در روزهای اخیر، برخی رسانههای منطقه، با نگاهی به تکرار برخی از سخنان مقامات رژیم صهیونیستی، اقدام به انتشار برخی اخبار مربوط به ماههای گذشته کرده که به نظر میرسد شیطنت جدیدی را در منطقه آغاز نمودهاند.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، روزنامه «الدستور»، چاپ اردن در شماره امروز خود، بدون اشاره به تاریخ خبر روزنامه روسی «ایزوستیا»، احتمال حمله اسرائیل به لبنان در سال 2010 را بار دیگر مطرح کرده است.
این روزنامه در شماره روز جمعه خود نیز ادعای مشابهی را مطرح کرده و نوشته بود:
«به گفته یکی از اعضای پارلمان فرانسه ـ که نامش آورده نشده ـ در ماه اکتبر سال 2009 در خاک این کشور دیدار کارشناسان نظامی فرانسه، آمریکا و اسرائیل برگزار شد که در جریان آن، نقشه تنظیم شده از سوی اسرائیل برای عملیات نظامی احتمالی در بهار سال آینده علیه لبنان مطرح شده است. به گفته وی، اسرائیل تلاش میکند که بدین ترتیب پس از آنکه نتوانست آمریکا را علیه ایران تحریک کند، جامعه جهانی را به این بازی بکشاند. برنامه هستهای ایران به اعتقاد مسئولان اسرائیلی تهدید اصلی برای دولت یهود به شمار میرود.»
این روزنامه اردنی در ادامه مینویسد:
«هدف دیگر از این عملیات که در گزارش مذکور به آن اشاره شده، خنثی سازی طرفداران ایران در لبنان و فلسطین یعنی جنبش «حزبالله» و «حماس» است. این مسأله به اسرائیل اجازه میدهد تا بدون هراس از اقدامات تلافی جویانی طرفداران ایران در منطقه، به تأسیسات هستهای ایران حمله کند.»
بر پایه این گزارش، روزنامه «عکاظ»، چاپ عربستان نیز حدود 4 ماه پیش ( 31 تیرماه 1388) نوشت:
«شرکتهای تسلیحاتی رژیم صهیونیستی در راستای آماده سازی خود برای جنگی که در سال 2010 آغاز میشود، در حال توسعه فناوری نوینی هستند که بمباران هوایی جنگندهها را به وسیله رایانه تحت کنترل خود قرار میدهد.»
این روزنامه عربستانی افزود:
«این فناوری نوین با استفاده از رایانه، عملیات شناسایی، هدف گیری و بمباران نیروهای مقاومت را در عرض کمتر از 30 ثانیه به پایان میرساند. تلویزیون رژیم صهیونیستی با پخش گزارشی به بررسی دستاوردهای شرکتهای سازنده تسلیحات پیشرفته این رژیم در زمینه مقابله با نیروهای فلسطینی و عربی پرداخته است.»
توجه به این خبر خبرگزاری روسی «ریا نووستی» در در تاریخ 28 اردیبهشت سال جاری نیز جالب است. این خبرگزاری روسی در تاریخ یادشده نوشته است:
«در کاخ سفید اولین مذاکرات بین باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل انجام شد. مذاکرات به جای یک ساعت و نیم، سه ساعت طول کشید. اوباما و نتانیاهو چند موضوع را بررسی کردند؛ دورنمای دیالوگ فلسطین ـ اسرائیل، امکان تحقق برنامه کلی حل مشکلات در روابط بین اسرائیل و جهان اسلام، ایده ایجاد ائتلاف ضدایرانی در خاور نزدیک و روشهای اعمال فشار بر تهران با هدف متوقف سازی برنامه هستهای غیرقابل کنترل ایران.»
ریانووستی در ادامه میآورد:
«پس از مذاکرات با اوباما، نتانیاهو با هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا و جیمز جانسون، مشاور رئیسجمهور آمریکا در امور امنیت ملی دیدار کرد. نخست وزیر اسرائیل مذاکراتی با رابرت گیتس وزیر دفاع، کارل لوین رئیس سنا و روبرت وکسلر رئیس کنگره (مولف طرح قانونی سفر بدون ویزا برای اتباع اسرائیل به آمریکا) انجام میدهد. اوباما درباره ضروت ادامه دادن به مذاکرات بین اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین صحبت کرده و اهمیت فرمول «دو دولت برای دو ملت» را تاکید کرد و «نقشه راهها» و توافقات حاصله در کنفرانس آناپولیس را یادآور نمود. میتوان گفت که تنها اعلامیه مشخص اوباما در رابطه با این بود که باید تلاش کرد و تا پایان سال 2009 میلادی ایران را با استفاده از روشهای دیپلماتیک و اقتصادی به توقف برنامه هسته ای خود متقاعد کرد. کاخ سفید مشخصاً این را فهماند که اسرائیل نباید تلاش کند "مشکل ایران" را به روش نظامی حل کند، حداقل اینکه تا سال 2010 میلادی.»
چندی پیش، «الرای»، چاپ کویت نیز به نقل از منابع نزدیک به حزبالله لبنان نوشت: منابع نزدیک به حزبالله لبنان جنگ آینده با رژیم صهیونیستی را قطعی دانسته و تأکید کردند که این بار رژیم صهیونیستی تجاوز خود را به صورت زمینی آغاز خواهد کرد.
منابع نزدیک به حزبالله در گفتوگو با روزنامه «الرای» کویت با اشاره به اینکه جنگ با اسرائیل قطعی است ولی در آینده نزدیک بعید به نظر میرسد، پیشبینی کردند که رژیم صهیونیستی در سال 2010 تجاوز به خاک لبنان را آغاز کند.
این منابع افشا کردند که جنگ بعدی اسرائیل با حزبالله که به احتمال زیاد در سال 2010 خواهد بود، جنگی زمینی خواهد بود و دامنه آن تا شهر صیدا در جنوب لبنان نیز کشیده خواهد شد. این روزنامه کویتی به نقل از این منابع، تهدیدهای اخیر رژیم صهیونیستی را تاکتیکی خواند و آن را با حسابهای داخلی و خارجی کابینه رژیم صهیونیستی یا تلاش برای اعمال فشار بر حزبالله لبنان مرتبط دانست.
بنا بر این گزارش، ایهود باراک، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بود که میخواهد پنج لشکر خود را برای نابودی زیرساختهای حزبالله و دور کردن این حزب از مرزهای شمالی سرزمینهای اشغالی بفرستد و بنابراین جنگ آینده در وهله نخست، جنگی زمینی خواهد بود. این منابع وابسته به حزبالله افزودند که جنگندههای اسرائیلی نیز نقش خود را در این جنگ ایفا خواهند کرد، ولی از معرکه دور خواهند بود. این منابع، افزایش قدرت حزبالله را بیشتر از حس انتقام صهیونیستها از جنگ سال 2006 برای اسرائیل در آغاز جنگ احتمالی آینده تحریکآمیز خواندند.
به گفته این منابع، رژیم صهیونیستی بر این باور است که اگر تا شهر صیدا پیشروی کند، قدرت موشکی حزبالله و پرتاب موشکهای این حزب به سمت سرزمینهای اشغالی متوقف خواهد شد.
در همین راستا، یک تحلیلگر نظامی صهیونیست اظهار داشت: پیشبینیهای ما حاکی از آن است که در سال 2010 جنگی دیگر در منطقه رخ خواهد داد. بر این اساس، استراتژی شرکتهای صهیونیستی بر آمادهسازی تکنولوژیک خود برای این جنگ استوار است.
با نگاهی به موج رسانهای جدید در منطقه با محوریت احتمال حمله رژیم صهیونیستی به لبنان و قرار دادن این جوسازیها در کنار ادعای چند روز پیش رژیم صهیونیستی، مبنی بر توقیف کشتی ایرانی حامل سلاح و همچنین وحشت این رژیم و برخی کشورهای منطقه از برقراری احتمالی رابطه میان و آمریکا به نظر میرسد، ایجاد دستاندازهایی در راه عادی سازی روابط ایران با آمریکا محتمل باشد که یکی از این موارد را میتواند حمله دوباره رژیم صهیونیستی به لبنان فرض گرفت؛ بنابراین، حساسیت بیشتر دستگاه دیپلماسی کشورمان نسبت به تحولات منطقهای در این برهه خاص ضروری به نظر میرسد.
منبع : تابناک .ای ار