زمستان 88 - خبر روز
[ و در پى جنازه‏اى مى‏رفت ، شنید مردى مى‏خندد فرمود : ] گویا مرگ را در دنیا بر جز ما نوشته‏اند ، و گویا حق را در آن بر عهده جز ما هشته‏اند ، و گویى آنچه از مردگان مى‏بینیم مسافرانند که به زودى نزد ما باز مى‏آیند ، و آنان را در گورهاشان جاى مى‏دهیم و میراثشان را مى‏خوریم ، پندارى ما از پس آنان جاودان به سر مى‏بریم . سپس پند هر پند و پند دهنده را فراموش مى‏کنیم و نشانه قهر بلا و آفت مى‏شویم . [نهج البلاغه]
امروز: شنبه 03 اسفند 4
واکنش رئیس جمهور به گلایه برخی اعضای هیات دولت
 
حجم بالای فعالیت دولت همزمان با تخریب بی سابقه زحمات دولتمردان توسط برخی رسانه ها و جریانات سیاسی، باعث ناراحتی و دلسردی تعدادی از مسئولین اجرایی کشور شده است.

به گزارش جهان، شیوه نقد دولتمردان در چند سال گذشته به گونه ای بوده است که انگار هیچ فعالیت مثبتی توسط این دولت صورت نگرفته است و این موضوع علاوه بر دلسردی برخی مسئولین، به ایجاد تنش در کشور و عدم پیشرفت جامعه دامن می زند.

در کنار برخی سوء نیتها در نقد عملکرد مسولین اجرایی نکته ای که حائز اهمیت است، نداشتن الگو و شیوه منصفانه نقد در برخی رسانه هاست که علی رغم حسن نیت، گاهی اوقات نقدهایشان جنبه تخریبی به خود می گیرد.

البته به اعتقاد تحلیلگران بسیاری از مردم کشورمان، شیوه صحیح نقد را نیاموخته اند و لازم است نقد صحیح و عاری از تخریب در جامعه به ویژه در رسانه ها و مطبوعات مورد بازبینی قرار گیرد. که این امر همت دستگاههای فرهنگی کشور را می طلبد.

در همین زمینه خبرنگار جهان با خبر شد، چند تن از وزرا و معاونین رئیس جمهور در حاشیه یکی از جلسات هیات دولت، به دلیل کثرت تخریب ها همزمان با حجم زیاد فعالیتها بویژه برنامه های سنگین سفرهای استانی به رئیس جمهور گلایه کردند.

بنابراین گزارش، رئیس جمهور با اشاره به رسالت اصلی دولت در خدمت کردن به مردم ضمن بیان سخنان روحیه بخش به این افراد اعلام داشت: همه ما باید بی تفاوت به حجم گسترده تخریبها علیه دولت در مدت باقی مانده تمام تلاش خود را برای خدمت کردن به مردم به کار ببریم و خستگی و دلسردی در این شرایط معنایی ندارد.

رئیس جمهور به شوخی عنوان کرد: چند وقت پیش ساعت 10 شب با یکی از وزرا کار داشتم بعد متوجه شدم به منزل رفته است. تلفنی به او گفتم چه معنا دارد در این دولت کسی ساعت 10 شب در خانه باشد!

رئیس جمهور در ادامه از این افراد خواست با قوت به کار خود ادامه دهند و افزود:اگر فعالیتهایمان برای رضای خدا باشد خستگی معنایی پیدا نمی کند.
آمریکا هائیتی را اشغال کرده است!
 
رئیس جمهوری ونزوئلا روز یکشنبه امریکا را به " اشغال نظامی " هائیتی با بهره برداری از فاجعه زلزله در این کشور متهم کرد .

به گزارش خبرگزاری فرانسه از کاراکاس ، رئیس جمهوری مردمی و تندروی ونزوئلا که اغلب رهبران واشنگتن را مورد حمله قرار می دهد خطاب به امریکا پرسید " چرا شما سه هزار سرباز مسلح را به آنجا اعزام کردید مگر وارد جنگ شده اید ؟"

وی در جریان نطق تلویزیونی هفتگی خود افزود :" چنین به نظر می رسد که آنان با بهره برداری از این فاجعه به اشغال نظامی هائیتی دست زدند ."

وی با این اظهارات خود با " دانیل اورتگا " رئیس جمهوری نیکاراگوئه همصدا شد که از امریکا خواسته بود نیروهایش را از هائیتی خارج کند .

پنتاگون استقرار ده هزار تن از نیروهایش را در هائیتی کشوری که در گذشته توسط امریکا اشغال شده بود اعلام کرده است .
 
اقدام جالب FBI
انتشار تصویر یک اسپانیایی به جای عکس بن لادن

 

انتشار تصویر یک اسپانیایی به جای عکس بن لادن

وی که از سیاسیون اسپانیا نیز هست دیروز شنبه گفت که از زمان انتشار این تصویر دیگر احساس امنیت نمی کند و اگر سفری به آمریکا داشته باشد او را دستگیر خواهند کرد.
آمریکا از تصویر یک اسپانیایی برای بازسازی عکس بن لادن استفاده کرده است.

به گزارش جهان گاسپر لامازارس یک شهروند اسپانیایی مدعی شد که آمریکا برای بازسازی حالت جدید چهره بن لادن از عکس وی استفاده کرده است.

وی که از سیاسیون اسپانیا نیز هست دیروز شنبه گفت که از زمان انتشار این تصویر دیگر احساس امنیت نمی کند و اگر سفری به آمریکا داشته باشد او را دستگیر خواهند کرد.

به گزارش راشا تودی لامازارس که رهبر سابق ائتلاف چپگرای پارلمان اسپانیا بوده است باور نمی کرده که ایالات متحده عکسی به این شباهت را با وی منتشر ساخته باشد.

طراح این تصویر نیز اعلام کرده که عکس را از اینترنت گرفته است.
 
اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوار از سوم بهمن
 
مرکز آمار ایران طی اطلاعیه‌ای از هموطنان خواست از سوم بهمن ماه برای اصلاح اطلاعات اقتصادی خود مربوط به طرح هدفمندکردن یارانه‌ها به پایگاه اطلاع‌رسانی این مرکز مراجعه کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر اساس این اطلاعیه سامانه طرح جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از سوم بهمن ماه بر اساس زمان‌بندی مشخص شده فعال است و خانواده‌ها باید پس از مراجعه به پایگاه اینترنتی www.amar.org.ir اطلاعات اقتصادی خود را در صورت صحت،‌ تایید و در صورت مغایرت، اصلاح کنند.

بر این اساس خانوارهای یک تا دو نفره طی سه روز از سوم تا پنجم بهمن، خانواهای سه نفره از ششم تا هشتم بهمن، خانوارهای چهار نفره از نهم تا یازدهم، خانوارهای پنج نفره به بالا از 12 تا 14 بهمن می‌توانند به این پایگاه مراجعه کنند.

همچنین خانوارهایی که بر اساس زمان‌بندی فوق موفق به مراجعه نشده‌اند، از 15 تا 22 بهمن به مدت هشت روز می‌توانند به تایید یا اصلاح اطلاعات اقتصادی خود اقدام کنند.
 http://www.jahannews.com/ منبع ما

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/10/28 و ساعت 10:32 صبح | نظرات دیگران()
تصریح بر ابتکار تاریخی ولایت مطلقه فقیه/ امام(ره) خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای: همچون خورشید می‌درخشید

ماجرای بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نمازجمعه دی‌ماه 66، مرقومه امام خمینی(ره) در واکنش به این سخنان و پرده‌برداری صریح از ابتکار تاریخی ولایت مطلقه فقیه، تعبیر ایشان در خصوص حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به خورشید و متعاقبا دستور بازنگری قانون اساسی در ماه‌های پایانی عمر بابرکت خود به‌منظور افزایش اختیارات ولی‌فقیه در قانون اساسی خواندنی است و می‌تواند معیاری نیز برای ارزیابی رفتار مدعیان امروز خط امام(ره) باشد.

به گزارش رجانیوز، امام خمینی خرداد سال 66 در پاسخ به نامه‌ای از سورای شورای نگهبان پیرامون تصرف در معادن نفت و گاز نوشت:

دولت حق دارد تا از تصرف بیش از حق عرفی شخص و اشخاص جلوگیری نماید. این معادن (نفت و گاز) چون ملی است و متعلق به ملت‌های حال و آینده است که در طول زمان موجود می گردند از تبعیت املاک شخصیه خارج است و دولت اسلامی می تواند آنها را استخراج کند...
[امام خمینی، صحیفه نور، ج 20، ص 155 (مورخ 1366/8/3)]

امام(ره) همچنین در پاسخ وزیر کار درباره جواز قراردادن شروط الزامی نسبت به کارفرمایانی که از خدمت دولتی بهره مند می شوند نوشتند:

«چه در گذشته، چه در حال، دولت می تواند شروط الزامی را مقرر نماید».
[همان، ج 20، ص 163 (مورخ 1366/9/16)]

امام در پاسخ به استفسار شورای نگهبان درباره پاسخ ایشان به وزیر کار نیز نوشتند:

دولت می تواند در تمام مواردی که مردم استفاده از امکانات و خدمات دولتی می کنند با شروط اسلامی و حتی بدون شرط قیمت مورد استفاده را از آنان بگیرد و این جاری است در جمیع مواردی که تحت سلطه حکومت است و اختصاص به مواردی که در نامه وزیر کار ذکر شده ندارد، بلکه در انفال که در زمان حکومت اسلامی امرش با حکومت است می تواند بدون شرط یا با شرط الزامی امر را اجرا کند.
[همان، ج 20، ص 165 (مورخ 1366/9/26)]

اما حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، امام جمعه تهران و رئیس جمهور وقت در توضیح نامه شورای نگهبان و نظر امام در نماز جمعه 1366/10/11 این گونه اظهارنظر کردند:

«اقدام دولت اسلامی، در برقرارکردن شروط الزامی به معنای برهم زدن قوانین و احکام پذیرفته شده اسلامی نیست... امام که فرمودند دولت می تواند هر شرطی را بر دوش کارفرما بگذارد، این هر شرطی نیست، آن شرطی است که در چهارچوب احکام پذیرفته شده اسلام است، و نه فراتر از آن. سوال کننده سوال می کند: برخی این طور از فرمایشات شما استنباط می کنند که می شود قوانین اجاره و مضاربه، احکام شرعیه و فتاوای پذیرفته شده مسلم را نقض کرد و دولت می تواند برخلاف احکام اسلامی شرط بگذارد، امام می فرمایند: این شایعه است، ببینید قضیه چقدر روشن و جامع الاطراف است.»
[روزنامه جمهوری اسلامی، شنبه 1366/10/12، ص 9، خطبه های نمازجمعه حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی خامنه‌ای]

این سخنان سبب خیر شد و باعث شد حضرت امام خمینی(ره) طی نامه ای تاریخی پرده از «ابتکار ولایت مطلقه فقیه» بردارند:

«از بیانات جنابعالی (آیت‌الله خامنه‌ای) در نمازجمعه این طور ظاهر می شود که شما حکومت را به معنای ولایت مطلقه ای که از جانب خداوند به نبی اکرم (ص ) واگذار شده و اهم احکام الهی است و بر جمیع احکام فرعیه الهیه تقدم دارد صحیح نمی دانید
و تعبیر به آن که این جانب گفته ام "حکومت درچهارچوب احکام الهی دارای اختیار است" به کلی برخلاف گفته های اینجانب است.

اگر اختیارات حکومت در چهارچوب احکام فرعیه الهیه است، باید عرض حکومت الهیه و ولایت مطلقه مفوضه به نبی اکرم(ص) یک پدیده بی معنا و محتوا باشد. اشاره می کنم به پیامدهای آن که هیچکس نمی تواند ملتزم به آنها باشد... حکومت که شعبه ای از ولایت مطلقه رسول الله است، یکی از احکام اولیه است و مقدم بر تمام احکام فرعیه حتی نماز و روزه و حج است.

حکومت می تواند قراردادهای شرعی را که خود با مردم بسته است، در مواقعی که آن قرارداد مخالف مصالح کشور و اسلام باشد، یک جانبه لغو نماید. حکومت می تواند هر امری را چه عبادی و چه غیرعبادی، که جریان آن مخالف مصالح اسلام است، از آن مادامی که چنین است جلوگیری کند.

آنچه گفته شده است که شایع است مزارعه و مضاربه و امثال آن با این اختیارات از بین خواهد رفت، صریحا عرض می کنم که فرضا چنین باشد، این از اختیارات حکومت است و بالاتر از این هم مسایلی است که مزاحمت نمی کنم.»
[امام خمینی، صحیفه نور، ج 20، ص 170 (مورخ 1366/10/16، ص 11)]


در پاسخ، امام جمعه تهران در نامه ای خطاب به امام(ره) اعتقاد خود را به ولایت مطلقه فقیه ابراز داشت، در نامه آیت‌الله خامنه‌ای به ایشان آمده است:

«برمبنای فقهی حضرت عالی که این جانب سالها پیش آن را از حضرت عالی آموخته و پذیرفته و براساس آن مشی کرده ام، موارد و احکام مرقومه در نامه حضرتعالی جزو مسلمات است و بنده همه آنها را قبول دارم، مقصود از حدود شرعیه در خطبه های نماز جمعه چیزی است که در صورت لزوم مشروحا بیان خواهد شد.»

و حضرت امام خمینی(ره) نیز در پاسخ ضمن تجلیل از ایشان، آن را تایید نمودند، که در پاسخ امام(ره) هم به ایشان آمده است:

«اینجانب که از سالهای قبل از انقلاب با جنابعالی ارتباط نزدیک داشته ام و همان ارتباط تاکنون باقی است، جنابعالی را یکی از بازوهای توانای جمهوری اسلامی می دانم و شما را چون برادری که آشنا به مسائل فقهی و متعهد به آن هستید و از مبانی فقهی مربوط به ولایت مطلقه فقیه جدا جانبداری می کنید، می دانم و در بین دوستان و متعهدان به اسلام و مبانی اسلامی از جمله افراد نادری هستید که چون خورشید روشنی می دهید.»
[روزنامه جمهوری اسلامی (1366/10/22)، صحیفه نور، ج 20، ص 173 (مورخ 1366/10/21)]


امام خمینى «قدس سره»:

«یک نفر را مثل آقاى خامنه‌ای پیدا بکنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار، و بناى قلبى اش بر این باشد که به این ملت خدمت کند، پیدا نمى کنـید، ایشان را من سالهاى طولانى مى شناسم.»

اصلاح قانون اساسی توسط امام و ولایت مطلقه فقیه؛

اعتقاد امام به فراقانونی بودن ولایت فقیه
بازنگری قانون اساسی به دستور امام خمینی (ره) و اضافه کردن واژه ولایت مطلقه فقیه

روزنامه جمهوری اسلامی (1367/9/7)، ص 9:

نگاهی به روش و سیره عملی امام نشانگر این نکته است که در بعضی موارد حضرت امام مقید به قانون اساسی نبوده و تصمیماتی فوق قانون اتخاذ می نمودند.

از جمله این موارد شورای عالی انقلاب فرهنگی و دادگاه ویژه روحانیت و مهم تر از آن که مورد گلایه نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز واقع شد، مسئله تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام بود. مجمع فوق داوری بین مجلس و شورای نگهبان و احیانا وضع قوانین را به عهده گرفته بود اما در قانون اساسی پیش بینی نشده بود.
(روزنامه جمهوری اسلامی (1367/9/7)، ص 9)

امام در پاسخ نوشت
(سال 67 چند ماه قبل از رحلت ایشان):

«مطلبی که نوشته اید کاملا درست است، انشاالله تصمیم داریم در تمام زمینه ها وضع به صورتی درآید که همه طبق قانون اساسی حرکت کنیم. آنچه در این سالها انجام گرفته است در ارتباط با جنگ بوده است. مصلحت نظام و اسلام اقتضا می کرد تا گره های کور قانون سریعا به نفع مردم و اسلام بازگردد.»
(امام خمینی، صحیفه نور، ج 21، ص 57)

حضرت امام یک ماه بعد، (ماه دهم سال 67 چند ماه قبل از رحلت ایشان) در تذکری خطاب به شورای نگهبان فرمودند: این بحثهای طلبگی مدارس که در چهارچوب نظریه هاست، نه تنها قابل حل نیست، بلکه ما را به بن بست‌هایی می کشاند که منجر به «نقض ظاهری » قانون اساسی می گردد.
(صحیفه نور، ج 21، ص 61، مورخ 67/10/8)

تعبیر «نقض ظاهری» خاطرنشان می سازد که قانون اساسی واقعی همان احکام اسلام است که با توجه به رعایت مصلحت مسلمانان نقض نشده است، پس نقض این قانون اساسی، نقض ظاهری محسوب می شود.

حضرت امام چند ماه بعد (ماه دوم سال 68 مصادف با اواخر عمر ایشان) برای رفع این نقض ظاهری و دیگر نقیصه های قانون اساسی مصوب 1358، دستور بازنگری قانون اساسی و اصلاح آن در مواردی ازجمله اختیارات رهبری را صادر فرمودند.
(صحیفه نور، ج 21، ص 122 و 123 1368/2/4)

امام خمینی پیشتر فرموده بودند:

«این که در قانون اساسی است بعضی شوونات ولی فقیه است نه همه شوون ولایت فقیه»
(صحیفه نور، ج 11، ص 133)

در جای دیگری امام خمینی (ره) می‎فرمایند:

«ولو به نظر من (قانون اساسی) یک مقداری ناقص است و روحانیت بیشتر از این در اسلام اختیارات دارند و آقایان برای اینکه با این روشنفکرها مخالفت نکنند، یک مقدار کوتاه آمدند. این که در قانون اساسی است، این بعضی شئون ولایت فقیه است نه همه شئون آن... این را قرارش داده اند با آن همه قیودی که همه اش قیود یک چیزی بوده است که خب قرار داده اند ما هم تابعیم، لکن این مسئله نیست، مسئله بالاتر از این است»
(صحیفه نور، ج6، ص519).

امام(ره) حتى اعتبار وکالت نمایندگان را به رضایت ولى فقیه مى داند و خطاب به نمایندگان مردم در خبرگان قانون اساسى مى فرماید:

«همه تان هم اگر چنانچه یک چیزى بگویید برخلاف مصالح اسلام باشد، وکیل نیستید، از شما قبول نیست، مقبول نیست، ما به دیوار مى زنیم حرفى که برخلاف مصالح اسلام باشد.»

«حکومت شعبه ای از ولایت مطلقه رسول الله(ص) و یکی از احکام اولیه اسلام است»
(صحیفه نور، ج20، چاپ اول، ص171).

اعضای شورای بازنگری قانون اساسی زمانی موفق به بحث پیرامون این فرمان حضرت امام شدند که ایشان به ملکوت اعلی پیوسته بودند. واژه «ولایت مطلقه فقیه » در قانون اساسی بازنگری شده گنجانیده شد.

اصل پنجاه و هفت قانون اساسی (مصوب 1368)
قوای حاکم در جمهوری اسلامی ایران عبارتند از قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضاییه که زیر نظر ولایت مطلقه فقیه برطبق اصول آینده این قانون اعمال می گردند، این قوا مستقل از یکدیگرند.

بند هشتم اصل یکصد و دهم قانون اساسی درباره اختیارات رهبری به گونه ای تنظیم شد که ولی امر و امامت امت از حیث قانونی در اعمال ولایت مطلقه مشکلی نداشته باشد.

«8 حل معضلات نظام که از طرق عادی قابل حل نیست از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام ».

ظاهرا براساس قانون اساسی بازنگری شده اعمال «ولایت مطلقه فقیه »، می تواند در بسیاری موارد «نقض ظاهری قانون اساسی» را نیز به‌دنبال نداشته باشد.

بنابراین ولایت مطلقه نه در چارچوب احکام فرعیه اولیه و ثانویه الهیه محصور است و نه در محدوده قانون اساسی اسیر و نسبت به هر دو امر مطلق است نه مقید.

اوامر او در حکم قانون است و در صورت تعارض ظاهری با قانون، مقدم بر قانون می باشد.

مطالعه مشروح مذاکرات شورای بازنگری قانون اساسی در این باره، رافع هر ابهامی در عدم تقید ولایت مطلقه فقیه به قانون اساسی از دیدگاه اکثریت اعضای شورای بازنگری قانون اساسی خواهد بود.

(صورت مشروح مذاکرات شورای بازنگری قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، صفحات 219، 220، 673، 676 و 700)

***
امام خمینی (ره):

این توهم که اختیارات حکومتی رسول اکرم(ص) بیشتر از حضرت امیر(ع) بود، یا اختیارات حکومتی حضرت امیر(ع) بیش از فقیه است، باطل و غلط است. البته فضائل حضرت رسول اکرم(ص) بیش از همه عالم است؛ و بعد از ایشان فضائل حضرت امیر(ع) از همه بیشتر است؛ لکن زیادی فضائل معنوی اختیارات حکومتی را افزایش نمی دهد. همان اختیارات و ولایتی که حضرت رسول و دیگر ائمه، صلوات الله علیهم در تدارک و بسیج سپاه داشتند، تعیین ولات و استانداران، گرفتن مالیات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختیارات را برای حکومت فعلی قرار داده است؛ منتها شخص معینی نیست روی عنوان "عالم عادل" است.

وقتی می گوییم ولایتی را که رسول اکرم(ص) و ائمه (صلوات الله علیهم) داشتند، بعد از غیبت، فقیه عادل دارد؛ برای هیچ کس این توهم نباید پیدا شود که مقام فقها همان مقام ائمه (علیهم السلام) و رسول اکرم(صلوات الله علیه) است. زیرا اینجا صحبت از مقام نیست، بلکه صحبت از وظیفه است. ولایت یعنی حکومت و اداره کشور و اجرای قوانین شرع مقدس، یک وظیفه سنگین و مهم است؛ نه اینکه برای کسی شأن و مقام غیرعادی به‌وجود بیاورد و او را از حد انسان عادی بالاتر ببرد. به عبارت دیگر، "ولایت" مورد بحث، یعنی حکومت و اجرا و اداره، بر خلاف تصوری که خیلی از افراد دارند، امتیاز نیست بلکه وظیفه ای خطیر است...

...مثلا یکی از اموری که فقیه متصدی ولایت آن است، اجرای حدود است. آیا در اجرای حدود بین رسول اکرم(ص) و امام و فقیه امتیازی است؟ یا چون رتبه فقیه پایین‌تر است باید کمتر بزند؟...

«جمهوری اسلامی یعنی احکام اسلام، باید احکام، احکام اسلام باشد. این حرف‌هایی که می‌زنند که خیر اگر چنانچه ولایت فقیه درست بشود، دیکتاتوری می‌شود، این‌ها از باب این است که ولایت فقیه را نمی‌فهمند چیست؟ [می‌گویند] ولایت فقیه نباید بشود برای این‌که باید حکومت ملت باشد. این‌ها ولایت‌فقیه را اطلاع بر آن ندارند ـمسائل این حرف‌ها نیست- ولایت فقیه می‌خواهد جلوی دیکتاتوری را بگیرد نه این‌که می‌خواهد دیکتاتوری کند. این‌ها از این می‌ترسند که مبادا جلو گرفته بشود، جلوی دزدی‌ها را می‌خواهد بگیرد. اگر رئیس‌جمهور با تصویب فقیه باشد با تصویب یک نفری که اسلام را بداند چیست، درد برای اسلام داشته باشد، اگر درست بشود نمی‌گذارد این رئیس‌جمهور یک کار خطا بکند و این‌ها این را نمی‌خواهند. این‌ها اگر یک رئیس‌جمهور غربی باشد همة اختیارات را دستش بدهند هیچ مضایقه‌ای ندارند و اشکالی نمی‌کنند؟ اما اگر یک فقیهی که یک عمری را برای اسلام خدمت کرده علاقه به اسلام دارد با آن شرایطی که اسلام قرار داده است که نمی‌تواند یک کلمه تخلف بکند [اشکال می‌کنند] اسلام دین قانون است. پیغمبر هم خلاف قانون نمی‌توانست بکند، نمی‌کرد هم، البته نمی‌توانست هم بکند. خدا به پیغمبر می‌گوید که اگر یک حرف خلاف بزنی رگ و تینت [رگ گردنت] را قطع می‌کنم. حکم قانون است. غیر از قانون الهی کسی حکومت ندارد – برای هیچ‌کس حکومت نیست نه فقیه و نه غیرفقیه – همه تحت قانون عمل می‌کنند مجری قانون هستند – همه، هم فقیه و هم غیر فقیه همه مجری قانون‌اند- فقیه ناظر بر این است که این‌ها اجرای قانون بکنند،‌خلاف نکنند،‌ نه این‌که خودش یک حکومتی بکند،‌ بلکه می‌خواهد نگذارد این حکومت‌هایی که اگر چند روز بر آن‌ها بگذرد بر‌می‌گردند به طاغوتی و دیکتاتوری، می‌خواهد نگذارد بشود...»

(صحیفه امام، ج10، ص353)

امام(ره): «رئیس‌جمهور منتخب مردم، اگر از طرف ولی‌فقیه نصب نشود طاغوت است»
(صحیفه‌نور، ج9، ص253)

«من به واسطه ولایتی که از طرف خدا دارم شما را منصوب می‌کنم»
(همان، جلد 5، ص31)

«من که ایشان را حاکم کردم یک نفر آدمی هستم که به واسطة ولایتی که از شارع مقدس دارم ایشان را قرار دادم»
(صحیفه‌امام،‌ج6،ص59)

ایشان در اجرای حکم الهی پس گرفتن «مشروعیت» که موجب عزل رئیس‌جمهور می‌شود از مخالفت احدی حتی تمامی ملت نیز واهمه‌ای نداشتند! چنان‌که در ماجرای عزل بنی‌صدر فرمودند:

«امروز وظیفه من این است که او را معزول کنم هر چند فریاد مرگ بر خمینی را در سراسر کشور با گوش خود بشنوم.»
(نهضت امام خمینی(ره)، دفتر سوم، ص354، سید حمید روحانی)

منبع : http://www.rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=43095


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/10/28 و ساعت 10:27 صبح | نظرات دیگران()
علی شیمیایی به اعدام محکوم شد

علی حسن المجید ملقب به «علی شیمیایی» روز یکشنبه به اعدام با چوبه دار محکوم شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر: تلویزیون سراسری عراق، العراقیه ، اعلام کرد علی شیمیایی که در سال هزار و نهصد و هشتاد و هشت دستور بمباران شیمیایی روستای کردنشین حلبچه را صادر کرده و موجب قتل پنج هزار غیر نظامی عراقی شده بود، روز یکشنبه در دادگاه کیفری عراق به اعدام محکوم شد.

علی شیمیایی که از نزدیکان صدام دیکتاتور سابق عراق به شمار می رفت، پیش از این نیز به جرم سرکوب خونین شورش کردهای عراق در فاصله سالهای هزار و نهصد و هشتاد و هفت تا هزار و نهصد و هشتاد و هشت و همچنین سرکوب جنبش اعتراض آمیز شیعیان عراقی در سال هزار و نهصد و نود و یک به مرگ محکوم شده بود.

در سرکوب کردهای عراقی توسط رژیم پیشین بعث عراق حدود یکصد و هشتاد هزار نفر کشته شدند.

 

 

فهرستی از هزینه ده‌ها میلیونی اتاق "آقای رئیس"

جمعی از دانشجویان عدالتخواه بروجرد نسبت به هزینه‌کرد ده‌ها میلیون تومانی برای دکوراسیون داخلی اتاق ریاست دانشگاه آزاد واحد بروجرد به شدت انتقاد کردند.

به گزارش فارس ، جمعی از دانشجویان عدالتخواه بروجرد با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به برخی اقدامات صورت گرفته از سوی ریاست دانشگاه آزاد واحد بروجرد در راستای اشرافگیری به شدت انتقاد کردند.

در بیانیه‌ای که از سوی این دانشجویان صادر شده، آمده است: دانشگاه آزاد واحد بروجرد اقدام به ساخت ساختمان اداری جدیدی در دانشگاه کرده و هزینه‌های نامتعارف و عجیبی را برای تهیه اقلام اتاق ریاست، حوزه ریاست و ... در نظر گرفته‌اند.

این دانشجویان تصریح کرده‌اند:‌ دانشگاه آزاد واحد بروجرد 954920000 ریال برای دکوراسیون حوزه ریاست شامل چوب و ابزار دیوار دکوراتیو حوزه ریاست به قیمت 434159500 ریال، چوب و ابزار سقف دکوراتیو حوزه ریاست به قیمت 322149500 ریال، کمد دیواری به قیمت 48356000 ریال، پارچه مخصوص دیوار آکوستیک آنتی‌باکتریال به قیمت 21255000 ریال و "موکت آلمانی ضداشتعال آنتی استاتیک ترافیکی " به قیمت 129000000 ریال هزینه کرده است.

این بیانیه می‌افزاید: دانشگاه آزاد واحد بروجرد که در استان محروم لرستان واقع شده، در اقدامی جالب و عجیب 5800000 ریال نیز برای تهیه "کاناپه تخت خواب‌شو " برای اتاق ریاست این دانشگاه هزینه کرده است که معلوم نیست رئیس دانشگاه در یک محیط اداری چه نیازی به کاناپه تخت‌ خواب شو دارد.

این دانشجویان تصریح کرده‌اند: همچنین مبلغ 83,862,600 ریال نیز از سوی دانشگاه آزاد برای تهیه اقلام اتاق ریاست دانشگاه آزاد واحد بروجرد شامل صندلی ثابت با روکش چرم مشکی، صندلی گردون کارشناسی با جک و مکانیزم 2 کاره و روکش چرم مشکی میز جلسه، صندلی گردون مدیریتی با جک و مکانیزم 2 کاره و روکش چرم مشکی میز جلسه، مبل سه‌نفره طرح مدرن آلفا اتاق جلسه با کوسن، مبل دو نفره طرح مدرن بتا اتاق جلسه با کوسن، مبل تک‌نفره طرح مدرن گاما اتاق جلسه با کوسن، میز عسلی کنار مبلی، میز جلو مبلی 4 کشو با پایه چرم هزینه شده است.

