زیر اطلاعات خطاب به هاشمی:شما باید کنار بروید؛ |
سران فتنه قبل از انتخابات در قالب تیمی، رفتوآمدهای زیادی به انگلیس داشتند |
|
این افراد از درون نظام هستند که این موضوعات را مطرح میکنند و در جای دیگری می گویند اگر ولایت فقیه دید که مردم حامی او نیستند باید کنار برود و در اینجا سئوال آن است که در این انتخابات نهم و دهم نشان داده شد که مردم حامی رهبری و در اکثریت هستند، و شما در اقلیت هستید و شما باید کنار بروید. |
|
به گزارش خبرگزاری فارس، حیدر مصلحی وزیر اطلاعات امروز چهارشنبه در همایش واکاوی ریشههای فتنههای بعد از انتخابات که با حضور جمعی از ائمه جمعه،
فرمانداران، نمایندگان مجمع استان تهران و مرتضی تمدن استاندار تهران برگزار شد، اظهار داشت: اگر تامل و دقت کنیم از زمان فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دهه چهارم انقلاب را دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری کردند، حرکتهایی جدی در مقابله با این شعار شکل گرفت.
وی با بیان اینکه پیشرفت و عدالت لوازم و موانعی دوستان و دشمنانی دارد، که باید هر کدام را به صورت جدی مورد بررسی قرار دهیم، تصریح کرد: برای اینکه این حرکت شکل بگیرد و به عدالت و پیشرفت دست پیدا کنیم باید آموزههای دینی را در جامعه پرورش دهیم.
وزیر اطلاعات کشورهای غربی را "به اصطلاح پیشرفته " دانست و افزود: الگوی کشورهای غربی بر اساس پیروی از هواهای نفسانی و تبعیت از شهوتهای دنیوی است و در حال حاضر دنیای غرب در مقوله عدالت به بنبست رسیده و جوامع بشری تشنه عدالتاند که البته جمهوری اسلامی که با انقلابی که توسط امام (ره) طراحی و بنیان گذاشته شد، میخواهند به دنیای بشری الگوی عدالت را نشان دهند.
مصلحی با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا مقام معظم رهبری دهه چهارم را دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری کردند، افزود: زیرساختهای علمی، فنی، نظامی و پزشکی موقعیت ما را آنچنان قرار داده که بتوانیم این شعار را بیان کنیم و مقام معظم رهبری در این زمینه دیدند که باید در این مسیر قرار بگیریم.
وی به تحول جدی در حاکمیت اشاره کرد و گفت: با تحول جدی که در حاکمیت به وجود آمد، و با تدبیر و مدیریت دقیق مقام معظم رهبری شکل گرفت تمام کشورهای اسلامی و غیر اسلامی دیدند که کشور در آن مسیر اولیه امام قرار گرفت و این برای جوامع بشری که در مقوله عدالت و ... تشنه هستند موقعیت قابل توجهی ایجاد کرد.
وزیر اطلاعات با اشاره به خاطرهای از حج امسال گفت: بیشترین سوالی که از مسئولین ایرانی در حج امسال صورت گرفت، آن بود که ولایت فقیه را برای ما تشریح کنید چرا که ولایت فقیه با مدیریت خود چگونه توانست این فتنه اخیر را کنترل کند.
مصلحی با بیان اینکه موقعیت ما بسیار حساس است، افزود: دولت نهم و دهم در حال حاضر دهم مقوله واقعی برگشت به مسیر انقلاب و امام (ره) را دنبال کرد.
وی گفت که برخیها با امام بازی کردند و الان نیز با ایشان بازی میکنند و از نزدیکی با امام (ره) سوءاستفاده کردند و خود را در جایگاهی دیدند که انگار در زمان امام آنها به امام خط میدادند و اما با توجه به صحیفه نور حضرت امام و خاطرات این افراد متوجه تفاوت دیدگاهها میشویم.
وی با بیان اینکه برخیها با ادعاها و حرکاتهایی که انجام میدهند باید بسنجیم که آیا در مسیر عدالت هستند یا در مسیر خروج از عدالت حرکت میکنند، تصریح کرد: عدالت ضامن امنیت و ثبات کشور است و با موقعیتی که با اصلاحطلبی آمریکایی در کشور به وجود آمد ما به بن بست آن رسیدیم و آن موقعیت با تدبیر مقام معظم رهبری به مسیر اولیه خود بازگشت.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه عدالت کانال توزیع معارف انقلاب اسلامی در جوامع بشری است، اظهار داشت: اگر بخواهیم مبنای اسلامی ارزشمند محمدی (ص) را دنبال کنیم باید در این مسیر قرار بگیریم چرا که حضرت امام فرمودند اسلام را آنچنان دنبال کنیم که به عنوان حرکتی نرم به جامعه بشری دهیم.
مصلحی وزیر اطلاعات در ادامه سخنان خود به بررسی و واکاوی فتنه پرداخت.
حجت الاسلام حیدر مصلحی در بخش دیگری از سخنان خود به اطلاعات و اظهارات سران فتنه اشاره کرد و گفت: با توجه به اظهارات و اطلاعاتی درون تیمهای که تحت نظر سران فتنه به دست آمده متوجه شدیم که آنها چیزی را به دنبال ایجاد یک جنبش جدید اجتماعی با رویکردی که در نظام جمهوری اسلامی تغییر اساسی به وجود آورند، هستند که در همین زمینه مقام معظم رهبری اشارههایی داشتند و فرمودند میخواهند به شکل اسلام اما در محتوا چیز دیگری را به وجود آورد؛ اگر در حرکتهای آنها ببینیم قطعا متوجه میشویم که چیزی از اسلام در بین آنها وجود ندارد.
وی با اشاره به ویژگیهای این جنبش اظهار داشت: این جریان جریانی سکولار، غیردینی و براندازانه است چرا که از شواهد در تیمهای فتنه و جزوهها و تدوینکنندگان آنها را به دست آوردهایم دقیقا این جزوهها برای براندازی نظام بوده است، در این جزوه چیزی از دین دیده نمیشود چرا که به اسلام نگاهی ابزاری دارد و جالب توجه است که کارشناسان که روی این جزوه کار کردند تا ادبیات این جزوه را به دست آورند طی پیگیریهای متوجه شدهاند که ادبیات این جزوه همان ادبیات " حزب توده " است، آیا میتوان آنها را درون نظام تعریف کرد؟
وزیر اطلاعات ادامه داد: این جنبش هویت محور هستند در حالی که " اسلام " هدفمحور است و شاهدیم در این جنبش هر هویتی مانند منافقین، سلطنتطلبها، همجنسبازها، مارکسیستها و غیره وجود دارد.
مصلحی در سومین ویژگی این جنبش اظهار داشت: با وجود تفاوت و تکثر در این جریان آنها بسیار متعصب و غیره منعطف هستند.
وی گفت که رابطه فرد با این جریان نامعلوم است و هر فردی که خصومتی با این نظام دارد میتواند در این جریان حضور پیدا کند.
وزیر اطلاعات خاطر نشان کرد: در این جریان مطالبات شخصی تا حکومتی را شامل میشود مدتها قبل از انتخابات سران فتنه در تیمی رفتو آمدهای زیادی به انگلیس داشتند مانند اینکه " بازارچه " شده است و در این اهانتی که به عکس امام (ره) شد و حرکتی که در مشهد صورت گرفت یک هفته قبل از این موضوع یک نشستی در انگلیس برگزار شد و افراد این تیم در آن نشست حضور داشتند و مباحثی را رد و بدل کردند که این موضوع شکل گرفت. این رفت و آمدها بسیار علامت سئوال دارد این در حالیاست که فکر نمیکنند که کسی متوجه آنها میشود؟ و صرفا رفت و آمدها سئوال ایجاد نمیکند؟
مصلحی با طرح سئوالی مبنی بر اینکه آیا ما با یک جنگ نرم مواجه هستیم یا نه تصریح کرد: مقام معظم رهبری به صورت جدی در خصوص جنگ نرم مسائلی را مطرح کردند، اما افرادی متوجه نمیشوند؛ دقیقا مباحثی که قبل، حین و بعد از انتخابات شکل گرفت مانند صیانت از آراء، بررسی آراء و بقیه موضوعاتی از این قبیل همه اینها در مقوله جنگ نرم میباشد و بعضیها مکرر میگوید مناقشه انتخاباتی است نه جنگ نرم این مناقشه باید بعد از قانون تمام شود ما به مواجه با جنگ نرم هستیم.
