پناهیان:حذف عدهای ازصحنه سیاسی
وی با بیان اینکه حرف ولی فقیه فصل الخطاب است، این تنها کف قضیه است، گفت: فتنه گران در فتنه پس از انتخابات، حتی قانون های عادی را که انعطاف پذیری هم نمی خواست رعایت نکردند، و به نوعی می خواستند از چراغ قرمزها رد شوند
ایلنا: حجت الاسلام پناهیان گفت:عدهای باید از صحنه سیاسی کشور حذف شوند.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان دوشنبه شب در نشستی با عنوان نشست بصیرت که در مسجد اهل بیت(ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: دو نوع خوب بودن وجود دارد، یکی خوب بودن در برنامههای ثابت و دیگری خوب بودن در برنامههای سیاری است که گاهی پیش می آید، ا ین امر انعطاف انسان را می طلبد، برای مثال زمانی که شما پشت چراغ قرمز ایستادهاید، این خوب بودنی عادی است، اما زمانی که شما، عجله دارید و مدت نسبتا طولانی را پشت چراغ قرمز ایستاده اید، در موقعی که چراغ برای شما سبز شده است و حق شماست که بروید، مأمور راهنمایی و رانندگی به شما فرمان توقف می دهد، که اجرای این امر انعطاف پذیری شما را می خواهد.
وی با بیان اینکه ولایت یعنی روشن ترین میزان انعطاف پذیری، گفت: اگر انسان در مقابل دستورات ویژه ولایت از خود انعطاف نشان ندهد، هیچ کدام از اعمالش قبول نیست.
پناهیان اضافه کرد: فردی را در نظر بگیرید که خیلی به قرآن احترام می گذارد، اما زمانی که امام علی(ع) در جنگ فرمان می دهد که قرآن بر سر نیزهها را بزنید، چرا که من قرآن ناطقام، که اجرای این امر هم توسط آن فرد انعطاف پذیر بودن او را می خواهد.
وی با اشاره به اینکه دینداری بدون امتحان انعطاف پذیری آسان است، گفت: اینکه کسی با یک سری برنامه های ثابت به جامعه خدمت کند، دست گرمی بیش نیست، اما مهم آن جاست که در مواقع ویژه دستورات ویژه ولایت را که انعطاف پذیری را می خواهد، اجرایی کند.
این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد:جمهوری اسلامی درست نشده است که تنها در شرایط عادی خدمت به مردم داشته باشد، بلکه اصل این است که در مقابل دستورات ولایت که اصلیترین کمال در جمهوری اسلامی است، انعطاف پذیر باشد.
وی با بیان اینکه حرف ولی فقیه فصل الخطاب است، این تنها کف قضیه است، گفت: فتنه گران در فتنه پس از انتخابات، حتی قانون های عادی را که انعطاف پذیری هم نمی خواست رعایت نکردند، و به نوعی می خواستند از چراغ قرمزها رد شوند.
پناهیان ائامه داد: اگر کسی ولایت مدار باشد، ملاک را با اشخاص نمی سنجد، که همین امر هم نقطه کمال مملکت شیعی است.انعطاف پذیری سخت است، اما برای مسئولان سیاسی سخت تر است، وی افزود: خدا می گوید درست عمل کردن بندگان به درد من نمی خورد، چرا که گاهی باید حتی خلاف شرایط عادی عمل کرد که همین امر هم نقطه کمال است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ما هنوز به ولایت مداری نرسیده ایم، گفت: فرض کنید که مملکت به جایی میرسید که شورای نگهبان هم به نتیجه انتخابات شک میکرد، و طبق قانون باید انتخابات دوباره برگزار میشد، که در چنین زمانی هم دشمنان منتظر چنین موقعیتی بودند، تا بتوانند به کشور حمله کنند، در همین زمان ولایت فقیه وارد میشدند و میفرمودند، بنابر مصلحت مهمتر کشور، انتخابات تجدید نشود، آنجا انعطاف پذیری میخواست، و باید آن دستور ولایت عملی میشد.
وی تصریح کرد: در فتنه اخیر حتی شرایط و دستورات ویژه هم نبود، چرا که آقایان فتنهگر حتی خلاف قانونهای عادی رفتار کردند و به نوعی از چراغ قرمز رد شدند.
پناهیان تاکید کرد: انتظار ما از سیاسیون درست عمل کردن و خدمت به مردم نیست، بلکه ما می خواهیم که در مواقع ضروری انعطاف پذیر باشند.
وی گفت: این که مملکت در راه سعادت است و هرجایی که اشکال باشد باید رهبری وارد شوند، این نگاهی حاشیه ای است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه درست عمل کردن بعنی ولایت مداری و انعطاف پذیر بودن در مقابل آن است گفت: کمال در مملکت نه درست عمل کردن که ولایت مدار بودن است، که متأسفانه بعضی ها حتی درست هم عمل نکردند.آقایان خارج از انصاف حداقلی و عقل و منطق رفتار کردند.
وی با بیان اینکه تا به امروز هنوز امتحانهای ولایت مداری شکل نگرفته است، و فتنه گران حتی خلاف قوانین عادی را رفتار کردند گفت: هرکس ادعای خوبی را با قصد و غرض بیان کند و بدان معتقد نباشد، خدا رسوایش میکند، هرکس معتقد به امام راحل نباشد و مدام از او دم بزند و از طرفی مدام با دشمنان امام راحل هم هدف باشد، خدا رسوایش می کند.
پناهیان گفت: امروزه دفاع از ولایت کار سختی نیست، چرا که دشمنان ولایت خلاف قانون رفتار کردهاند و ما به استناد قانون میتوانیم از ولایت دفاع کنیم، ولی گاهی مصلحتهایی پیش میآید که دستور ویژهای از طرف ولایت داده میشود که مصلحت آن از اجرای قانون بیشتر است، و اجرای آن انعطاف پذیری و بصیرت می خواهد.
وی با تأکید مجدد بر این که تا به حال امتحان ولایت مداری نداشته ایم، گفت: تا به حال که امتحان ولایت مداری نداشته ایم، این همه ریزش داشته ایم، و باید گفت که خدا رحم کند روزی که امتحان ولایت مداری پیش بیاید که انعطاف داشتن در آن زمان بسیار سخت خواهد بود، امتحان ولایت مداری اگر پیش بیاید، بسیاری از انسانها در آن میمانند، چرا که بسیاری از قانون استفاده میکنند و در مقابل دستور ولایت می ایستند و میگویند ولایت در این مورد اشتباه کرده است و مگر او معصوم است.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: فتنه گران اگر امسال پرچم امام حسین را آتش زدند، سال بعد پرچم دست میگیرند و زیر آن سینه میزنند.
وی با بیان این که اگر می خواهیم که فتنه نداشته باشیم، باید مدام، گذشته انقلاب را مرور کنیم، اظهار داشت: اگر گذشته انقلاب را مرور کنیم، می بینیم که آدمی که امروزه مشکل پیدا کرده، قبل ها هم مشکل داشته است.
پناهیان افزود: نتیجه می گیریم که کسانی که می توانند در آینده فتنه کنند، را باید امروز افشاء کرد؛ کسی که در نامهاش به امام خمینی(ره) ادبیات درستی به کار نبرد و احترام ایشان را رعایت نکرد، چگونه می تواند امروزه ولایت مدار و تابع مقام معظم رهبری باشد؟
وی تاکید کرد: ما نباید منتظر باشیم تا دیگران به ما حمله کنند و هر وقت هم خسته شدند، بگویند آتش بس، مانند اسرائیل که هر وقت می خواهد حمله می کند وهر وقت خسته می شود آتش بس اعلام می کند.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: کاری که امام نگذاشت صدام در مقابل ما انجام دهد، چرا که صدام در بسیاری مواقع میگفت که آتش بس و امام هم قبول نمیکرد.
وی با طرح این سوال که آیا وقت آن نرسیده است که بعد از 30سال از انقلاب اسلامی، عده ای به دلیل عدم التزام به قانون از صحنه سیاسی کشور حذف شوند؟ گفت: ما چرا باید نهضت آزادی را در انتخابات شرکت دهیم تا دیگران به ما بگویند که شما انتخابات آزاد دارید؟ آن ها که همیشه بهانه داشته اند و باز هم خواهند داشت.
پناهیان خطاب به حاضران گفت: هشیار باشید که این حرف رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که عدهای صلاحیتشان را برای حضور در صحنه سیاسی کشور از دست دادهاند، روی زمین بیافتد.