در بخش دیگری از بیانیه دانشجویان آمده است: مبلغ 99,158,100 ریال نیز از سوی این واحد دانشگاه آزاد مستقر در منطقه محروم بروجرد برای تهیه اقلام اتاق کنفرانس حوزه ریاست استفاده شده است.

به گفته دانشجویان، اینها تنها بخشی از هزینه‌های دانشگاه آزاد واحد بروجرد برای دکوراسیون اتاق ریاست و حوزه ریاست است و در صورت لزوم بخش دیگری از این هزینه‌کردهای نامتعارف و عجیب به اطلاع عموم خواهد رسید.

این دانشجویان با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان "سال اصلاح الگوی مصرف " از سوی رهبر معظم انقلاب، آورده‌اند: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در آغاز سال اصلاح الگوی مصرف و با توجه به اینکه استان لرستان و شهرستان بروجرد جزو استان‌های محروم کشور محسوب می‌شوند، این اقدام دانشگاه آزاد بسی جای تامل دارد و البته غفلت مسئولین ذی‌ربط در رسیدگی به امر فوق مزید بر علت شده است.

صادرکنندگان این بیانیه در پایان ضمن انتقاد مجدد از بروز چنین وقایعی در دانشگاه آزاد، و با اشاره به اینکه بودجه واحدهای دانشگاه آزاد از پول دانشجویان دختر و پسری که پدران آنها با زحمت و خون دل بسیار این هزینه‌ها را فراهم می‌کنند، تهیه شده است، بر اصلاح ساختار مدیریتی این دانشگاه برای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقاتی تأکید کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، دانشجویان صادر کننده این بیانیه ضمن تأکید مجدد مبنی بر اینکه موارد یاد شده تنها بخشی از هزینه‌های دانشگاه آزاد واحد بروجرد برای دکوراسیون اتاق ریاست و حوزه ریاست است، برای انتشار اسناد این هزینه‌کردها اعلام آمادگی کرده‌اند.

 

کاریکاتور:مردم را تحت فشار بگذاربد

مازیار بیژنی

منبع :‏ http://rajanews.com/


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/27 و ساعت 11:53 عصر | نظرات دیگران()
سخنرانی مهم حجت‌الاسلام پناهیان + فایل‌صوتی و کلیپ
بعد از مناظره، تمایل به دشمن، عداوت به دوستان و فتنه شدیدتر از دجال را در او دیدم

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه در شهریورماه گذشته، طی سخنانی، از سه زاویه به
تحلیل حوادث جاری کشور پرداخت. باز خوانی این سخنرانی در شرایطی که قبل از
وقوع حوادث 13آبان، 16آذر، فوت مرحوم منتظری(ره)، ظهر عاشورای تهران و
نامه آقای رضایی و... ایراد شده، جالب و تامل برانگیز است.

فایل صوتی

کلیپ

به گزارش رجانیوز، متن پیاده شده این سخنرانی با اندکی تلخیص به این شرح است:

سه تحلیل درباره حوادث پس از انتخابات

ما درباره سیر انقلاب و تکامل انقلاب و
جامعه انقلابی از زوایای مختلف می توانیم تحلیل های گوناگونی داشته باشیم
که بنده این تحلیل ها را خدمتتان عرض می کنم؛ و هم می توانیم فراتر از
حوادث اخیر به تحلیل روند انقلاب بپردازیم و هم می توانیم با توجه به
حوادث اخیر به این تحلیل ها اقدام کنیم و هم می توانیم با توجه به آینده
ای که در پیش داریم، یعنی ظهور حضرت، تحلیل های مختلفی ارائه بدهیم. من
سعی می کنم از همه جهات این مباحث رو تحلیل کنم البته باید عرض کنم مباحثی
که من مطرح می کنم مباحثی نوعا دینی-سیاسی هستند نه مباحثی سیاسی– دینی و
من سعی می کنم از منظر دین به عرصه سیاست نگاه می کنم.

تحلیل اول: جریان سازشکاری

خبرنامه دانشجویان ایران نوشت: یک روایت
از آقا امام رضا(ع) می خوانم که هم کلاممان متبرک به بیان شریف ایشان بشود
و هم از زاویه نگاه به مهدویت، امروز خودمان را تحلیل کنیم یعنی از آینده
آغاز کنیم و به تحلیل امروز برسیم. شما در مفاهیم آخر الزمان با کلمه دجال
آشنا هستید؛ در حدیثی در «وسایل الشیعه» امام رضا(ع) می فرمایند: در آخر
الزمان میان شیعیان ما خطری پیش می آید که این خطر، فتنه اش از دجال شدید
تر است. حال شما بروید روایات مربوط به دجال را ببینید که چه طور مردم را
فریب می دهد، دجالی که با ظهور حضرت سقوط خواهد کرد، دجالی که به عنوان
یکی از دشمنان جدی حضرت و یکی از موانع ظهور حضرت مطرح است، دجالی که عبور
از فریب های او تنها راه رسیدن به فرج است؛ امام رضا(ع) خیلی صریح می
فرمایند خطر این فتنه از فتنه دجال برای شیعیان بالاتر است.

طبق روایت، این فتنه در درون جامعه شیعی
است و توسط کسانی که شیعه و دوستان اهل بیت(ع) هستند اجرا می شود، ظاهرا
دجال عموم مردم را فریب می دهد اما این فتنه جامعه شیعی را می خواهد فریب
بدهد. مهمترین مشخصه این فتنه، دوستی کردن با دشمنان اهل بیت و دشمنی کردن
با دوستان اهل بیت است و اما نتیجه این فتنه آن است که حق و باطل به هم
آمیخته می شود و مومن و منافق از هم شناخته نمی شوند. نمی شود ادعا کرد
فلان کس منافق است چون دوست اهل بیت(ع) است، تنها مومن را در میانه آن
دشمن هایی که ایجاد شده می شود از بقیه جدا کرد و این کار خیلی دشواری
خواهد بود. امام رضا(ع) می فرمایند: "از کسانی که راه مودت ما اهل بیت را
بر گزیدند، کسانی هستند که فتنه ی آنها از دجال شدیدتر است."

راوی حدیث می گوید: پرسیدم چگونه فتنه می
کنند؟ امام(ع) می فرمایند بواسطه دوستی کردن با دشمنان ما اهل بیت(ع) و
بواسطه دشمنی کردن با دوستان اهل بیت(ع). زمانی که این اتفاق افتاد حق با
باطل در هم آمیخته می شود و امر مشتبه می شود _معمولا در روایات منظور از
امر "ولایت" است یعنی یک کاری می کنند که در ولایت تشکیک بکنند_ و مومن از
منافق شناخته نمی شود.

این حدیث را من به چند مقصود عرض می کنم،
یکی اینکه در آخرالزمان فتنه ها و امتحانات بسیار سهمگینی از مردم جهان،
مسلمان ها و بویژه شیعیان گرفته می شود؛ در فتنه های آخرالزمان گروه های
زیادی از شیعیان ریزش می کنند.

جای این سوال است که من و شما چرا باید
جز دسته ی ریزشی ها باشیم؟ برای عبور از فتنه های آخرالزمان خیلی هوشیاری
و تقوا و پاکی دل لازم است.

امیرالمومنین امام علی(ع) می فرماید: در
آخر الزمان شیعیان ما این طور می شوند، همانند یک انبار آرد یا گندم یا جو
که این انبار را آفت بزند؛ صاحب انبار این ها را بیرون می آورد و آن قسمت
هایش را که آفت زده دور می ریزد و بقیه را داخل انبار قرار می
دهد و این کار آنقدر ادامه پیدا می کند و استمرار پیدا می کند تا جایی که
به اندازه چند لقمه غذا بیشتر از آن باقی نمی ماند. ریزش در زمان ظهور یک
مسئله جدی است و جز با بصیرت و از خودگذشتگی فوق العاده نمی توان از فتنه
های آخرالزمان عبور و برای نائب امام زمان(عج) سربازی کرد. نتیجه این فتنه
این است که دوست و دشمن گم می شوند.

حضرت امام(ره) در سخنرانی های خودشان یک
کلمه کلیدی به ما داده بودند، این کلید یک کلید راهبردی تا ظهور حضرت است؛
این کلید یک سخن ژورنالیستی و مقطعی نیست، در فتنه ی سخت تر از فتنه دجال
هم می بینید که امام رضا(ع) به این کلمه ی کلیدی اشاره می کند. آن کلید
همان طور که امام در این جمله می فرمایند "هر زمان دشمن ما را تایید کرد
معلوم می شود اوضاع نا به سامان است". هر موقع ما نسبت به دشمن تمایلی
نشان دادیم، معلوم می شود وضع فکری سیاسی ما خراب است تایید ما از سوی
دشمن است.

اخیرا شبهه کرده اند شاید آمریکا که
دشمنی می کند با خط رهبری و دوستی می کند با خط دیگران، این شاید یک فریب
باشد و آن دشمن اصیل ما نیست! همان طور که یک صهیونیست گفت: "خدمتی که
آقای احمدی نژاد به ما کرد هیچ کس نتوانست در این سالها بکند." این یک
بلوف است، یک دروغ محض است؛ شما بدانید واقعا این طور نیست، سخت ایستادن
های آقای احمدی نژاد در این بخش موجب عزت اسلام نه فقط در ایران بلکه در
کل جهان شده است و ضربه های بسیار محکمی به آنها وارد کرده است و کاخ
پوشالی آنها را به هم ریخته است؛ من وقتی در اولین مناظره دیدم که اون
بنده خدا دارد عزت ایران اسلامی را زیر سوال می برد یا برخورد های قوی
رئیس جمهور در عرصه سیاست خارجی! بنده در جمعی از دانشجوها بودم و بعد از
مناظره گفتم به نظر من آقای فلانی موجود خطرناکی است هر کس هر کاری که از
دستش بر می آید و می تواند انجام بدهد؛ گفتند: چرا خطرناک؟ گفتم من تمایل
به دشمن را در ایشان می بینم، من عداوت نسبت به دوستان در او دیدم، فتنه
شدیدتر از دجال در او دیدم.

من به حاشیه ها اصلا کاری ندارم مثلا به
این که اساسا رنگ سبز مخصوص ماسون هاست و حزب سبزها در آلمان متهم هستند
به فراماسونر بودن و در روایت هم هست که دجال در آخرالزمان رنگ سبز را
برای خود بر می گزیند و حتی شایعه ای هم هست که همین آقا در زمانی که در
دولت بودند گرایش به ماسون ها دارند، و در بین نخبگان مطرح بود که او
فراماسون است. من به این بحث ها کاری ندارم، این ها بحث ها حاشیه ای است
ولی غیر از این بحث ها چیزی که خیلی روشن است این است که به حدی که در 14
خرداد هیچ وقت حضرت مقام معظم رهبری صحبت فرعی مطرح نکردند، کلیدی ترین
بحث ها را مطرح کردند و 14 خرداد تمام صحبت های مقام معظم رهبری پاسخی بود
به آن حرفی که گفته شد که با محکم ایستادن شما عزت ایرانیان لکه دار شد؛
آقا فرمودند من به هیچ وجه این حرف را قبول ندارم من معتقدم که با محکم
ایستادن بر سر ارزش ها، عزت ما پایدار شده است.

بوی تمایل به دشمن می آید تازه الان که
مساله حل شده، الان که فلانی توی بغل صهیونیست ها می رقصد، آنها امیدشان
یک چنین وضعیتی شده و یک جور فتنه شدید تر از دجال بعید هم هست این فتنه
به سهولت خاموش بشود.

ریشه این فتنه در مباحث سیاسی حضرت
امام(ره) همان سخن است که فرمودند مواظب باشید دشمن ما را تایید نکند. این
یک ملاک عمده است. الان هر کس می خواهد بالا و پائین بکند، بکند همین که
مورد تائید دشمن باشد یعنی تمام! یعنی فتنه ی شدیدتر از دجال. هر کس در
این مسئله تردید داشته باشد فقط خودش را گول زده و بیمار است؛ «فی قلوبهم
مرض فزادهم الله مرضا...» و اصراری برای اصلاحش نداشته باشید.

ریشه قرآنی بحث تمایل به کفار را عرض می
کنم که خیلی بحث جالبی دارد. در تقسیر سوره ماعده در المیزان شریف از آیه
51 بحثی شروع می شود؛ دقت بفرمائید.

قرآن می فرماید: «یا ایها الذین امنوا
لاتتخذوا الیهود و النصاری اولیاء بعضهم اولیاء بعض و من یتولهم منکم فانه
منهم ان الله لا یهدی القوم الظالمین ای کسانی که ایمان آورده اید یهود و
نصاری را تکیه گاه خود قرار ندهید، آنها تکیه گاه یکدیگرند و کسانی که از
شما به آنها تکیه کنند از آنها هستند خداوند جمعیت ستمکار را هدایت نمی
کند» چرا شما به سمت یهود و نصارا می روید؛ اگر کسی به آنها علاقه پیدا
کند جزو آنهاست؛ و در آیه بعد می فرماید: «فتری الذین فی قلوبهم مرض
یسرعون فیهم یقولون نخشی ان تصیبنا دائره فعسی الله ان یاتی بالفتح او امر
من عنده فیصبحوا علی ما اسروا فی انفسهم ندمین؛ گروهی منافق را که
دلهایشان ناپاک است خواهی دید که در راه دوستی ایشان می شتابند و می
گویند: ما از آن می ترسیم که در گردش روزگار مبادا آسیبی از آنها به ما
رسد؛ باشد که خدا فتحی پیش آوردو یا امر دیگر از طرف خود تا منافقان از
آنچه به نفاق در دل نهان کردند سخت پشیمان شوند» کسی که در دلش یک مرض
دارد یک تمایلی به سمت آنها دارد سازشکارانه برخورد می کند؛ کلیدی ترین
اختلاف مقام معظم رهبری در این 20 سال اخیر و حتی 3 و 4 سال آخر زندگی
امام(ره) با اصلی ترین مسئولین نظام صرفا سر همین مفهوم بود. حتی بنده
«جام زهر» را در ارتباط با این موضوع تحلیل می کنم آن برخورد بسیار محکم
حضرت امام(ره) با سخنان آقای منتظری را هم در همین راستا تحلیل می کنم و
از شما تقاضا می کنم به سخنان امام(ره) 10 روز قبل از پذیرش قطع نامه و
بعد از پذیرش قطع نامه توجه کنید ؛ چرا 10 روز قبل از پذیرش قطع نامه
امام(ره) این همه از جنگ تقدیر کردند چون کسانی بودند که داشتند جنگ را می
بستند.

امام(ره) اطلاعیه دادند که جلوگیری بکنند
از بستن جنگ ولی این اطلاعیه امام(ره) کارساز نبود. امام(ره) اطلاعیه که
دادند در آن اطلاعیه فرمودند: «امروز باید در جبهه ها تحول ایجاد کنیم؛
امروز کوتاهی کردن در جنگ خیانت به رسول الله است» چطور است یک مرد با آن
همه هوش سیاسی که چنین حرفی را می زند و در 10 روز بعد همه چیز را قبول می
کند. بعد از اینکه امام(ره) قبول کردند قطع نامه را یک اطلاعیه ای دادند
آن جا را هم نگاه کنید. در صحیفه امام(ره) هم هست؛ در این اطلاعیه نیمی از
اطلاعیه از دشمنی با استکبار صحبت می شود. چرا امام(ره) از دشمنی پایان
ناپذیر و گسترده حتی بعد از پذیرش قطع نامه صحبت می کند؟ چون ایشان می
بیند مسئله ای که کشور بواسطه آن در معرض خطر است، کوتاه آمدن در مقابل
دشمن است.

