جوان- سینا تکاور- محمدرضا خاتمی به آیت الله سید احمد خاتمی نامه مینویسد و به وی وعده برگزاری دادگاهی در همین دنیا برای رسیدگی به اظهارات این روحانی برجسته و انقلابی را میدهد. ازجانب دیگر علیرضا نوریزاده یکی از ضد انقلابیون فراری از پروندهسازی برای بیش از 2 هزار نفر از فعالان نظام خبر میدهد و مدعی است این پروندهها در دادگاه رسیدگی به جرائم علیه بشریت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت! این دو خط موازی که هر دو به یک نقطه میرسند، بیانگر یک حقیقت است؛ حقیقتی که به انقلابهای رنگی ختم میشود و در دستور العمل شماره 160 مبارزات بدون خشونت جین شارپ در خصوص برگزاری «محکمههای نمایشی» نمود پیدا میکند.
برگزاری محکمههای نمایشی یکی از دستورالعملهای 198 گانه جین که با هدف بالا بردن روحیه سربازان انقلاب رنگی و القای پیروزیهای کاذب به آنها برگزار میشود تا از این طریق در کنار اهداف از پیش تعیین شده، در مخالفان و مقابلان انقلاب رنگی ایجاد رعب و وحشت کنند تا شاید دست از افشاگری علیه آنها بردارند. اما محمدرضا خاتمی و نوریزاده تنها دنبالهروهای این خط نیستند چراکه پیش از این، میرحسین موسوی در دیدار با مهدی کروبی تلویحا مدافعان نظام را به برگزاری دادگاههای نمایشی تهدید کرده و اینگونه گفته بود که مردم سالها پس از واقعه مسجد گوهرشاد، عوامل تیراندازی را پیدا و محاکمه کردند. از اینرو میتوان تهدید به برگزاری محکمههای نمایشی که از آموزههای جین شارپ برای انقلابهای رنگی است را به عنوان دستورالعمل تازه این جریان برای احیای فرقه سبز نام برد.
شناسایی حربهای برای تهدید
اما این روند پروندهسازی، موضوع جدیدی در طول وقایع اخیر نیست، چرا که در اوج اغتشاشات سال گذشته هم شاهد انتشار برخی تصاویر مخدوش از چهرههای مختلف مردم بودیم که توسط سرکردههای کودتای مخملی، به عنوان عوامل برخورد با مردم معرفی شده و از حامیان خود خواسته بودند که آنها را شناسایی و برای برگزاری دادگاه و مجازات ستاد مرکزی هدایت فتنه سبز معرفی شوند و البته پس از مدتی به علت عدم شناسایی این افراد برای آنکه در مقابل افکار عمومی تحقیر نشوند، با انتشار یک نام جعلی از شناسایی این افراد خبر میدادند. این موضوع در حالی بود که جریان جامعه به طور کامل بر خلاف خواستههای جریان فتنه حرکت میکرد و در اقدامی خودجوش اقدام به شناسایی عوامل فتنه و معرفی آنها به دستگاههای ذیصلاح میکردند.
امیدهای واهی به ادامه فتنه
اما به راستی پس از شکست بزرگ جریان فتنه در 22 بهمن و همچنین عدم استقبال از این جریان در مراسماتی نظیر روز کارگر و روز معلم، علت دنبال کردن دستورالعمل انقلاب رنگی توسط اپوزیسیون داخل و خارج چیست؟ قدر مسلم ریزش بزرگ در این جریان که در طول یک سال گذشته روی داده است بیانگر حقیقتی تلخ در اردوگاه اپوزیسیون یعنی از دست دادن پایگاههای اجتماعی این فرقه است.از این رو تهدید به محاکمه و همچنین اعلام جمع آوری و تشکیل پرونده بر علیه مسئولان نظام تلاش میکنند که با ایجاد امید، حداقل نیروهای خود را از پستوهای سکوت توام با ترس خود ساخته، بیرون بکشند تا در آستانه سالگرد این فتنه بتوانند حداقل نمایش ممکن را در مقابل نیروهای انقلابی انجام دهند.نمایشی که با اجرای آن بتوانند باردیگر ضمن نبش قبر این فتنه، اندکی از آبروی رفته خود را احیا و از نظام باجگیری کنند.
اپوزیسیون داخلی، خط شکن اپوزیسیون خارجی
اما همزمانی نامه محمدرضا خاتمی به آیتالله سیداحمد خاتمی و سخنان علیرضا نوری زاده در خصوص تشکیل پرونده علیه مسئولان نظام و تهدیدات این دو در خصوص برگزاری دادگاه و همچنین سخنان میرحسین موسوی که پیش از این تلویحا از برگزاری چنین دادگاههایی خبر داده بود، بیانگر این حقیقت است که اپوزیسیون داخلی با خط شکنی در این خصوص، راه را برای ورود ضد انقلابهای خارج نشین باز کرده است تا آنها نیز بتوانند با این شگرد تبلیغاتی در مقابل نظام عرض اندام کنند.
ثبات نظام و دفاع عقیدتی از انقلاب
بدون شک آن چیز که در این بین قطعی به نظر میرسد عدم واهمه مدافعان و دلسوزان نظام از اینگونه تهدیدات پوشالی و پوچ است چراکه از منظر آنها دفاع از نظام، اسلام و انقلاب یک دفاع عقیدتی است که با پوست و خون آنها آمیخته شده است.از سوی دیگر، جمهوری اسلامی ایران با تجربه موفقی که در پشت سر گذاشتن فتنه سال گذشته به دست آورده است، ثبات بیش از پیش یافته و قطعا این خیال بافیهای دشمنان داخلی و خارجی نه تنها در عمر آنها بلکه در تمام عمر نوادگانشان نیز به واقعیت تبدیل نخواهد شد. همچنین اینگونه ادعاها به خصوص از سوی برخی افراد داخلی نشان میدهد که آنها هنوز از دفاع جانانه مردم از انقلاب و نظام درس عبرت نگرفته و در خواب غفلت بسر میبرند. چرا که اگر بنابر، برگزاری دادگاهی باشد بدون شک مدعیان در این خصوص که مرتکب تخلفات زیادی شده اند باید از حضور و محاکمه در دادگاه و محکومیت بهراسند. آنها هنوز نمیدانند که ایجاد انقلاب رنگی در جمهوری اسلامی ایران غیر ممکن است و نباید به آموزههای جین شارپ دل خوش کنند.چراکه وقایع سال گذشته و حضور مردم در صحنه به خوبی نشان داد که جین شارپ معلم خوبی برای مخملیون ایرانی نبوده است.
منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=49833