سخنان بدون حاشیه محمود احمدی نژاد با مردم - خبر روز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشی که بدان عمل نمی شود، مانند گنجی است که از آن خرج نمی شود . صاحبش در گردآوریش خود را به رنج می اندازد و به بهره اش نمی رسد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
امروز: یکشنبه 103 آذر 4

سخنان بدون حاشیه محمود احمدی نژاد با مردم

رئیس جمهور گفت: این که خیال کنند می‌توانند به ایران آسیبی بزنند، دوره‌اش تمام شده است و کسی توانایی ضربه زدن به ایران را ندارد.
 
مشروح سخنان احمدی‌نژاد در برنامه "بدون حاشیه "
کسی توانایی آسیب زدن به ایران را ندارد 

به گزارش خبرگزاری فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور در برنامه زنده تلویزیونی بدون حاشیه که شب گذشته از شبکه اول سیما پخش شد، درباره رویکرد اقتصادی دولت در سال 89 اظهار داشت: بحث‌ اقتصادی بحثی نیست که در یک روز یا دو روز تغییرات اساسی در آن اتفاق بیفتد.
 
وی با بیان اینکه سیاست‌ اصلی دولت در بخش اقتصاد با گسترشی جدید و تاکیداتی در موارد خاص ادامه دارد، کنترل تورم را یکی از برنامه‌های مهم دولت برشمرد و افزود: بعد از بحران جهانی و مسائلی که در بحث مسکن پیش آمد و فضای مسکن دچار مشکلات شد، دولت وارد شد و الحمد الله کنترل کرد و مردم نیز همراهی کردند.
 
رئیس جمهور با تاکید بر کاهش تورم تا حد ممکن ادامه داد: اگر منحنی موجود را تا شهریور ادامه دهیم تورم به 7 درصد می‌رسد و تا پایان سال نیز به کمتر از آن خواهد رسید تا یک بار مردم عدد نزدیک به صفر را تجربه کنند.
 
احمدی‌نژاد یکی دیگر از برنامه‌های دولت را برنامه‌های عملیاتی و اجرایی برای رشد اقتصاد و پیشرفت کشور ذکر و تصریح کرد: تمام برنامه‌های سال گذشته ادامه پیدا خواهد کرد؛ اما چهار تمرکز جدید خواهیم داشت. 

وی یکی از تمرکز‌ها را در بخش کشاورزی عنوان کرد و ادامه داد: ظرفیت کشاورزی بسیار بالا است و الان حدود 100 میلیون تن تولیدات کشاورزی و دامی داریم؛ در حالی که 36 میلیون هکتار زمین قابل کشت داریم که 18 میلیون هکتار آن کاشت می‌شود و از این 18 میلیون، 8 میلیون هکتار آن کشت آبی می‌شود و بقیه آن نیز کشت دیمی است. 

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات زیادی که در بخش کشاورزی وجود دارد، اضافه کرد: تقریباً هیچکدام از این مشکلات به طور ریشه‌ای حل نشده که به همین دلیل دولت در برنامه پنجم توسعه پیش‌بینی کرد که یک تمرکز جدی در بخش کشاورزی صورت بگیرد و علاوه بر آن در قانون بودجه امسال نیز سهم خوبی در نظر گرفته شد که مجلس نیز همکاری کرد و بخش‌هایی از آن را تصویب کرد.
 
احمدی‌نژاد ادامه داد: دولت در تامین آب، شیوه‌های آبیاری، انتقال آب، شیوه‌های کشت، داشت و برداشت سرمایه‌گذاری گسترده خواهد کرد و امیدواریم ظرف پنج سال بتوانیم بخش تامین آب و شیوه آبیاری و مدیریت کشت را در کشور سامان دهیم که این یک اتفاق بزرگ است.
وی با بیان اینکه در این صورت چند اتفاق بزرگ می‌افتد، ادامه داد: در این صورت تولید محصول اضافه خواهد شد و در آب مصرفی نیز برای توسعه کشت صرف جویی خواهد شد؛ چرا که الان 10 میلیون کشت دیمی داریم و 18 میلیون زمین دست نخورده نیز وجود دارد.
 
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نباید کشاورزی را از اقتصاد جدا کنیم، تاکید کرد: ظرفیت‌های خوب و بهترین نیروها را داریم و در بعضی محصولات کشاورزی نیز جزو بهترین‌ها هستیم و می‌توانیم به صادرکننده بزرگ محصولات کشاورزی تبدیل شویم.
 
احمدی‌نژاد افزود: می‌توانیم از ظرفیت آب موجود استفاده کنیم و ظرفیت تولید محصولات کشاورزی را تا 3 برابر افزایش دهیم، اما همه این 3 برابر در 5 سال اتفاق نمی‌افتد. 

وی با اشاره به صنایع تبدیلی کشاورزی خاطرنشان کرد: بعضی‌ از کالاهای استراتژیک باید تقویت شود که ما نیاز به واردات نداشته باشیم؛ از جمله روغن که به دلیل مشکلاتی که در دنیا وجود دارد، نباید نیاز به واردات آن داشته باشیم.
 
رئیس جمهور همچنین گفت: توسعه صنایع خرد به ایجاد اشتغال کمک می‌کند و پشتوانه کشاورزی و صنعت ما است.
 
احمدی‌نژاد رشد جمعیت را در سال‌های 60 الی 64 بالا ذکر کرد و افزود: البته این رشد جمعیت به این معنا نیست که بد بوده است، چرا‌که این جوانانی که امروز سرمایه کشور هستند، اگر آن رشد جمعیت اتفاق نمی‌افتاد ما الان این سرمایه را نداشتیم؛ الان در تمام کارهای علمی، صنعت و فرهنگی جوانان سر آمد هستند و برای کشور افتخار می‌آفرینند.
 
وی تقاضای کار را بالا عنوان کرد و گفت: باید ‌هم در سرمایه گذاری اولیه برای کشاورزی و هم در بخش تکمیلی یک جهش ایجاد کنیم.
رئیس جمهور با اشاره به بخش مسکن یادآور شد: مسکن مهر از 3 سال قبل شروع شد و در کنترل بازار موثر بود و موانعی داشت که الحمد الله برطرف شد و امروز نیز یک برنامه روشن در روستاها و هم در شهرها در مقابل ما است‌. 

احمدی‌نژاد درباره برنامه دولت در بخش مسکن تصریح کرد: دولت از امسال به گونه‌ای به بخش مسکن شتاب خواهد داد که انشاالله در پایان این دولت، مسکن از فهرست دغدغه‌‌های مردم خارج شود؛ نه اینکه موضوع مردم نباشد اما دغدغه نباید باشد.
 
وی دغدغه بخش وسیعی از مردم را موضوع مسکن دانست و گفت: در 3 سال گذشته تجربه خوبی داشتیم و در بخش مسکن روستایی اتفاق بزرگی افتاد که 600 هزار مسکن تمام شد و 350 هزار مسکن نیز نیمه کاره است و از امسال نیز محدودیت را برای مسکن روستایی زیر 25 هزار نفر حذف کردیم و الان به متقاضیان وام می‌دهیم و سیمان و فولاد نیز به اندازه کافی در کشور تولید می‌شود.
 
رئیس جمهور در پاسخ به سئوال مجری این برنامه که پرسید: کسانی که در مسکن مهر ثبت‌نام کرده‌اند، چه زمانی مسکن در اختیارشان قرار خواهد گرفت؟ اظهار داشت: این موضوع بستگی به پروژه آنها دارد که چه سالی ثبت نام کردند و چه زمانی زمین در اختیارشان قرار گرفته است.

تولید مسکن امسال از مرز یک‌ میلیون عبور خواهد کرد

احمدی‌نژاد با بیان اینکه امسال تولید مسکن از مرز یک میلیون عبور خواهد کرد، این موضوع را یک رکورد بزرگ عنوان کرد.
 
وی اضافه کرد: بخشی از این مسکن را خود مردم می‌سازند و نیازی به دولت ندارند، بخشی را نیز ما در روستاها حمایت می‌کنیم و بخش دیگر نیز در شهرستان‌ها با عنوان مسکن مهر مطرح است که زمین را با قیمت صفر دولت داده است.
 
رئیس جمهور درباره نمود برنامه پنجم توسعه در بخش کشاورزی گفت: ما از امسال در این بخش شروع به کار می‌کنیم و از بودجه‌‌ پنج ساله‌ای که پیش بینی کردیم، بودجه امسال را در نظر گرفتیم، یعنی کل بودجه کشاورزی سال گذشته 6 درصد رشد طبیعی خود را داشته و 6 هزار میلیارد تومان نیز جداگانه بودجه در نظر گرفته‌ایم که این یک تحول بزرگ در بخش کشاورزی است.
 
احمدی‌نژاد با اشاره به طرح هدفمند کردن یارانه‌ها یادآور شد: از سال 87 آماده بودیم و می‌خواستیم این طرح را اجرا کنیم و از همان سال اول تشکیل دولت نهم کار گروهی به نام شورای راهبردی اقتصادی تشکیل شد و تقریباً هر هفته جلسه داشت و کمیته‌هایی تشکیل شد که بعدها در سال 86 گسترش پیدا کرد. 

