ندا آقاسلطان دختر جوانی که هیچگونه فعالیت و سابقه سیاسی و رسانهای نداشت طعمه ای شد برای گرگهای زخم خورده داخلی و خارجی که سه دهه است به دنبال نقض استقلال و جمهوریت ایران اسلامی هستند.
به گزارش ایرنا، ندا آقاسلطان متولد بهمن 1361 در تهران و دومین فرزند خانواده بود. وی در رشته فلسفه اسلامی در دانشگاه آزاد تهران تحصیل کرده بود و تصمیم داشت در صنعت توریسم فعالیت کند به همین دلیل در کلاسهای خصوصی زبان ترکی شرکت میکرد و قصد داشت به عنوان راهنمای تورهای مسافرتی مشغول به کار شود. به گفته پناهی استاد موسیقی آقاسلطان، وی فعال سیاسی نبود.
**نقش مبهم یک نفر
آرش حجازی متولد 1349 نویسنده، مترجم، پزشک، و ناشر ایرانی است. وی پزشکی است که در هنگام شلیک گلوله به ندا آقاسلطان در فاصله نزدیکی از او قرار داشت و براساس آنچه در تصاویر ثبت شده سعی کرد ندا را نجات دهد. این در حالی بود که وزارت اطلاعات پس از آغاز درگیریها و پیش از مرگ ندا آقاسلطان از احتمال حضور نیروهای بیگانه برای دامن زدن به آشوبها و اغتشاشات خیابانی خبر داده بود.
اینکه چرا وی 2 روز پس از آغاز اغتشاشات به ایران آمد؛ در صحنه قتل دختری که فورا در تمامی رسانههای ضدایرانی منعکس شد، نقش بسیار پررنگی داشت و نهایتا یک روز پس از این ماجرا به انگلستان برگشته و به تشریح ماجرای قتل آقاسلطان، آنگونه که مطلوب رسانههای ضدایرانی است، میپردازد و بعد اعلام میکند که به دلیل فاش ساختن جزئیات این داستان و احساس خطر شدید، قادر به بازگشت به ایران نخواهد بود.
این اقدام وی موجب شده گروهی از زنان ایرانی با برپایی تظاهراتی در برابر سفارت بریتانیا در تهران خواستار استرداد وی به ایران شوند.
** نامزد ندا آقاسلطان: ندا از درگیریها دور بود
کاسپین ماکان نامزد ندا آقاسلطان نیز در این رابطه توضیح داد: وقتی که این اتفاق افتاد، ندا از درگیریها دور بود، یعنی در خیابانهای فرعی نزدیک امیرآباد بود. حدود یک ساعتی با استاد موسیقیاش در ماشین پشت ترافیک نشسته بود، از گرما و خستگی کلافه گشته بود و از ماشین پیاده شد که در این هنگام مورد اصابت گلوله قرار گرفت. چند دقیقه بیشتر طول نکشید، بیمارستان شریعتی نزدیک بود، حاضران سعی میکنند ندا را با اتومبیل به اورژانس ببرند اما قبل از انتقال به بیمارستان وی فوت میکند. نامزد آقاسلطان نیز در جریان این ماجرا دستگیر شد و بعد از گذشت حدود 2 ماه با وثیقه آزاد شد که او نیز از مرز زمینی به خارج از کشور رفته است.
** بازتاب خبر قتل ندا آقاسلطان
تصاویر و عکسهای ندا آقا سلطان بلافاصله در سایتها و رسانههای خبری مختلف در سراسر جهان به عنوان نمادی از کشته شدگان درگیریهای پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران منتشر شد. مجله تایم تصویر وی را به عنوان یکی از ده نماد اعتراضی برتر دنیا انتخاب کرد. برای چندین روز شبکههای تلویزیونی عمده آمریکا و بیگانه به طور دائم تصاویر ویدیویی لحظه فوت ندا آقاسلطان را پخش کردند.
بیگانگان و غربزدگانی که از این موضوع علیه نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده کردهاند و همچنان نیز به این کار ادامه میدهند هنگامی که مشاهده کردند در روز 13 آبان ماه روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با وجود تبلیغات گسترده از سوی سران اغتشاش و بیگانگان،استقبالی از این موضوع نکردند دست به اقدامات جدیدی از جمله تاسیس بورس تحصیلی با نام ندا آقا سلطان در دانشگاه آکسفورد زدند.
** بورس تحصیلی ندا آقاسلطان !
در اکتبر سال 2009، کالج کوئینز، از کالج های تشکیل دهنده دانشگاه آکسفورد در بریتانیا به منظور یادبود ندا آقاسلطان، دوره بورس تحصیلی ندا آقاسلطان برای دورههای کارشناسی ارشد و دکترای رشته فلسفه را تاسیس کرد. این اقدام با اعتراض شدید سفارت ایران در لندن مواجه شد و این بورسیه را موجب خدشهدار شدن شأن علمی این دانشگاه، دور افتادن از اهداف آکادمیک و به خدمت مطامع سیاسی درآمدن خواند.
همچنین در اقدامی دیگر اخیرا شبکه خبری سیانان در تماسی که با خانواده ندا آقاسلطان برقرار کرد از آنان خواست برای ساخت مستندی درباره زندگی دخترشان با این شبکه همکاری کنند.
بر همین اساس، این شبکه خبری برای نشان دادن حسننیت به خانواده آقاسلطان به آنان پیشنهاد داده با دریافت 150 هزار دلار عکسها، خاطرات و فیلمهای مختلف مربوط به مرحومه ندا آقاسلطان را در اختیار سیانان قرار دهند. سیانان قصد دارد با جمعآوری این عکسها و نیز اطلاعات بیشتر درباره ندا آقاسلطان دست به ساخت مستندی از این واقعه دردناک زده و با وارونه کردن واقعیت، حملات بیشتری را متوجه جمهوری اسلامی کند.
**اوباما دایه مهربانتر از مادر
حادثهای که رخ داد جز سیاهنمایی علیه نظام چیزی در بر نداشته پس انجام این فعل خواسته مسوولان نظام نبوده است. نتیجهای که میتوان حاصل کرد این است که کسانی این طرح را پیاده کردند که بهره آن را بردند.
اوباما که بر خلاف رویه معمول برنده صلح نوبل شد و همه حتی نزدیکانش را نیز در بهت و تعجب فرو برد یکی از عزاداران مرگ دختر ایرانی بیگناه شد و برایش اشک ریخت، غربیان معرکه گرفتند و شبکه بی بی سی پخش برنامههای معمول خود را متوقف کرد و هر دقیقه با نشان دادن لحظه فوت ندا مرثیهسرایی میکرد. هر بیننده بیطرفی که این فیلم را ببیند درمییابد که کار خود اغتشاشگران است. حتی از خودروی پارک شده آنها در کوچه خلوت نیز عکس گرفته بودند. ندا در یک کوچه خلوت حضور داشت و اگر هم قرار بر اقدامی بود دستگیر میشد. حادثهای که رخ داد همه را متاثر کرد اما دستاویزی برای بیگانگان و دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی ایران شد.