وی افزود: شما باید آن ها را بشناسید، و بدانید که اینان حتی اگر پشت سر هرکسی هم باشند او را آلوده میکنند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه چه دلیلی دارد که این ها دوباره در صحنه سیاسی کشور حضور پیدا کنند؟ادامه داد: کسی که از پادشاهان عربی، برای فعالیتهای حزبی خود پول طلب میکند، صلاحیت حضور در صحنه سیاسی کشور را ندارد.
وی با بیان این که ما در آینده به اندازه کافی مشکل داریم، گفت: عدهای باید از صحنه سیاسی کشور حذف و بازنشسته شوند و وظیفه ماست که این اصطلاح بازنشستگان سیاسی، یعنی کسانی که صلاحیت حضور مجدد درصحنه سیاسی کشور را ندارند، را ایجاد کنیم.
پناهیان با بیان این که اگر لازم باشد، نام آن ها را هم بیان میکنیم، گفت: کسانی اگر میخواهند، در آینده مهرهبازی کنند، ما هم مهرههای جدیدی را میآوریم.
وی با بیان اینکه راهبردیترین راه نجات مملکت نشان دادن هیبت و عظمت ولایت در دل دشمنان است، افزود: وقتی که حضرت مهدی (عج) ظهور کند، خداوند رعب ایشان را در دل دشمنان میاندازد و کمکش میکند تا به این طریق بسیاری از قدرتها به فرمان ایشان باشند.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: ما هم باید هیبت و عظمت ولایت را نشان دهیم، چرا که وقتی دشمن بترسد، مزاحم ما نمیشود.
وی با بیان این که باید کسانی را که در صحنه سیاسی و اجرایی کشور، امید را به دل دشمن میاندازند، حذف کرد، گفت: دشمن به تعداد افراد سیاسی که مترود شدهاند، به نفوذ در کشورمان امید پیدا میکند.
پناهیان افزود: اگر امروز تحریمها برای کشور ما هزینه دارد، تمام جرمش متوجه کسانی است که در داخل کشور امید را به اردوگاه دشمن می رسانند.
وی تاکید کرد: اگر در انقلاب اسلامی ایران، کسانی مانند نهضت آزادی در کشور حاکم نمی شدند، شاید جنگ رخ نمی داد. دشمن زمانی حمله می کند که امید پیدا کند ،دشمن ما مانند سگی است که اگر فرار کنی به دنبالت میآید و اگر بایستی کاری با تو ندارد.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: امروز اگر هر قطعنامه ای در زمینه های اقتصادی و ... توسط غرب برای کشور ما صادر شود، جرم آن گردن کسانی است که به دشمن امید میدهند. کسانی که به اردوگاه دشمن امید میدهند، باید از صحنه سیاسی کشور حذف شوند، تا امید دشمن از بین برود، چرا که اگر امید از دل دشمن بیرون رفت، در دلش ذلت می آید و دیگر جرأت نمی کند با ما کاری داشته باشد و مزاحم مان شود.
وی با بیان این که چرا باید معاندان، دشمنان و کافران به ما حمله کنند، تا ما اذیت شویم؟، اظهار داشت: دشمن باید از ما بترسد و این ترس هم زمانی در دل آن ها پیش میآید که ما بتوانیم ولایت مداری مردم را نشان دهیم و اگر این کار را کردیم، رعب را در دل آنها ایجاد میکنیم و آن گاه دیگر هیچ گاه دشمن مزاحممان نمیشود و ما راحت هستیم. ترسیدن دشمن از ما به این معنی نیست که چماق دست بگیریم، بلکه ترس در دل دشمن زمانی ایجاد می شود، که ما اصرار بر ولایت مداری داشته باشیم.
پناهیان با تأکید مجدد بر این که باید امید را از دل دشمنان از بین برد، گفت: در مورد فتنه گران بی آبروی اخیر که صحبت کردن لازم نیست، بلکه باید از امروز علیه اصولگرایانی که در فتنه اخیر، آداب ولایت مداری را درست رعایت نکردند، حرف زد و کار داشت، و باید آنها را افشاء کرد.
وی افزود: ما باید بدانیم که چه کسی در پشت پرده به مقام معظم رهبری پیشنهاد حکمیت داد، و همانها باید یک بار جمله غلط کردم را بگویند.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: آموزش و پرورش باید بعد از 30سال، کلاس های معارف ولایت مداری را در مدارس ایجاد کند.
