همزمان با آغاز زمان قانونی برگزاری انتخابات پارلمانی عراق، موضوع «تقلب گسترده در انتخابات» از سوی حزب بعث و حامیان رسانه ای آن به یکی از اصلی ترین مباحث مرتبط با این انتخابات در حال تبلیغ گسترده است.
به گزارش رجانیوز، شبکه های تلویزیونی الانبار، الشرقیه و البابلیه که از رسانه های همسو با حزب بعث به هستند، در حالی در یک سناریوی هماهنگ با
گفتنی است در اولین انتخابات پارلمانی عراق، ائتلاف شیعه این کشور توانست با توجه به اکثریت شیعیان در این کشور، اکثریت کرسیهای پارلمانی را از آن خود کند.
در همین راستا و در دومین انتخابات پارلمانی بعد از سقوط صدام، تلاش گسترده ای از سوی حزب بعث و حامیانش خصوصا کشورهای افراطی عربی و نیروهای امریکایی حاضر در عراق جهت رقابت با ائتلاف شیعه عراق آغاز شده است و طرح «تقلب در انتخابات»،
این در حالی است که با وجود رقابت دو ائتلاف مهم عراق به رهبری ابراهیم جعفری و نوری مالکی در این انتخابات، ناظران امریکایی، نتایج انتخابات پارلمانی کنونی عراق را در هر صورت به زیان منافع امریکا و در راستای منافع جریان مقاومت در منطقه خاورمیانه قلمداد کرده اند.
در همین حال، شبکه تلویزیونی الشرقیه به ریاست "بزاز" که از نزدیکان صدام حسین از زمان حکومت بعث به شمار میرود ، در واکنش به اقبال کم مردم عراق به کاندیداهای نزدیک به این حزب، به صورت تلویحی از آشوب هواداران این حزب پس از اعلام نتایج خبر داده است.
مجری این ویژه برنامه در شبکه الشرقیه، به طور مداوم در حال پرسیدن این سوال است که "آیا مردم تقلب را قبول خواهند کرد و اگر تقلب شود، چه پیامدی به همراه خواهد داشت؟" و در جواب این سوالات نیز، یک به اصطلاح بیننده تلویزیونی در تماسی تلفنی که از این شبکه تلویزیونی پخش شد، تاکید کرد "در صورت تقلب در انتخابات، با فوران خشم از دل ملت عراق مواجه خواهیم بود."
مقتدی صدر یکی از رهبران شیعیان عراق نیز در مصاحبه خود در تهران از امکان ایجاد آشوب در روزهای پس از انتخابات ابراز نگرانی کرده بود.
این چندمین بار در طول ماه های گذشته است که جریاناتی که از سوی امریکا حمایت می شوند، در کشورهای مختلف از موضوع تقلب در انتخابات سخن به میان آورده اند.
عبدالله مهم ترین دلایل خود جهت اعلام تقلب گسترده در انتخابات این کشور را پاک شدن جوهر مخصوص رای دادن از انگشتان، عدم صدور کارت شناسایی برای برخی ناظران ، اخراج تعدادی از آنها از حوزههای رایگیری، ابهام در آمار واجدین شرایط در برخی مناطق و ... اعلام کرده بود اما برگزار کنندگان انتخابات در افغانستان ادعاهای عبدالله را مستند ندانستند.
در کشور اوکراین نیز نخست وزیر انقلاب نارنجی پس از شکست در انتخابات با ترتیب دادن حرکت های خیابانی به آنچه تقلب در انتخابات می خواند اعتراض کرد.
لازم به ذکر است در انتخابات اخیر ریاست جمهوری در کشورمان نیز در حالی که شمارش آرا به پایان نرسیده بود، میرحسین موسوی که مورد حمایت ویژه رسانه های غربی قرار داشت با اعلام موضوع تقلب گسترده در انتخابات سر منشا حوادث ناگواری در طول نه ماه گذشته شد.