خاتمی در راستای رفع فتنه عمل نمی کند
ایلنا: حسین ابراهیمی در پاسخ به سوالی که به زمان دیدار با خاتمی اشاره داشت، گفت: این جلسه با آقای خاتمی مربوط به بعد از انتخابات و بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری در نماز جمعه است.
وی در پاسخ به اینکه چه کسانی در این جلسه حضور داشتند، گفت: افرادی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این دیدار حضور داشتند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نقش خاتمی در تلطیف کردن فضا اظهار داشت: بنده معتقدم که ایشان در حال حاضر کاری انجام نمیدهند که در راستای رفع فتنه باشد، اما فرمایشات آن زمان آقای خاتمی خیلی خوب بود و اگر آن فرمایشات را تکرار و پیگیری میکردند، به نتیجه میرسیدند و خیلی به نفع نظام بود.
ابراهیمی در مورد جزئیات مطرح شده در جلسه به سخنان آقای خاتمی اشاره کرد و گفت: ایشان در آن جلسه مطرح کردند که به موسوی و کروبی تلفنی گفتم که قبل از آنکه آقا به نماز جمعه تشریف میبرند شما مطالبتان را بنویسید و به آقا بدهید و نظرتان را منعکس کنید و اگر به انتخابات اعتراض دارید مدعی شوید که تقلب و تخلف شده اما بگویید شما تعیین تکلیف کنید که این کار به نفعتان است، ولی متاسفانه این کار را انجام ندادند.
لندن، نخستین انتخاب اپوزوسیون و آقازادهها
شبکه ایران نوشت:
در شرایطی که نمایندگان ملت در بهارستان در صدد تصویب طرحی با هدف قطع روابط جمهوری اسلامی با دولت انگلیس هستند، رفت و آمدهای برخی شخصیت های سیاسی و آقازاده ها به این کشور اروپایی و موضع گیری های آنان در لندن، همچنان خبر ساز است.
آخرین رویداد به افشاگری محمدعلی رامین، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگو ارشاد اسلامی درباره حضور مجتبی واحدی در لندن و ارتباط مستمر او با بیبیسی انگلیس، صدای آمریکا و دیگر رسانههای صهیونیستی مربوط می شود که در نتیجه آن، واحدی ترجیح داد در لندن بماند و در عوض از سردبیری روزنامه اصلاح طلب "آفتاب یزد" استعفا کند.
رامین در برنامه گفتوگوی ویژه خبری هفته گذشته گفته بود که "سردبیر یک روزنامه در لندن اقامت دارد و لحظه به لحظه، آن چه رسانههای غرب، منعکس میکنند، همان را در روزنامه خود بازتاب میدهد... ما تحلیلهای بیبیسی را هر روز در این روزنامه میبینیم."
سردبیر مستعفی آفتابیزد، علت حضور خود در لندن را ادامه تحصیل عنوان کرده بود، در حالی که بعدا گفته شد که همسر دومش او را مجبور به ترک ایران کرده و واحدی هم به دلیل مسائل سیاسی اقامت خود را در انگلیس به درازا کشانده است.
* دیگر میهمانان انگلیس
عطاء الله مهاجرانی، وزیر ارشاد و سخنگوی دولت اول سید محمد خاتمی نیز، هفته های پرمشغله ای را در لندن می گذراند.
او که خاطره خوشی از ترک اجباری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت خاتمی ندارد، در سال 82 به نشانه اعتراض ایران را ترک کرد و راهی لندن شد.
مهاجرانی تاکنون در مصاحبه های حضوری مختلفی که با بیبیسی داشته، مواضع مختلفی را علیه انقلاب اسلامی اتخاذ کرده است.
او هرچند پناهندگی خود به انگلیس را تایید نکرده است اما برخی منابع سیاسی اظهارات او علیه کشورمان را دلیلی بر صحت خبر پناهنگی وزیر دولت اصلاحات عنوان کرده اند.
علاوه بر این افراد، سیاسیون دیگری هم میهمان انگلیسی ها هستند و فعالیت های مختلف خود درباره ایران اسلامی را در این کشور متمرکز کرده اند.
*نقش پررنگ آقازاده ها
البته آنچنان که فعالان سیاسی می گویند، سهم "آقازاده ها" در پروازهایی که فرودگاه امام خمینی(ره) را به مقصد انگلیس ترک می کنند، بسیار بیشتر از دیگر علاقمندان به لندن است چنانچه محمد کریم عابدی، نماینده مردم فردوس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس اخیرا خبر داد که "حدود 286 نفر از آقازادهها و فرزندان مسئولین" در لندن تحصیل میکنند.
در این میان، سفر برخی دیگر از آقازاده ها به انگلیس، "ماموریت های کاری" اعلام شده است.
مهدی هاشمی رفسنجانی، فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، که پس از چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده آشوب های پس از انتخابات، تهران را به مقصد لندن ترک کرد، به همین عنوان از کشور خارج شد.
اگرچه گفته شد که او به زودی به کشور بر می گردد اما با وجود هشدار دادستان کل کشور و دادستان تهران به مهدی هاشمی درباره بازگشت فوری و پاسخگویی به اتهامات، سفر فرزند آقای هاشمی رفسنجانی وارد پنجمین ماه خود شده است.
*چرا انگلیس؟
اما انگلیس در شرایطی محل رفت و آمدهای بسیاری از سیاسیون و آقازاده ها واقع شده که این کشور، اصلی ترین حامی اروپایی آشوب های پس از انتخابات بوده است و مقامات لندن بارها از اغتشاشگران و سران آنان حمایت کرده اند.
حتی بنابر برخی اسناد ارگان های امنیتی، سفارت این کشور در تهران، نقش تعیین کننده ای در ایجاد، هدایت و گسترش آشوب ها در تهران داشته است.
زهره الهیان، نماینده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این باره گفت که "رفت و آمدهای فتنه گران و فرزندان برخی شخصیتها به سفارت انگلیس و ارتباط با سیاستمداران انگلیسی، همگی برای نمایندگان مجلس روشن و آشکار است."
بخش دیگری از نمایندگان مجلس معتقدند که شخصیت های سیاسی و برخی آقازاده ها که گفته می شود در فکر بازگشت به کشور نیستند، با "اهداف مشترکی" در لندن دور هم جمع شده اند که ممکن است برای کشور مشکل آفرین باشند.
محمد کریم عابدی، دیگر عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است که "آقایان باید آقازادههای خود را به دانشگاههای عالی کشور برگردانند چرا که ما به علومی که در انگلیس تدریس میشود احتیاجی نداریم زیرا علوم آنها در جهت مشکل آفرینی است."
به گفته او "آقازادهها باید در دانشگاههایی باشند که بار سیاسی برای مملکت نداشته باشد."
با این حال هنوز اپوزوسیون و آقازاده ها توضیح دقیقی نداده اند که چرا انتخاب اول آنان برای سکونت در خارج از ایران، کشور انگلیس است.
منبع ما :
http://www.jahannews.com/
نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/10/29 و ساعت 9:43 عصر | نظرات دیگران()