وی در پایان گفت: متأسفانه با وجودی که حقانیت ولایت مطلقه فقیه، آن قدر مشخص و روشن است، اما آموزش ولایت فقیه درمیان بچه های حزب اللهی محصور مانده است.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان دوشنبه شب در نشستی با عنوان نشست بصیرت که در مسجد اهل بیت(ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: دو نوع خوب بودن وجود دارد، یکی خوب بودن در برنامههای ثابت و دیگری خوب بودن در برنامههای سیاری است که گاهی پیش می آید، ا ین امر انعطاف انسان را می طلبد، برای مثال زمانی که شما پشت چراغ قرمز ایستادهاید، این خوب بودنی عادی است، اما زمانی که شما، عجله دارید و مدت نسبتا طولانی را پشت چراغ قرمز ایستاده اید، در موقعی که چراغ برای شما سبز شده است و حق شماست که بروید، مأمور راهنمایی و رانندگی به شما فرمان توقف می دهد، که اجرای این امر انعطاف پذیری شما را می خواهد.
وی با بیان اینکه ولایت یعنی روشن ترین میزان انعطاف پذیری، گفت: اگر انسان در مقابل دستورات ویژه ولایت از خود انعطاف نشان ندهد، هیچ کدام از اعمالش قبول نیست.
پناهیان اضافه کرد: فردی را در نظر بگیرید که خیلی به قرآن احترام می گذارد، اما زمانی که امام علی(ع) در جنگ فرمان می دهد که قرآن بر سر نیزهها را بزنید، چرا که من قرآن ناطقام، که اجرای این امر هم توسط آن فرد انعطاف پذیر بودن او را می خواهد.
وی با اشاره به اینکه دینداری بدون امتحان انعطاف پذیری آسان است، گفت: اینکه کسی با یک سری برنامه های ثابت به جامعه خدمت کند، دست گرمی بیش نیست، اما مهم آن جاست که در مواقع ویژه دستورات ویژه ولایت را که انعطاف پذیری را می خواهد، اجرایی کند.
این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد:جمهوری اسلامی درست نشده است که تنها در شرایط عادی خدمت به مردم داشته باشد، بلکه اصل این است که در مقابل دستورات ولایت که اصلیترین کمال در جمهوری اسلامی است، انعطاف پذیر باشد.
وی با بیان اینکه حرف ولی فقیه فصل الخطاب است، این تنها کف قضیه است، گفت: فتنه گران در فتنه پس از انتخابات، حتی قانون های عادی را که انعطاف پذیری هم نمی خواست رعایت نکردند، و به نوعی می خواستند از چراغ قرمزها رد شوند.
پناهیان ائامه داد: اگر کسی ولایت مدار باشد، ملاک را با اشخاص نمی سنجد، که همین امر هم نقطه کمال مملکت شیعی است.انعطاف پذیری سخت است، اما برای مسئولان سیاسی سخت تر است، وی افزود: خدا می گوید درست عمل کردن بندگان به درد من نمی خورد، چرا که گاهی باید حتی خلاف شرایط عادی عمل کرد که همین امر هم نقطه کمال است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ما هنوز به ولایت مداری نرسیده ایم، گفت: فرض کنید که مملکت به جایی میرسید که شورای نگهبان هم به نتیجه انتخابات شک میکرد، و طبق قانون باید انتخابات دوباره برگزار میشد، که در چنین زمانی هم دشمنان منتظر چنین موقعیتی بودند، تا بتوانند به کشور حمله کنند، در همین زمان ولایت فقیه وارد میشدند و میفرمودند، بنابر مصلحت مهمتر کشور، انتخابات تجدید نشود، آنجا انعطاف پذیری میخواست، و باید آن دستور ولایت عملی میشد.
وی تصریح کرد: در فتنه اخیر حتی شرایط و دستورات ویژه هم نبود، چرا که آقایان فتنهگر حتی خلاف قانونهای عادی رفتار کردند و به نوعی از چراغ قرمز رد شدند.
پناهیان تاکید کرد: انتظار ما از سیاسیون درست عمل کردن و خدمت به مردم نیست، بلکه ما می خواهیم که در مواقع ضروری انعطاف پذیر باشند.
وی گفت: این که مملکت در راه سعادت است و هرجایی که اشکال باشد باید رهبری وارد شوند، این نگاهی حاشیه ای است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه درست عمل کردن بعنی ولایت مداری و انعطاف پذیر بودن در مقابل آن است گفت: کمال در مملکت نه درست عمل کردن که ولایت مدار بودن است، که متأسفانه بعضی ها حتی درست هم عمل نکردند.آقایان خارج از انصاف حداقلی و عقل و منطق رفتار کردند.
وی با بیان اینکه تا به امروز هنوز امتحانهای ولایت مداری شکل نگرفته است، و فتنه گران حتی خلاف قوانین عادی را رفتار کردند گفت: هرکس ادعای خوبی را با قصد و غرض بیان کند و بدان معتقد نباشد، خدا رسوایش میکند، هرکس معتقد به امام راحل نباشد و مدام از او دم بزند و از طرفی مدام با دشمنان امام راحل هم هدف باشد، خدا رسوایش می کند.
پناهیان گفت: امروزه دفاع از ولایت کار سختی نیست، چرا که دشمنان ولایت خلاف قانون رفتار کردهاند و ما به استناد قانون میتوانیم از ولایت دفاع کنیم، ولی گاهی مصلحتهایی پیش میآید که دستور ویژهای از طرف ولایت داده میشود که مصلحت آن از اجرای قانون بیشتر است، و اجرای آن انعطاف پذیری و بصیرت می خواهد.
وی با تأکید مجدد بر این که تا به حال امتحان ولایت مداری نداشته ایم، گفت: تا به حال که امتحان ولایت مداری نداشته ایم، این همه ریزش داشته ایم، و باید گفت که خدا رحم کند روزی که امتحان ولایت مداری پیش بیاید که انعطاف داشتن در آن زمان بسیار سخت خواهد بود، امتحان ولایت مداری اگر پیش بیاید، بسیاری از انسانها در آن میمانند، چرا که بسیاری از قانون استفاده میکنند و در مقابل دستور ولایت می ایستند و میگویند ولایت در این مورد اشتباه کرده است و مگر او معصوم است.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: فتنه گران اگر امسال پرچم امام حسین را آتش زدند، سال بعد پرچم دست میگیرند و زیر آن سینه میزنند.
وی با بیان این که اگر می خواهیم که فتنه نداشته باشیم، باید مدام، گذشته انقلاب را مرور کنیم، اظهار داشت: اگر گذشته انقلاب را مرور کنیم، می بینیم که آدمی که امروزه مشکل پیدا کرده، قبل ها هم مشکل داشته است.
پناهیان افزود: نتیجه می گیریم که کسانی که می توانند در آینده فتنه کنند، را باید امروز افشاء کرد؛ کسی که در نامهاش به امام خمینی(ره) ادبیات درستی به کار نبرد و احترام ایشان را رعایت نکرد، چگونه می تواند امروزه ولایت مدار و تابع مقام معظم رهبری باشد؟
وی تاکید کرد: ما نباید منتظر باشیم تا دیگران به ما حمله کنند و هر وقت هم خسته شدند، بگویند آتش بس، مانند اسرائیل که هر وقت می خواهد حمله می کند وهر وقت خسته می شود آتش بس اعلام می کند.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: کاری که امام نگذاشت صدام در مقابل ما انجام دهد، چرا که صدام در بسیاری مواقع میگفت که آتش بس و امام هم قبول نمیکرد.
وی با طرح این سوال که آیا وقت آن نرسیده است که بعد از 30سال از انقلاب اسلامی، عده ای به دلیل عدم التزام به قانون از صحنه سیاسی کشور حذف شوند؟ گفت: ما چرا باید نهضت آزادی را در انتخابات شرکت دهیم تا دیگران به ما بگویند که شما انتخابات آزاد دارید؟ آن ها که همیشه بهانه داشته اند و باز هم خواهند داشت.
پناهیان خطاب به حاضران گفت: هشیار باشید که این حرف رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که عدهای صلاحیتشان را برای حضور در صحنه سیاسی کشور از دست دادهاند، روی زمین بیافتد.
وی افزود: شما باید آن ها را بشناسید، و بدانید که اینان حتی اگر پشت سر هرکسی هم باشند او را آلوده میکنند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه چه دلیلی دارد که این ها دوباره در صحنه سیاسی کشور حضور پیدا کنند؟ادامه داد: کسی که از پادشاهان عربی، برای فعالیتهای حزبی خود پول طلب میکند، صلاحیت حضور در صحنه سیاسی کشور را ندارد.
وی با بیان این که ما در آینده به اندازه کافی مشکل داریم، گفت: عدهای باید از صحنه سیاسی کشور حذف و بازنشسته شوند و وظیفه ماست که این اصطلاح بازنشستگان سیاسی، یعنی کسانی که صلاحیت حضور مجدد درصحنه سیاسی کشور را ندارند، را ایجاد کنیم.
پناهیان با بیان این که اگر لازم باشد، نام آن ها را هم بیان میکنیم، گفت: کسانی اگر میخواهند، در آینده مهرهبازی کنند، ما هم مهرههای جدیدی را میآوریم.
وی با بیان اینکه راهبردیترین راه نجات مملکت نشان دادن هیبت و عظمت ولایت در دل دشمنان است، افزود: وقتی که حضرت مهدی (عج) ظهور کند، خداوند رعب ایشان را در دل دشمنان میاندازد و کمکش میکند تا به این طریق بسیاری از قدرتها به فرمان ایشان باشند.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: ما هم باید هیبت و عظمت ولایت را نشان دهیم، چرا که وقتی دشمن بترسد، مزاحم ما نمیشود.
وی با بیان این که باید کسانی را که در صحنه سیاسی و اجرایی کشور، امید را به دل دشمن میاندازند، حذف کرد، گفت: دشمن به تعداد افراد سیاسی که مترود شدهاند، به نفوذ در کشورمان امید پیدا میکند.
پناهیان افزود: اگر امروز تحریمها برای کشور ما هزینه دارد، تمام جرمش متوجه کسانی است که در داخل کشور امید را به اردوگاه دشمن می رسانند.
وی تاکید کرد: اگر در انقلاب اسلامی ایران، کسانی مانند نهضت آزادی در کشور حاکم نمی شدند، شاید جنگ رخ نمی داد. دشمن زمانی حمله می کند که امید پیدا کند ،دشمن ما مانند سگی است که اگر فرار کنی به دنبالت میآید و اگر بایستی کاری با تو ندارد.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: امروز اگر هر قطعنامه ای در زمینه های اقتصادی و ... توسط غرب برای کشور ما صادر شود، جرم آن گردن کسانی است که به دشمن امید میدهند. کسانی که به اردوگاه دشمن امید میدهند، باید از صحنه سیاسی کشور حذف شوند، تا امید دشمن از بین برود، چرا که اگر امید از دل دشمن بیرون رفت، در دلش ذلت می آید و دیگر جرأت نمی کند با ما کاری داشته باشد و مزاحم مان شود.
وی با بیان این که چرا باید معاندان، دشمنان و کافران به ما حمله کنند، تا ما اذیت شویم؟، اظهار داشت: دشمن باید از ما بترسد و این ترس هم زمانی در دل آن ها پیش میآید که ما بتوانیم ولایت مداری مردم را نشان دهیم و اگر این کار را کردیم، رعب را در دل آنها ایجاد میکنیم و آن گاه دیگر هیچ گاه دشمن مزاحممان نمیشود و ما راحت هستیم. ترسیدن دشمن از ما به این معنی نیست که چماق دست بگیریم، بلکه ترس در دل دشمن زمانی ایجاد می شود، که ما اصرار بر ولایت مداری داشته باشیم.
پناهیان با تأکید مجدد بر این که باید امید را از دل دشمنان از بین برد، گفت: در مورد فتنه گران بی آبروی اخیر که صحبت کردن لازم نیست، بلکه باید از امروز علیه اصولگرایانی که در فتنه اخیر، آداب ولایت مداری را درست رعایت نکردند، حرف زد و کار داشت، و باید آنها را افشاء کرد.
وی افزود: ما باید بدانیم که چه کسی در پشت پرده به مقام معظم رهبری پیشنهاد حکمیت داد، و همانها باید یک بار جمله غلط کردم را بگویند.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: آموزش و پرورش باید بعد از 30سال، کلاس های معارف ولایت مداری را در مدارس ایجاد کند.
وی در پایان گفت: متأسفانه با وجودی که حقانیت ولایت مطلقه فقیه، آن قدر مشخص و روشن است، اما آموزش ولایت فقیه درمیان بچه های حزب اللهی محصور مانده است.
نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/2/28 و ساعت 8:52 عصر | نظرات دیگران()