وی ادامه داد: تمام طرح‌های اقتصادی گذشته که یا اجرا نشده بود و یا نیمه کاره اجرا شده بود و یا اجرا شده بود را مورد بررسی قرار دادیم و مشکلات اقتصادی کشور ریشه یابی شد و در میدان عمل مورد بررسی قرار گرفت و سیاست‌های اصل 44 به عنوان یک راه حل در این زمینه ابلاغ شد که یک سیاست‌گذاری دراز مدت است اما برای اینکه اهداف آن محقق شود باید موتور اقتصادی را تنظیم کنیم.
 
احمدی‌نژاد در بخشی دیگر از سخنانش خاطرنشان کرد: هر برنامه‌ اقتصادی که تهیه شده، به دلیل اینکه موتور اقتصاد کشور درست کار نمی‌کند، هدف آن محقق نشده و به بیراهه رفته است و با سرمایه عظیمی که گذاشته شده نتایج دلخواه حاصل نشده است، بنابراین این موتور باید تنظیم شود و درست حرکت کند. 

وی لزوم اصلاح ساختارهای اقتصاد را مورد تأکید قرار داد و گفت: یکی از این ساختارها هدفمند کردن یارانه‌ها است، چرا‌که تا زمانی که توزیع یارانه‌ها به صورت فعلی باشد، ثروت ملی می‌سوزد و اختلاف طبقاتی ایجاد می‌شود و بهره‌وری نیز در پایین ترین حد قرار خواهد داشت.
 
رئیس جمهور تاکید کرد: بسیاری از تولیدات ما همان انرژی است که به عنوان سود در جیب تولید کننده می‌ماند نه تدبیر و مدیریت.
 
احمدی‌نژاد ظرفیت و استعداد ایرانیان را بسیار بالا دانست و افزود: اگر‌چه صادرات غیر نفتی با همکاری صادر کنندگان و تولید کنندگان در دولت نهم نسبت به دولت هشتم بیش از 3 برابر شد، اما هنوز در ابتدای راه هستیم.
 
وی ایران را دارای ظرفیت صادرات غیرنفتی تا حد بیش از 100 میلیارد دلار دانست و اضافه کرد: ما می‌توانیم نیازهای خودمان را فقط با صادرات غیر نفتی تامین کنیم و پول نفت را برای سرمایه گذاری زیر بنایی برای آینده کشور هزینه کنیم.
 
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه سیستم بانکی باید در خدمت سیاست اقتصادی کشور باشد، خاطرنشان کرد: سیستم به معنای کارمندان نیست بلکه نظام بانک‌داری باید اصلاح شود.
 
احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه نظام گمرکی، نظام مالیاتی، نظام بهره‌وری، بیمه و ارزش پول ملی در 7 سرفصل درست شد و مفصل روی آنها کار شد، گفت: برنامه‌ها و جهت‌گیری‌ها آماده شده و این موارد یک به یک اجرا می‌شود. تمام این موارد باید با همدیگر اجرا شود و این تعمیرات اساسی ساختار اقتصاد کشور است و اگر می‌خواهیم رشد بالا و سرمایه گذاری مردم را داشته باشیم، باید این موارد درست شود وگرنه انحصارات به وجود می‌آید و کشور پیشرفت نخواهد کرد، بنابراین باید رشد متعادل پایداری داشته باشیم. 

رئیس جمهور با بیان اینکه هدفمند کردن یارانه ها از طرف یک عده بیشتر مورد توجه و حساسیت قرار گرفت، افزود: شاید این توجه و حساسیت درست باشد چرا که این طرح بلافاصله تاثیر می‌گذارد اما سیستم بانکی 15 سال دیگر آثارش معلوم می‌شود و نظام مالیات نیز چند سال طول می‌کشد تا آثارش مشخص شود و گمرک و نظام بهره وری نیز چنین وضعیتی دارند.
 
احمدی‌نژاد ادامه داد: کل طرح تحول اقتصادی را دنبال می‌کنیم که در سال جاری اجرا شود، البته هدفمند کردن یارانه‌ها که بخش مهم این طرح است و 20 سال در قوانین می‌آمد اما اجرا نمی‌شد، دولت مصمم به اجرای آن است، اما در دست‌انداز افتاد، در حالی که این قانون باید خیلی روان اجرا شود، چرا‌که همه مردم درگیر مدیریت اقتصادی خواهند شد و این نکته کلیدی طرح هدفمند کردن یارانه‌ها است. 

وی با بیان اینکه می‌خواهیم مدیریت منابع کشور را به مردم واگذار کنیم، ادامه داد: می‌خواهیم مردم را چه در زندگی شخصی آنها و چه در زندگی اجتماعی در مدیریت این منابع شرکت دهیم که این یک اتفاق بزرگ است.
 
رئیس جمهور اضافه کرد: در 50 سال اخیر مسئولیت اقتصاد همیشه به عهده دولت بوده و مردم به حاشیه رانده می‌شدند، اما این موضوع یک نقطه کلیدی در سیاست‌های اصل 44 است که می‌خواهیم مردم را مشارکت دهیم که سهم خود را از منابع مدیریت کنند.

مردم نباید نگران تورم باشند

احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه خوشه‌بندی‌های طرح تحول اقتصادی و نقش مردم در این قانون چگونه خواهد بود اظهار داشت: مردم نباید نگران تورم باشند چراکه عدد تورم نقشی نداشته بلکه قدرت خرید مردم است که ایفای نقش می‌کند. 

وی با تاکید بر اینکه قدرت خرید مردم مهم است، اظهار داشت: در این طرح یک تغییر قیمت وجود دارد که پیش‌بینی دولت آن است که بیش از آن حدی که قدرت خرید مردم کاهش پیدا کند دولت بیش از آن در جیب مردم قرار خواهد داد و از مردم می‌خواهیم که خود آن مقدار را مدیریت کنند.
 
رئیس جمهور با اشاره به دومین موضوع در قانون هدفمند کردن یارانه‌ها تصریح کرد: این قانون باعث می‌شود که ریشه‌های تورم خشکیده شود و باید جویا شویم که ریشه تورم در کجا قرار دارد که در پاسخ به آن باید گفت ریشه تورم عدم بهره‌وری و بخش دیگر آن اتکا دولت به نفت است.
 
احمدی‌نژاد افزود: درآمد نفتی بدون آنکه مابه‌ازای تولید داشته باشد به بانک مرکزی رفته و بانک مرکزی باید آن را بفروشد و به دولت تحویل دهد در صورتی که با این اقدام بازار کشش نداشته و مجبور می‌شود که ته‌مانده خود را به دولت بفروشد. یعنی پول جدیدی در بازار تولید می‌شود و پایه پولی بالا می‌رود.
 
وی پشتوانه اینگونه پول‌ها را ارز خواند و گفت:‌ این پول‌ها پشتوانه تولید داخلی ندارد در حالی که طرح تحول اقتصادی می‌خواهد ریشه‌های اصلی تورم را که بهره‌وری پایین دارد و اتکای دولت به نفت است را کاهش دهد.
 
رئیس جمهور در خصوص اینکه چرا دولت به نفت متکی است؟ گفت: دولت یارانه‌های سنگینی را عرضه می‌کند چرا که باید واردات بنزین، گازوئیل و غیره داشته باشد. 

احمدی‌نژاد دومین حُسن طرح تحول اقتصادی را عدالت عنوان کرد و افزود: بی‌عدالتی و تبعیض بنیانهای جامعه و فرهنگ را متلاشی می‌کند در حالی که این طرح کار فرهنگی است.
 
وی با تأکید براینکه قانون هدفمند کردن یارانه‌ها کاری بزرگ در جهت عدالت است اظهار داشت: این قانون باعث کاهش مصرف انرژی نیز می‌شود که برای مثال خانواده‌ای اگر 100 لیتر بنزین مصرف می‌کند اگر قیمت‌ها تغییر کند 20 هزار تومان بیشتر باید بپردازد که دولت به ازای آن 25 هزار تومان به خودش می‌دهد و آن فرد برای صرفه‌جویی به جای 100 لیتر از 90 لیتر استفاده می‌کند. حال اگر آن فرد از 100 لیتر به 90 لیتر مصرف خود را کاهش دهد کل کشور سود می‌برد چرا که آن 10 لیتر در کیسه دولت و وزارت نفت باقی می‌ماند که این مقدار پول باعث ایجاد کارخانه و سرمایه‌گذاری‌های گسترده برای پیشرفت کشور می‌شود.
 
رئیس جمهور نقطه هدف قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را مدیریت اقتصادی کشور در دست مردم دانست و گفت:‌ هدفمند کردن یارانه‌ها گامی بلند است چرا که با این اقدام به مردم می‌خواهیم بگوییم که دولت 120 هزار میلیارد تومان یارانه می‌دهد و آن را به صورت گسترده توزیع می‌کند که هیچ‌گونه تأثیری بر روند آن نمی‌تواند بگذارید و به صورت ناعادلانه توزیع می‌شود.
 
احمدی‌نژاد این‌گونه توزیع را ناعادلانه خواند و با تأکید براینکه این روند به ضرر اقتصاد است، تصریح کرد: با این روند، کشور 4 برابر متوسط دنیا انرژی مصرف می‌کند در حالی که می‌توان با نصف مصرف انرژی همین وضعیت زندگی را داشته باشیم. 

وی ادامه داد: ‌اگر 30 درصد 120 هزار میلیارد تومان را محاسبه کنیم معادل 36 هزار میلیارد تومان می‌شود که با توجه به این مقدار می‌توانیم آن را به 36 میلیارد دلار تبدیل کنیم که 36 میلیارد دلار سالانه 360 کارخانه 100 میلیون دلاری می‌توان ساخت.
 
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در خصوص سیاست اصل 44 اظهار داشت: اصل 44 تیرماه سال 87 ابلاغ شد اما از ابتدای دولت نهم اصل 44 را دنبال می‌کردیم که این موضوع در حالی صورت می‌گیرد از سال 72 واگذاری‌ها انجام شده‌است که مجموع آنها 3 هزار میلیارد تومان می‌باشد اما در دولت نهم و دهم بیش از 60 هزار میلیارد تومان واگذاری انجام شده که اکثر این واگذاری‌ها از طریق بورس صورت گرفته است.
 
احمدی‌نژاد این اقدام را یک جهش دانست و گفت:‌ سیاست اصل 44 یعنی انتقال اقتصاد به مردم که کنترل مدیریت دولتی بر اقتصاد و انتقال آن به مردم است. 

وی تصریح کرد: در کشورهایی که اقتصاد آنها دولتی بوده در حدود 20 سال به طول این روند به طول انجامیده اما سرعت در این دولت بسیار بالا است. برای مثال، بخش عمده تسهیلات بانکی را شرکت‌های دولتی می‌بردند و ما آن را کنترل کرده و به مردم دادیم.
 
رئیس جمهور با اشاره به مشکلات این سیاست خاطرنشان کرد: تمامی این مشکلات به قانون منتهی می‌شود چرا که در این چرخه مصوبه داریم که دولت باید کوچک شود اما صد مصوبه داریم برای بزرگ شدن دولت تصویب می‌شود و زمانی که بار اجرایی را بر دوش دولت می‌گذاریم به معنای آن است که دولت بزرگ‌تر می‌شود.
 
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به گسترش ساختمان‌های دولت، بزرگ‌تر شدن ساختار آن و در خصوص پیچیدگی و بورکراسی‌های اداری گفت: سازوکارها فقط برای دولت نیست چرا که پرونده‌ای در قوه قضاییه 30 سال طول می‌کشد که باید این موضوع تصحیح شود.
 
رئیس جمهور ادامه داد: در اجرا نیازمند عوامل هستیم چرا که اجرا دارای شرایطی بوده و باید متمرکز باشد چراکه اگر اختیارات اجرایی را تقسیم کرده و یک وظیفه را در اساسنامه 30 نفر بنویسیم کاری صورت نمی‌گیرد.
 
احمدی‌نژاد با بیان اینکه مصوبات دولت و مجلس این مشکلات را به وجود می‌آورد گفت: زمانی که وظایف شوراهای شهر نوشته می‌شود شباهت زیادی به وزیر کشور و فرماندار دارد که این موضوع باعث تداخل می‌شود و باید آن را حل کرد.
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر اصطکاک زیادی بین نهادهای قوه مجریه است که شرح وظایف آنها همپوشانی دارد و دولت برای اصلاح آن زحمات زیادی بکشد.
 
رئیس جمهور از جدایی معاونت منابع انسانی رئیس جمهور خبر داد و با بیان اینکه برخی از دستگاه‌ها در حال بررسی کوچک‌سازی دولت هستند، تصریح کرد: در حال حاضر 7 درصد دولت کوچک شده در حالی که مأموریت آن چند برابر شده‌است.
 
احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد:‌ لایحه خدمات کشوری فرصت‌هایی فراهم کرده که این موضوعات را اصلاح کنیم اما اصلاحات اساسی به طرح‌های اقتصادی وابسته است که پس از اجرا بار دولت کم می‌شود.

فشار صهیونیست‌ها موجب عدم تغییر در سیاست‌های آمریکا شد

وی با بیان اینکه همه باید با هم، با تفاهم و با مرز بندی‌های مشخص کشور را اداره کنیم در خصوص قانون شورای شهر با بیان اینکه تکلیف‌ها معلوم نیست گفت: این موضوع بسیار مهم است که باید مشخص شود که مسئولیت دولت چیست و سایرین چه مسئولیتی دارند. 

وی ادامه داد: دولت مدیریت واحد شهری را مطرح کرد که شهرداری هم این را می‌خواست منتهی قوانین را هر چه ورق می‌زنیم می‌بینیم که درست در نمی‌آید. بنده معتقدم باید به سمت این برویم که تصمیم گیری‌های ما از ملاحظات لحظه‌ای و سیاسی خارج شده و همه مصالح ملت و کشور را در تصمیم گیری‌ها لحاظ کنند. 

رئیس جمهور در خصوص پرداخت یک میلیون تومان به نوزدان متولد سال 89 نیز خاطرنشان کرد: نکته اصلی در این کار ساخت آتیه است چرا که جوانان ما بعد از 20 یا 25 سال ازدواج مسکن و شغل می‌خواهند در حالی که چیزی ندارند. از همین رو باید به فکر آتیه فرزندانمان باشیم.
 
احمدی نژاد یادآور شد: در این طرح یک حسابی باز می‌شود و کسانی که از اول فروردین ماه متولد شده اند به آنها اختصاص می‌یابد و نمی‌شود از این حساب برداشت کرد ولی برای موارد اورژانس می‌شود از آن برداشت کرد.
 
وی ادامه داد: خانواده ها نیز باید ماهیانه به این حساب پولی را واریز کنند که بنده حداقل آن را 20 هزار تومان عنوان کردم هر چند خانواده‌های که تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند را خود دولت پرداخت می‌کند. ولی بقیه مردم خودشان باید این پول را واریز کنند.
 
وی فلسفه دوم افتتاح حساب برای نوزادان سال 89 بحث جمعیت عنوان و خاطرنشان کرد: بنده با اینکه دو بچه کافی هست مخالفم و استدلال علمی نیز برای آن دارم و امروز شاهد هستیم که متوسط بچه‌ در خانواده‌ها زیر 2 نفر است و این سیاست غلطی است که غربی‌ها انتخاب کردند و الان نیز برای حفظ فرهنگ و هویت خود یارانه سنگینی پرداخت می‌کنند. از همین رو چرا ما باید این راه را برویم.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه یک ملت باید ادامه پیدا کنند و نباید قطع شوند اظهار داشت: برخی‌ها خیال می‌کنند ما روزی مردم را می‌دهیم در حالی که این بسیار اشتباه است و بنده تعجب می‌کنم که چرا علما در این خصوص سکوت کرده‌اند. هر چند ما نیز باید مدیریت کرده و نگذاریم بهداشت و آموزش از بین برود. 

احمدی نژاد در همین خصوص یادآور شد: این چه زندگی است که برای ما تعریف کردند خود غربی‌ها مگر با سیاست کنترل جمعیت به سعادت رسیده‌اند که ما آن را دنبال کنیم.
 
وی ادامه داد: پدران ما 5 یا 6 فرزند داشتند هر چند فقر در سطح وسیعی وجود داشت ولی تحمیلی بود اما ما الان مستقل هستیم و جمعیت ما دو برابر سال 59 شده و با این وجود وضعیت ما از آن زمان خیلی بهتر است.
 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوال مجری برنامه در خصوص جواب ایران به اوباما گفت: بحث آمریکا پیچیده است و آمریکا قدرتی است که در اوج بوده و روزی همه دنیا را متعلق به خود و خود را حاکم بلامنازع دنیا می‌دانسته ولی الان در حال متلاشی شدن هست و در کشورشان دعوای سیاسی بسیار بالا است.
 
احمدی نژاد با بیان اینکه آمریکا دچار مشکلات اقتصادی بوده و امنیت آن نیز دچار مشکل شده است،‌ اظهار داشت: نفوذ آمریکا در سطح بین المللی از بین رفته است و وقتی که بررسی می‌کنند می‌بییند یک قدرت فرهنگی در حال ظهور است و هر جا می‌روند به در بسته می‌خورند از همین رو با ایران مشکل دارند.
 
وی عنوان کرد: آمریکایی‌‌ها می‌خواهند بر خاورمیانه و به واسطه آن به دنیا مسلط شوند و این کار با وجود ایران شدنی نیست. از همین رو آقای اوباما را آوردند تا چهره را عوض کنند هر چند وی می‌توانست مفید باشد اما فشار صهیونیست‌ها و وادادگی آقای اوباما نگذاشت این اتفاق بیفتد. 

رئیس جمهور در همین خصوص تاکید کرد: آقای اوباما اگر با همان شعار تغییر واقعی و رفع ندانم کاری‌های دولت‌های قبلی حرکت می‌کرد می‌توانست موجب اقتدار وی باشد. ولی از آنجا که به صهیونیست‌ها باج داد نمی‌تواند کاری بکند.
 
احمدی نژاد ادامه داد: هر چند تغییرات جزئی در سیاست‌های آمریکا را شاهد بودیم اما تغییرات اساسی که بتواند تحولی درست کند را ندیدیم.

همکاری با ایران تنها راه نجات آمریکا است

وی در خصوص وضعیت موضوع هسته‌ای ایران گفت: موضوع هسته‌ای یک بهانه است و ما در این زمینه به یک نقطه غیر قابل برگشت رسیده‌ایم و خود این کشورها هم آن را می‌دانند.
 
وی افزود: این کشورها در مقابل ایران دو راه بیشتر ندارند که یکی بداخلاقی است که حاصل آن را شاهد هستیم و دیگر این است که ایران را بپذیرند و کنار ایران همکاری کنند که فکر می‌کنم این بهتر است اما از آنجایی که به قدری گروه‌های قدرت در آمریکا زیاد است نمی‌توانند به یک تصمیم درست برسند.
 
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی براینکه اوباما برای نجات ملت خود چه کاری باید انجام دهد، اظهار داشت: اوباما یک شانس بیشتر ندارد و آن هم ایران است. آقای اوباما در فلسطین، عراق و افغانستان نمی‌تواند کاری بکند و در اقتصاد خود نیز با مشکل روبه‌رو بوده و توانایی انجام معجزه را ندارد از همین‌رو تنها جایی که می‌تواند کاری بکند ایران است که می‌تواند بگوید تغییر ایجاد کرده و با ایران شروع به همکاری کرده است.
 
احمدی‌نژاد یادآور شد:‌ این که خیال کنند می‌توانند به ایران آسیبی بزنند دوره‌اش تمام شده است و کسی توانایی آسیب زدن به ایران را ندارد البته نه اینکه ما دنبال دعوا هستیم، ما دنبال همکاری هستیم الان هم اگر بتوانیم راه‌حلی پیدا کنیم که حقوق‌مان حفظ شود و بتوانیم همکاری کنیم، این کار را خواهیم کرد.
 
وی با تأکید براینکه الان بهترین راه پیش روی آمریکا احترام و همکاری با ایران است و فرصت‌های جدیدی برای اوباما ایجاد خواهد کرد، گفت:‌ همکاری با ایران، آمریکا را از انزوا بیرون می‌کند.
 
رئیس جمهور ابراز داشت: با وجود اینکه افغانستان در دست ناتو است وقتی ما می‌خواهیم برای همدردی و کمک به آنجا برویم از قبل اعلام می‌کنیم اما آقای اوباما نمی‌تواند سفر خود را از قبل اعلام کند و این خیلی بد است و این در حالی است که آمریکایی‌ها می‌گویند می‌خواهیم به ایران کمک کرده و آنها را از انزوا درآوریم در حالی که این‌گونه نبوده و ما می‌خواهیم کمک کرده و آمریکا را از انزوا درآوریم. 

احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص انتخابات عراق و آینده سطح تعاملات ایران با این کشور تأکید کرد: ما با عراق متحد طبیعی، جغرافیایی و اجباری هستیم. فرهنگ، دین، تاریخ، جغرافیا، مرز، منابع، و مردم ما مشترک هستند و این اشتراک در گذشته عادی بوده و نمی‌شود آن را قطع کرد و هر دولتی در عراق سر کار بیاید باید با هم کار کنیم و اما مردم عراق نیز در انتخابات اخیر شرکت خوبی داشتند و انتخابات به صورت خوبی برگزار شد.
 
وی با تأکید براینکه سطح همکاری ایران و عراق در دولت آینده این کشور خیلی گسترده‌تر است، اظهار داشت: دولت در عراق هر چقدر مستقرتر بشود همکاریش با ایران و سایر کشورهای منطقه بهتر می‌شود، عراق ذخایر عظیم انسانی و فرهنگی دارد هرچند دشمنان تلاش می‌کنند عراق مستقل و مقتدر استقرار پیدا نکند اما انشاالله این کار خواهد شد.
 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص جایگاه نخبگان در دولت دهم گفت:‌ دولت متشکل از نخبگان بوده و بسیاری از همکاران بنده نخبه هستند و تجربیات و تحصیلات فراوانی دارند.
 
احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه حوزه ارتباط اصلی ما در تصمیم‌گیری‌ها با نخبگان است، تأکید کرد: سطح ارتباط دولت با مردم امروز بسیار وسیع بوده و در بحث برنامه‌ریزی جلسات ما با نخبگان است هرچند این به معنای شکوفایی ظرفیت کامل نخبگان کشور نیست وکشور ما دارای ظرفیت بالایی است.
 
وی ادامه داد:‌ ظرفیت همت و فرهنگ در کشور ما بسیار بالا است و ساختارهای اداری ما باید اصلاح شود و این 100 سال سابقه دارد هرچند کارهای زیادی در این راستا صورت گرفته است.
 
رئیس جمهور به ایجاد بنیاد نخبگان و انتخاب معاون علمی رئیس جمهور اشاره و خاطرنشان کرد: با این کار به سرعت به سمت حمایت از نخبگان می‌رویم تا حمایت از نخبگان یک سازوکار درستی داشته باشد.
 
احمدی‌نژاد ادامه داد: تجاری شدن بسیاری از نوآوری‌ها، حمایت از اساتید، دانشجویان، کارگاهها و مراکز تحقیقاتی نیز از دیگر حمایت های دولت از نخبگان است و در این کار یک حلقه مفقودی داشته و داریم و آن اینکه حاصل کار نخبگی باید در جامعه یا جاری شده و یا به یک اندیشه تبدیل شود که باید این موضوع اصلاح شود. 

وی با اشاره به لایحه 3 میلیاردی دولت در حمایت از نخبگان که به مجلس ارائه شده است، گفت: نخبگان زیادی داریم که برای انجام کارهای تحقیقاتی و به نتیجه رساندن کار خود پشتوانه مالی خوبی ندارند و قرار هم نیست که همه طرح‌ها با موفقیت روبرو شود بلکه طرح‌های زیادی هم شکست می‌خورد از همین‌رو دولت پیش‌بینی کرده با ارائه لایحه‌ای به مجلس از نخبگان حمایت کند و انشاالله که مجلس هم نظر مثبت دارد و امیدواریم که این مبلغ را در اختیار دولت قرار دهند تا بیشتر بتوانیم از نخبگان حمایت کنیم.
 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نامه اخیرش به دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: این نامه چند بخش داشت و یکی در مورد جنایات ریگی بود. سازمان ملل و برخی از کشورها به نام تروریست پوست مردم را می‌کنند از همین‌رو بنده در آن نامه به دبیرکل سازمان ملل گفتم که ریگی هم یک تروریست است پس چرا در مقابل جنایاتش که از ماهواره پخش می‌شد، سکوت کرده‌اید در حالی که وقتی یک پلیس راهنمایی و رانندگی در ایران با فرد متخلف برخورد تندی می‌کند هرچند نباید اینگونه باشد ولی شما قطع‌نامه صادر می‌کنید.
 
احمدی‌نژاد به اعترافات ریگی در حمایت ناتو، آمریکا و صهیونیست‌ها از وی اشاره و بیان کرد: در نامه به دبیرکل سازمان ملل گفتم که حقوق ملت ایران و قربانیان جنایات ریگی چه می‌شود، شما دبیرکل سازمان ملل هستید و در قبال این‌گونه مسائل مسئولیت دارید و باید از حقوق ملت‌ها دفاع کنید در حالی که سکوت کرد‌ه‌اید.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه بخش دوم نامه بنده مربوط به مبارزه ریشه‌ای با تروریسم بود، گفت: آمریکا به بهانه 11 سپتامبر به منطقه ما لشکرکشی کرده و این اتفاق موجب افزایش تروریسم در منطقه شد از همین‌رو رسماً از دبیرکل سازمان ملل خواستم با تعیین یک گروه حقیقت‌یاب مستقل مورد قبول ملت‌ها عوامل 11 سپتامبر را پیدا کنند و اگر در منطقه ما بود خود ملت‌ها می‌دانند با آنها چه کنند در حالی که بنده معتقدم آنها در منطقه ما نیستند.
 
احمدی‌نژاد در خصوص بازداشت 3 آمریکایی که به صورت غیرقانونی وارد مرزهای کشورمان شده بودند نیز خاطرنشان کرد: دبیرکل سازمان ملل چندین بار پیغام داده و به صورت مستقیم به بنده گفته بود آنها را آزاد کنید و بنده در این نامه به وی گفتم که ایرانی‌ها را با پاسپورت‌ در سایر کشورها بازداشت و زندانی می‌کنند در حالی که شما سکوت می‌کنید، مگر شما دبیرکل آمریکا هستید که امیدواریم ایشان نیز به وظایف خود عمل کند.
 
وی در قسمت پایانی سخنان خود گفت: با توجه به اینکه تنها مدیری در تاریخ ایران هستم که همه جای کشور را دیده‌ام باید بگویم که ایران ظرفیت کار 3 برابر وضع فعلی را دارد و ما بهترین جوانان، مردم و سرزمین را در اختیار داریم.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه توانمندی‌های ایران بی‌پایان است،‌ تأکید کرد: ایران ظرفیت مدیریت 150 میلیون نفر با سطح بالای رفاه را دارد و شکوفایی بدون زحمت و تلاش به دست نمی‌آید و همه کسانی که در تاریخ به خودشان فکرکرده‌اند هیچ‌ چیزی از آنها باقی نمانده است و اگر زحمتی نباشد لذتی نیز وجود ندارد.
 
احمدی‌نژاد با تأکید بر لزوم همدلی و غنمیت شمردن آن تصریح کرد: تلاش‌های زیادی می‌کنند تا همدلی مردم ایران را از بین ببرند ولی ما در مسیر درست جلو می‌رویم هرچند ضعف‌هایی داریم اما باید با حفظ همدلی،‌ کار، تلاش و همت به پیش برویم.
 
وی تأکید کرد: قدر یک ملت به اندازه همت آن ملت است و نگاه ایران آرمانی، جهانی و انسانی است.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 89/1/25 و ساعت 6:45 عصر | نظرات دیگران()
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا