زمان اجرای طرح هدفمند کردن یارانهها مشخص شد |
دستور ویژه رئیس جمهور به وزرا |
محمدرضا فرزین در گفتگو با مهر با اشاره به تبدیل لایحه هدفمندکردن یارانه ها به قانون با تائید شورای نگهبان، گفت: به دولت برای اجرای این قانون سه ماه فرصت داده شده است که دولت نیز در این فرصت اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد.
آغاز دور جدید جلسات فوق العاده دولت
وی از دستور رئیس جمهور به وزرا برای حضور در جلسه فوق العاده کارگروه تحول اقتصادی دولت که از این پس در اکثر روزهای هفته برگزار خواهد شد، خبر داد و افزود: در جلسات یکشنبه و سه شنبه هفته آتی این کارگروه بحث سبد کالا، نحوه اطلاع رسانی به مشمولان و 9 بسته حمایتی از هدفمندکردن یارانهها بررسی خواهد شد.
وی در عین حال اعلام کرد در هفته آتی دور جدید اطلاع رسانی درباره هدفمندکردن یارانه ها آغاز خواهد شد.
فرزین با بیان اینکه هم اکنون تعدادی از بسته های حمایتی از هدفمندکردن یارانه ها تدوین و در دولت مصوب شده است، تصریح کرد: تعدادی دیگر از این بسته ها نیز به زودی تصویب و برای اجرا به دستگاههای ذیربط ابلاغ خواهد شد.
تشکیل سازمان هدفمندی یارانهها یک ماه دیگر
سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت در پاسخ به این پرسش که سازمان هدفمندکردن یارانه ها از چه زمانی تشکیل خواهد شد؟ گفت: براساس قانون هدفمندکردن یارانه ها، برای تشکیل این سازمان یک ماه فرصت به دولت داده شده است.
فردا جلسه بررسی اساسنامه سازمان هدفمندی یارانهها
وی از برگزاری جلسه ای در دفتر معاون اول رئیس جمهور با موضوع بررسی اساسنامه تشکیل سازمان هدفمندکردن یارانه ها که فردا شنبه برگزار میشود، خبر داد و اظهارداشت: این موضوع همچنین در جلسه یکشنبه کارگروه تحول اقتصادی دولت نیز مطرح خواهد شد.
تدوین چهار آئین نامه اجرایی
خبرنگار مهر پرسید که چه تعداد آئین نامه اجرایی برای قانون هدفمندکردن یارانهها تدوین خواهد شد؟ که فرزین پاسخ داد: ظرف مدت سه ماه چندین آئین نامههای اجرایی شامل حمایت از تولید نان صنعتی، بازتوزیع حمایت از تولید، اطلاعات خانوار و نحوه رسیدگی به آن و همچنین چگونگی شناسایی جامعه هدف باید تدوین شود که هم اکنون این آئین نامه ها هم اکنون در مرحله تنظیم و تصویب است.
سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی در پایان با تاکید بر اینکه دولت مصمم به اجرای قانون هدفمند کردن یارانه هاست، گفت: دولت قصد ندارد یارانه 16 قلم کالای مورد نظر لایحه هدفمند کردن یارانه ها را به طور همزمان هدفمند کند.
http://www.jahannews.com/vdcb5gb9.rhbg8piuur.html
نامه دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس به رئیس دانشگاه درباره میرحسین |
پس از برکناری «میرحسین موسوی»، از ریاست فرهنگستان هنر و جایگزینی قصیده سرای مشهور و از نامی ترین خاقانی شناسان، «علی معلم دامغانی» براین منصب، موسوی تحرکات جدیدی را برای دوری از انزوا در دستور کار خود قرار داده است. به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، موسوی که پیش از انتخابات ریاست جمهوری اخیر با وجود داشتن مدرک فوق لیسانس معماری، در گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس، دروس مسائل ایران و ریشه های انقلاب را تدریس می کرد و حتی به راهنمایی پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دانشجویان به عنوان استاد راهنما می پرداخت، قصد دارد بار دیگر به جایگاهی که پیش از انتخابات و به صورت «غیرقانونی» در آن حضور داشت، بازگردد. این درحالی است که این اقدام وی، توسط قائم مقام وزارت علوم وقت «غیرقانونی» اعلام شد.اما پیرو این اقدام غیرقانونی موسوی که اینگونه اقدامات را رویه عادی خود ساخته است، موجب شد که دانشجویان دانشگاههای کشور، طی نامه هایی به مسئولان علمی کشور به آلوده کردن فضاهای علمی با سیاسی اندیشی اعتراض کرده و خواهان پالایش فضاهای علمی از شخصیت هایی که به دلایل صرف سیاسی وارد این محیط های مقدس شده اند، شوند. دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در جدیدترین اقدام خود، با اطلاع از احتمال بازگشت موسوی به جایگاه غیرقانونی سابق خود، طی نامه ای به رئیس دانشگاه، خواهان ممانعت وی از بروز چنین اتفاقی شده اند. این دانشجویان در نامه خود موسوی را فاقد صلاحیت علمی برای حضور در این مقام دانسته و صلاحیت سیاسی وی را نیز پس از رویدادهای اخیر مردود توصیف کرده اند.این دانشجویان همچنین موسوی را فاقد شأن علمی لازم برای حضور دراین دانشگاه دانستند.گفتنی است موسوی، حتی با آن که خود در فیلم های انتخاباتیش به دکتر نبودن و داشتن مدرک فوق لیسانس اذعان داشت، در سر در اتاق خود که با اتاق علی رضا بهشتی، رئیس ستاد انتخاباتی مشترک بود، عنوان «دکترمیرحسین موسوی»، را برای خود انتخاب کرده بود. |
http://www.khademnews.com/fulltext_news.php?news_id=2686
تاکید بر مرزبندی با ساختارشکنان خاتمی را مسئله دار کرد! |
سایت ضد انقلابی ایران گلوبال در همین زمینه نوشت: مواضع اخیر مهندس موسوی و آقایان کروبی و خاتمی و ظاهرا خبر از تشابه نظری این سه می دهد اما با اندکی تامل معلوم می شود اختلاف مشخصی وجود دارد. در بیانیه های موسوی و کروبی نشانه ای از عقب نشینی مقابل حاکمیت به چشم نمی خورد و سقل (ثقل!) رفتار آن دو، هشدار به حاکمیت است اما موضع گیری خاتمی چنین نیست. از مجموع سخنان وی بویی از هشدار به حاکمیت استشمام نمی شود.
این پایگاه رسانه ای ضدانقلاب مقیم خارج اضافه کرد: موسوی و کروبی از تحرکات روز عاشورا حمایت کردند، صرف نظر از پرداخت آقای کروبی به مسئله ولایت فقیه که محل مناقشه و سوال را از ایشان بازمی گذارد اما آقای خاتمی با روحیه ای قابل انتظار زبان به شماتت سپرده است. آقای خاتمی نمی دانم چرا اما به یاد خاطره ای تاریخی می افتم که حکایت از اعتدال شگرف شما! داشت در نوشتن آن مقاله معروف در روزنامه اطلاعات علیه مهندس بازرگان. راقم این سطور با وجود ارادت، مدت هاست از خاتمی ناامید گشته است. شما براساس کدام معیار، ساختارشکنی و ساختارشکنان را از حق زیست سیاسی محروم می دانید. شما حق ندارید مرتکب تقسیم جامعه به ساختارشکن و ساختارنشکن شوید و بگویید همه باید جمهوری اسلامی را قبول داشته باشند؟ به همان اندازه که به استحکام اقدام و افعال مهندس موسوی و حجت الاسلام کروبی یقین داشتیم و داریم و خواهیم داشت، به همین اندازه از سلابت (صلابت!) شما ناامید بوده و هستیم و خواهیم بود.