احمدینژاد: مشکلی در رابطه با مردم آمریکا نمیبینیم - خبر روز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه خداوند بنده ای را دوست بدارد، او رابه بلایی بزرگ مبتلا می کند . پس اگر آن بنده راضی گشت، بهره اش نزد خداوند، رضایت است و اگر ناخشنود گشت، بهره اش نزد خداوند، ناخشنودی است [.رسول خدا صلی الله علیه و آله]
امروز: یکشنبه 103 آذر 4
در مصاحبه با شبکه "راشا تودی "؛
احمدی‌نژاد: مشکلی در رابطه با مردم آمریکا نمی‌بینیم

خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهوری ایران در مصاحبه با یک شبکه خبری روسی گفت که ما مردم آمریکا را دوست داریم و تمامی افراد از تمامی ملیت‌ها را دوست داریم، بنابراین مشکلی در رابطه با مردم آمریکا نمی‌بینم.


به گزارش فارس، "محمود احمدی‌نژاد " رئیس‌جمهوری ایران در مصاحبه با شبکه روسی "راشا تودی " در خصوص تصمیم خود مبنی بر حضور در نشست بازبینی پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای "ان‌پی‌تی " اعلام کرد: من بر این باور هستم کنفرانسی که امروز در مقر سازمان ملل برگزار شد، یکی از مهم‌ترین نشست‌های جهان محسوب می‌شود، امنیت یکی از موضوعات برجسته‌ای است که کشورها و جوامع با آن روبرو هستند و بزرگترین تهدید برای امنیت، از تسلیحات هسته‌ای نشأت می‌گیرد.
وی افزود: نزدیک به 60 سال است که جهان تحت تهدید تسلیحات هسته‌ای است، هم‌اکنون تلاش‌های بسیاری برای کاهش این تهدید صورت گرفته اما این تلاش‌ها ناموفق بوده است، امروزه، میزان این تهدیدات بیش از تهدیداتی است که 60 سال پیش وجود داشت و تا زمانی‌که این تهدید‌ها وجود داشته باشد، پیشرفت‌های واقعی و رفاه واقعی حاصل نمی‌شود.
رئیس جمهوری اسلای ایران در ادامه گفت: کنفرانس کنونی به آن دلایل بسیار مهم است و من فکر می‌کنم که من با حضور خود می‌توانم به این کنفرانس در رسیدن به تصمیمات بهتر و جامع‌تر کمک کنم، بنابراین من به عنوان یکی از اعضای این جامعه، مسئولیت خود را بر این امر دیدم که امروز در این کنفرانس حضور داشته باشم. من فکر می‌کنم که اگر دیگر همکاران من نیز از اهمیت این گردهمایی مطلع بودند، آنها نیز در این نشست شرکت می‌کردند.
محمود احمدی نژاد در خصوص وعده‌های تعامل و تغییرات "باراک اوباما " رئیس‌جمهوری آمریکا و فرق وی با "جرج بوش " رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا اعلام کرد: یک تفاوت عمده میان اوباما و بوش وجود دارد و آن، این است که اوباما اعلام کرده است که می‌خواهد تغییر حاصل آورد بنا بر این ما منتظر وقوع آن تغییرات چشمگیر هستیم، گرچه ما بر این باوریم که اختلاف نظرات بسیار زیادی در آمریکا حکمفرما است، بنا بر این مشکل است که اوباما در خصوص تمامی موضوعات سیاسی، عقاید خود را عملی کند.
وی افزود: من بر این باور هستم که تفاوت‌های موجود در نظام حاکم در دولت آمریکا بسیار شدید است. گهگاهی اظهارات متناقضی از سوی دولت آمریکا مطرح می‌شود که برخی از آنها بسیار افراطی هستند و برخی در گفتن آنچه که باید بگویند، تعلل می‌کنند، بنابراین ما به طور قطع امیدواریم که آن تغییرات به وقوع بپیوندد.
احمدی‌نژاد در خصوص دیدگاه مردم آمریکا نسبت به وی اعلام کرد که پس از تمام آنچه که ما از اختلافات گذشته با آمریکا داشته‌ایم، احتمال دارد که مردم آمریکا گمان بدی داشته باشند، دولت‌های پیاپی آمریکا علیه منافع ما فعالیت کرده‌اند و بخش‌های بزرگ رسانه‌های آمریکا توسط احزاب و گروههای حزبی کنترل می‌شود، بنابراین زمانی‌که آن احزاب در نزاع با ما هستند، طبیعی است که رسانه‌ها هم آن مسیر را در پیش می‌گیرند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «ما مردم آمریکا را دوست داریم و تمامی افراد از تمامی ملیت‌ها را دوست داریم»، تصریح کرد: بنابراین مشکلی در رابطه با مردم آمریکا نمی‌بینم.
وی در خصوص دشمنی رسانه‌های آمریکایی با ایران اعلام کرد: شما می‌بینید که من 6 مرتبه به نیویورک سفر کرده‌ام و تقریبا با رسانه‌های مختلف آمریکا مصاحبه‌هایی را انجام داده‌ام و تقریبا در تمامی این 6 مرتبه‌ای که من به اینجا آمدم، تمامی سوالات یکسان بود. و یکی از سوالات مشترک آنها درباره موضوعات خاورمیانه و هولوکاست بوده است.
احمدی‌نژاد تصریح کرد که موضع ما درباره فلسطین و آنچه که اعلام کرده‌ایم بسیار آشکار و روشن است. ما اعلام کرده‌ایم که 60 سال درگیری و پیشنهادات مختلف صلح، حاصلی نداشته است. ما اعلام کرده‌ایم که ما باید به مردم فلسطین اجازه دهیم که خود درباره آینده‌اشان تصمیم گیری کنند. بعنوان مثال، ما به آنها پیشنهاد یک همه‌پرسی آزاد دادیم تا به مردم این کشور اجازه دهد تا درباره سرنوشت خود تصمیم‌گیری کنند. در اینجا، آنها می‌گویند اگر یک همه‌پرسی آزاد برگزار شود، فلسطینیان بدون قطع در آن پیروز خواهند شد و رژیم صهیونیستی دیگر نمی‌تواند وجود داشته باشد، ما می‌گوییم به مردم اجازه دهیم که خودشان انتخاب کنند، آنها حق انتخاب دارند.
احمدی‌نژاد درباره حضور خود در نشست نیویورک اعلام کرد که حضور من در این نشست هدف والاتری را دنبال می‌کند و آن هدف انسانی است، ما نگران تحریم‌ها نیستیم، گرچه از تحریم‌ها استقبال نمی‌کنیم اما از تحریم‌ها نگران هم نیستیم. ما براین باوریم که این تحریم‌ها ناراحت‌کننده و ناعادلانه است اما اینکه شما اعلام کردید که آمریکا فشار زیادی را وارد می‌کند به این معنا است که آنچه که آنها انتخاب کرده‌اند، غیرقانونی، غیرعادلانه است. اگر اقدام آنها واقعا در راستای قانون بین‌الملل است، نیازی به فشار آوردن نیست. فشار وارد آوردن به این معنا است که تصمیماتی که آنها درباره تحریم‌ها اتخاذ می‌کنند، دموکراتیک نیست، تصمیمات، زمانی‌ ارزشمند است که آزادانه اتخاذ شود و زمانی‌‌که تحت فشار یک قدرت اتخاذ شود، غیردموکراتیک است و زمانی‌که غیردموکراتیک باشد، به آسانی قابل پذیرش نیست و چندین پیامد به دنبال دارد. اعتبار چنین تصمیماتی از بین می‌رود. اعتبار سازمان‌های بین‌المللی کاهش می‌یابد. ما بر این باوریم که گروهی وجود دارند که تلاش می‌کنند تا اوباما را به دشمنی با ایران و یا مخالفت وی با ایران نزدیک‌تر کنند. وقتی اوباما در موضع نزاع با ایران قرار می‌گیرد، شعار تغییر وی از بین می‌رود. بوش هم قعطنامه‌هایی علیه ایران تصویب کرد، این تحریم‌ها چه شد؟ این تحریم‌ها، وی را به کجا برد؟ ما هم‌اکنون کجاییم و او هم‌اکنون کجاست؟ ایران هنوز در حال پیشرفت است.
نقش ایران بعنوان کشوری است که هیچ‌گاه به کشورهای دیگر فشار وارد نمی‌آورد تا سیاست‌های آنها را مورد بازنگری قرار دهد. بنابراین ما تمایل داریم تا با همه وارد گفت‌وگو شویم، آنها را از نظرات و دلایل خود آگاه سازیم و آنها آزاد هستند تا گفته‌های ما را بپذیرند یا نپذیرند. به طور قطع ما نمی‌توانیم آنها را وادار کنیم تا حرف‌های ما را بپذیرند. کشورهای جنبش عدم تعهد، بیانیه‌هایی را به نفع ما صادر کردند اما دارندگان حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل در تصمیمات خود نامتعادل هستند و در تلاش‌های سازمان ملل برای برقراری امنیت برای همه، ایجاد ناعدالتی می‌کنند و این امر حمایت دموکراتیک شورای امنیت را از بین می‌برد و با فشاری که برخی از اعضای شورای امنیت بر این سازمان وارد می‌آورند، تنها وضعیت را بدتر می‌کند.
وی در پایان تأکید کرد که انرژی هسته‌ای کاربردهای مختلفی دارد که یکی از این کاربردها برای اهداف انرژی است، تولید انرژی برق، یکی دیگر از مصارف آن، اهداف پزشکی و درمانی است. بخش دیگری از آن برای بخش صنعتی و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و کاربردهای سودمند بسیار زیاد دیگری نیز دارد و یکی از کاربردهای انحرافی آن بمب است. اگر شما قابلیت غنی‌سازی اورانیوم را داشته باشید تا بتوانید از کاربردهای مثبت انرژی هسته‌ای استفاده کنید، این مسئله به شما امکان می‌دهد که یکی از اعضای باشگاه هسته‌ای باشید.

 

منبع ما: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8902151320


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در پنج شنبه 89/2/16 و ساعت 7:14 عصر | نظرات دیگران()
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا