تحلیل آنچه تحت عنوان کودتای مخملین سبز در 22 خرداد ماه سال گذشته کلید زده شده, روز به روز آسانتر شده و شواهد و قرائن جدیدتری مبنی بر وجود حامیان خارجی برای جریان فتنه آشکار میگردد. حامیانی که در کنار حمایتهای مالی, حمایتهای تبلیغاتی را بطور جد در دستور کار داشته و همه امکانات رسانهای خود را برای پیروزی در این کودتا بکار گرفتند.
به گزارش حقیقت نیوز -مهدی سعیدی ؛آخرین نمونه از این اقدامات رسانهای، سناریوی جدیدی است که بر عهده مجله تایم گذاشته شده تا به بهانه انتخاب "شخصیت سال 2010", نماد کودتای مخملی در ایران را به عنوان چهرهای جهانی معرفی نماید. انتخاب نشریه تایم به این گونه است که متولیان اسامی 200 نفر از چهرههای به ظاهر مطرح در سطح دنیا را معرفی کرده و در یک نظرسنجی از خوانندگان میخواهند تا به گزینه مورد نظر خود تحت عنوان "شخصیت سال" رای دهند.
در این دوره از انتخاب، نام موسوی، زهرا رهنورد و شیرین عبادی نیز در میان این فهرست 200 نفره گنجانده شده بود که موسوی توانست با اطلاع رسانی پرحجم در دنیای مجازی و سایتها و وبلاگهایی که بخشی از آنها توسط ضدانقلاب هدایت می شود، بیشترین آرا را به خود اختصاص دهد.
رقبای موسوی در این نظرسنجی افرادی چون "یوناکیم" قهرمان کرهای در رشته پاتیناژ، "لیدی گاگا" خواننده و رقاص مشهور آمریکایی، "هان هان" راننده چینی، "آدام لمبرت" خواننده فاسد آمریکایی، "تندولکار" ورزشکار هندی، "کونان کریستفور" کمدین آمریکایی، "روبرت پاتینسون" هنرپیشه آمریکایی، "سوزان بویل" خواننده اسکاتلندی، "شاهرخ خان" هنرپیشه هندی بودند که در رتبه های بعدی این انتخاب قرار گرفته اند!
مروری بر پیشینه چنین گزینشهایی (از قبیل اهدای جایزه صلح نوبل) به خوبی نشان میدهد که این انتخابها به شدن تحت تاثیر سیاستهای فرهنگی - رسانهای نظام سلطه جهانی صورت پذیرفته و بسیاری از بزرگان تاریخ ما در این میان از چشم برگزارکنندگان چنین برنامههایی به دور ماندند. انتخاب حضرت امام خمینی(ره) به عنوان مرد سال 1979 مجله تایم را نیز میتوان تنها استثنایی دانست که تحت فشار افکار عمومی جهانی و ناتوانی از نادیده گرفتن بزرگترین انقلاب نیمه دوم بیستم، بر دستاندرکاران این مجله تحمیل شد! وگرنه نام بزرگان و مجاهدینی چون "سیدحسن نصرالله" در این فهرست جایی ندارند.
در فهرست منتخبین سالهای گذشته نشریه تایم نیز چهرههایی چون آدولف هیتلر، استالین، ترومن، چرچیل، هرى ترومن، دوایت آیزنهاور، لیندون جانسون، ریچارد نیکسون، فرانکلین روزولت، رونالد ریگان، بیل کلینتون، جورج بوش, باراک اوباما، به چشم میخورد که به خوبی نمایانگر ملاکها و معیارهای انتخاب کندگان می باشد!
تلاش برای معرفی موسوی از جایگاه "رهبر اپوزیسیون ایران "به عنوان چهرهای بین المللی, را می توان در راستای تحت فشار قرار دادن نظام اسلامی مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. این اقدام مجله تایم در حالی صورت میگیرد که سران فتنه روزگار خوشی را سپری نکرده و تلاشهای خود را با خلق حماسه بزرگ ملت در 9 دی و 22 بهمن بر باده رفته میبینند. این جریان حتی دیگر از ایجاد اغتشاش نیز ناتوان است و همه تلاشهای آن برای ایجاد ناامنی در شب چهارشنبه آخر سال نیز با شکست مواجه گردید. لذا برای ادامه کار نیازمند تقویت روحیه! و حمایتهای خارجی است. طرح دوباره موسوی در این مجله شاید بتواند موسوی را برای ماندن در صحنه و نقش آفرینی برای طراحان اصلی، برای مدتی دیگر متقاعد سازد.