روایت یار نزدیک امام(ره) از نظر مخالف موسوی با امام درباره ادامه - خبر روز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
این دانش دین است، پس نیک بنگرید که از چه کسی دین خود رامی گیرید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
امروز: یکشنبه 103 آذر 4
حمیدرضا نقاشیان مطرح کرد:
روایت یار نزدیک امام(ره) از نظر مخالف موسوی با امام درباره ادامه جنگ

در حالی که در جریان انتخابات ریاست جمهوری دهم بسیاری از افکار عمومی با تعجب نظاره گر رفتار سیاسی میرحسین موسوی قبل و بعد از انتخابات است و نه تنها بسیاری از مردم، بلکه شمار زیادی از فعالان سیاسی نیز از تغییر رویکرد سیاسی وی سخن به میان می آورند، شماری از فعالان انقلابی و سیاسیون دهه اول انقلاب اسلامی، با توجه به مراودات شخصی و سیاسی که با میرحسین موسوی داشته اند، معتقدند که نه تنها تغییری در رویکردهای سیاسی و اعتقادی موسوی به وجود نیامده است بلکه میرحسین موسوی پس از سال ها فرصتی یافته است تا آنچه را که در سالیان ابتدای انقلاب به دلیل شرایط خاص موجود در آن امکان ظهور نداشت، امروز به ظهور برساند.

حمیدرضا نقاشیان یکی از انقلابیون فعال در سال های ابتدایی شکل گیری جمهوری اسلامی است که به دلیل حضور در بیت حضرت امام رحمه الله علیه و ایفای نقش در اداره جلسات و محافظت از امام راحل، از نزدیک با بسیاری از جریانات سیاسی کشور آشنایی دارد. وی که از سوی حضرت امام مامور خاتمه دادن به حیات گروه فرقان بوده و سپس با حضور در جبهه ها نقشی جدی را در تهیه ملزومات و پشتیبانی جنگ داشته، به دلیل شناختی که از سیاسیون انقلابی در سالهای پیش از انقلاب و به دلیل مبارزه و سامان‌دهی مبارزات مخفی و زیرزمینی سال‌های منتهی به انقلاب داشته است، پس از سال ها و به گفته خود به دلیل شرایط جدیدی که در جامعه به وجود آمده است، با صراحت از واقعیات سال های نخستین انقلاب و حضور "نفوذی‌ها" در جریان تشکیل جمهوری اسلامی گفته است.

نقاشیان که هم‌اینک نیز دستی در کار رسانه دارد و در سمت رئیس هیئت مدیرة موسسه سخن‌گستر روزنامه‌های ایران‌نیوز و صبح اقتصاد را منتشر می‌کند، در گفتگویی تفصیلی با روزنامه جوان با اشاره به تلاش برخی جریانات برای نفوذ در حرکت انقلابی مردم ایران، در مورد نحوه رشد میرحسین موسوی در جریان انقلاب و ارتقا تا سمت نخست وزیری گفته است.

نقاشیان معتقد است تلاش برای نفوذ در حرکت انقلاب اسلامی، از هواپیمای پاریس- تهران آغاز شد و برخی افراد با هدف چهره شدن و بهره برداری سیاسی خود را به نحوی در این هواپیما جا کردند. وی از صادق طباطبایی، قطب زاده و بنی صدر به عنوان سه چهره مهم این جریان یاد میکند.

نقاشیان در ادامه با طرح این سوال که این جریان با حمایت چه کسانی فعالیت می‌کرده است، به سابقه فکر سیاسی موسوی و روند ارتقا وی در حزب جمهوری اسلامی می پردازد. او از تاثیرپذیری موسوی از دکتر سامی، حبیب الله پیمان و گروه سوسیالیست های خداپرست می‌گوید و اختلافاتی که نتیجه آن، بی اعتمادی به وی در میان برخی اعضای حزب جمهوری اسلامی از جمله شهیدان دکتر دیالمه و آیت، آنهم با توجه به شناخت نسبت به عقاید موسوی بوده است را باز گویی می کند.

این مبارز انقلابی در ادامه یکی از شیوه های موسوی برای موفقیت بر مخالفانش را وارد شدن در معامله با برخی نزدیکان دفتر حضرت امام می داند که از آن جمله به عزل ناگهانی ناطق نوری و جایگزینی شخصیتی مانند محتشمی پور در وزارت کشور اشاره کرده است.

وی در ادامه با توجه به مسئولیتی که در پشتیبانی سپاه داشته است به کارشکنی های دولت موسوی در تخصیص بودجه به جنگ اشاره کرده و با ذکر خاطراتی از این دست، از مخالفت جدی موسوی با ادامه جنگ پرده برداشته است. موضوعی که به گفته وی موضوع نزدیک به ده جلسه از جلسات عالی سپاه را به خود اختصاص داد.

نقاشیان در ادامه با رد استدلالی که محبوبیت موسوی در میان رزمندگان را سبب اصرار رضایی به حضرت امام برای ابقای موسوی در سمت نخست وزیری دانسته، می‌گوید : "والله که قسم جلاله است، ما این محبوبیت را در هیچ جا ندیدیم. اگر اینگونه بود چرا او از حضور در جبهه های جنگ امتناع می ورزیده و تعداد حضور وی در طول 8 سال انگشت شمار بوده است." وی به نقل قول هایی از شهید همت در انتقاد از این رویکرد موسوی نیز اشاره کرده است.

نقاشیان در نهایت نیز حضور موسوی در انتخابات را کاملا محاسبه شده و مشکوک ارزیابی کرده و یکی از نشانه های این حساب شدگی را بهت خاتمی از حضور یکباره موسوی و اصرار وی بر باقی ماندن در صحنه انتخابات می‌داند. او با اشاره به سیاست های دولت نهم و انطباق آن با خط اصیل انقلاب و امام، معتقد است اگر موسوی به واقع نگران این رویکردها بود، با وجود چنین دولتی هرگز وارد صحنه انتخابات نمی شد. وی با شبیه سازی تحولات سیاسی صورت گرفته در انتخابات دهم و کودتای 28 مرداد، به بیان شباهت های این حرکت با حرکت های صورت گرفته در کودتای 28 مرداد پرداخته و از مولفه های این کودتا همچون حضور طرف خارجی، رسانه بی بی سی، شعبان بی مخ ها و عناصری چون زاهدی سخن گفته است.

متن کامل این گفتگوی خواندنی را می توانید اینجا بخوانید.

http://rajanews.com/detail.asp?id=39284


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/17 و ساعت 11:27 صبح | نظرات دیگران()
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا