عسکراولادی :
ـ موسوی،کروبی و خاتمی را فتنهگر نمیدانیم
ـ به طرفداران اینها شک داریم
ـ مهدوی کنی،کروبی و موسوی را مفت به دست نیاورده که مفت از دست بدهد
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران ... خبرنگاری پرسید: آیا طرح برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر تشکیل کمیتهای برای برونرفت از شرایط فعلی مانع از محاکمه عوامل اصلی اغتشاش نخواهد شد؟
سرویس: سیاسی
به گزارش ایسنا عسکراولادی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پاسخ داد: در جریان وقایع اخیر تعدادی گرفتار شدند که نمیتوانند هیچ چیز را انکار کنند. وقتی این افراد را دستگیر کردند با توجه به فیلمهایی که از این افراد موجود بود، این افراد را در مقابل تصاویر خودشان قرار دادند و در کل مدارک موجود اثبات کننده بوده و راهی هم برای فرار وجود نداشته است.
وی خطاب به افراد متهم شده گفت: من دوستانه عرض میکنم اگر شما بگذارید زندگی و حیات اجتماعی مردم آرام بگیرد، یقینا نظام نخواهد گذاشت که به شما جفایی شود، اما اگر هر روز به بهانه ملاقات با شخصیتها برگهای تازهای را منتشر کنید، گذشته تکرار میشود.
وی بهترین راه در این مسیر را هماهنگی این افراد با آهنگ ولی فقیه عنوان و اظهار کرد: در این صورت مقام معظم رهبری نمیگذارند به این افراد ظلم شود.
عسگراولادی در ادامه با بیان اینکه " ما هنوز معتقد نیستیم که موسوی، کروبی و خاتمی فتنهگر هستند" اظهار کرد: اما اطراف اینها کسانی هستند که از این افراد سوء استفاده میکنند.
وی همچنین با اشاره به اغتشاشات خیابانی به دیدار خود با کروبی اشاره و اظهار کرد: من در این زمان به دیدن ایشان رفتم و با ایشان صحبت کردم و گفتم؛ شما میخواهید به کجا بروید؟ من قبلا هم گفته بودم که آقای کروبی گم شد و ما باید کوشش کنیم تا آقای کروبی خودش را پیدا کند. من به آقای کروبی گفتم؛ با آقای مهدوی کنی تماس بگیر؛ چراکه امام (ره) در مورد آیتالله مهدویکنی فرمودند " من همواره به ایشان ارادت داشته، دارم و خواهم داشت". کروبی از من پرسید؛ آیا آقای مهدوی کنی این روحیه را دارد؟ به او گفتم؛ اصلا آقای مهدویکنی گفته است که من به دیدار شما بیایم؛ چراکه ایشان با من تماس گرفتند و گفتند؛ از آقای کروبی چه خبر؟
وی خاطرنشان کرد: آیتالله مهدویکنی، مهدی کروبی و موسوی را مفت به دست نیاورده که مفت هم از دست بدهد و منظور آیتالله مهدویکنی از اینکه که افراد روبهروی هم قرار بگیرند فقط این نیست که این شخصیتها با هم روبوسی داشته باشند بلکه منظور ایشان این است که اشکالات مطرح شود. به هر ترتیب آقای کروبی به من قول دادند اما شک ما درباره طرفداران ایشان است.
خبرنگاری پرسید: شما فعالیت احزاب را قبل و بعد از انتخابات چطور ارزیابی میکنید و فکر میکنید احزاب و گروههای سیاسی در آرامشبخشی به فضای ملتهب چه نقشی دارند؟
عسگراولادی پاسخ داد: احزاب و گروهها در جامعه ما یک دسته اصولگرا هستند که برخی از آنها خود را اصلاحطلب میدانند که خود به سه دسته تقسیم میشوند، برخی نیز خود را جریان سوم قلمداد میکنند که اینها نیز به دو دسته تقسیم میشوند. به هر ترتیب در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری یک دسته خودشان از قبل در مورد انتخاب آقای احمدینژاد تصمیم گرفته بودند. یک دسته نیز منتظر بودند که ببینند مقام معظم رهبری از آقای احمدینژاد عبور کردهاند یا نه. عدهای هم میگفتند در حال تحقیق هستیم. در این بین جبهه پیروان خط امام و رهبری معتقد بود که باید تا آخرین لحظه در مورد نامزدها ارزیابی داشته باشیم و استنباطمان را از آهنگ رهبری پیوسته دنبال کنیم.
وی ادامه داد: وقتی که جبهه پیروان خط امام و رهبری به آقای احمدینژاد رسید، چند دلیل را برای این موضوع اعلام کرد؛ یکی اینکه از نظر ما ایشان از نظر تسلط به مسائل کشور خیرالموجودین بودند. دوم اینکه استنباط ما این بود که مقام معظم رهبری از احمدینژاد عبور نکرده و در نهایت به این نتیجه رسیده بودیم که تجربه انتخاباتی به ما میگوید هر رییسجمهور که برای دور دوم نامزد شد بالای دو سوم از رای قبلیاش را خواهد داشت.
وی همچنین خاطرنشان کرد: من به جز زمان وزارتم در زمان آقای موسوی با ایشان روبوسی نکرده بودم اما در جریان انتخابات در جلسهای که با ایشان داشتم اولین کسی بودم که با ایشان روبوسی کردم و به ایشان گفتم؛ آقای موسوی زمانی آقای مهندس موسوی بود که برای ریاست جمهوری نامزد شد. در ابتدا عدهای میگفتند ایشان نمیآید و نمیپذیرد اما او پذیرفت و شعارهای ارزشی سر داد و مورد توجه افراد زیادی قرار گرفت تا اینکه در مناظرههای انتخاباتی آنقدر عصبانی شد که در مناظره انتخاباتی 20 بار گفت که احمدینژاد دروغ میگوید در نتیجه آرایش رو به کاهش رفت.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خطاب به موسوی ادامه داد: ضعف خودمان را هم بگویم؛ قبل از مناظره و زمانی که شما شعار ارزشی سر میدادید ما که آقای احمدینژاد را معرفی کرده بودیم به این نتیجه رسیدیم که تجدیدنظر کنیم و بررسی جدیدی داشته باشیم اما شما در مناظره عصبانی شدید و طرفداران شما، شما را به جایی رسانند که فکر کردید رای اول از آن شماست.
وی در ادامه با بیان اینکه " من به عنوان خادمی در جبهه پیروان خط امام و رهبری حرکت اصولگرایان را در انتخابات ریاست جمهوری تایید میکنم" گفت: اصولگرایان یک آزمایش تشکیلاتی جدیدی را پشت سر گذاشتند؛ اما در نهایت به یک نامزد رسیدند.
خبرنگاری پرسید: به نظر شما دغدغه طیفهای سیاسی اصولگرا و اصلاحطلب بعد از انتخابات در کشور چیست؟
عسکراولادی پاسخ داد: اصولگرایان و اصلاحطلبان هر کدام دغدغه خاص خود را دارند. در این بین یک تشکیلات هزارساله روحانی در کشور وجود دارد که باید در محاسبات خود آن را مهم بدانیم. نباید در کشور تنها دغدغه حزب مشارکت، سازمان مجاهدین یا مجمع روحانیون را مد نظر قرار داد؛ چراکه اینها در متن مردم جای محدودی دارند، حتی نباید دغدغه موتلفه و جبهه پیروان را ملاک قرار دهیم؛ چراکه اینها نیز در کشور فراگیر نیستند؛ بنابراین لازم است تا وحدت فراگیر حول محور مقام معظم رهبری انجام شود.
وی با اشاره به مطالب مطرح شده درباره انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب گفت: باید هر دو جناح با یکدیگر تشریک مساعی داشته باشند و خانه احزاب در جایگاه واقعی خود قرار بگیرد.
وی همچنین در مورد مباحث متعددی که درباره وزیر شدن زنان مطرح شده است، گفت: مقام معظم رهبری پیش از این به مجلس پیغام دادند که معرفی کردن زن به عنوان وزیر خلاف شرع نیست. در این زمینه آقای احمدینژاد نیز باید مشکلشان را با مراجع تقلید حل کنند.
منبع : isna.ir