وی با تاکید بر اینکه جنگ 8 ساله، فتنه بنیصدر، قیام مسلحانه منافقین، فتنه منتظری، قیام گروهکهای تجزیهطلب، هیچ کدام قابل مقایسه با فتنه اخیر نیست، اظهار داشت: با کمال تأسف برخیها ویژگی امام (ره) را در مقابله با فتنهها بیان کردهاند اما به بحث مقام معظم رهبری که در مقابله با این جریانات و از جمله فتنه که به قول ایشان حق و باطل مخلوط شده است به خوبی تدبیر کردهاند، بیان نمیکنند.
وزیر اطلاعات جنگ نرم را بدون تخریب و گلوله عنوان کرد و گفت: در جنگ نرم تمامیت نظام از درون نظام به چالش و تهدید کشیده میشود آنهایی که درون نظام تعریف شدهاند به خود اجازه میدهند نظام را تهدید کنند چراکه میگویند شما از تعطیلی اصناف و قیام دانشاموزان بترسید آنها هنوز بیرون نیامدهاند.
وی تصریح کرد: این افراد از درون نظام هستند که این موضوعات را مطرح میکنند و در جای دیگری می گویند اگر ولایت فقیه دید که مردم حامی او نیستند باید کنار برود و در اینجا سئوال آن است که در این انتخابات نهم و دهم نشان داده شد که مردم حامی رهبری و در اکثریت هستند و شما در اقلیت هستید و شما باید کنار بروید.
مصلحی از دیگر ویژگیها و مراحل جنگ نرم اغنای حکومت توسط واسطهها و بازگشت رأی از درون حاکمیت دانست و گفت: آقایی که به دلیل بحرانی که دارد و دیگران که دچار بحران شده اند و سران فتنه نیز می باشند همه مجموعهها را واسطه میکند که نشان دهد کشور بحران دارد. و " هی نامهنگاری میکند " این در حالی است که طبق نظرسنجیهای داخلی و خارجی موثق همان چیزی را نشان میدهد که 22 خرداد اتفاق افتاد و 80 درصد این نظرسنجی نشان داده که در کشور بحرانی وجود ندارد.
وی از دیگر ویژگیهای جنگ نرم را اجبار حکومت به عقبنشینی و فروپاشی و براندازی حکومت عنوان کرد و افزود: برای اینکه در کشوری جنگ نرم به وجود آید باید این مراحل طی شود.
وزیر اطلاعات با اشاره به نزدیکی و فرارسیدن ماه محرم گفت: باید همانگونهای که معظم رهبری فرمودند کلاس درس نهضت امام حسین (ع) را به گونهای تبیین کنیم که ما اجازهای نخواهیم داد اگر عاشورایی دیگری اتفاق افتاد حسین به شهادت برسند ما با این گونه درسها باید روشنگری را بیاموزیم و دیگر اجازه ندهیم که به شهادت رسیدن حسین تکرار شود و در این اهانت و ساختارشکنی که به عکس حضرت امام (ره) صورت گرفت دیدید که مردم چه پاسخ محکمی به این اهانت دادند.
مصلحی با اعلام خبری مبنی بر اینکه در وزارت اطلاعات سلسله جلساتی که با نخبگان ، اندیشمندان و ائمه جمعه در شهرهای مختلف در خصوص جنگ نرم موضوعاتی را مطرح کنیم، افزود: در این سلسله جلسات باید مردم و مسئولین را از اتفاقات اخیر با خیر کند. http://saharnews.ir/view-9136.html
|
نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 88/9/25 و ساعت 5:47 عصر |
نظرات دیگران()