3 یا 4 سال مقام معظم رهبری در سالگرد
های حضرت امام(ره) مدام تاکیدشان بر این یک ویژگی حضرت امام(ره) و آن
شجاعت حضرت امام(ره) بود؛ آقا با چه مسئله ای درگیره چه کسی مورد خطاب
ایشان است؟ این مسئله خیلی بالاتر از مسئله لیبرال مسلکی در اقتصاد سرمایه
داری، لیبرال مسلکی در مسائل فرهنگی و... است. قرآن می فرماید کسانی که
قلوبشان مرضی دارد، یک سرعتی به سمت آنها دارند، خواهش می کنم این کلمه
قرآن را تحلیل سیاسی بکنید.

«... یقولون نخشی ان تصیبنا دائره...»
وقتی به اینها گفته می شود که چرا سازشکارانه با کفر، با دشمن برخورد می
کنی، چه استدلالی می آورند؟

معقول ترین استدلالی که یک انسان انقلابی در خط امام(ره)، یک حزب اللهی می تواند در زبان سازشکاری بیاورد چیست؟

مصلحت!

چرا مصلحت باشد؟ «... یقولون نخشی ان تصیبنا دائره...»

می گویند که: ما می ترسیم که آنها ما را
اذیت کنند! چرا باید هزینه های خودمان را الکی بالا ببریم! یک کمی در
مقابل آنها سازش کنیم تا آنها ما را اذیت نکنند!

دوستان من در انقلاب 25 سال بود این قصه
حاکمیت داشت؛ چهار سال جلوی این قضیه گرفته شد. این 25 سال از اون مصاحبه
سخیف آقای منتظری که درباره جنگ شد را در نظر می گیرم تا پذیرش قطع نامه
تا آخرین تحمیل ها سر قصه هسته ای.

مهمترین امری که در جریان این نبرد
_نبردی که بین شجاعت حضرت امام(ره)، دشمن ستیزی حضرت امام(ره)؛ نبرد بین
کسانی که مقابل دشمن یک ذره کوتاه نمی آید با جریان سازشکاری_ باید به آن
توجه شود چیست؟ ما باید به تقویت بنیان های ولایت توجه بکنیم. در جریان
نبرد ما یک چیز بیشتر نمی خواهیم آن هم قدرت ولایت است. هر کلامی که برود
توی شبکه BBC فارسی خیانت به اسلام است؛ الان نبرد اصلی این نقطه است. خط
سازشکاری در سوره مائده مشخص شده است: «... نخشی ان تصیبنا دائره...» و در
ادامه سرانجام این گروه را می فرماید.

«یا ایها الذین امنوا من یرتد منکم عن
دینه فسوف یاتی الله بقوم یحبهم و یحبونه اذله علی المومنین اعزه علی
الکافرین یجاهدون فی سبیل الله و لا یخافون لومه لائم ذلک فضل الله یوتیه
من یشاء و الله واسع علیم؛ ای کسانی که ایمان آورده اید هر کس از شما از
آئین خود باز گردد (به خدا زیانی نمی رساند) خداوند در آینده جمعیتی را می
آورد که آنها را دوست دارد و آنها نیز او را دوست دارند، در برابر کافران
نیرومندند، آنها در راه خدا جهاد می کنند و از سرزنش کنندگان هراسی
ندارند. این فضل خدا وسیع و خداوند داناست مائده آیه 54»

اگر شما مرتد بشوید من کس دیگری را
جایگزین شما می آورم، معنای مرتد شدن در این آیه تمایل سازشکارانه به کفار
است اینها را خدا اسمشان را مرتد می گذارد. سرنوشت این گروه چیست؟

این سنت خداست که خدا می فرماید: من این
گروه سازشکار را بر می دارم و گروه دیگر را جایگزین شما می کنم که ویژگی
گروه بعدی این است که: «... اذله علی المومنین اعزه علی الکافرین یجاهدون
فی سبیل الله و لا یخافون لومه لائم ...» آن گروه از سرزنش سرزنش کنندگان
نمی ترسند. اگر همین رئیس جمهور، همین مجلس، همین دولت مرد ها هم روحیه
سازشکارانه به خودشان بگیرند خدا عوض می کند، خدا اینها را بر می دارد یک
گروه دیگر جای آن ها می آورد.

حال این که می گویند خدا بر می دارد،
چگونه بر می دارد؟ خداوند خودش بهانه اش را درست می کند، پسر یکی را خراب
می کند، همکار یکی را خراب می کند و بالاخره بالا پایین می کند و برمی
دارد.

پس ما اگر با یک نگاه به ظهور حضرت و
فتنه های آخر الزمان، به داستان خودمان برگردیم و نگاه کنیم؛ امام رضا(ع)
فرمودند فتنه بدتر از دجال چیست؟ آن فتنه ای که در آن موالات با اعداء است
و معادات الاولیاء است. همان طور که می بینید بر سر پشتبان ها حرف های رکیکی در کنار الله اکبر گفته می شود که مصداق معادات الاولیاست.
این فتنه توانسته یک آثاری از خودش به جا بگذارد. این فتنه می خواهد این
خط را جلو ببرد؛ این فتنه بدتر از فتنه دجال است. این فتنه آخرش یک روحیه
ی سازشکارانه است و اگر مبانی نظری سیاسیون در قرآن نگاه کنیم می بینیم
این یک مساله مقطعی نیست این یک منش و تفکری است که همیشه وجود داشته.

ای کاش آن محاصره برای حضرت امام(ره) صورت نمی گرفت!

کلام کلیدی حضرت امام(ره) هم فراموش نشود که فرمودند: هر موقع دشمن ما را تائید کرد، آن روز روز بدبختی ماست.

در روایت داریم: خدا بزرگترین نصرتی که برای مومنان و بندگان خودش فرستاده «وجود دشمن» است. مساله دشمن را به شدت جدی بگیرید.

تحلیل دوم: جریان تحمیل گری

بر می گردیم به گذشته تاریخ و از شهر
کوفه شروع می کنیم و به دوران انقلاب خودمان می رسیم. در شهر کوفه که شهر
نخبگان جامعه بود، مهمترین مساله ای که امیرالمونین علی(ع) را اذیت کرد و
همین مساله و دقیقا همین مساله منجر به شهادت حضرت اباعبد الله الحسین(ع)
به دست پارکابی ها و سربازان علی(ع) شد جریان تحمیل گری بود.

امیرالمومنین(ع) از جریان تحمیل گری چنین
سخن می فرمایند: «لقد کنت امسا امیرا فاصبحت مامورا لقد کنت امسا ناهیا
فاصبحت منهیا» من امیر بودم اما الان مامور شدم، از بس که شما حرف های
خودتان را تحمیل می کنید، شما نهی می کنید، شما دارید تحمیل می کنید.
جریان تجمیل هایی که رسول گرامی اسلام(ص) و علی(ع) پذیرفت، جریان تحمیلگری
که توسط نخبگان بر ایشان انجام می گرفت، جریان تحمیلی که بر امام حسن
مجتبی(ع) شد، به جایی رسید که تا امام حسین(ع) تصمیم گرفت دیگر تحمیل
نپذیرد و سیدالشهدا را قطعه قطعه کردند.

نبرد سید الشهدا(ع) به این دلیل بود که ایشان تحمیل را از جانب دوستان! را نپذیرفت و قطعه قطعه شد.

دوستان یا دشمنان؟

دوستان! چون تحمیل از جانب دوستان را نپذیرفت کار بدان جا کشید.

شمر و عمرسعد جزء خوارج نبودند اینها دوستان امام حسین(ع) محسوب می شدند. شمر جزء مجروحین پای رکاب امیرالمومنین(ع) بوده است.

عمرسعد در جوانی خطاب به امام حسین(ع) می
گفت: "این مردم دیوانه اند! به من می گویند بر اساس برخی اخبار و روایات،
تو قاتل حسین خواهی شد" امام حسین(ع) به عمرسعد می فرمود: "من کاری ندارم
مردم چه می گویند ولی عمرسعد من هر موقع که از دنیا بروم، تو بعد از من
زیاد زندگی نمی کنی" و حضرت این سخنان را در روز عاشورا به وی یاداور شد.

تمام عظمت قطعه قطعه شدن حضرت امام
حسین(ع) برای لو دادن دوستانیست که ظرفیت قتل دارند. آقا جان این یارو
ظرفیت داره حسین تیکه تیکه بکند! چرا ما شعورمان نمی رسد؟

چرا باید شهید دیالمه 27 سال پیش این
ظرفیت ها را در بعضی ها تشخیص بدهد اما ما این ظرفیت ها را در جلوی چشممان
ببینیم و تشخیص ندهیم؟! کربلای امام حسین(ع) که نمی خواهد یزید را به ما
معرفی کند. خواسته دوستان امیرالمومنین(ع) را به ما معرفی کند! و بگوید
ببینید اینها چه ظرفیت هایی دارند. اما مگر اینها چه ویژگی ای داشتند؟
مهمترین ویژگی اینها تحمیلگری بود.

عمرسعد تا چند روز قبل از عاشورا می گفت،
من می ترسم آخر شمر مرا وادار به کشتن حسین کند! عمرسعد می خواست بیعت با
یزید را هم به حسین(ع) تحمیل کند.

خب در انقلاب ما در چه تاریخی آقا فرمان
دادند به دوستان خودش که جوان ها را جمع کنید می خواهم با آنها صحبت کنم؟
که در آنجا یک جوان به علت ازدحام جمعیت شهید شد (که خواب هم دیده بود که
شهید می شود، غسل شهادت هم کرده بود) که از آن جا بود آقا چفیه انداختند
گردنشان و دیگر برنداشتند و گفتند پس از این اگر کسی بخواهد صلح امام
حسن(ع) را تحمیل کند، دیگر تحمیل را نمی پذیریم، و ما برخورد حسینی خواهیم
کرد. از آن جا آقا به مرور مقابل تحمیلگری ها ایستادند، تحمیلگری هایی که
امام(ره) هم بعضا مجبور به پذیرش بود.

تحمیل گر ها هم مشخص هستند چه کسانی اند؛
داریم، فلان شخص در خاطراتش می نویسد به امام(ره) گفتیم این؛ امام مخالفت
کردند، اصرار کردیم، وادار شدند پذیرفتند.

جریان تحمیل گری از ابتدای انقلاب بوده؛
سخنان امام(ره) در رابطه با این که چه چیزهایی به ایشان تحمیل شده در نامه
6/1 را به خاطر بیاورید. "والله من از اول به بنی صدر راضی نبودم، والله
از اول با آقای منتظری راضی نبودم". شما در خاطرات آقای ری شهری می خوانید
قبل از اینکه آقای منتظری مطرح بشود به معضی از دوستان خودش فرمود قصه
آقای منتظری را مطرح نکنید ولی آنها ایستادند جلوی امام(ره) و گفتند ما
مطرح می کنیم و مطرح کردند.

جریان تحمیلگری نسبت به ولایت چرا صورت می گیرد؟

و حالا دو حالت بیشتر ندارد یا این قدر
تحمیلگری می شود که روزگار همانند زمان سیدالشهدا(ع) می شود یا ایستادگی
می کنید و فرج آقا امام زمان(عج) فرا می رسد، لذا زمانی که مقام معظم
رهبری تحمیل گری را نمی پذیرد و بنا شده سفت و محکم بایستد. حتی برای
کسانی که در خط آقا هم حرکت می کنند و یک اشتباهی می کنند آقا محکم می
ایستد.

بعضی ها همش می خواهند مدام آقا را قانع کنند که ایشان کوتاه بیاید!

امیرالمومنین(ع) به ابن عباس می فرمایند:
تو می توانی به من مشورت بدهی و من آنوقت نگاه می کنم ببینم مشورت تو
چگونه بوده و اگر من تو را اطاعت نکردم تو باید مرا اطاعت بکنی.

ابن عباس! تو باید بگویی چشم!

اوج جریان تحمیلگری در این 4 سال بود و
آنها تمام تلاش خود را کردند، دشمنان تقلا کردند، و در این جریان تحمیلگری
مشارکت کردند و الحمدلله مقام معظم رهبری ایستادگی کردند. ایستادگی در
مقابل این تحمیل، یکی از دلایل ظهور نزدیک آقا امام زمان(عج) است که این
اعتقاد شخصی بنده است.

این جریان تحمیلگری را هر چه ما محکم تر،
بی هزینه تر در مقابلش بایستیم، جامعه ما کمتر آسیب خواهد دید و هرچه
پرهزینه تر بخواهیم در مقابل جریان تحمیلگر بایستیم، ضربه های بیشتری
خواهیم خورد.

چاره ای نیست؛ ما برای اینکه جلوی جریان
تحمیل گری را بگیریم، باید شخصیت ها را افشا کنیم. باید تحمیلگری ها را
افشا کنیم. باید خط تحمیلگری را برملا کنیم و این خط را کاملا توضیح بدهیم.

تحلیل سوم: رفتن به سمت حقیقت، نه مصلحت

هر جامعه ی اسلامی که تشکیل می شود،
مجبور است بعضی مصلحت ها را تحمل کند. ولی جامعه ی اسلامی بعد از گذشت
زمان، از مصلحت ها فاصله می گیرد و به حقیقت ها رو می آورد. جامعه ای که
پیامبر گرامی اسلام(ص) در آن هست و آن جامعه را تاسیس کرده؛ چقدر مصلحت ها
را پیامبر گرامی(ص) اسلام پذیرفتند؟ از ازدواج های ایشان تا نزدیک کردن
خیلی ها به خودشان، تا تحمل کردن آن تروریست هایی که می خواستند پیامبر را
ترور کنند، تا آنجایی که می خواهد وصیت نامه بنویسد و ننوشتن را تحمیل می
کند و ایشان این مصلحت را می پذیرد.

این مصلحت پذیری ها در دوران
امیرالمومنین(ع) و 25 سال خانه نشینی ایشان و دوران 5 ساله حکومت ایشان
ادامه دارد که حضرت می فرماید: اگر من می خواستم تمام احکام اسلامی را به
حقیقت عمل کنم و اجرا کنم، همین چهار نفری که در کنار من بودند هم از بین
می رفتند، لاجرم مصلحت ها را می پذیرد.

جامعه تا صلح امام حسن(ع)، تا قیام امام حسین(ع) پیش می رود.

قیام امام حسین(ع) نقطه ایست که جریان
مصلحت به حقیقت، به نقطه ی نهایی خود می رسد و امام حسین در شرایطی قرار
می گیرد که به حقیقت عمل می کند.

اما دوباره در یک دوران تاریخی به این نقطه می رسیم.

روی داستان خوارج یک کمی فکر کنید که این می تواند جز تحلیل چهارم قرار بگیرد.

در روضه ها همیشه از نمکدان شکنی کوفیان
می گویند که چه کردند و چه ها کردند با اباعبدالله الحسین(ع) چه کردند، با
امیرالمومنین(ع) چه کردند. خب درست است دیگر کارهای امیرالمونین(ع) اثری
نداشت، مردم به طعنه امیرالمومنین(ع) می گفتند: مردان ما را کشته ای و
حالا می آیی به یتیمان ما غذا می دهی؟

ببینید فضا تا چه حد می تواند تاریک
بشود. ببینید اگر شما با زبان روشنگری نکنید، باید1400 سال بگذرد تا بشود
این حرف ها را زد. همین امروز هم نمی توان به سادگی رفت وسط شهر و قصه و
ماجرای خوارج را شفاف گفت. قبول دارید اگر بخواهیم داستان خوارج را رک و
پوست کنده بگوئیم، یک عده ای با امیرالمومنین(ع) بد می شوند؟ ما که قتل
عامی نکرده ایم. قبول دارید در آن صورت امیرالمومنین(ع) را به ضایع کردن
حقوق یشر محکوم می کنند؟ این علی که اسوه ی ازلی و ابدی تاریخ است، ببینید
چقدر در فشار و منگنه است؟

از شما می پرسم... خون کوفیان که از ما
رنگین تر نیست؟ ما چرا نباید این امتحان ها را پس ندهیم؟ چرا نباید بین ما
خوارج تولید شود؟ تا ملتی نشان ندهد که مثل مردم کوفه نیست! امام زمان(عج)
خواهد آمد؟

من فقط یک پیشنهاد دارم برای اینکه این آزمایش سهمگین از ما گرفته نشود.

روشنگری کنید تا کار به خوارج نکشد. در
زمان امیرالمومنین(ع) که صحنه اینقدر تیره و تار شد، چه رسد به زمان نائب
امام زمان(ع) یعنی مقام معظم رهبری، همان شیطان الان هم هست، همان تجربه
را هم دارد! همان مومنین ضعیف هم الان هستند! شما دلیلی دارید آن کسانی که
در مردم کوفه بودند و نمک امیرالمونین(ع) را خوردند، سر سفره ایشان
نشستند، و آخر نمکدان شکستند؛ آیا دلیلی دارید که الان چنین اشخاصی
نباشند؟! چه دلیلی هست؟! چرا آن نفاق و آن ضعف ایمان در جامعه ما نباشد؟!
پس روشنگری کنید.

امتحان خوارج یکی از امتحان های سهمگینی
بود که امیرالمونین(ع) مجبور شد به حقیقت بیشتر عمل بکند. جنگ شد. امان از
آن وقتی که نوبت به انجام حقیقت باشد و تحمل کردن مصلحت دیگر مصلحت نباشد!
آن وقت چه فتنه ها و آشوب های سهمگینی ایجاد می شود. کدام یک از پیامبران
و اولیای الهی را بالای منابر لعن کردند، غیر از علی بن ابی طالب(ع). چرا؟
چرا لعن کردند؟ آن وقت مقام معظم رهبری در مقابل امیرالمومنین(ع) چه چیزی
دارد که امیرالمومنین(ع) بخواهد اینقدر متهم و مظلوم بشود و ایشان نشود؟
خب طبیعی است که آقا هم مظلوم خواهد شد.

شما و روشنگری نباشد ایشان مظلوم تر هم
خواهد شد. آن امیرالمومنین(ع) که پیامبر(ص) دستشان را به عنوان ولی بالا
برد، «من کنت مولا فهذا علی مولا» را داشت، این طور مظلوم می شود. مقام
معظم رهبری که یک نامه از آقا امام زمان(عج) ندارد که بگوید من نائب
ایشانم. خب اگر من و تو بیدار نباشیم ایشان هم مظلوم می شود! چرا بعضی وقت
ها باید به مماشات رفتار کرد؟

جان دادن در راه خدا خیلی آسان تر از
آبرو دادن در راه خداست. والان نوبت آن است که خواص و نخبگان مملکتی آبرو
در راه خدا بدهند؛ اما بهترین ها خساست می کنند. مثل کسی که در خط مقدم
جبهه، فرار کند.
چرا شما این نخبگانی را که می شناسید محاصره و دوره شان نمی کنید؟! چرا به ایشان نمی گوئید که خجالت بکشند از سکوتشان؟

ای کسانی که نان ولایت فقیه را می خورید!
ای کسانی که نان حزب اللهی بودن و اصولگرا بودن را می خورید! این طور آدم
اصولگرا می شود؟ تو زنده ای؟ تو نفس می کشی؟ تو زبان در کامت
هست؟ و عوامل فتنه محاکمه نمی شوند فقط بخاطر اینکه آقایان ترسو هستند.
جگر ندارید؟ چرا آنها را به دادگاه نمی کشید؟ مگر کم فتنه کرده اند؟ مگر
حکم امام نیست؟ مگر حکمشان اعدام نیست؟ چرا مصلحت اندیشی می کنید؟ نتیجه
مصلحت اندیشی تو چیزی جز گمراهی مردم نخواهد بود. اصولگراهایی که با رای
مردم بالا آمدند، خوابند؟ کجا رفتند؟ پیک نیک رفتند؟ جایشان گرم و نرم
شده؟ چرا از آبروی خود نمی گذرند؟ آن قوم آخرالزمانی که در سوره مائده
توصیف شده و برای شما خواندم.

فرموده که : « لا یخافون لومه لائم» از سرزنش نمی ترسند، از آبرو دادن نمی ترسند.

امام زمان(عج) نمی آید چون 313 نفر که از آبرو دادن نترسند، نداریم. با کی بیاد؟!

از نمایندگان اصولگرای خود بخواهید جواب
بدهند؛ که چرا روشنگری نکردند؟ چرا شکایت نکردند؟ چرا به دادستانی، به قوه
قضائیه فشار نیاوردید که بعضی ها را به دادگاه بکشد؟ چرا شوخی می کنید،
چرا بازی می کنید با خون مملکت؟ با خون شهدا؟ کی باید این حرفها را بزند؟

به من می گویند حاج آفا شما وجهه خودتون
را خراب نکنید! سیاسی حرف نزنید! خاک بر سر اون وجهه ای که بخواهد ما را
از انجام وظیفه دور کند. من با سکوت در برابر این دجال های کثیف که
استعداد قتل اباعبدالله الحسین از شراره های چشم های کثیفشان می بارد،
خیانت به فرج امام زمان بکنم؟ من دوست و دشمن را قاطی نمی کنم ولی دوستان
حسین را کشتند. داریم همه مسائل را ماستمالیزیشن می کنیم!
ما باید جریان رسیدن از مصلحت به حقیقت را دنبال بکنیم و به جایی می رسد که فرج آقا امام زمان(عج) رخ دهد.

علامت اینکه کمتر به مصلحت عمل شود در
خطبه های نماز جمعه آقا چه بود؟ فرمودند این مناظره ها خوب بود، فقط
احساساتی نشوند. یعنی چی؟ یعنی همان حقایق را بگویند اما بدون احساساتی
شدن. و بعد فرمودند بایستی ادامه پیدا کند. اما می دانید که ما الان جرات
نداریم ادامه بدهیم؟ می دانید اگر بنا بود همان مناظره ها ادامه پیدا می
کرد، الان باید چه حرف هایی در تلویزیون مطرح می شد؟ حداقل باید این بحث
مطرح بشود که چرا آنهایی که می خواستند شکایت کنند چرا شکایت نکردند؟ ولی
خواص جامعه جا زدند؟ آن قدر حقیقت گرا نیستند؟

در به سمت حقیقت رفتن چه اتفاقی می افتد؟
ریزش ها و رویش هایی رخ می دهد؛ اگر من و تو ساکت نمانیم، این رویش ها بر
ریزش ها غلبه خواهد کرد.

منبع : http://rajanews.com


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/27 و ساعت 11:51 عصر | نظرات دیگران()
- امام نفرمود پشتیبان بچه‌های من باشید



"فتنه از بیست سال پیش شروع شد؛ از وقتی که پاداشهای آنچنانی به بعضی از مدیران و آقازاده ها دادند."




به گزارش شبکه ایران، حجت الاسلام ماندگاری، از مدرسین حوزه و دانشگاه و مسئول تفحص شهدای قم، در جریان تجمع اعتراض آمیز مردم در مقابل دادگستری مشهد در اعتراض به سران فتنه که اخیرا برگزار شد، به ایراد سخنرانی روشنگرانه ای پرداخت که در ادامه به محورهایی از آن اشاره می شود.



فتنه از بیست سال پیش شروع شد!


فتنه از بیست سال پیش شروع شد؛ از وقتی که پاداشهای آنچنانی به بعضی از مدیران و آقازاده ها دادند.


لقمه حرام خوار، صحبتهای امام حسین علیه السلام هم به گوشش نمی رود و رو در رویش می ایستد.


همه، آبرویشان را وسط بیاورند.


هرکس امروز آبرویی دارد، به واسطه اسلام و خون شهداست؛ باید آن را برای دفاع از ولایت و مکتب به میدان بیاورد.


زمان ما شباهت های زیادی به دوران امیر المؤمنین دارد.



فتنه 4 بعد دارد: قاعدین، ناکثین، قاسطین و مارقین


 1. قاعدین:


 ابو موسی اشعریها، کسانی که ادعای زیاد، عمامه های گنده، محاسن بلند و سابقه طولانی دارند، اما از جهاد و شهادت می ترسند. به امیرالمؤمنین می گفتند: به معاویه چه کار داری؟ امروز هم به ولی فقیه می گویند: چه کار به غزه و لبنان و عراق و افغانستان و شیعیان یمن داری؟ به کشور خودمان برسید!



ما امروز مرجع تقلید قاعد نمی خواهیم


یک روز خطاب به بزرگان حوزه گفتم: اگر شما می گویید خدا لعنت کند کسانی را که بعد از پیغمبر از ولایت الهیه امیرالمؤمنین دفاع نکردند، امروز هم ما می گوییم: خدا لعنت کند کسانی را که امروز از ولایت الهیه ولی فقیه دفاع نمی کنند.



منبرهایتان به برکت خون شهداست


جبهه اول فتنه خیلی هم وجیه هستند، بعضیشان در مشهد منبر دو هزار نفری دارند، ولی در منبرهاشان حتی یک کلمه از امام و شهدا و رهبری نمی گویند. بدبخت ها اگر نمی دانند، از پدربزرگشان بپرسند که در زمان رضاخان، روحانی باید از ترس، مخفیانه روضه می خواند، حالا به برکت خون شهدا دو هزار جوان آمده پای منبرشان!



2. ناکثین:


پیمان شکنان. اینها ویژه خوران و ریاست طلبند. می گویند حالا که رئیسیم باید ما و بچه هایمان امکانات و امتیازات بیشتری بگیریم. اینها هم خیلی موجهند، طلحه و زبیرند.



زبیر به واسطه پسرش از ولایت جدا شد


این قصه طلحه و زبیر که روی منبرها می گوییم یا دروغ است، یا باید امروز مردم ببینند زبیری که "منّا أهل البیت" بود، به واسطه پسرش از ولایت جدا شد.



بیعت کردند، اما برای منافع خودشان!


اینها هم بعد از رحلت امام آمدند و با مقام معظم رهبری بیعت کردند، اما در بیعتشان دنبال منافع خودشان بودند، دنبال جایگاه خودشان بودند؛ غافلند روزی که هیچ اعتباری نداشتند همین ولایت دستشان را گرفت و بالایشان آورد و در جایگاه های حساس گذاشت تا از این بی آبروتر نشوند.



امام نفرمود پشتیبان بچه های من باشید


همچنانکه ناکثین در خانه پیغمبر رفتند و همسر پپیغمبر را آوردند، اینها هم می روند افراد دسته سه و چهار بیت امام را می آورند. 21 جلد صحیفه امام را بگردید، یکجا نمی بینید امام فرموده باشد اگر راه را گم کردید، از طریق بچه های من راه را پیدا کنید، بلکه می فرماید پشتیبان ولایت فقیه باشید.



مگر پدرم پادشاه بود که من ولی عهدش باشم؟


بعد از رحلت امام، چند نفر از همین طایفه آمدند پیش حاج احمد آقا، گفتند: مجتهدی، محبوبیت داری، ده سال هم مشاور بزرگترین رهبر سیاسی-مذهبی دنیا بودی. چرا تو ولی فقیه نشوی؟ فرمود: پدرم شاه نبود که من ولی عهدش باشم؛ پدرم ولی فقیه بود و امروز هم ولی فقیه منتخب خبرگان و مؤیّد به تأیید امام زمان باید جانشینش باشد.



خط کش ما ولایت است


"إنّا نحن نزّلنا الذّکر و إنّا له لحافظون"، "و من أعرض عن ذکری فإنّ له معیشة ضنکا" امام صادق علیه السلام فرمودند منظور از ذکر، ولایت ما اهل البیت است. ما معتقدیم ولایت فقیه جدای از ولایت اهل بیت و رسول خدا و ولایت حضرت حق نیست.



خیلی نترسید از این که بعضی سابقه دارها زیر سؤال بروند


نترسید از این که بعضی می روند همسر و خواهر و فرزند شهید را می آورند، ملاک برای ما خط مشی شهید است. در 55هزار وصیتنامه شهدا که بررسی شده، 70 هزار بار، یعنی در بعضی از آنها دو- سه بار تأکید شده بود که خون ما حفاظت از ولایت است.



جعفر کذّاب هم فرزند شهید بود


ما خط شهید را از خانواده شهیدی که در خط ولایت نباشد نمی شناسیم. جعفر کذّاب، پسر امام هادی علیه السلام هم فرزند شهید بود! مهم برای ما خط ولایت است.



3. قاسطین:


صفینی ها. قرآن را به جنگ علی علیه السلام بالای نیزه بردند. عده ای سطحی نگر شبهه کردند. در حالی که مالک اشتر تا کشتن معاویه یک قدم دیگر فاصله داشت، به او گفتند اگر می خواهی علی را زنده ببینی، برگرد. آقایان در دوران اصلاحات، 8 سال قانون اساسی را سر نیزه کردند و به جنگ ولی فقیه رفتند. در حالی که من دست روی قرآن می گذارم، اینها به یکی از قوانین قانون اساسی هم معتقد نیستند. از سطحی نگری دانش آموزان و دانشجویان استفاده کردند. امروز عمارها لازم است تا ابعاد شبهه را برای مردم مشخص کنند.



4. مارقین:


خوارج نهروان، پیشانی پینه بسته ها، سابقه دارها، نماز شب خوان ها؛ هیچ کس جرأت نمی کرد به اینها نزدیک شود. امیر المؤمنین فرمود خودم باید چشم فتنه را کور کنم. در نهروان، 4000هزار نفرشان را به درک واصل کرد. امروز ما از ولی امرمان می خواهیم که به پشتیبانی این مردم، به دعای ولی عصر و عنایت حضرت حق، خودش چشم فتنه را کور کند.



نه یک قدم جلوتر، نه یک قدم عقب تر


ما نه ترسوییم، نه محافظه کاریم و نه عافیت طلب. ولی منتظر دستور ولیمان هستیم. جلوتر از آقایمان حرکت نمی کنیم. "المتقدّم لهم مارق و المتأخّر عنهم زاهق".



خواص نمی خواهند سکوتشان را بشکنند؟


از قوه قضاییه قاطعیت می خواهیم. وزارت اطلاعات کی می خواهد مدارکش را رو کند؟! از صدا و سیما افشاگری می خواهیم. از نمایندگان ولی فقیه در استانها تبیین افشاگرانه و صراحت می خواهیم. از مراجع تقلید و اساتید حوزه و دانشگاه می خواهیم که اعلام تنفر کنند، هشدار بدهند و عاشورایی بودن خود را اعلان کنند.



صبر می کنیم، اما بهانه نمی دهیم


ما کوچکترین بهانه ای به دشمن نمی دهیم. آنها می خواهند از ما بهانه بگیرند، ولی ما این آرزو را با آن ها به گور می فرستیم. ما حتی قرار است پیرو صبر امیر المؤمنین باشیم، که برای حفظ اسلام، کتک خوردن همسرش را هم تحمل کرد. ما منتظر دستور امام و ولی امرمان هستیم. ما سراپا گوشیم و سراپا شعور و شوریم.

منبع: سایت مطالبه

منبع ما : http://www.faranews.ir/post-2067.aspx

 


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/27 و ساعت 6:53 عصر | نظرات دیگران()

- شفیعی سروستانی:موساد و سیا معتقدند آیت‌الله خامنه‌ای همان«سید خراسانی»است


یک صاحب نظر مسایل مربوط به مهدویت گفت: 20 روز قبل موساد و سیا اعلام کردند به دنبال امام زمان هستند و اعلام نیز کرده بودند شاید سید خراسانی آیت‌الله خامنه‌ای باشد زیرا در جوانی در خراسان بوده است و سید یمانی نیز سید حسن نصرالله باشد زیرا در کودکی در یمن بوده است.


به گزارش گروه پاتوق شیشه ای «شبکه خبر دانشجو»، اسماعیل شفیعی سروستانی در همایشی پیرامون موضوع آخرالزمان که در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: با وجود اینکه گوش‌های زیادی در جهان برای شنیدن در خصوص این موضوع آماده است ولی ما از آن زیاد سخن نمی‌گوییم برای نمونه در دانشگاهی مانند دانشگاه بین‌المللی که به نام امام خمینی (ره) مزین است و در شهری مانند قزوین که شهری با سابقه فرهنگی است و در نقطه مرکزی ایران واقع شده است دو واحد درس اختیاری در خصوص آخرالزمان، فرجام‌شناسی وجود ندارد.


مسئول موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) اضافه کرد: این جای تأمل دارد که چرا موضوعی که در جهان امروز در رأس همه مباحث جدی است ذهن جوانترین گروه اجتماعی در این جامعه درگیر آن نیست و این مبحث بزرگ است و چگونه چشم‌ها از روی موضوعی به این مهمی و بزرگی چرخیده و متوجه آن نیست.


تدریس رشته آخرالزمان شناسی در 257 دانشگاه در آمریکا


وی افزود: 130 سال است که در دانشگاه‌های وابسته به کلیسای کاتولیک در رشته آخرالزمان‌شناسی فارغ‌التحصیل دارند و در ایالات متحده آمریکا بیش از 257 کالج و دانشگاه در این رشته وجود دارد و اگر این موضوع مهمی نیست چرا باید در سرزمینی که گاهی گمان می‌کنیم عاری از مذهب است، این تعداد دانشگاه و کالج در رابطه با این رشته وجود داشته باشد.


شفیعی سروستانی عنوان داشت: بسیاری از دانشگاه‌ها در ایران در رشته‌های هنری، سینمایی، کارگردانی و بازیگری مشغول به آموزش هستند.


وی اعلام کرد: بسیاری از برنامه‌های رسانه‌های این سرزمین توسط همین بازیگران که بسیاری مانند دلقک‌ها فقط بالا و پایین می‌پرند و به اسم تهیه‌کنندگی و کارگردانی و سناریست، حد و اندازه سناریو آنها از چارچنگولی بالا نمی‌رود، هزاران ساعت شب و روز را به بیهوده‌گویی در مباحث مبتذل و حیات مردم عام کوچه و بازار را به خود مشغول می‌کنند.


فیلمی در کشور ما با موضوع آخرالزمان ساخته نشده است


این محقق در زمینه مهدویت عنوان داشت: این در حالی است که در آن سوی دریای مدیترانه در دهه 90 بیش از 60 درصد پرفروش‌ترین فیلم‌های هالیوود در خصوص آخرالزمان است و آیا ساخت فیلم‌هایی با چنین موضوعاتی برای سرگرم کردن مردم است.


وی ادامه داد: ولی ما در کشورمان فیلمی با این موضوع و مفهوم نداریم و نسبت به این موضوع غفلت کرده‌ایم در حالی که ذهن‌ها درگیر این موضوع است.


شفیعی سروستانی با اشاره به نگاه عام مردم به آخرالزمان توضیح داد: مردم ما زمانی که گرانی، سختی معیشت و بیماری در زندگیشان پدیدار می‌شود، زمانی که دچار خشکسالی می‌شوند می‌گویند آخرالزمان است، یعنی آخرالزمان را چیزی مساوی با بلا، آفت و بحران می‌شناسند.


آخرالزمان تعداد حوادث افزایش و زمان آنها به هم نزدیک می‌شود


وی افزود: ولی آیا آخرالزمان به معنای بحران است، آخرالزمان به معنای بحران، جنگ و آفت نیست، آخرالزمان قسمت واپسین از دورانی است که به قیامت پیوندد و از نظر ما آخرالزمان از زمان مبعوث شدن پیامبر آغاز و به ظهور موعود و سپس قیامت می‌انجامد.


مسئول «موسسه فرهنگی موعود» یادآور شد: پیامبر (ص) فرموده‌اند برگزیده شدم در حالی که میان من و قیامت فاصله نیست، همان سان که میان دو انگشت فاصله است اما از آنجا که در این ظرف زمانی حوادث بزرگ نزدیک به هم روی می‌دهد مردم عادت کرده و آخرالزمان را مساوی با بحران می‌شناسند.


وی اضافه کرد: پیامبر فرموده‌اند که نشانه‌هایی در آخرالزمان وجود دارد که مانند دانه‌های تسبیح یکی یکی می‌افتد و به آخرین دانه یعنی ظهور می‌انجامد و هرچه زمان ظهور نزدیک باشد بر تعداد حوادث افزوده می‌شود.


7 هزار روایت در خصوص آخرالزمان وجود دارد


شفیعی سروستانی توضیح داد: در میان همه ملل یعنی صاحبان ادیان آسمانی وجه مشترک ابتدا توحید و سپس موعودگرایی و بلاخره قیامت است و در همه ادیان حجم زیادی از روایات به موضوع موعود اختصاص دارد.


وی اعلام کرد: حجم روایات آمده از 14 معصوم در خصوص آخرالزمان و نشانه‌های ظهور بسیار زیاد است به طوری که 7 هزار روایت راجع به این موضوع داریم و در خصوص نماز و روزه این تعداد روایت نداریم.


مسئول موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) خاطر‌نشان ساخت: این تعداد روایت نشان از اهمیت موضوع دارد و بخش عمده‌ای از روایات آخرالزمان توسط پیامبر و در نخستین روزهای بعثت بیان شده است.


وی با اشاره به کارکردهای علائم و نشانه‌های ظهور بیان داشت: این نشانه‌ها و علائم موقعیت بشر را در تاریخ معین می‌کند و مردم می‌دانند که در چه فاصله‌ای از ظهور قیامت قرار گرفتند همچنین هشدار و تذکر، آمادگی یافتن، جلوگیری از یأس و ناامیدی، شناسایی دوست و دشمن از کارکردهای نشانه‌های ظهور است.


شفیعی سروستانی عنوان داشت: ما همواره در تحلیل شرایط دچار مشکل می‌شویم و با تحلیل غلط موضع‌گیری کرده و گاهی با دوست با تصور دشمن بودن درگیر و گاهی با دشمن به تصور دوست بودن ارتباط دوستی برقرار می‌کنیم که این نشانه‌ها موجب می‌شود تا دوست را از دشمن بشناسیم.


از 1200 نشانه‌ آخرالزمان تنها 5 نشانه باقی مانده است


این محقق در زمینه مهدویت به حوادث آخرالزمان اشاره کرد و گفت: در آخرالزمان حوادث مختلفی روی می‌دهد و پیامبر نیز فرموده‌اند به ناگزیر فتنه‌ای پدید خواهد آمد که هر گاه در نقطه‌ای آرامش پیدا کند، در نقطه دیگری ناآرامی شروع می‌شود و این چنین ادامه می‌یابد تا وقتی که منادی آسمان بانگ برآورد که امیر شما مهدی است.


وی اضافه کرد: یکی از مشخصات فتنه این است که فتنه کور است یعنی اجازه تشخیص نمی‌دهد تا جایی که همه در تشخیص حق و باطل دچار تردید می‌شوند و حتی خواص نیز نمی‌توانند حق و باطل را تشخیص دهند؛ بنابراین تأکید شده است که مواظب باشید که خود را از دست نداده و نابود نشوید.


شفیعی سروستانی یادآور شد: پیامبر فرموده‌اند «شما را به هفت فتنه بیم می‌دهم که بعد از من روی می‌دهد، فتنه‌ای از مدینه، فتنه‌ای از مکه، فتنه‌ای از یمن، فتنه‌ای از شام، فتنه‌ای از شرق، فتنه‌ای از غرب و فتنه آخر فتنه سفیانی است».


وی تصریح کرد: از بیش از یک‌ هزار و 200 نشانه آخرالزمان که در روایات از آن سخن گفته شده طبق گفته همه محققان تمام نشانه‌ها رخ داده و فقط پنج نشانه باقی مانده است که اولین آن «فتنه سفیانی» است.


خروج سفیانی از سوریه برای کشتار شیعیان


مسئول موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) ادامه داد: در روایات آمده است سفیانی با حمایت صهیونیست‌ها و غربی‌‌ها در سوریه کودتا می‌کند و سپس یک گروه در سوریه به نام بنی‌کلب از او حمایت می‌کنند و امروز بنی‌کلب جماعتی هستند که بخشی از آنها در ارتش اسرائیل، بخشی در سوریه و بخشی در لبنان زندگی می‌کنند.


وی اضافه کرد: سفیانی جنگی در ترکیه و عراق راه ‌می‌اندازد و شروع به کشتن شیعیان می‌کند و به کوفه می‌رسد و در کوفه بزرگترین اتفاق رخ می‌دهد و چنان شیعیان را می‌کشند به نحوی که همسایه به همسایه رحم نمی‌کند و برای گرفتن پول همسایه خود را شیعه معرفی می‌کند.


شفیعی سروستانی یادآور شد: امروز جهان استکبار علیه شیعه به میدان آمده و شیعیان غافل هستند.


وی تصریح کرد: زمانی که درگیری از شام به کوفه می‌رسد از کنار شهر قزوین لشگر سید خراسانی حرکت می‌کند و از منطقه مرکزی ایران عبور کرده و به کوفه می‌رود و در روایات آمده که اگر لشگر خراسانی را یافتید با او همراه شوید از یمن نیز سید یمانی به سوی کوفه می‌آید.


پیوستن یک میلیون ایرانی در نخستین روز ظهور امام زمان (عج)


مسئول موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) اظهار داشت: فرمانده اصلی سپاه خراسانی «شعیب‌بن صالح» است و امروز در طالقان قبری به این نام است که مردم برای زیارت او می‌روند و وزیران، مشاوران و سرداران اصلی امام زمان (عج) همه ایرانی هستند و در روز اول یک میلیون ایرانی به امام می‌پیوندند.


وی افزود: بیان شده که ظهور در سال‌های پر از جنگ رخ می‌دهد و در قرن بیستم 100 میلون نفر در جنگ‌های مختلف کشته شدند و هزینه نظامی جهان امروز 900 میلیارد تا یک ترلیون دلار سال است و هزینه جنگ در جهان 2 میلیون دلار در دقیقه است که اگر 18 روز جنگ متوقف شود سوء تغذیه از کل جهان رفع می‌شود.


شفیعی سروستانی اعلام کرد: هزینه ارتش آمریکا در هر روز یک میلیارد و 250 میلیون دلار است و به خاطر اورانیوم مصرف شده در سلاح‌های غیرمتعارف در عراق مردم عراق به بیماری‌های مهلک دچار شدند و 4 هزار و 468 سال دیگر تاثیرات اورانیوم از عراق از بین می‌رود.


طبق تحقیقات موساد و سیا آیت‌الله خامنه‌ای سید خراسانی است


مسئول موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) گفت: دشمنان خود را برای مقابله آماده کرده‌اند ولی ما غفلت کردیم، در زمان ریاست جمهوری بوش زیر نظر رئیس جمهور، کمیسیونی برای شناسایی امام زمان شکل گرفت.


وی تأکید کرد: 20 روز قبل موساد و سیا اعلام کردند به دنبال امام زمان هستند و اعلام نیز کرده بودند شاید سید خراسانی آیت‌الله خامنه‌ای باشد زیرا در جوانی در خراسان بوده است و سید یمانی نیز سید حسن نصرالله باشد زیر در کودکی در یمن بوده است.


شفیعی سروستانی اضافه کرد: مطالعات آنها در خصوص آخرالزمان صدها برابر ماست ولی دانشگاه‌های ما در این زمینه تعطیل هستند و آنها از واقعه ظهور نگران هستند ولی ما غفلت می‌کنیم.


وجود یک میلیارد نفر گرسنه و 45 میلیون مبتلا به ایدز نشانه‌ای از آخرالزمان


وی با اشاره به نشانه‌ها و حوادث آخرالزمان بیان داشت: خشکسالی، زلزله، قحطی و گرسنگی از نشانه‌های آخرالزمان است به طوری که در سال 2009 یک میلیارد نفر در دنیا گرسنه هستند هر سال نیز یک هزار زلزله متوسط، 18 زلزله بزرگ و یک زلزله عظیم کره زمین را می‌لرزاند.


مسئول موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) ادامه داد: بی‌تقوایی و رواج فحشا و بیماری‌های مختلف نشانه دیگری است به طوری که در حال حاضر 45 میلیون نفر در دنیا مبتلا به ایدز هستند و هر سال 5 میلیون نفر به این تعداد اضافه می‌شود که 5 میلیون و 200 هزار نفر کودک هستند و نیمی را نیز از این جمعیت زنان تشکیل می‌دهند و در کشور ما نیز 60 هزار نفر مبتلا به ایدز هستند که تاکنون 2 هزار و 121 نفر جان باختند.


وی افزود: شیوع ایدز از طریق رابطه جنسی، همجنس‌بازی و افزایش فساد از مسائلی است که در آخرالزمان دیده می‌شود.


حکومت سلمان فارسی در ایران در زمان ظهور امام زمان (عج)


شفیعی سروستانی در ادامه با اشاره به تکالیف مومنان در زمان غیبت توضیح داد: یکی از تکالیف مومنان در زمان غیبت پیدا کردن معرفت و شناخت نسبت به امام است به طوری که در روایات آمده کسی که امام زمانش را نشناسد و بمیرد به مرگ جاهلیت از دنیا رفته است.


وی اضافه کرد: تمسک به دین و صبر و شکیبایی و انتظار فرج و دعا از دیگر کارهایی است که در زمان غیبت باید صورت گیرد تا امام زمان (عج) ظهور کند و خداوند بزرگترین مسئولیت تاریخ را به حضرت مهدی (عج) بزرگترین مرد خود گذاشته است تا برای تحقق عدالت ظهور کند.


این محقق در زمینه مهدویت خاطر‌نشان ساخت: ما باید برای رهایی از فتنه‌ها معرفت خود را افزایش داده و هوشیار باشیم تا امام زمان حکومت خود در زمین برپا دارد و در آن زمان امام حسین (ع)، اصحاب کهف، سلمان فارسی به این امام خواهند پیوست و فقط امام حسین (ع) 300 سال بر روی زمین خلافت خواهد کرد.


وی اعلام کرد: با تشکیل حکومت، سلمان فارسی در ایران حاکم خواهد شد و حکومت امام زمان در کوفه شکل می‌گیرد.

منبع ما :

http://www.faranews.ir/


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/27 و ساعت 6:51 عصر | نظرات دیگران()
دستپاچگی سردبیر لندن‌نشین از افشاگری رامین، ماجرای ویلای کانادا و ...

افشاگری محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ‌و ارشاد اسلامی از حضور سردبیر یک روزنامه نزدیک به جریان فتنه در لندن، موجب استعفای وی از سردبیری روزنامه و بیان اظهارات از سر آشفتگی شده است.

به گزارش رجانیوز، رامین در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری هفته گذشته اظهار داشت: «سردبیر روزنامه در لندن اقامت دارد و لحظه به لحظه، آن چه رسانه‌های غرب، بی‌بی‌سی، صدای آمریکا و دیگر رسانه‌های صهیونیستی منعکس می‌کنند، همان را در روزنامه خود بازتاب می‌دهد... ما تحلیل‌های بی‌بی‌سی را هر روز در این روزنامه می‌بینیم...»

اما در حالی که معاون وزیر ارشاد نامی از فرد مورد نظر خود نبرده بود، ضمیر به سرعت مرجع خود را پیدا کرد و به فاصله‌ی یک روز پس از آن، مجتبی واحدی که ماه‌ها است در لندن به‌سر برده و در ضمن هر روز نیز بدون اینکه حتی یک بار در این زمینه به خوانندگان روزنامه توضیح یا اطلاعی داده باشد، در سرمقاله‌ها رهنمود صادر می‌کرد، با افشای این خبر ناگزیر از استعفا شد.

این در حالی است که برخلاف گفته‌های سردبیر مستعفی آفتاب‌یزد، علت حضور او در لندن ارتباطی با ادامه تحصیل نیز ندارد، بلکه به‌دلیل برخورداری وی از موهبت چندهمسری! همسر دوم او از ماه‌ها قبل وی را مجبور به ترک ایران کرده و واحدی نیز پس از انتخابات، به‌دلیل ترس از امکان بازداشت، بازگشت به ایران را به تعویق انداخته بود.

سردبیر حامی مستضعفین آفتاب‌یزد! که روزنامه تحت مدیریت وی با ژست مردم‌گرایی بیشترین حملات را علیه دولت انجام داده بود، علاوه بر لندن در یکی از ایالت‌های کانادا نیز ویلای مجللی دارد.

واحدی که پس از افشاگری رامین یاد استعفا افتاده و توجیهی هم برای مخفی‌کاری و نسخه‌پیچی‌هایش از لندن برای خوانندگان ارائه نکرده است، طی سال‌های ریاست مهدی کروبی بر مجلس ششم، به‌عنوان رئیس حوزه ریاست وی فعالیت می‌کرد.

همچنین ارتباطات وی با یک نهاد امنیتی توسط عزت‌الله سحابی مورد اشاره قرار گرفته و سحابی با اشاره به رویت او در یکی از بازجویی‌هایش، وی را به‌عنوان یک عامل چندجانبه قلمداد کرده بود.

 

محتشمی‌پور هم توبه نامه نوشت

محتشمی پور و خاتمی با ارسال نامه هایی، ضمن اعلام برائت از افراطیون و رویکرد فرقه سبز، نسبت به برخی روبدادها ابراز پشیمانی کرده اند.

به گزارش شبکه ایران، حجت‌الاسلام علی اکبر محتشمی پور، دبیر کل کمیته حمایت از مردم فلسطین، اخیرا با نوشتن نامه ای به مسئولان نظام، ضمن ابراز ندامت از رویکرد و اقدامات خود در ماه های اخیر، از افراطیون و دشمنان نظام جمهوری اسلامی اعلام برائت کرد.

آقای محتشمی پور که از طراحان "ادعای تقلب" در انتخابات بوده، در این نامه همه ادعاهایش را پس گرفته و گفته که نیت بدی نداشته است!

او با انتقاد از برخی رفتارهای افراطی سران اصلاح طلب، عنوان کرده که هرگز با آشوب های پس از انتخابات، هتک آبروی نظام و خسارت به مردم موافق نبوده است.

این حامی آقای موسوی، همچنین با اعلام مخالفت خود با شعارها و رفتارهای ساختارشکنانه فرقه سبز، از سکوت رضایت آمیز خود در این باره ابراز پشیمانی کرده است.

آقای محتشمی پور پس از آن اقدام به نوشتن این نامه کرده که همزمان علاوه بر موج اعتراض های داخلی، انتقادات مختلفی را هم از سوی شخصیت های خارجی حامی انقلاب اسلامی ایران تحمل کرده است.

گفته می شود که دبیر کل کمیته حمایت از مردم فلسطین در جریان سفرهای اخیرش یه کشور سوریه و لبنان، با انتقاد و کم توجهی شخصیت های مطرح این دو کشور مواجه شده و جایگاه خود را متزلزل دیده است.

* خاتمی هم اعلام برائت کرد

در همین حال، خبرها حاکی است که محمد خاتمی هم برای بار دوم دست به قلم شده و با نوشتن نامه ای به مسئولان کشور، از افراطی گری های فرقه سبز و برخی سران و فعالان اصلاح طلب، اعلام برائت کرده است.

آقای خاتمی همچنین نوشته است که من از همان ابتدا به دوستان تاکید کردم که این راه اشتباه است اما آنان به سخن من گوش نکردند.

او پیش از این نیز، نامه دیگری با همین مضمون به یکی از شخصیت های عالی رتبه نظام نوشته بود که پس از رسانه ای شدن آن، با فشار اطرافیان و گروه های تندرو مواجه و مجبور به تکذیب آن شد اما یک روز پس از آن، روزنامه جمهوری اسلامی به تایید نامه نگاری آقای خاتمی پرداخت.

نامه نگاری های شخصیت های مطرح اصلاح طلب و ابراز پشیمانی آنان از رویدادهای اخیر، در شرایطی به سوژه داغی برای محافل سیاسی تبدیل شده است که گفته می شود مسئولان نظام و حامیان انقلاب اسلامی همچنان تاکید دارند که سران اصلاحات باید ضمن "اعلام رسمی پشیمانی خود" و "جبران خسارت ها"، در برابر رفتارهای اخیر خود "پاسخگو" باشند و در برابر اجرای قانون مقاومت نکنند.

 

 

آیت‌الله جوادی‌آملی در جمع طلاب و فضلای حوزه علمیه قم:
 
اگر اختلافی است باید بر اساس مطلبی که رهبری می‌فرماید عمل کرد

آیت‌الله جوادی آملی در درس تفسیر قرآن کریم و در جمع طلاب و فضلای حوزه علمیه قم به ریشه‌یابی وقایع اخیر از دیدگاه قرآن پرداخت و گفت: اگر اختلافی هست باید بر اساس قانون و مطلبی که رهبری می‌فرماید عمل کرد.

رسا نوشت؛ آیت‌الله جوادی آملی مفسر قرآن کریم امروز در درس تفسیر قرآن و در حضور صدها تن از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم که در مسجد اعظم قم گردهم آمده بودند در تبیین آیاتی از قرآن کریم گفت: خداوند فرموده است که دلها را بر اساس شرایطی منقلب می کنیم و اگر کسی بخواهد محبت وی در دل‌ها جای بگیرد این کار در اختیار خداوند است زیرا او مقلب القلوب است.

وی با اشاره به آیه شریفه "ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات سیجعل لهم الرحمن ودا " تصریح کرد: در دنیا چنین است که یک وقتی کسی محبوب یک ملت است زیرا خداوند محبت او را در دل های دیگران و اهل آن محل قرار می دهد. سعه و ضیق این محبت بستگی به میزان سعه و ضیق ایمان و عمل او دارد.

آیت‌الله جوادی آملی در تبیین آیات مورد بحث خاطر نشان کرد: تصرف در دلها فقط مقدور ذات اقدس اله است. خداوند در آیه 63 سوره انفال فرموده است که "الف بین قلوبهم ". کینه و عداوت در حجاز، مکه و مدینه سابقه دیرینه داشته است. خداوند بین دلهای مردم حجاز الفت برقرار کرد. بعد به پیغمبر اکرم (ص) فرمود "لو انفقت ما فی الارض جمیعا ما الفت بین قلوبهم و لکن الله الف بینهم " یعنی اگر آنچه را که در زمین است بین مردم تقسیم کنی و بخواهی با مال دلها را متحد کنی، این امر شدنی نیست.

وی در ادامه گفت: یک جامعه ملتهب و متشتت را با مسایل مالی نمی‌توان متحد کرد. زیرا خداوند فرمود "ولکن الله الف بینهم ". کسی نمی تواند بگوید ما می‌توانیم دلها را تسخیر کنیم. این کار به دست ذات اقدس اله است و لاغیر. حتی پیغمبر اکرم (ص) نیز اگر بخواهد با بخشش معادن زمین و بخشش طلا و نقره الفت ایجاد کند،‌ نمی شود. چون با کوثر الفت ایجاد می شود نه با تکاثر. قلب از سنخ کوثر است جز ایمان چیزی دلها را منقلب نمی‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قابل فهم بودن قرآن برای همه خاطر نشان کرد: اگر جامعه ای گرفتار اختلاف شد باید دید منشأ آن چیست. ما سه نوع اختلاف داریم. نخست اختلاف علمی است. اختلاف علمی بین صاحب نظران است. چه در حوزه و چه در دانشگاه اختلاف علمی چیز مقدس و منزهی است. پزشکی می گوید این بیمار با عمل درمان می شود دیگری می گوید با دارو درمان می شود. در فتواهای فقها هم همین طور است. نظرات حکما هم همین طور است. این اختلاف علمی چیز خوبی است و قابل حل هم نیست.

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به قسم دوم اختلاف ها گفت: قسم دوم اختلاف، اختلاف حقوقی است. اختلافی که بر اثر بدرفتاری ایجاد شده است باید صبورانه و حلیمانه رفتار کرد تا نظام حفظ شود.

این مفسر قرآن کریم نوع دیگر اختلاف را اختلافی معرفی کرد که نوعی عذاب الهی است و در تبیین آن بیان داشت: این نوع اختلاف را خود خداوند القا می کند و چاره ای جز ناله و زاری و سحر خیزی و اشک شبانه ندارد تا رفع شود.

وی در تبیین اختلاف بر مبنای عذاب الهی به آیات قرآن کریم استناد کرد و افزود: قرآن کریم درباره یهودی ها و مسیحیان به این نوع اختلاف اشاره کرده است. بر اساس آیه 64 سوره مائده خداوند برای یهودیان نصیحیت، کرامت، معجزه و حتی "من و سلوی " را فرستاد اما آنها به جان هم افتادند. خداوند می فرماید که همه راه های حق را برای این ها باز کردیم اما آنها به بیراهه رفتند. از آن به بعد ما اینها را به جان هم انداختیم الی یوم القیامه.

وی مشابه این جریان را به صورتی دیگر برای مسیحیان بیان داشت و افزود: در سوره مائده درباره مسیحیان آمده است که ما بین آنها عداوت و بغض قرار دادیم. راه حل این اختلاف که نوعی عذاب الهی است تنها ناله و ضجه است که "اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین " از این باب است.

آیت‌الله جوادی آملی در بخش دیگری از درس تفسیر خود گفت: در مقابل مودت، عداوت است. به همین خاطر خداوند درباره مسیحی ها و یهودیان فرمود ما عداوت را بین آنها قرار می دهیم. این عذاب الهی است. پس یک عده دچار محبت و یک سری هم دچار عداوت می شوند.

این مفسر قرآن کریم در ادامه دوستی و دشمنی را به دست خداوند دانست و این امر را کسبی ندانست بلکه آن را نوعی عذاب الهی معرفی کرد و گفت: بر همین اساس پیامبر اکرم (ص) فرمود هر بلایی که بر سر یهودی ها آمد دامن گیر امت من هم می شود.

وی در ادامه به بحث ترس و آرامش پرداخت و افزود: رعب یکی از علل پیروزی مسلمانان است. زیرا خداوند می فرماید ما در دل آنها رعب قرار دادیم. پیغمبر (ص) فرمود "انا منصور بالرعب " یعنی ما وقتی وارد میدان شدیم ترس در دل های دیگران مسلط می شود. وقتی در میدان جنگ می فهمیدند علی علیه السلام پرچم را به دست گرفته است خیلی ها فرار می کردند.

آیت‌الله جوادی آملی بر همین اساس افزود: در سوره حشر رمز پیروزی مسلمانان کوخ نشین بر یهودی های کاخ نشین را "قذف فی قلوبهم الرعب " معرفی شده است یعنی ما ترس شما را بر دل های این ها مسلط کردیم.
وی در تطبیق وقایع فعلی جامعه با زمان گذشته بیان داشت: انقلاب اسلامی نظیر انقلاب پیامبر (ص) است. خداوند فرمود ما یک کاری کردیم که نه دوست فکر می کرد نه دشمن. در جریان انقلاب اسلامی نیز همین طور بود. هیچ دوست و دشمنی فکر نمی کرد که انقلاب پیروز شود.

آیت‌الله جوادی آملی افزود: بر اساس آیات قرآن کریم خداوند می فرماید اولین کسی که شما را بر یهودی ها پیروز کرد ما بودیم. شما کوخ‌نشین‌ها را ما بر کاخ نشین ها پیروز کردیم بعد شما رشد کردید و در جنگ های بعدی پیروز شدید. برای اولین بار وقتی ما شما را پیروز کردیم شما فکر نمی‌کردید. زیرا تصور می‌کردید که اینها کاخ دارند،‌حصن دارند قلعه دارند اما آنها فرار کردند. آنها هم تصور نمی کردند که متواری شوند. این پیروزی برای دوست و دشمن باور کردنی نبود.

وی در تطبیق این مباحث با انقلاب اسلامی ایران گفت: این جریان دقیقا مثل انقلاب اسلامی ایران است زیرا دوست و دشمن، پیروزی انقلاب اسلامی را تصور نمی کرد.خب حیف است که این انقلاب از دست برود. اگر خدای ناکرده این انقلاب کمی آسیب ببیند دیگر مانند جریان صفویه نیست که بعد از آن زندیه و قاجار و پهلوی بیاید. اگر معاذالله ضربه ببیند رفت که رفت. خدا آن روز را نیاورد.

این مفسر برجسته قرآن کریم در ادامه بحث افزود: این رهبر، دولت، نظام و ملت را باید با دعا حفظ کرد. اگر اختلافی است باید بر اساس قانون و مطلبی که رهبری می فرماید عمل کرد.

آیت‌الله جوادی القای ترس و امن را از سوی خدا دانست و گفت: در جریان حضرت موسی خداوند فرمود ما دل مادر حضرت موسی را آرام کردیم. به مادر موسی گفتند تو فرزند خود را در جعبه بگذار و به دریا بینداز. به ما بده ما او را پیغمبر می کنیم.

این مفسر قرآن کریم منشأ اصلی ترس و آرامش را ذات اقدس اله معرفی کرد و ادامه داد: خدا می‌فرماید گاهی آرام می کنیم گاهی مودت می دهیم گاهی دشمنی را در بین دشمنان به عنوان کیفر کارشان گسترش می دهیم، همه اینها از سوی خداست.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم بر اساس آیه 54 سوره مائده افزود: براساس این آیه اکنون که اسلام آمده اگر شما اسلام را یاری نکنید من یک گروهی را می آورم بهتر از شما. دنیا که تمام نشده است. معاذالله کسی فکر نکند که اگر انقلاب را یاری نکردیم تمام می شود. وعده الهی است. عمده خسارت بر خود ماست. در ذیل این آیه آمده است در اینجا پیامبر (ص) دست بر روی دوش سلمان گذاشت و فرمود قوم این شخص هستند که هم محب خدایند و هم محبوب او.

آیت الله جوادی آملی در ادامه افزود:خداوند می‌فرماید اگر کسی بخواهد محبوب من باشد باید پیرو حبیب من باشد. این مطلب را در سوره آل عمران آورده است. حلقه مرتبط بین من و مردم در مدار محبت حبیب من است.

وی دستورات قرآن و اسلام را بر همین اساس دانست و گفت: بر این اساس قرآن حتی برای کفار هم برنامه دارد و حتی شیوه برخورد ما با آنها را نیز مشخص کرده است. قانون اساسی ما نیز بر همین اساس تنظیم شده است. آنان که تهدیدی برای ما ندارند و توطئه نمی کنند خداوند در ارتباط مسلمانان با آنها نهیی نکرده است.

آیت الله جوادی آملی گفت: ما هر جا هستیم باید منشأ خیر و برکت باشیم. کسی نباید بگوید به ما چه. آدم هر جا هست باید منشأ نفع و برکت باشد. اگر خدای نکرده ما هم راه پیشینیان را در این انقلاب طی نکردیم به همین عواقب دچار خواهیم شد.

http://www.rajanews.com/


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/27 و ساعت 6:45 عصر | نظرات دیگران()
هاشمی شعار احمدی‌، بای بای را طراحی کرده بود
شعار «احمدی بای بای»
سناریوی هاشمی رفسنجانی برای حذف احمدی نژاد بود که توسط موج سبز در
روزهای پیش از انتخابات مطرح و از آن استفاده می‌شد.
این موضوع در بخش «تحلیل یک» تازه‌ترین هفته‌نامه پنجره با عنوان « پروژه حذف؛ هاشمی یا احمدی‌نژاد؟» تشریح شده است.
نویسنده این مطلب در توضیح دیدگاهش دراین‌باره نوشته است:«‌این چنین بود
که [هاشمی] در دومین توافق بزرگ میرحسین موسوی ، مرد به کنج عزلت رفته این
سال‌ها را به صحنه کشاند و به امید موفقیتی دوباره، تمام تلاش‌های پشت و
روی پرده را معطوف به پیروزی او ساخت. احمدی نژاد باید می‌رفت به هر قیمت
و هر بهایی. این چنین بود که این آرزو و خواسته در شعار طرفداران سبز
موسوی بروز یافت: احمدی، بای بای».
این تحیل را می توانید در صفحه پنج بیست وهشتمین شماره هفته نامه خبری-
تحلیلی پنجره بخوانید. مهم ترین عناوینی که این شماره از «پنجره» به آن
پرداخته است، گفت وگو با مهدی نصیری به همراه مرور آرا، آثار و زندگی او
است، هم چنین به بررسی ابعاد بازار کتاب در گفت و گو با علی دهباشی و جواد
مححق پرداخته است، بازخوانی حمله رژیم اسراییل به نوار غزه به همراه نوشته
هایی از امدادگران بین المللی و خبرنگاران جنگی از دیگر عناوین این شماره
از هفته نامه «پنجره» است. در سرمقاله آن با عنوان «ما مامور به استقامتیم
» که به قلم دکتر علی رضا زاکانی نوشته شده است، وی با توجه به اینکه یکی
از خبرهای ویژه رسانه ای استعفای حجت الاسلام والمسلمین روح الله حسینیان
از سمت نمایندگی مجلس شورای اسلامی است در چهار بند به نکاتی در این رابطه
اشاره کرده است. در خلاصه این سرمقاله می خوانیم: اینک که پس از هفت ماه
امواج ابهام و تردید در کشور رنگ می بازد و بسیاری از عوامل پیدا و پنهان
این فتنه عظیم سرگرم پیگیری برون رفت خود از آتش برافروخته خویش هستند بر
ما است که ضمن تاکید بر آرامش و امنیت به بسط بصیرت اندیشی پرداخته و با
کار و تلاش خود نیز کاستی های موجود کشور را جبران نماییم.

سایت آقازاده آشوبگر منبع جدید سایت های ضد انقلاب
سایت آقازاده آشوبگر به عنوان منبع خبرگیری سایت های ضد انقلاب همچنان به فعالیت خود مشغول است.
به گزارش«جوان آنلاین»،در حالی که اطلاع رسانی مناسب و آگاه سازی و عمق
بخشی به نگاه مخاطبان از جمله کار ویژه های رسانه ها می باشد،برخی از
رسانه ها با ادعای حرفه ای گری ،به اطلاع رسانی یک سویه و تخریب با نقاب
بی طرفی و اعتدال می پردازند.
سایت آقازاده آشوبگر نیز در همین راستا گرچه مدعی فعالیت حرفه ای و اطلاع
رسانه ای بی طرفانه می باشد،اما مواجه وی با رخدادهای اخیر کشورمان تناقض
های فکری- عقیدتی ای گردانندگان این سایت را به نمایش می گذارد،تلاش برای
ضرب و تقسیم فضا برای زیرسوال بردن حضور ملت درحماسه 9 دی ماه، استفاده از
بخش هایی از اظهارات مسئولین نظام برای بهره گیری سیاسی خود،سیاه نمایی
وضعیت کشور و نیز طرح برخی اخبار مشکوک که بلافاصله به عنوان منبع خبری
مورد استقبال رسانه های بیگانه قرار گرفته و عامل و سندی برای فضاسازی های
سیاسی آنان علیه نظام جمهوری اسلامی می شود،بخش هایی از فعالیت این سایت
می باشد.

برنامه "رو به فردا"، هفتگی شد!
مجری برنامه تلویزونی"رو
به فردا"، تصریح کرد: این برنامه تلویزیونی، پنج شنبه هر هفته از ساعت
22:30 حداقل به مدت 90 دقیقه روی آنتن خواهد رفت؛ ساختار آن نسبت به قبل
کمی تغییر کرده است، البته مناظره ها ادامه خواهد داشت.

"وحید یامین پور" مجری برنامه تلویزیونی "رو به فردا" در گفت و گو با
برنا، اظهار داشت: امکان پخش هفته ای 2 یا 3 برنامه را نداریم ، چون
کارهای پیش تهیه برایمان دشوار و طاقت فرسا است.

وی افزود: درخواست دادیم که هفته ای یک شب برنامه داشته باشیم، که پنج
شنبه ها ساعت 22:30 و بهترین زمان برنامه را به ما اختصاص دادند.

مجری برنامه تلویزونی"رو به فردا"، با رد ادعای برخی رسانه ها درخصوص
تغییر این برنامه، تصریح کرد: برخلاف ادعای برخی رسانه ها با عنوان "رو به
فردا" به کارمان ادامه خواهیم داد.

یامین پور افزود: زمان این برنامه حداقل 90 دقیقه است و کمی ساختار آن
نسبت به قبل تغییر کرده است و بخش های متنوع تری در آن پیش بینی شده که
گزارشهای مردمی، گزارش از رویدادهای سیاسی اجتماعی هفته، ارتباط مردمی و
نگاهی به رسانه های بین المللی از جمله این تغییرات است.

وی خاطرنشان کرد: همچنان مناظره ها در برنامه "رو به فردا" ادامه خواهد داشت

گزارش صراط از سیاست بازی متولیان بنیاد 15 خرداد
بنیاد 15 خرداد بازیچه باند صانعی
حجت
الاسلام پناهنده مسئول دفتر سرپرست بنیاد ? ???خرداد ، امام جماعت حسینیه
احمدیه و کسی که سالها رئیس هیئت مدیره بنیاد 15 خرداد بوده است در توجیه
دلایل لغو مراسم عزاداری ، تاکید آیت الله حسن صانعی(برادر یوسف صانعی) بر
جلوگیری از سیاسی کاری(!) بیان داشته و ...
"صراط"
- برخی از نزدیکان سابق امام خمینی (ره) که اینک صاحب مناصبی در مراکز
وابسته به بیت حضرت امام (ره) دارند در اقدامی جدید به مخالفت با برپایی
مراسم عزاداری اهل بیت (علیهما السلام) دست زدند .
به گزارش صراط بنیاد
15 خرداد که بر اساس فرمان امام خمینی (ره) و با هدف رفع معضلات اقتصادی
خانواده شهدای انقلاب و جنگ و محرومان تأسیس شد در حال حاضر با مدیریت آیت
الله حسن صانعی برادر یوسف صانعی مرجع خلع شده ی تقلید اداره می شود . این
بنیاد که با توجه به فعالیتهای اقتصادی توانسته است زیرمجموعه های زیادی
را برای خود راه اندازی کند اخیرا در اقدامی تعجب آور و انتقام جویانه به
مخالفت با برگزاری مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) در یکی از حسینیه های
زیرمجموعه خود پرداخته است .
شنیده های خبرنگار صراط حاکی از آن است که حسینه بسیار مجهز احمدیه واقع در میدان منیریه تهران
یکی از از مراکز وابسته به بنیاد 15 خرداد می باشد . این حسینیه  با توجه
به توافق صورت گرفته بین هیئت ریحانه الحسین و مسئولین حسینیه  اخیرا قرار
بود تا در دهه اول ماه صفر میزبان عزاداران سالار شهیدان باشد که با توجه
به تبلیغات صورت گرفته و پخش زیرنویس برگزاری مراسم عزاداری از شبکه سوم
سیما در اقدامی ناگهانی از برپایی مراسم عزاداری جلوگیری به عمل آمده است
 حجت الاسلام پناهنده مسئول دفتر سرپرست بنیاد ?
???خرداد ، امام جماعت حسینیه مذکور و کسی که سالها رئیس هیئت مدیره شرکت
بنیاد 15 خرداد بوده است در توجیه دلایل لغو مراسم عزاداری ، تاکید آیت
الله حسن صانعی(برادر یوسف صانعی) بر جلوگیری از سیاسی کاری را بیان
داشته و شاهد دلیل فوق را نداشتن پایگاه بسیج و مخالفت با تشکیل بسیج در
این حسینیه عنوان کرده است .
پناهنده برگزاری مراسم عزاداری در این حسینیه توسط
هیئت ریحانه الحسین را مشروط به نخواندن اشعار سیاسی دانسته و با جسارت
تمام هشدار داده در صورت بروز چنین مسئله ای هیئت را لغو خواهیم کرد! 
استفاده از چنین عناصری به عنوان امام جماعت و متولی
حسینیه از سوی آیت الله حسن صانعی مدیر بنیاد 15 خرداد بی شک جهت بهره
برداری های سیاسی خواهد بود .  
این در حالی است که تا قبل از تنگ شدن عرصه بر فتنه گران مراسم های متعددی در این حسینیه برگزار گردیده .
 انتظار می رفت پس از راهپیمایی 9 دی و اتمام حجت
مردم با فتنه گران و ایادی آنها دیگر حجت بر مرتبطان با سران فتنه تمام
شده باشد اما اینگونه مخالفت صریح از سوی خانواده شیخ یوسف صانعی نشان می
دهد که آنها از هر راهی بتوانند به مقابله ادامه خواهند داد. گفتنی
است همین مخالفان برپایی مراسم عزاداران سیدالشهدا(ع) افرادی بودند که از
کف زدن هوادارانشان در شب عاشورای حسینی در حسینیه جماران خوشحال شدند . 
لازم به ذکر است اکثر ذاکرین از جمله محمود کریمی ،
محمد طاهری ، سعید حدادیان و مجید بنی فاطمه که در برنامه قبلی (عید غدیر)
هیئت ریحانه الحسین اشعاری را در وصف ولی فقیه خوانده بودند قرار بود تا
در دهه اول صفر در این هیئت به ذکر مصیبت بپردازند .
گفته می شود یکی از دلایل لغو مراسم فوق از سوی جناب صانعی همین مطلب بوده است !
با توجه به لغو برنامه فوق در حسینیه احمدیه ، هیئت
ریحانه الحسین در دهه اول صفر به مدت 5 شب در  خیابان ولیعصر بالاتر از
میدان منیریه کوی راتق حسینیه شهدای حیدری آرام راس ساعت 8 شب اقامه عزا
می نماید .


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/27 و ساعت 6:39 عصر | نظرات دیگران()

 

 

 

 

 

 

 

 

1،7
مگابایت

دانلود کلیپ
تصویری برای موبابل

 

3،9
مگابایت

دانلود کلیپ برای
کامپیوتر

 

 

شادی روح شهدا
صلوات

التماس دعا مبارز(یک بچّه
مسلمان)




حجت الاسلام والمسلمین آقا
تهرانی نماینده مردم تهران طی مصاحبه ای با اخبار 20:30 به گوشه ای از اظهارات
سخیفانه و البته هتاکانه اکبر گنجی لعنت الله علیه پاسخ شفاف دادند که می تونید با
دانلود کلیپ زیر اون رو مشاهده کنید

دانلود کلیپ تصویری

حجم : 3 مگا
بایت

شادی روح امام و شهدا
صلوات

منبع ما :

     http://mobarezh-clip.blogfa.com/         Mobarezclip.com

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/27 و ساعت 6:17 عصر | نظرات دیگران()

شهدا شرمنده ایم ...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شهدا شرمنده ایم

 

شهید ابراهیم اصغری-عکس:شهید رضا مهدی رضایی

 

عکس شهید حاج امینی ( آرشیوی است)

 

 

http://www.takpars.mihanblog.com,عکسهای جنگ ایران و عراق

 

 

 

http://www.takpars.mihanblog.com,عکسهای جنگ ایران و عراق

 

http://www.takpars.mihanblog.com,عکسهای جنگ ایران و عراق

 

http://www.takpars.mihanblog.com,عکسهای جنگ ایران و عراق

http://www.takpars.mihanblog.com,عکسهای جنگ ایران و عراق

 

 

منبع: خیلی از سایت ها و وبلاگ های ارزشمند

 


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/27 و ساعت 1:42 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا