و غیره به ایران می آیند از وضعیت کشور ابراز ناخرسندی میکنند! اینها واقعاً درد است. آن وقت برخی بگویند ما کاری به این حرفها نداریم! چطور کاری ندارید؟! 

مسئولین نظارتی و امنیتی مسئولیت دارند و ما اینها را به آنها خواهیم گفت و با کسی رو دربایستی نداریم؛ چرا که اسلام میراث شخصی نیست که کسی چوب حراج به آن بزند.
 
* عفاف و حجاب قانون شد؛ در دوره مجلس هفتم طرح ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تصویب شد و برای کلیه ادارات و سازمان ها هم فرستاده شد. ما می خواهیم این طرح را از انزوا خارج کنیم؛ چرا که این طرح تدوین شده و برای 10-15 نهاد ارسال شده است و خیلی روی آن کار شده است و به سفارش خود آقا هم بود و دولت هم موظف است عمل کند و ما در دیدار با رییس جمهور هم از ایشان می خواهیم که آن را از مسکوت ماندن خارج سازد؛ چون حکومت مسئولیت دارد.

* بهائیت به آسانی در مدارس ترویج می شود. علما در قم و حوزه ها، دانشمندان و دلسوزان نظام نگران هستند. ترویج بهائیت که در زمان طاغوت اصلا جرات نداشت عرض اندام کند الان به حدی رسیده است که دانش آموز در سر کلاس درس ابراز می کند که من بهایی هستم و کتاب بهائیت را ترویج می کند! این موضوعات را گوشزد می کنیم تا منتشر شود و مسئولین بشنوند و بدانند مشغله های روزمره، ما را از این توطئه های فرهنگی بیگانه باز ندارد. 
 
* یکی از راههایی که شیطان و شیطان
بعضی از این خارجیهای دشمن که چندی قبل به ایران آمده بودند، زمانی که برگشته بودند در گزارش خود گفته بودند: مثل اینکه وضع ایران و تهران خوب میشود و کم کم دارد حجابها کنار می رود!
صفتان برای تخریب اسلام وارد می شوند این است که انسان را از اخلاق و فضائل خالی کنند که انواع مختلف دارد از جمله فروش سی دی های مستهجن در سطح شهر. همین امروز ما در مجمع روحانیون مجلس مطرح کردیم که از فرماندهی نیروی انتظامی و مسئولین امنیتی کشور دعوت شود تا اینکه به ما پاسخ دهند چرا باید سر خیابانها و میدانها سی دی هایی که به صورت شفاف روی جلد آن تصویر مبتذل عیان است به فروش می رسد؟! اما گویی یک عده ای در این کشور خوابشان برده است و غافلند از اینکه این موضوعات را دنبال کنند! خوب این سی دی ها مگر به کجا برده می شود؟ جز این است که به خانه ها راه می یابد و تبعات ناگواری را به بار می آورد از جمله فساد اخلاقی، همجنس بازی، اعتیاد، فحشا و منکرات و در خانه ها بسیاری از مفاسد را ایجاد می کند؟!

* امر به معروف در درجه اول وظیفه به عهده حکومت است. البته وظیفه مردم هم هست ولی وظیفه حکومت سنگین تر است؛ آن هم به واسطه اینکه قدرت در دست حکومت است. پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمود: «ویل للمومن الذی لادین له» یعنی وای بر مؤمنی که دین ندارد. مومنی که دین ندارد کیست؟ فرود: «الذی لاینهی عن المنکر» کسی که اگر منکرات را در جامعه دید به آن بی اهمیت باشد. یعنی به نصف دین ایمان دارد. و به نصف دیگر آن ایمان نیاورده است. باز در جایی دیگر امام سجاد(ع) می فرماید: کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکند مانند کسی است که کتاب را پشت سر خودش پرت کرده باشد. و اینجا مراد از کتاب، کتاب الله است.
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/30 و ساعت 9:9 عصر | نظرات دیگران()
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا