میگل ژرژ» وزیر توسعه ، صنعت و تجارت خارجی جمهوری فدراتیو برزیل صبح امروز پس از دیدار با رئیس جمهور، هدیه ویژه ای را از طرف مردم برزیل به دکتر احمدی نژاد اهدا کرد.
این هدایا در موزه نهاد ریاست جمهوری نگهداری میشود.

خبر روز
میگل ژرژ» وزیر توسعه ، صنعت و تجارت خارجی جمهوری فدراتیو برزیل صبح امروز پس از دیدار با رئیس جمهور، هدیه ویژه ای را از طرف مردم برزیل به دکتر احمدی نژاد اهدا کرد.
![]() نبردی دیگر در مسیر انقلاب اسلامی؛ تقابل «آدم»ها و «آرمان»های انقلاب |
امروز کسانی در برابر آرمانهای انقلاب ایستاده اند که زمانی خود برای احیای آن مکافات دیده اند؛ فرزندان ناخلف انقلاب، امروز حقشان را از انقلاب طلب می کنند، گو اینکه نمی دانند اگر حقی وجود داشته باشد، حق انقلاب است که باید مطالبه شود؛ افسوس که سربازان دیروز انقلاب، امروز «سربار» انقلاب شده اند...
مهدی عرفاتی - گروه اندیشه؛ شاید آنزمان که «فرانتس فانون» گفت: «انقلاب ها فرزندان خود را می بلعند»، به فکرش هم خطور نمی کرد که در روزگاری نه چندان دور، فرزندان "ناخلف" انقلابی مظلوم، انقلابشان را بر سر سفره سهم خواهی های نامشروع خود، قاچ قاچ می کنند و بر سر بلعیدنش دعوا! فرزندان روسیاه انقلابی شرقی، خیلی زود فرضیه مستر فانون بیچاره را نقض کردند و تن این انقلابی الجزایری را در گور لرزاندند! آنها به همه ثابت کردند که اگر زمانی انقلابها میتوانستند فرزندان خود را طوری ببلعند که نام آنها در محتوای انقلاب هضم شود، اکنون فرزندان پرمدعایی پا به عرصه گذاشته اند که قابلیت دارند همچون آناکوندای قاتل، آنچنان به دور انقلاب چنبره بزنند تا ستون فقراتش را خرد کرده و انقلاب و همه مخلفاتش را یکجا قورت دهند! کمی اطرافتان را نگاه کنید، به وفور از این دست آدمهای سبک مغز ِشکم گنده پرادعا را می بینید. ژست های مسخرهشان و ادعاهای مسخرهترشان هنوز در میان بیقوله های اشرافیت خریدار دارد؛ «آدم»هایی که نان «آرمان»ها را خوردهاند و رندانه خود را جای آرمانها قالب کردهاند! طوری ژست می گیرند که انگار ستون انقلابند و طوری حرف می زنند که انگار آخرِ سیاستند. پای آرمان ها که وسط می آید، «مصلحت»اندیشند و پای اغتشاش و آشوب، انقلابی عمل می کنند. اصلا آدمها، هیچ باکی ندارند که سر آرمان ها را بیخ تا بیخ به پای منافعشان ببرند. در کیش آدم ها، آرمان ها وسیله اند و فقط زمانی حق اهتزاز دارند که سبیلی از حضرات چرب شود و نانی به سفره طمعشان افزون گردد. آدم ها زیاد دیده می شوند، زیاد می روند، زیاد میآیند، زیاد می خورند، زیاد می برند، زیاد میپوشند و اصولا کم میکوشند. آدم ها، آدم شکمند، آدم پولند، آدم پُستند و البته تا دلتان بخواهد پَستند. اما آرمانها! آرمانها را نباید دید، آرمان لمس کردنی است. باید دستت را به دستش بدهی و نبضش را حس کنی تا فشار خونت با فشار خونش تنظیم شود. اما تصویر آرمان ها به مدد عملکرد «آدم»ها، کمی برفکی است، باید به سالهای دور برگردی، سال های سبز و سرخ، سالهای عشق و شور. آرمان یعنی قرار بر فرار ترجیح، یعنی ایستادن با مشت، یعنی مردن و ماندن. آرمان یعنی قرار پسربچه 13ساله با خدا در زیر تانک. یعنی همت بی ادعا. آرمان یعنی مرگ «من» و تولد «ما» برای رسیدن به «او»... اما خاصیت انقلاب ما اینست که معطل نمی ماند؛ اصولا انقلابی که آرمانهایش از منبع فیض، سرچشمه می گیرد، جاری و سیال است. انقلاب با از دست دادن آدم هایش ضرر نمی کند و این آدمها هستند که بدون انقلاب دچار خسران عظیم می شوند. کمی به پشت سر نگاه کنید! عجب حکایت غریبی دارد انقلاب ما؛ هرچه از سنش می گذرد انگار جوان تر می شود؛ گوئی با ریزش پیرمردها - همان ها که دیگر تاب و طاقت همراهی و همپایی با انقلاب را ندارند- چابکتر و تند و تیزتر می شود. آری! انقلاب راه خود را می رود و به مقصدش خواهد رسید و بیشک آنان که طوق رسوایی و ننگ تقابل با آرمانها را بر پیشانی دارند، در ناکجاآباد تاریخ دفن خواهند شد. |
منبع ما : http://snn.ir/NewsContent.aspx?NewsID=138952
گنجی تقاضای کمک سازگارا را رد کرد |
گنجی تقاضای کمک مالی اتاق جنبش سبز را برای اداره سایت «جرس» نپذیرفت.
به گزارش گروه سیاسی «شبکه خبر دانشجو»، پس از آن که یک موسسه تحقیقاتی آمریکایی، جایزه «میلتون فریدمن» که ارزشی معادل نیم میلیون دلار دارد را به اکبر گنجی اهدا کرد، اتاق جنبش سبز از وی خواستند که بخشی از این مبلغ را برای کمک به اداره سایت «جرس» و پیام جنبش سبز اختصاص دهد اما گنجی این درخواست را رد کرده است. در همین زمینه رسالت نوشت: محسن سازگارا به گنجی اعتراض کرده که تو در خارج عددی نبودی و ما تو را مطرح کردیم و به شهرت رساندیم، اکبر گنجی که به شهرت کاذب و بدون پرداخت هزینه علاقه مند است حاضر نشده کوچکترین کمکی به دست اندرکاران جرس بکند، گنجی در برابر اصرارهای سازگارا برای گرفتن کمک به او گفته است تو که از سازمان سیا برای اداره سایت جرس و مصاحبه هایت پول می گیری چه نیازی به پول های من داری؟!/انتهای پیام/ |
منبع ما : http://snn.ir/NewsContent.aspx?NewsID=139074
شبکه ایران:
در این جلسه تصریح شد که در صورت ورود مهدی هاشمی به کشور، وی بر اساس این حکم دستگیر خواهد شد.
اما انتشار خبر "صدور حکم جلب برای مهدی هاشمی رفسنجانی" با واکنشهای مختلفی از سوی روزنامههای مطرح کشور روبرو شده است.
از آنجایی که پسر دوم رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از خبرسازترین و جنجالی ترین چهره های سال گذشته بوده و برخی سیاسیون او را از متهمان اصلی حوادث پس از انتخابات قلمداد کرده اند، مروری بر نحوه برخورد برخی از روزنامه ها با موضوع صدور حکم بازداشت وی، خالی از لطف نیست.
احضار شاهکلید
روزنامه "وطن امروز" در صفحه اول خود با انتشار عکس بزرگی از مهدی هاشمی، تیتر "احضار شاه کلید" را برای انتشار این خبر برگزیده است.
این روزنامه همچنین به بررسی پیشینه پرونده اتهامات فرزند رئیس مجمع تشخیص پرداخته و اظهارات تعدادی از نمایندگان مجلس مبنی بر الزام پیگیری این پرونده از سوی دستگاه قضایی را منعکس کرده است.
اشاره ریز
روزنامه اصلاحطلب "آفتاب یزد" درحالی عکس دادستان عمومی و انقلاب تهران را به روی صفحه اول خود برده که بدون اشاره به خبر صدور حکم جلب مهدی هاشمی، تیتر "تشریح آخرین اخبار پروندههای قضایی" را برگزیده است.
این روزنامه در چند خط پایانی متن خبر، به انتشار سخنان جعفری دولتآبادی درباره رسیدگی به پرونده فرزند رئیس مجمع تشخیص مصاحت نظام پرداخته است.
خبری که نبود
ارگان مطبوعاتی شهرداری تهران در شماره امروز خود، اشارهای به انتشار خبر صدور حکم جلب برای مهدی هاشمی در صفحه نخست خود نکرده است.
"همشهری" اخباری نظیر "مناظره رهبران احزاب انگلیس" و "فعال شدن آتشفشانی در کشور ایسلند" را در صفحه ابتدایی خود قرار داده است.
پوشش معمولی
روزنامه "ایران" هم با تیتر "حکم بازداشت مهدی هاشمی صادر شد" این خبر را در صفحه نخست خود پوشش داده است.
این روزنامه در ادامه خبر خود که مخاطبان را به
ایران همچنین به نقل از سیاسیون پیگیری از طریق پلیس بین الملل را از جمله راهکارهای
انتشار خبر با چاشنی حمایت
روزنامه "شرق" هم که چند روزی است از توقیف خارج شده و به صورت منظم منتشر میشود، در نیم تای پایین صفحه اول خود به خبر صدور حکم جلب مهدی هاشمی واکنش نشان داده و با انتشار سخنانی از خود وی و آقای هاشمی رفسنجانی، درصدد انتقاد از این حکم برآمده است.
شرق
کیهان هم خبری نبود
روزنامه "کیهان" که از اصلیترین رسانههای پیگیری پرونده اقدامات غیرقانونی مهدی هاشمی در سال گذشته به شمار میآید، اشاره ای
"کیهان" تیتر یک خود را به مساله انتخابات پارلمانی عراق اختصاص داده و همچنین به اعتراضات مردمی در فرانسه علیه رئیس رژیم صهیونیستی پرداخته است.
روزنامه "جمهوری اسلامی" هم
"جمهوری اسلامی" که در جریان برگزاری انتخابات سال گذشته و حوادث بعد از آن، اتهامات فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت را "بیاساس" خوانده و خواستار برخود با افشاگران شده بود، در شماره امروز خود اشارهای به سخنان دادستان تهران در این باره نکرده است.
این روزنامه اخیرا در موضعی متفاوت خواستار رسیدگی به سخنان الیاس نادران درباره یک مقام دولتی شده بود.
شبکه ایران: دیدار تعدادی از اعضای فراکسیون اقلیت مجلس با سران اصلاحات، با واکنش گستردهای در میان فعالان سیاسی و نمایندگان مجلس روبرو شده است.
این دیدار در حالی صورت گرفت که شکایت بیش از 140 نماینده مجلس از آقای موسوی در دادستانی تهران در حال بررسی است.
اما برخی از اعضای فراکسیون اقلیت این دیدار را تنها "دید و بازدید عیدانه" میدانند که از جمله آنان مصطفی کواکبیان عضو ارشد این فراکسیون است.
آقای کواکبیان در گفتو گو با خبرنگار شبکه ایران در این باره گفت: "اگر شما ما و موسوی و کروبی را که منفذ قدرت هستیم به کلی مسدود کنید با عقل جور در میآید؟"
نماینده مردم سمنان در مجلس از تلاش خود و دوستانش در خصوص مخفی نمودن دیدار فراکسیون اقلیت با سران اصلاحات سخن گفت و افزود: اگر کسی شلوغ نمیکرد اصلا کسی میفهمید که ما رفتیم دیدار موسوی و خاتمی؟ کسی میفهمید کی رفته کی نرفته؟ چرا رسانهای کردید؟
کواکبیان در پاسخ به این سوال که آیا از رسانهای شدن این نوع دیدارها واهمه دارید؟، گفت: "نه ما واهمه نداریم فقط شما میخواهید مردم را علیه ما کنید."
سران اصلاحات در سال گذشته و پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، با نپذیرفتن رای مردم و بی اعتنایی به قانون، هواداران خود را به تجمعات غیرقانونی خیابانی فراخواندند که به هتک حرمت امام راحل و مقدسات هم انجامید.
در پی فراگیر شدن اعتراضات مردمی به رویکرد آنان، رهبر معظم انقلاب اعلام کرد، کسانی که در برابر قانون و رای مردم ایستاده اند، صلاحیت حضور در چارچوب نظام اسلامی را ندارند.
منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=48287
علیاصغر شفیعیان یک عضو جبهه مشارکت و فعال ستاد میرحسین موسوی در مازندران خواستار موضع گیری میرحسین موسوی در برابر تهدیدات و قلدری های 1+5 شد.
اعلام خبر تغییر و ارتقاء «مدرسه عالی شهید مطهری» به «دانشگاه شهید مطهری » که در جلسه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید، موجب اعتراض دانشجویان و طلاب این مدرسه دینی شده است.
به گزارش رجانیوز، طلاب و دانشجویان مدرسه عالی شهید مطهری با تنظیم نامه سرگشاده ای خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی، که به امضا تعداد قابل توجهی از طلاب ودانشجویان این مدرسه دینی رسیده و نسخه ای از آن در اختیار رجانیوز قرار گرفته است، با ابراز ناخرسندی از این تغییر، خواستار دستور معظم له مبنی بر لغو مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی شده اند.
این واکنشها پس از آن جدی شد که شواری عالی انقلاب فرهنگی، بر مبنای درخواست آیت الله امامی کاشانی، تولیت مدرسه عالی شهید مطهری، با تغییر این مرکز دینی به دانشگاه شهید مطهری موافقت کرد.
طلاب و دانشجویان مدرسه عالی شهید مطهری، در نامه سرگشاده خود با اشاره به هدف تاسیس این مدرسه دینی در محقق ساختن موضوع وحدت حوزه و دانشگاه و همچنین انتظار رهبر معظم انقلاب از این مدرسه که طبق فرمایش معظم له تربیت تراز خاصی از روحانی و طلبه معمم است، این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را زمینه ساز تغییر ماهیت مدرسه عالی شهید مطهری دانسته اند.
متن کامل این نامه سرگشاده به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مدّ ظلّهالعالی)
سلام علیکم و رحمة الله
احتراماً همانگونه که مستحضر هستید شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه سهشنبه 24/1/1389 خود مصوّب کرده است که «مدرسه عالی شهید مطهری» به دانشگاه ارتقاء یافته و از این پس تحت
ما طلاب و دانشجویان و دانشآموختگان مدرسه عالی شهید مطهری بر این باور بوده و هستیم که بر مبنای فرمایش متین حضرتعالی که تصریح فرمودید «اینجا یک محلی است که باید روحانیونی تربیت کند که برای گسترش فکر متعالی اسلامی و همان تبیین بالحکمه و الموعظه الحسنه بسیار بسیار مفید باشند و تبیین حکیمانه دین و نه تبیین عامیانه دین کنند. من فکر میکنم امروز ما به این احتیاج داریم. شاید ـ ان شاء الله ـ مدرسه شما الگویی شود که نظیر آن حتی در حوزهها و جاهای دیگر ساخته بشود و یک ترازِ خاصی از روحانی را در اینجا پرورش بدهد. یعنی، شما بر روحانی بودن و معمم بودن به خصوص پا فشاری بفرمایید.» مسؤولان مدرسه و طلاب و دانشجویان آن باید در این سالها وجهه همّت خود را دستیابی به این آرمان مقدس و تحقّق نمونه عینی «وحدت حوزه و دانشگاه» قرار میدادند.
اما اگرچه بنا به علل مختلفی که قطعاً حضرتعالی نسبت به آنها اشراف دارید، تاکنون چنین هدفی محقّق نشده است، لکن به اعتقاد ما راه حلّ این مشکل، تبدیل «مدرسه عالی» به «دانشگاه» نیست؛ زیرا مسلّماً این «تغییر عنوان» در آیندهای نه چندان دور منتهی به «تغییر ماهیّت و هویّت» خواهد شد و دانشگاه شهید مطهری از آنجا که ذاتاً و قانوناً یک «دانشگاه» خواهد بود، دیگر آن ماهیّت بینابین و میانه را نخواهد داشت و نخواهد توانست محلی برای تربیت روحانیانی که مدّ نظر شریف حضرتعالی بوده است باشد و قطعاً نمیتواند منادی شعار «وحدت حوزه و دانشگاه» باشد. در حالی که امید و آرزوی ما این بود که از یک سو با بقاء اصل و ریشه این تفکر و آرمان مقدس و از سوی دیگر با مرتفع شدن عوامل اصلی عدم رشد مدرسه، سرانجام روزی شاهد شکوفایی مجدّد این مدرسه عالی و حرکت شتابندهی علمی و معنوی آن در راستای اهداف و آرمانهای از پیش تعیین شده باشیم.
لذا با عنایت به موارد فوقالذکر و عطف به خیزشهای اصلاحگرایانهای که در سالهای گذشته برای بازگرداندن مدرسه عالی به مسیر درست و منطبق بر نقشهی راه ترسیم شده توسط حضرتعالی صورت گرفت و سعی شد که گزارشهای آن از طُرُق مختلف به سمع و نظر حضرتعالی نیز برسد، خواهشمندیم:
1.
2.
فرصت را غنیمت شمرده و با حضرتعالی به عنوان ولیّ امر مسلمین و نائب بر حقّ امام عصر(ارواحنافداه) تجدید بیعت میکنیم و از درگاه خدای متعال، طول عمر با عزّت و سلامت برای حضرتعالی و دوام توفیقات نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسألت مینماییم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
طلاب، دانشجویان و دانشآموختگان مدرسه عالی شهید مطهری
28/1/1389
منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=48279
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر طرد اساتید مساله دار و محرک از دانشگاه ها، گفت: متاسفانه برخی اساتید دانشگاه به نفوذی های جریان فتنه در دانشگاه ها تبدیل شده اند.
علی مطهری اسم بردن از معاون اول رئیس جمهور به عنوان یک فاسد اقتصادی در رسانه ها را اشتباه خواند و تصریح کرد: تا زمانیکه اتهامی در دادگاه اثبات نشده باشد نباید آن را عمومی کرد.
به گزارش سایت روزنامه ایران وی درباره اینکه چرا خود ش هم صراحتا از رحیمی نام برده است ،گفت : قبل از من آقای نادران اسم برده بودند و بعدا خبرنگاری از من پرسید که داستان آقای رحیمی چقدر صحت دارد که من گفتم مطلب ایشان جدی است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه موضوع آقای رحیمی قبلا رسانه ای شده و این کار اشتباهی بود، اظهار کرد : ما تنها خواستار تنویر افکار عمومی شدیم و از آقای رئیس جمهور خواستیم که اجازه دهند دستگاه قضا بدون تعارف به این قضیه رسیدگی کند.
مطهری در پاسخ به این سوال که چرا آن زمانی که دکتر احمدی نژاد در مناظره خود با آقای موسوی از برخی اتهامات افراد نام برد و خواستار رسیدگی دستگاه قضا به این موضوع شد شما نسبت به این عمل شدیدا انتقاد کردید اما به زعم حامیان دولت ، امروز خودتان خلاف آن را عمل می کنید؟ افزود : من هنوز هم میگویم هیچ کسی حق ندارد جرمی که ثابت نشده را اعلام کند و نام ببرد و آبروی افراد را مخدوش کند.
وی در پاسخ به این سوال که پس چرا شما نام بردید؟ گفت: این قضیه رسانه ای شده بود من هم اسمی از ایشان نبردم.
مطهری با بیان اینکه صحت و سقم اتهامات آقای رحیمی معلوم نیست، اظهار کرد : ما می خواهیم که تنها به دستگاه قضا کمک شود.
|
گروهک غیر قانونی جنبش مسلمانان مبارز، به دبیرکلی دکتر حبیب الله پیمان با انتشار بیانیهای از سران فتنه حمایت کرد.
به گزارش «جوان آنلاین»،این گروهک دربیانیه خود از مراجع واندیشمندانی که تا به حال سکوت کردهاند، درخواست نمود تا «همانند روحانیون و آزادی خواهان آگاه ومبارزی! چون مهدی کروبی و میرحسین موسوی، بر خواستههای به حق مردم که همان اجرای قانون اساسی است پافشاری نموده و به جمع آنها بپیوندند. » بدین ترتیب کلکسیون حمایت گروهکهای ضدانقلاب از سران فتنه در حال تکمیل شدن است؛ گروههایی نظیر منافقین، سلطنت طلبان، بهائیان، گروههای چپ مارکسیستی و بویژه
گروههای همجنسگرا و . . .
انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 290232
منبع ما : http://www.javanonline.ir/Nsite/FullStory/?Id=290232
طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ |