زمستان 88 - خبر روز
خداوند متعال می فرماید : « ... همچنان بنده ام با کارهای مستحب به من نزدیک می شود، تا آنجا که دوستشمی دارم . در نتیجه، گوش شنوایش، چشم بینایش، زبان گویایشو قلب دریابنده اش می شوم . اگر مرا بخواند، پاسخش دهم و اگراز من درخواست کند، به او ببخشم» . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
امروز: یکشنبه 03 اسفند 5
سزامی؛سرنخ‌جدید از دست‌داشتن موساد در ترور علی‌محمدی

حضور دکتر مسعود علی‌محمدی از سال 2008 به‌عنوان نماینده ایران در پروژه مهم سزامی که نمایندگان رژیم صهیونیستی نیز در این پروژه مشارکت دارند، احتمال شناسایی این دانشمند برجسته توسط سرویس‌های موساد و طراحی برای ترور او را برای دستگاه‌های امنیتی مورد توجه قرار داده است.

به گزارش رجانیوز، سزامی پروژه‌ای است که بر روی "تابش سینکروترون برای تحقیقات علوم کاربردی و به‌کارگیری آن در خاورمیانه" مطالعه می‌کند. ایران، اردن، رژیم صهیونیستی، ترکیه، فلسطین و پاکستان در زیر چتر یونسکو مؤسسین سزامی در سال ???? بوده اند.

دکتر مسعود علی محمدی و دکتر بابک شکری از سال 2008 نمایندگان ایران در این پروژه بزرگ بوده‌اند.

عضویت ایران در پروژه سزامی می‌تواند رویای ساخت شتابدهنده ملی و دستیابی به بیم لاین‌های اختصاصی را که در حال حاضر از سوی محققان سازمان انرژی اتمی ایران و پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (IPM) دنبال می‌شود، محقق ‌کند.

در شرایط کنونی عضویت در چنین پروژه‌های بین المللی که جزو علوم هسته‌ای نیز محسوب می‌شود، بسیار مفید بوده و همانگونه که تاکنون محققان ایرانی از طریق سزامی آموزش‌های زیادی دیده‌اند، می‌توانند تولید علم بالقوه‌ای را برای پایه ریزی این فن‌آوری در کشور ایجاد کند.

اما کدام یک از اعضای سزامی خاورمیانه از تضعیف ایران بهره می برند؟ چه کسانی بودند که ادعا می‌کردند دکتر علی‌محمدی شخصیت مهمی برای ترور نیست؟ چرا چنین شخصیتی نباید از محافظت نیروهای امنیتی برخوردار باشد؟ دعوای نمایشی انجمن پادشاهی و تکاوران تندر در زمینه ترور این استاد به نفع چه کسی است و چرا وی باید در این موقعیت سیاسی به شهادت برسد؟

سایت خبری تابناک پس از ترور شهید علی‌محمدی نوشت: «پیشتر از سوی بسیاری از منابع رسمی کشور اعلام شده بود که اسرائیل در کنار تلاش برای نفوذ و رخنه به طرح‌های اتمی ایران در صدد شناسایی دانشمندان اتمی کشور است تا با ربودن و یا ترور آنها در چرخه علمی کشور در زمینه تکنولوژی هسته‌ای اختلال ایجاد کند.

اسرائیل تنها رژیمی در دنیاست که مستقیم برای عقیم گذاشتن طرح‌های استراتژیک کشورهای اسلامی و عربی به ترور فیزیکی عناصر این طرح‌های استراتژیک روی می‌آورد و برای این اقدام از نیروهای بومی نیز سود می‌برد.

تقریبا در همه عملیاتی که اسرائیل در چهار دهه اخیر در این زمینه‌ها انجام داده است، همیشه از نیروهای بومی در این کشورها سود برده است. این نشانه ها را به راحتی می‌توان در مصر، سوریه، لبنان، عراق، اروپا و آمریکا دید.

نکته آنکه بر پایه برخی اخبار رسیده، عناصر منافقین، بازوان اجرایی ترورهای رژیم اسرائیل در داخلند.

عملیات ترور شهید پروفسور مسعود علی محمدی، بی‌شباهت به ترور عماد مغنیه، رهبر نظامی حزب‌الله لبنان در سوریه نیست.»

احتمال می‌رود شناسایی دکتر علی‌محمدی طی نشست سال گذشته سزامی از سوی نمایندگان رژیم صهیونیستی انجام گرفته و طراحی برای ترور وی به جوخه‌های ترور این رژیم سپرده شده باشد.

طرح استفاده از تابش سینکروترون برای علوم و کاربردهای تجربی در خاورمیانه یا همان "سزامی" ایده ای بین المللی است که برای نخستین بار در سال 1997 و از سوی هرمان وینیک از مرکز شتابده خطی الکترون در دانشگاه استنفورد آمریکا و گوستاف آدولف ووس از مرکز سینکروترون آلمان با هدف استفاده از تحقیقات علمی و پژوهشی ارایه شد.

این ایده در جریان برگزاری دو سمینار سازمان یافته شده در سالهای 1997 در ایتالیا و 1998 در سوئد از سوی تورد اکلوف با همکاری گروه همکاری‌های علمی خاورمیانه به سرپرستی سرجیو فابینی از آلمان مطرح شد و طی دهه گذشته بر گسترش همه جانبه آن تاکید شد.

این طرح با مشارکت نزدیک 8 کشور خاورمیانه به نام های اردن، رژیم اشغالگر قدس، ترکیه، قبرس، مصر، بحرین، پاکستان و فلسطین در نهایت راه اندازی مرکزی بین المللی موسموم به تابش "سینکروترون" در منطقه خاورمیانه مربوط می شود که از چندین سال پیش و تحت نظارت دقیق یونسکو آغاز شده است. در این میان سازمان یونسکو به عنوان ناظر این طرح حضور دارد و بر اساس اعلام مقامات مسوول قرار است که در سال های آتی و در حوالی شهر امان، پایتخت اردن نخستین سیستم شتابدهنده خاورمیانه به بهره برداری برسد. اهمیت این دستگاه آنجا پر رنگ تر می شود که با استفاده از پرتوهای تولیدی آن می توان تحولی بنیادین در تحقیقات و پروژه های علمی نظیر نانو، پزشکی، مکانیک، فیزیک، داروسازی و غیره ایجاد کرد.

پروژه سزامی در حال حاضر با هدف ساخت مهمترین مرکز تحقیقات بین المللی در خاورمیانه به عنوان ابتکاری همه جانبه و مشترک از سوی دانشمندان و دولت های منطقه است.

پروژه سزامی هم اکنون در منطقه الان واقع در 30 کیلومتری امان واقع شده است.

نشستهای این شورا هر دوسال یک بار برگزار می شود. نخستین نشست این طرح در ژانویه 2003 برگزار شد. البته پیش از برگزاری این نشست، 9 نشست دیگر در قالب نشست های خارج از برنامه ریزی و غیرمدون طی سال های 1999 تا 2003 برگزار شده بود.



وقتی بولتن‌نویسان روزآنلاین گوگل‌کردن نام افراد را هم بلد نیستند

پس از درج نامه‌ای از داود مرادیان مستندساز جوان و انقلابی خطاب به محمد نوری‌زاد که در آن، مرادیان با بررسی فعالیت‌های ضعیف سینمایی نوری‌زاد نشان داده بود که وی علی‌رغم ادعاهای امروزش و متهم کردن دیگران به ویژه‌خواری، همه‌ی فعالیت‌های خود را مدیون رانت‌های مختلف است، سایت ضدانقلاب روزآنلاین در مقام دفاع از نوری‌زاد، در گزارشی بولتنی، نامه مزبور را نوعی پرونده‌سازی خواند.

با این حال، داود مرادیان در توضیح جدیدی به نکاتی از ناشیانه بودن این گزارش اشاره کرده است.

وی در ابتدای این توضیح خطاب به رجانیوز می‌نویسد: لطف نموده و نامه‌ی بنده به جناب نوری‌زاد را در سایت خویش قرار دادید که از این محبت شما سپاسگزارم. اما چندی بعد سایت ضد انقلاب روزآنلاین در اقدامی شتاب‌زده با استنادی الکن به محتویات این نامه اقدام به شانتاژ نمود و بنده را تحت عنوان مجهول الهویه و شما را تحت عنوان منتسب به دولت متهم کرده است که برای فردی زندانی در حال پرونده سازی هستیم! که برای روشن‌تر شدن موضوع ذکر چند نکته را ضروری دیدم.

سایت مذکور به قلم فردی تحت عنوان شیرین کریمی نوشته است:

«در حالی که محمد نوری‌زاد، روزنامه‌نگار سابق کیهان، نویسنده و فیلم‌ساز، نزدیک به یک ماه است در بازداشت به سر می‌برد، رسانه‌های دولتی با انتشار مطالبی به "پرونده‌سازی رسانه‌ای" علیه او روی آورده اند. سایت رجانیوز روز گذشته با انتشار نامه‌‌ای از شخصی به نام "داوود مرادیان" که این رسانه وابسته به دولت او را مستند‌ساز معرفی کرده، فیلم های نوری‌زاد را "ضعیف" خوانده و وی را متهم به "رانت خواری" کرده است.

"داود مرادیان" که معدود حضور رسانه‌ایش مصاحبه با کیهان در سال 1386 است و در آن بزرگ‌ترین آرزوی زندگیش را "ملاقات با آقا" عنوان کرده، نوری‌زاد را کسی معرفی کرده که با استفاده از "حمایت‌های خاص، رانت‌های ویژه مصوب شده" به فیلم‌سازی ادامه داده و فیلم‌های "ضعیف" او باعث حیف و میل شدن "بودجه‌های میلیاردی" شده است.

مرادیان بدون اشاره به اینکه چرا این انتقادات را پیش از این برزبان نیاورده و چرا اینک که نوری زاد به‌دلیل انتقاد از دولت کودتا در زندان به سر می برد، یاد نقد فیلم های او افتاده، خطاب به این زندانی نوشته است: چه‌گونه از شما بخواهم که «به دامان انقلاب» بازگردید، چرا که از ابتدای انقلاب آن را «سفره‌ی معاش تان» کرده بودید؟....چرا که حفظ نظام در حذف ستادهای فرهنگی چاق اما بی فرهنگی است که به پرورش دو میوه ی حرام نفاق و ریا که شما یکی از آنهائید در جامعه مشغولند. اما به شما اطمینان می دهم در طیف مقابل اسلام نیز جایی برای شما نخواهد بود.»

این ژورنالیست بلافاصله بعد از رصد نوشته‌ی رجا نیوز ، آن را موقعیتی خوب برای تازه کردن لاطائلات جناب نوری‌زاد می بیند و از همین روست که از همین دو پاراگراف به بعد، دیگر چیزی درباره‌ی ماهیت این نامه دیده نمی شود و به شرح حال نوری‌زاد می پردازد، اما در همین دو پاراگراف اندک هم آن‌قدر اشتباهات فاحشی وجود دارد که برای مخاطبی که نامه بنده را و مصاحبه ام با کیهان را بخواند و سپس این متن را ببیند این سوال پیش می آید که در سایتی که ادعا می کند حرفه ای اداره می شود، نباید حد اقل های روزنامه نگاری رعایت گردد؟

1- "داود مرادیان" که معدود حضور رسانه‌ایش مصاحبه با کیهان در سال 1386 است و در آن بزرگ‌ترین آرزوی زندگیش را "ملاقات با آقا" عنوان کرده؛ این نویسنده با گوگل کردن نام من به اولین چیزی که رسیده تیتر مصاحبه سال 86 با کیهان است و از سر ذوق زدگی حتی وقت برای خواندن تنها منبعی که درباره کسی که می خواهد متهمش کند پیدا کرده، نمی گذارد. در حالی که اگر متن را می دید متوجه می شد این تیتر (اگرچه آرزوی همه‌ی ماست) اما صراحتا اشاره به سردار محمد تقی فروتنی و نیروهایی دارد که به پاکسازی میادین آلوده به مین می پردازند و در فیلم بنده نیز حضور دارند.

2- وی حتی در گوگل کردن هم فرد عجول و ناتوانی است چراکه اگر کمی صبر می کرد به صفحه‌ی وبلاگ بنده وارد می شد و می دید که تاریخ نگارش این نامه به هشتم آبان ماه بر می گردد که نوری‌زاد آن زمان زندانی نبود، و نکته جذاب‌تر این است که وی به رغم سودهای هنگفت، از پرداخت وثیقه خود را عاجز اعلام کرده تا در زندان بماند! تاریخ دعوت به مناظره هم به پیش از آن باز می گردد. لذا این نامه چیز جدیدی نیست که متوهمین روز آنلاین اینطور به دست و پا افتاده اند.

3- مرادیان بدون اشاره به اینکه چرا این انتقادات را پیش از این برزبان نیاورده و چرا اینک که نوری زاد به دلیل انتقاد از دولت کودتا در زندان به سر می برد، یاد نقد فیلم های او افتاده؛ باید به بهنود و دیگر طایفه‌ی روشنفکری برای پروردن چنین ژورنالیست‌هایی تبریک گفت! بنده حقیقتا مانده ام چطور کسی می تواند چنین لاطائلی را سر هم کند و آن را یاد داشت بنامد و یک سایت مدعی روزنامه نگاری حرفه ای هم منتشرش کند! عباراتی مثل "دولت کودتا" بدون در نظر گرفتن بار سیاسی و حقوقی واژه، چیزی جز لجن پراکنی مفهوم می دهد؟ و چه ربطی به متنی با موضوعی سینمایی دارد؟

در ثانی، این باصطلاح نویسنده، اگر متن را کامل می خواند، می دید که منتقدین جبهه فرهنگی هرجا رسانه ای یافته اند فریاد خودشان را زده اند که یک نمونه اش فریاد های نادر خان بکایی در بازتاب بود.

البته پر واضح است که این جماعت، با چراغ سبز دولت های استعماری مطمئن بودند نظام در پس از انتخابات به حال و روز اوکراین مبتلا خواهد شد. لذا این آشفتگی، هذیان گویی و خود را مگس وار به در و دیوار زدن برای همه چیزباختگان امری طبیعی است و گرنه مقتدای روزنامه نگاری‌اشان (بهنود) از چه رو در وبلاگ خود جمعیت میلیونی را مشتی ساندیس خوار و در پی اضافه کار معرفی می کند و مسئولین را آدم‌هایی که عبرت نمی گیرند و دل در گرو حمایت میلیونی مستضعفین می بندند؟

مَثَلُهُمْ کَمَثَلِ الَّذِی اسْتَوْقَدَ نَاراً فَلَمَّا أَضَاءتْ مَا حَوْلَهُ ذَهَبَ اللّهُ بِنُورِهِمْ وَتَرَکَهُمْ فِی ظُلُمَاتٍ لاَّ یُبْصِرُونَ

خبر مرتبط:

محمد نوری‌زاد از اول هم رانت‌خوار نبود، این هم فیلم‌ها و اسنادش!

 

منبع : رجانیوز .کام


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/10/26 و ساعت 11:14 صبح | نظرات دیگران()
مناظره زاکانی و اطاعت - رو به فردا

انصافا انتظاری بیش از این از اصلاحات نمیشه داشت با این نماینده هاشون!

به عنوان مثال مقایسه ی سیاست اروپای شرقی و غربی و ربط اون به اقتصاد یادآور سفر رضاخان به ترکیه بود که بی حجابی را به تمدن مرتبط کرد!

?.?? مگابایت
دانلود کلیپ صوتی

+کلیپ تصویری به این پست اضافه خواهد شد


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حدیثی عجیب در مورد آخرالزمان از امام حسین ع و فتنه...

 

1،4 مگابایت

دانلود کلیپ تصویری

منبع : http://mobarezclip.com/


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/10/26 و ساعت 10:57 صبح | نظرات دیگران()
عکس:موبایل خاتمی و احمدی ن‍‍ژاد
 
  
 



 
اصلاح طلبان به برنامه "روبه فردا" نمی آیند
جمعه ?? دی ???? ساعت ??:??
 
  
علی اصغر پورمحمدی با اشاره به این که راهبرد اصلی برنامه «رو به فردا» تعمیق سطح تحلیل مخاطبان است، گفت: در این برنامه محافظه‌کاری و ملاحظات سیاسی و فرهنگی تعریف نکرده‌ایم.

علی اصغر پورمحمدی مدیر شبکه سه سیما در اظهاراتی پیرامون برنامه روبه‌فردا در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: راهبرد اصلی برنامه «رو به فردا» تعمیق سطح تحلیل مخاطبان از حوادث و جریان‌های سیاسی است. رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در چند ماه اخیر بارها بر «بصیرت» و نقش کلیدی آن در حل معضلات و سوءتفاهمات تاکید کرده‌اند.
وی افزود: برنامه «روبه‌فردا» مشخصا به دنبال تحقق همین هدف است. در این برنامه رسانه با دغدغه‌ها و سوال‌های ذهنی مخاطبان همراه می‌شود و کمی فراتر از ساختارهای معمول برنامه‌های سیاسی، با صراحت و شفافیت بیشتر سعی می‌شود به آنها پاسخ داده شود.
مدیر شبکه سه سیما در ادامه گفت‌وگوی خود با فارس اظهار داشت: «روبه‌فردا» رویکرد جدید صداوسیما برای تبیین شفاف‌تر مسائل سیاسی و اجتماعی است. البته هر ابتکار و نوآوری، مسائل و مشکلات خاص را در مسیر خود دارد. طبیعی است این برنامه تا رسیدن به مرحله کاملا مطلوب باید تجربه کسب کند.
وی ادامه داد: حساسیت، محافظه‌کاری و ملاحظات سیاسی و فرهنگی تعریف نکرده‌ایم ولی باید تصریح کنم که برخی از چهره‌های سیاسی به ویژه از جناح اصلاح طلب دعوت ما را برای حضور در برنامه رد کرده‌اند.
پورمحمدی تصریح کرد: از آنجا که ما به دنبال یک گفت‌وگوی دو طرفه در برنامه هستیم، حضور جریان‌های غیرهمسو برایمان اهمیت دارد ولی استنکاف چهره‌های سیاسی یکی از جریان‌ها؛ از حضور در برنامه «روبه‌فردا» مانعی جدی برای شفاف‌سازی سیاسی است.
مدیر شبکه سه سیما در پایان سخنان خود گفت: تصمیم بر این است که این برنامه در آینده به بستر مناسبی برای پخش مناظره‌های تلویزیونی در حوزه‌های مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی تبدیل شود. البته پخش آن به صورت هفتگی خواهد بود.
منبع :http://parcham.ir/

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/10/26 و ساعت 9:25 صبح | نظرات دیگران()
انتقادات تند عضو برجسته فراکسیون اصولگرایان
فرقی بین آقا، آقازاده و مردم عادی وجود ندارد
بعضی اوقات عوام بیشتر از خواص می فهمند
فرقی بین آقا، آقازاده و مردم عادی وجود ندارد
 
  
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی آقا تهرانی تاکید کرد: کسانی که بی خردانه بستر اغتشاشات را فراهم کردند باید پاسخگوی عواض نامطلوب بی حرمتی ها به مقدسات، ملت و نظام باشند.

به گزارش پرچم:
حجت الاسلام و المسلیمن آقاتهرانی در گفتگو باخبرنگاران با اشاره به حوادث پس از انتخابات اظهار داشت: بنده تصور می کردم این آقایان فصل الخطاب نظام را ولایت می دانند ولی در عمل این طور ثابت نکردند. باید قبول کرد که گاهی مواقع در یک انتخابات چندین نفر کاندیدا می شوند و در پایان یک نفر پیروز خواهد شد، در همه جای دنیا هم به همین شکل است ولی آیا درست است که هنگام شکست در اصل آراء تردید کنیم، و همه اصول را زیر پا بگذاریم؟

حجت الاسلام و المسلمین آقاتهرانی تاکید کرد: هنگامی که ولی فقیه پرونده موضوعی را با اعلام رجوع به قانون، می بندند دیگر همه باید بر آن توافق داشته و مطابق آن عمل کنیم. باید توجه داشت که اعتقاد به ولایت فقیه، اعتماد به ایشان و تبعیت از فرمایشاتشان رمز وحدت نظام اسلامی است. امروزه اگر به عملکرد برخی جوانان نقدی باشد، پیش از آن به بزرگترها و خواص این نقد وارد است. همه ما باید گوش به فرمان مقام ولایت فقیه باشیم. نه این که بیانات آن عزیز را جدّی نگرفته و با تفسیر به رأی کردن و توجیهات نابخردانه، آنها را مورد بی توجّهی قرار دهیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره عملکرد برخی خواص که خود را یار امام (ره) می دانند، اظهار داشت: خواص باید یک سر و گردن از بقیه افراد جامعه بالاتر باشند ولی واقعیّت این است که درک سیاسی عوام مردم به مراتب از خواص عالی تر و کامل تر است. این آقایان اگر همان روز اول با این مسأله عاقلانه برخورد کرده بودند، این اندازه ریزش مردمی نداشتند. اشتباه در خط مشی و مرام، باعث شده که تنها بیگانگان به رفتار و گفتار این آقایان دلخوش داشته اند. چرا باید این گونه باشد که یک اختلاف داخلی بر سر آراء، بستری برای براندازی نظام گردد؟ آیا این تدبیرِ در کار است یا جهالت و نادانی؟ در مورد یار امام بودن نیز حرفی نیست، بی شک برخی از آقایان امام را درک کرده و دورانی در خدمت نظام بوده اند، چنان که این حرف در صدر اسلام هم مطرح بود که برخی را صحابی نامیدند و بر آن امتیاز قائل شدند، مگر برخی از صحابه به خاطر علاقه به دنیا، پول، مقام و شهرت، مقابل امام معصوم (ع) نایستادند ؛ حال بگوئیم چون در کنار پیامبر خدا بوده اند و در مواردی مورد تعریف رسول الله هم واقع شدند پس برای همیشه، همه کارها و رفتار آنها تضمین وموردتأیید بوده و نباید پاسخگوی گفته نوشته و رفتار خود باشند؟

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: بنده مدتی در خارج از کشور زندگی کرده ام و بر این باورم که یک شخص باسواد و یا استاد دانشگاه به اندازه یک بی سواد و یا یک مغازه دار سر کوچه ما، از مسائل جامعه بخصوص مسائل سیاسی اطلاع ندارد. در آمریکا بسیاری از مردم اصلا از کشورهای دیگر شناختی ندارند و از آن ها چیزی نمی دانند. به این گونه مردم دور از حقایق، چگونه می توان امید بست که روزی بتواند بر امپریالیزم تسلط یابد و یا بتواند حقوق از دست رفته اش را استیفا کند. در حالی که هنوز بخشی از مالیات های دریافتی از مردم آمریکا به خزائن صهیونیست ها واریز می شود.

حجت الاسلام و المسلمین آقا تهرانی با بیان این که مقام معظم رهبری در سخنان خود همیشه بر قانون مداری تأکید داشته اند تصریح کرد: ویژه خواری بیماری بدی است که از حبّ نفس ناشی شده، اگر نفس سرکش را تربیت نکنیم خود مدار خواهد شد، به گونه ای که خود پسند شده، بستگان و فرزندان، و مقام و منصب خود را بی دریغ حمایت می کند. اینکه برخی برای خود و یا بستگان، و هم حزبی خود مصونیّت قضائی قائل شوند با روح اسلام سازگاری ندارد، گرچه خود را مسلمان بدانند.

از دیدگاه اسلام، فرقی بین آقا، آقازاده و مردم عادی وجود ندارد. مع الأسف، بیماری ویژه خواری، رشوه خواری و خواص پنداری، بیماری شایع برخی از مسئولین بی تقوا است که باید از آن بیزاری جست و همه مسلمانان را یکسان نگریست.

وی اظهار داشت: بنده به عنوان کسی که تا حدودی با مسائل روز آشنائی دارد فکر نمی کردم روزی برسد که این آقایان به خاطر یک دستمال قیصریه ای را به آتش بکشند. البته همیشه این دغدغه ذهنی را داشته ام که کسانی که در مبانی فکری به التقاط روی آورده اند و مشکل پیدا کرده اند عاقبت در برخورد با فتنه ها و امتحانات الهی، اگر امروز نه، فردا در خطّ انحراف خواهند افتاد. خداوند عاقبت همه ما را به خیر کند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص نامه نگاری به رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز گفت: مقام رهبری قبل از این که حرف آخر را بزنند در بسیاری از موارد با افراد شور و مشورت می کنند و در تمامی حوزه های تخصصی، مشاورین متخصّصی دارند، ولی زمانی که پرونده جریانی را می بندند، دیگر جای گفتم و گفتی نیست. بنابراین، اگر افراد به ولایت فقیه معتقدند و بیان ایشان را فصل الخطاب می دانند، دیگر جایی برای ارائه راهکار و حرف و حدیث باقی نمی ماند. باید بیش از این که به شعارها اکتفا کنیم، تبعیت از ولایت فقیه را در عمل نشان دهیم.
توقیف چهار لنج عربستانی توسط ایران
 
  
روزنامه سیاست روز: 4 فروند لنج مربوط به کشور عربستان که به صورت غیرقانونی وارد آب‌های استان هرمزگان شده بودند توسط پایگاه دریابانی نیروی انتظامی ویژه کیش متوقف شدند‏.‏

عصر چهارشنبه، 4 فروند لنج عربستانی در حال صید غیرمجاز در آب‌های استان هرمزگان توسط پایگاه دریابانی فرماندهی نیروی انتظامی ویژه کیش متوقف شدند‏.‏

این لنج‌ها در ‏27‏ مایلی این جزیره بین میدان نفتی رخش و جزیره کیش در حال صید غیرمجاز بوده‌اند‏.‏ ‏14 ‏دی سال جاری نیز 5 فروند لنج عربستانی به صورت غیرقانونی وارد بندر امام حسن دیلم بوشهر شده بودند‏ که توسط مأموران ایرانی توقیف شدند.
 
اهل بیت:ممنوعیت ورود امام جمعه هتاک
 
  
در پی اظهارات تفرقه‏افکنانه امام جمعه ریاض و بازتاب گسترده آن در سطح کشورهای نطقه، دولت کویت از ورود وی به این کشور جلوگیری می‏کند.

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع)  وزارت اوقاف کویت با اعلام این خبر تاکید کرد: ورود "العریفی" به دلیل حمله به مرجعیت دینی، به خاک کویت ممنوع است.

العریفی که قرار بود طبق برنامه زمان‏بندی شده برای حضور در برنامه‏ای فرهنگی به این کشور سفر کند، از این کار منع شد.

منابع خبری این تصمیم وزارت اوقاف کویت را در راستای جلوگیری از بازگشت اختلافات فرقه‏ای به کویت اعلام کرده‏اند.

گفتنی است در اقدامی مشابه برگزار کنندگان کنفرانس اسلامی "الاحساء" عربستان که در رورهای گذشته برگزار شد و این امام جمعه وهابی قرار بود در آن نشست حضور یابد، نام وی را از لیست دعوت شدگان حذف کردند.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/10/26 و ساعت 9:22 صبح | نظرات دیگران()
زمان اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها مشخص شد
دستور ویژه رئیس جمهور به وزرا
  
     
سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت از اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها تا سه ماه دیگر و دستور ویژه رئیس جمهور به وزرای کابینه دهم برای حضور در جلسات فوق‌العاده این کارگروه که از این پس در اکثر روزهای هفته برگزار خواهد شد خبر داد. 

محمدرضا فرزین در گفتگو با مهر با اشاره به تبدیل لایحه هدفمندکردن یارانه ها به قانون با تائید شورای نگهبان، گفت: به دولت برای اجرای این قانون سه ماه فرصت داده شده است که دولت نیز در این فرصت اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد.

آغاز دور جدید جلسات فوق العاده دولت

وی از دستور رئیس جمهور به وزرا برای حضور در جلسه فوق العاده کارگروه تحول اقتصادی دولت که از این پس در اکثر روزهای هفته برگزار خواهد شد، خبر داد و افزود: در جلسات یکشنبه و سه شنبه هفته آتی این کارگروه بحث سبد کالا، نحوه اطلاع رسانی به مشمولان و 9 بسته حمایتی از هدفمندکردن یارانه‌ها بررسی خواهد شد.

وی در عین حال اعلام کرد در هفته آتی دور جدید اطلاع رسانی درباره هدفمندکردن یارانه ها آغاز خواهد شد.

فرزین با بیان اینکه هم اکنون تعدادی از بسته های حمایتی از هدفمندکردن یارانه ها تدوین و در دولت مصوب شده است، تصریح کرد: تعدادی دیگر از این بسته ها نیز به زودی تصویب و برای اجرا به دستگاههای ذیربط ابلاغ خواهد شد.

تشکیل سازمان هدفمندی یارانه‌ها یک ماه دیگر

سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت در پاسخ به این پرسش که سازمان هدفمندکردن یارانه ها از چه زمانی تشکیل خواهد شد؟ گفت: براساس قانون هدفمندکردن یارانه ها، برای تشکیل این سازمان یک ماه فرصت به دولت داده شده است.

فردا جلسه بررسی اساسنامه سازمان هدفمندی یارانه‌ها

وی از برگزاری جلسه ای در دفتر معاون اول رئیس جمهور با موضوع بررسی اساسنامه تشکیل سازمان هدفمندکردن یارانه ها که فردا شنبه برگزار می‌شود، خبر داد و اظهارداشت: این موضوع همچنین در جلسه یکشنبه کارگروه تحول اقتصادی دولت نیز مطرح خواهد شد.

تدوین چهار آئین نامه اجرایی

خبرنگار مهر پرسید که چه تعداد آئین نامه اجرایی برای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها تدوین خواهد شد؟ که فرزین پاسخ داد: ظرف مدت سه ماه چندین آئین نامه‌‌های اجرایی شامل حمایت از تولید نان صنعتی، بازتوزیع حمایت از تولید، اطلاعات خانوار و نحوه رسیدگی به آن و همچنین چگونگی شناسایی جامعه هدف باید تدوین شود که هم اکنون این آئین نامه ها هم اکنون در مرحله تنظیم و تصویب است.

سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی در پایان با تاکید بر اینکه دولت مصمم به اجرای قانون هدفمند کردن یارانه هاست، گفت: دولت قصد ندارد یارانه 16 قلم کالای مورد نظر لایحه هدفمند کردن یارانه ها را به طور همزمان هدفمند کند.
http://www.jahannews.com/vdcb5gb9.rhbg8piuur.html
 
نامه دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس به رئیس دانشگاه درباره میرحسین
 
 


پس از برکناری «میرحسین موسوی»، از ریاست فرهنگستان هنر و جایگزینی قصیده سرای مشهور و از نامی ترین خاقانی شناسان، «علی معلم دامغانی» براین منصب، موسوی تحرکات جدیدی را برای دوری از انزوا در دستور کار خود قرار داده است.


به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، موسوی که پیش از انتخابات ریاست جمهوری اخیر با وجود داشتن مدرک فوق لیسانس معماری، در گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس، دروس مسائل ایران و ریشه های انقلاب را تدریس می کرد و حتی به راهنمایی پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دانشجویان به عنوان استاد راهنما می پرداخت، قصد دارد بار دیگر به جایگاهی که پیش از انتخابات و به صورت «غیرقانونی» در آن حضور داشت، بازگردد.


این درحالی است که این اقدام وی، توسط قائم مقام وزارت علوم وقت «غیرقانونی» اعلام شد.اما پیرو این اقدام غیرقانونی موسوی که اینگونه اقدامات را رویه عادی خود ساخته است، موجب شد که دانشجویان دانشگاههای کشور، طی نامه هایی به مسئولان علمی کشور به آلوده کردن فضاهای علمی با سیاسی اندیشی اعتراض کرده و خواهان پالایش فضاهای علمی از شخصیت هایی که به دلایل صرف سیاسی وارد این محیط های مقدس شده اند، شوند.


دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در جدیدترین اقدام خود، با اطلاع از احتمال بازگشت موسوی به جایگاه غیرقانونی سابق خود، طی نامه ای به رئیس دانشگاه، خواهان ممانعت وی از بروز چنین اتفاقی شده اند. این دانشجویان در نامه خود موسوی را فاقد صلاحیت علمی برای حضور در این مقام دانسته و صلاحیت سیاسی وی را نیز پس از رویدادهای اخیر مردود توصیف کرده اند.این دانشجویان همچنین موسوی را فاقد شأن علمی لازم برای حضور دراین دانشگاه دانستند.گفتنی است موسوی، حتی با آن که خود در فیلم های انتخاباتیش به دکتر نبودن و داشتن مدرک فوق لیسانس اذعان داشت، در سر در اتاق خود که با اتاق علی رضا بهشتی، رئیس ستاد انتخاباتی مشترک بود، عنوان «دکترمیرحسین موسوی»، را برای خود انتخاب کرده بود.

http://www.khademnews.com/fulltext_news.php?news_id=2686

 

تاکید بر مرزبندی با ساختارشکنان خاتمی را مسئله دار کرد!

  
     
کیهان: تردید خاتمی در تداوم تندروی و ساختارشکنی موسوی باعث ناراحتی و نگرانی جریان های معاند شده است. گفته می شود خاتمی در برخی ملاقات های خصوصی به سرزنش میرحسین موسوی پرداخته و- نقل به مضمون - گفته است او با تندروی، اصلاح طلبان را در یک وضعیت بن بست قرار داد و باعث سوءظن مردم و حاکمیت و هدر رفتن سرمایه اصلاحات شد. به همین دلیل هم بود که خاتمی در آخرین اظهارنظر علنی در دیدار مجمع نمایندگان ادوار، رفتار ساختارشکنانه را تخطئه کرد.
سایت ضد انقلابی ایران گلوبال در همین زمینه نوشت: مواضع اخیر مهندس موسوی و آقایان کروبی و خاتمی و ظاهرا خبر از تشابه نظری این سه می دهد اما با اندکی تامل معلوم می شود اختلاف مشخصی وجود دارد. در بیانیه های موسوی و کروبی نشانه ای از عقب نشینی مقابل حاکمیت به چشم نمی خورد و سقل (ثقل!) رفتار آن دو، هشدار به حاکمیت است اما موضع گیری خاتمی چنین نیست. از مجموع سخنان وی بویی از هشدار به حاکمیت استشمام نمی شود.
این پایگاه رسانه ای ضدانقلاب مقیم خارج اضافه کرد: موسوی و کروبی از تحرکات روز عاشورا حمایت کردند، صرف نظر از پرداخت آقای کروبی به مسئله ولایت فقیه که محل مناقشه و سوال را از ایشان بازمی گذارد اما آقای خاتمی با روحیه ای قابل انتظار زبان به شماتت سپرده است. آقای خاتمی نمی دانم چرا اما به یاد خاطره ای تاریخی می افتم که حکایت از اعتدال شگرف شما! داشت در نوشتن آن مقاله معروف در روزنامه اطلاعات علیه مهندس بازرگان. راقم این سطور با وجود ارادت، مدت هاست از خاتمی ناامید گشته است. شما براساس کدام معیار، ساختارشکنی و ساختارشکنان را از حق زیست سیاسی محروم می دانید. شما حق ندارید مرتکب تقسیم جامعه به ساختارشکن و ساختارنشکن شوید و بگویید همه باید جمهوری اسلامی را قبول داشته باشند؟ به همان اندازه که به استحکام اقدام و افعال مهندس موسوی و حجت الاسلام کروبی یقین داشتیم و داریم و خواهیم داشت، به همین اندازه از سلابت (صلابت!) شما ناامید بوده و هستیم و خواهیم بود.
http://www.jahannews.com/vdcg7z9y.ak9zz4prra.html
 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/10/26 و ساعت 9:15 صبح | نظرات دیگران()
نامه شدیداللحن ایرانیان مقیم آمریکا به اوباما

ایرانیان مقیم آمریکا در اعتراض شدید نسبت به تصمیم اخیر اداره امنیت حمل و نقل آمریکا مبنی بر اعلام نام شهروندان ایرانی در فهرست اتباع شماری از کشورهای مورد ظن خواستار ملغی کردن این تصمیم و عذرخواهی رسمی از شهروندان 14 کشور مسلمان این فهرست شدند.

به گزارش ایرنا، امضاکنندگان این نام خطاب به اوباما گفته‌اند چنان که بر سلف تو رفت، فرصت از دست برود سیاست‌های آمریکایی را همانگونه که یک سال پیش وعده‌اش را می‌دادی تغییر بده. مسیر کنونی آمریکا به زودی تو را به باتلاقی فرو خواهد برد. انتخاب با تو است.

ایرانیان میهن دوست مقیم آمریکا در این نامه افزود‌ه‌اند گنجاندن نام برخی از ملیت‌ها به ترتیبی مثل ایرانیان، سوریه‌ای‌ها، کوبایی‌ها و سودانی‌ها ضمن اینکه انگیزه‌ای سیاسی در بر دارد غیر عادلانه و غیر خردمندانه بوده و برای منافع ایرانیان،‌ آمریکایی‌ها و سایر کشورهایی که در ردیف اهداف امنیت ملی آمریکا منظور شده زیانبار خواهد بود.

برای مردم ایران، ‌سوریه،‌کوبا و سودان فهم این نکته مشکل نیست که گنجاندن نام کشورهای زادگاهشان در فهرست دولت‌های حامی تروریسم انگیزه‌ای سیاسی داشته و با طرح ایجاد و تشدید فضای رعب و وحشت در آمریکا و جهان صورت گرفته تا دولت اوباما و کنگره آمریکا بتوانند توجیهی برای گسترش جنگ از کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان به کشور یمن را در دست داشته باشند و بتوانند از عربستان سعودی به عنوان مجرایی استفاده کرده و هزینه‌های جانی و مالی سنگینی را بر مردم آمریکا تحمیل کنند.
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=42953


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/10/26 و ساعت 9:6 صبح | نظرات دیگران()

البته یه کم قدیمیه ولی ارزش خواندن ویادآوری بعضی نکات رو داره ...

دیکتاتوری کروبی در بنیاد شهید

وطن امروز: همسر شهید مرتضی پالیزوانی خاطرات تکان دهنده ای از رفتار دبیر کل حزب اعتماد ملی در دوران مدیریت بنیاد شهید روایت کرد.

خانم صابری! ابتدا خودتان را معرفی کرده و نحوه آشنایی با همسرتان را توضیح دهید.
به نام خدا، فهیمه صابری، همسر شهید مرتضی پالیزوانی. اینجانب بعد از ورود به بنیاد شهید به عنوان مسؤول فرهنگی به یکی از شهرک‌های بنیاد شهید رفتم. خانواده شهدای پالیزوانی نیز در این شهرک ساکن بودند و از طریق فعالیت‌های فرهنگی شهرک بود که با هم آشنا شدیم.

نحوه همکاری شما با بنیاد از چه زمانی و چگونه بود؟
آغاز کار من در بنیاد شهید به اوایل دی‌ماه سال 59 برمی‌گردد. از فروردین سال 60 استخدام واحد فرهنگی بنیاد شهید و پس از 20 روز به قسمت انتشارات بنیاد شهید منتقل شدم و پس از مدتی به دلیل فعالیت‌های فرهنگی گسترده به عنوان مسؤول فرهنگی به یکی از شهرک‌های بنیاد شهید منتقل شدم.

لطفا کمی درباره فعالیت‌های فرهنگی ای که در شهرک بنیاد شهید انجام می‌دادید، بگویید؟
از آنجا که در شهرک‌ها هم خانواده شهدا حضور داشتند و هم خانواده جانبازان، در همه سن نیازمند کار فرهنگی جدی بود. بیشتر کارهای ما هم حول محور برقراری مراسم مذهبی، نمایش فیلم و از این قبیل فعالیت‌های فرهنگی می‌گذشت.

در این مدتی که در بنیاد بودید، فضای مدیریتی را چگونه دیدید؟
اجازه بدهید من فراتر از بحث‌ شما صحبت کنم و برگردیم به ستاد بنیاد شهید، همان جایی که شروع کار من بود. وظیفه ستاد بنیاد شهید آمادگی برای جشن‌های 22 بهمن بود، به این صورت که در آستانه 22 بهمن میهمان‌های مختلفی را از کشورهای مختلف دعوت و مراسم ویژه‌ای را برگزار می‌کرد. وظیفه ما در ستاد، دعوت از میهمانان خارجی و خانواده‌های شهدا بود.

اما اگر بخواهم درباره سیستم مدیریتی بنیاد صحبت کنم باید بگویم ساختار بسیار ضعیف و خرابی داشت. مسؤولان بنیاد در آن زمان بیشتر از آنکه به کار ویژه خود یعنی جاری کردن فرهنگ شهادت در جامعه و برخورد مناسب با خانواده شهدا توجه کنند به مسائل مادی و شکمی اهمیت نشان می‌دادند. به گونه‌ای که اصلا بحث اصلی که شهید و شهادت و ایثارگری بود، خیلی وقت‌ها فراموش می‌شد. در این بین نیز آنچه خیلی به چشم دیده می‌شد بحث اسراف‌ بود. از آنجایی که بنده در مرکزیت ستاد بنیاد کار می‌کردم به چشم خودم می‌دیدم که هیچ مرز و محدودیت و حتی نظارتی بر مسائل نبود.

صرف اینکه جشنی برگزار شود و 22 بهمن بنیاد شهید میزبانی جشنی را داشته باشد، رئیس بنیاد شهید سخنرانی کند و تقدیری نیز از برخی خانواده‌ها شود مهم بود اما درباره میزان خرجی که در این میهمانی‌ها صورت می‌گیرد، کسی به آن توجه و نظارت نمی‌کرد.

جزئی‌تر درباره صحبت می‌کنید؟
برای مثال در جشن 22 بهمن سال 59 یک سری از خانواده‌های شهدای خارجی از جمله کشورهای بحرین، عراق، لبنان و امارات و برخی کشورهای دیگر که من الان حضور ذهن ندارم و برخی خانواده‌های شهدای ایرانی هماهنگ شد تا با یک هواپیمای اختصاصی به مشهد مقدس بروند. من به عنوان میهماندار حضور داشتم. همچنین یک خانم مترجم که بعد از ما به همراه آقای کروبی آمدند، خواهر یکی از مدیران بنیاد و خانواده‌های رئیس و مسؤولان بنیاد شهید هم در این سفر حاضر بودند. ما در هتل‌های اترک و اطلس مشهد برای 3 روز مستقر شدیم و بنا به دستور رئیس بنیاد همه چیز به‌طور کامل در اختیار میهمانان بود تا جایی که با فشار آقای کروبی، حرم حضرت امام رضا(ع) هم یک شب در قرق میهمانان بود و پس از پایان سفر به دستور آقای کروبی به هر یک از میهمانان یک بسته بزرگ زعفران جدای از هدایای مفصل دیگر به عنوان سوغات مشهد اهدا شد.سه روز آخر این سفر هم میهمانان در هتل شرایتون تهران مستقر شدند.

خود کروبی هیچ اعتراضی به این اوضاع نداشت؟
شخص آقای کروبی در این میهمانی‌ها حضور داشت. نماینده و معاونان آقای کروبی هم در این مراسم حضور داشتند، حتی مسؤولان بنیاد هر کدام میز و جایگاه مشخصی در سالن هتل داشتند و در آن زمان که سیگار و [...] اصلا عرف نبود با برنامه‌ریزی مسؤولان بنیاد برای میهمانان حاضر بود. در این بین آقای کروبی دائما دنبال این بود که کارمندان بنیاد اعتراضی نکنند تا جایی که اولویت را در بنیاد شهید به جای رسیدگی به امور و مشکلات خانواده‌های شهدا به کارکنان می‌داد و متاسفانه اعتراضات برخی از کارمندان عضو خانواده‌های شهدا نه تنها به جایی نمی‌رسید بلکه با بدترین وضع با آن اعتراضات برخورد می‌شد. برای مثال یکی از همکاران خانم بنده روزی درباره موضوعی خاص به آقای کروبی اعتراض کردند که ایشان جوابش را با «سیلی» داد. هرچند آقای کروبی بعدها برای عذرخواهی یک سکه برای این خانم فرستاد ولی نمونه اینگونه برخوردها با کارکنان و خانواده‌های معترض زیاد دیده می‌شد. اصلا نمی‌شد به آقای کروبی اعتراض کرد حتی معاونان ایشان هم بارها می‌گفتند که نمی‌شود به آقای کروبی اعتراض کرد. جالب است بدانید آقای فاضل یکی از معاونان ایشان به دلیل اعتراض برکنار شدند، رفتار آقای کروبی و مسؤولان وی بیشتر به رفتار دیکتاتورها شبیه بود.

یعنی آقای فاضل از طرف آقای کروبی حذف شدند؟
قطعا! ایشان معاون آقای کروبی بود، آن زمان نمی‌شد مستقیم به آقای کروبی چیزی گفت، حتی معاونان ایشان معتقد بودند نمی‌شود به آقای کروبی حرف زد و تنها باید به‌به و چه‌چه گفت. یادم هست می‌گفتند، اگر اعتراضی بکنید دُمتون را می‌گیرند و می‌اندازند بیرون و این‌ برخوردها را بارها به چشم خود دیده بودیم تا جایی که عزل و نصب در آن زمان بیداد می‌کرد.

شما اشاره کردید به حضور میهمانان در هتل شرایتون، آیا آقای کروبی هم در این هتل بود؟
بله، وی کاملا در جریان بود و در هتل حضور داشت اما خود اسم هتل شرایتون مساله‌دار بود چون همه می‌دانستند که این هتل قبلا متعلق به میهمانان شاه بوده و در چنین مکانی خانواده شهدا با آن طرزی که گفته شد پذیرایی شدند که در حاشیه آن اتفاقات خاصی افتاد. یکی، دو مورد مسائل بود که کسی جرات بازگو کردن آنها را به کروبی نداشت چرا که از برخوردهای بعدی می‌ترسید. حال اینکه کسی اعتراض کرده و یا به کمیته آقای کروبی برده شده باشد، من خبری ندارم.

لطفا درباره کمیته آقای کروبی کمی بیشتر توضیح دهید.
من وقتی با شهید پالیزوانی ازدواج کردم ایشان تعریف می‌کرد در یک جریانی من و برادرانم را گرفتند و به مکانی به نام کمیته بنیاد در چیذر بردند و یک هفته‌ای آنجا بودیم.

به چه دلیل همسرتان به کمیته برده شدند؟
ایشان می‌گفتند مثل اینکه «یک نفر» به خانم برادر ایشان نظر سوئی داشته و برادرهای پالیزوانی برای اعتراض می‌روند با این فرد برخورد کنند ولی محافظ‌های آقای کروبی آنها را می‌گیرند البته بعد از مدتی معلوم می‌شود که آن فرد از طرف آقای کروبی به صدا و سیما معرفی شده بود.

پس از برخورد محافظ آقای کروبی برادران پالیزوانی را می‌برند به کمیته‌ای در چیذر و برای یک هفته در آنجا محبوس می‌شوند؟
همسرم تعریف می‌کرد بعد از یک هفته آقای کروبی برای سرکشی می‌آیند و وقتی می‌بینند ما تخت داریم و یک سری امکانات دیگر فورا دستور می‌دهند که تمام امکانات باید از اینها گرفته شود چرا که می‌گفت دلیلی ندارد اینها اینجا راحت باشند، اینها زندانی هستند و باید روی زمین بخوابند. بعد از دستور آقای کروبی در اتاق روی ایشان قفل می‌شود و جلوی در آجر می‌چینند و از زیر در به آنها غذا می‌دادند. همسرم می‌گفت بعد از مدتی ایشان و برادرانشان را انتقال می‌دهند به زندان اوین.

یعنی آقای کروبی شخصا بازداشتگاه ترتیب داده بود؟
بله. بازداشتگاه داشت. حالا من فکر می‌کنم و شنیدم که جاهای دیگری هم این بازداشتگاه‌ها بوده، برای مثال یکی از این بازداشتگا‌ه‌ها در ساختمان بنیاد در خیابان طالقانی وجود داشته است.

هیچ‌وقت از همسرتان نپرسیدید که در بازجویی‌ها خود آقای کروبی حضور داشت یا نه؟
نه،‌ آقای کروبی همان یک‌بار به کمیته آمد و بازجویی توسط عوامل وی انجام می‌شد اما زمانی که همسر من و برادرانش به اوین منتقل شدند، اعتصاب غذا می‌کنند و خبر اعتصاب غذا به آقای کروبی می‌رسد، وی به زندان می‌رود و می‌پرسد چرا غذا نمی‌خورید؟
همسرم و برادرانش جواب می‌دهند، ما می‌خواهیم با خبرنگاران مصاحبه کنیم و تا خبرنگاران نیایند ما به اعتصاب ادامه می‌دهیم. شهید پالیزوانی نقل می‌کند: در همین زمان بود که از دفتر امام (ره) دستور دادند که به فرزندان من بگویید اعتصاب را بشکنند. با این فرمان به نظر می‌رسد که قطعا این موضوع به دفتر امام (ره) رسیده است چرا که بعد از این دستور آقای کروبی به اوین می‌رود و اظهار پشیمانی و ندامت می‌کند.

چرا درباره رفتارهای آقای کروبی به امام یا مراجع قضایی اعتراض نکردند؟
آن زمان اجازه این کار از طرف آقای کروبی داده نمی‌شد یعنی اعتراض برابر بود با کتک یا کمیته و آزار و اذیت و یکی از دلایلی که هیچ‌کس این کار را نمی‌کرد شاید روحیه دیکتاتوری آقای کروبی بود در حالی که پس از آقای کروبی خیلی راحت خانواده شهدا مشکلات را بدون هیچ ترسی مطرح می‌کنند.

آیا نمونه‌های دیگری هم بجز ماجرای همسرتان سراغ دارید؟
خود من شخصا نه ولی یکی از همکاران من در بنیاد شهید از وجود حداقل 200 مورد پرونده افراد در بازداشتگاه آقای کروبی صحبت می‌کرد که همه آنها از خانواده شهدا بوده اند. برخوردهای آقای کروبی با معترضان 2‌حالت بیشتر نداشت، یا تنبیه به شدیدترین نوع ممکن یا بازداشت در کمیته‌ای که خودشان ترتیب داده بودند.

بعضی‌ها معتقدند دلیل اینکه شما بعد از این همه سال این مسائل را مطرح می‌کنید، خصومت شخصی است و هیچ سند و مدرکی در این‌باره وجود ندارد، نظر شما چیست؟
اینکه این مدت سکوت کردم شاید نگرانی از گسترش اعتراضات بود. در آن سال‌ها که آقای کروبی مسؤول بنیاد شهید بود من به عنوان همسر شهید قطعا با برخوردهای سخت ایشان روبه‌رو می‌شدم، اما سند برای ریخت‌وپاش‌ها و اسراف‌های سال 59، خود من هستم. چیزی که با چشم خود دیدم، من در آن سال‌ها در این ستاد فعالیت داشتم و از نزدیک شاهد برخوردها و اسراف‌ها بودم و در هر دادگاهی حاضرم شهادت بدهم. درباره ماجرای بازداشتگاه کمیته آقای کروبی متاسفانه چون بازداشتگاه غیرقانونی و مخفیانه بود، هیچ حکمی وجود ندارد.

دلیل ساخت شهرک‌های شهید چه بود و فکر می‌کنید چرا آقای کروبی و دوستانش به فکر ساخت این شهرک‌ها افتادند؟
والله دلیل ساخت این شهرک‌ها را من دقیقا نمی‌دانم ولی می‌دانم همان زمان هم اعتراض‌هایی به وجود این شهرک‌ها بود و اینکه چرا خانواده شهدا را در این شهرک‌ها زندانی می‌کنید؟ اینکه چطور خانواده‌هایی که سرپرستی ندارند، در مکانی با این وضعیت جمع می‌شوند، متاسفانه اعتراضات به جایی نرسید ولی الان می‌بینیم که به دلیل ناکارآمدی و مشکلات موجود این شهرک‌ها جمع شدند.
برای مثال خانواده‌های شهدا را با هر روش تشویق می‌کردند به شهرک‌ها بیایند. مثلا پدر همسر بنده را مجبور کردند منزلش را فروخته و در این شهرک‌ها ساکن شوند در حالی که بسیاری از این شهرک‌ها از لحاظ محیطی و اخلاقی اصلا مناسب نبود چون در این شهرک‌ها افرادی بدون نظارت کامل ساکن می‌شدند و گاهی افرادی بودند که جزو خانواده شهدا و جانبازان نبودند و از نظر رفتاری و اعتقادی بسیار متفاوت بودند.

برخورد بنیاد با این شهرک‌ها چطور بود؟
بسیار بد. برای مثال فردی با لباس نظامی جلوی در شهرک به عنوان حراست بود که مراقبت می‌کرد از خانواده شهدا و از آنجا که رفت و آمد والدین نیازی به مراقبت نداشت کم‌کم این به سمت همسران شهید و نظارت بر معاشرت آنها بود. بنیاد در سال 65 مکانی را به نام کمیته ازدواج همسران شهید تشکیل داد که به نظر خیلی‌ها بیشتر شبیه شرکت‌های دوستیابی بود. در این کمیته فرم‌هایی را در اختیار همسران شهید می‌گذاشتند و فرم‌هایی را هم در اختیار آقایانی که مایل به ازدواج با همسران شهید بودند که در آن سوالاتی از جمله ظاهر، اعتقادات و تعداد فرزندان وجود داشت. البته این توهینی بود به همسران شهید چرا که در بیشتر موارد آقایی که می‌خواست خواستگاری کند ابتدا به این فکر می‌کرد که این خانم خانه که دارد، مستمری هم دارد، بچه هم که دارد و اگر شما آماری از این ازدواج‌ها بگیرید متوجه می‌شوید که اکثر این ازدواج‌ها پس از مدت کوتاهی به طلاق ختم شده، حتی اگر شما سری به بنیاد بزنید و آنها صادقانه به شما آمار بدهند حتما متوجه آمار بالای طلاق در ازدواج همسران به روش دوستان آقای کروبی می‌شوید چون در این ازدواج‌ها اصول خاصی رعایت نمی‌شد و بنیاد اجازه دخالت داشت همانطور که در طلاق هم حتما باید نماینده بنیاد حاضر می‌بود.

یعنی بنیاد شهید در زمان آقای کروبی نقش قیم همسران شهید را داشت؟
به نوعی بله. بنیاد در بسیاری موارد اعلام کرده بود اگر ازدواج بدون اجازه ما باشد فرزند را از مادر تحویل گرفته و آن را به والدین پدری تحویل می‌دهیم و اگر با اجازه ما باشد باید فرم‌های آماده شده را پر کنید.

چرا بنیاد این اصرار را داشت؟
برای اینکه خود را قیم خانواده‌ها می‌دانست. البته طبیعی است که این امر با مشاوره دادن و راهنمایی کردن کاملا متفاوت است. خیلی از همسران شهدا به دلیل ترس از قطع شدن مستمری ماهانه یا از دست دادن فرزندشان ازدواج دوباره خود را پنهان می‌کردند که این مشکلات فراوانی را به همراه داشت اما الان اینطور نیست. بعد از جنگ همسران شهید حقوق‌بگیر بنیاد شهید شدند و حتی بعد از ازدواج هم مستمری دریافت می‌کردند، چیزی که ما به آقای کروبی اصرار کردیم و وی با تحکم آن را رد کرد. در این شهرک‌ها برای کنترل کامل خانواده شهدا تمام امکانات رفاهی و خدماتی وجود داشت تا خروج آنها به حداقل برسد.

برخورد مسؤولان بنیاد با خانواده شهدا چگونه بود؟
خیلی بد. بگذارید در این باره یک خاطره‌ای را بگویم. یک روز من همراه فرزند کوچکم در دفتر یکی از معاونان آقای کروبی بودیم که یکی از همسران شهید برای دریافت کمک مالی به دفتر وی‌ آمدند. به قدری زننده رفتار کردند که آن خانم با گریه از اتاق رفت. این نوع برخوردها با خانواده‌های شهدا از طرف دوستان آقای کروبی زیاد بود. به نوعی در زمان ریاست آقای کروبی در بنیاد شهید تکریم ارباب رجوع (خانواده شهید) معنا نداشت.

مهم نبود که با مادر یک شهید یا همسر او چگونه باید رفتار کرد، اینکه باید با محبت برخورد شود، نه با تحکم و نه با توهین. خیلی دلم می‌خواهد به‌عنوان یک خانواده شهید که خود همسر شهید و نماینده خانواده‌ای هستم که سه شهید تقدیم کشور و انقلاب کرده به آقای کروبی بگویم که ای کاش آن زمان که مفاسد در دستگاه تحت نظارت شما کاملا واضح بود و خودتان در جریان آن قرار داشتید فریاد می‌زدی، نه اینکه در برابر اعتراض، سیلی به صورت خانواده شهید بزند یا آنها را به زندان بیندازد. می‌خواهم بگویم، آقای کروبی ما فرزند شهید نداشتیم که اغتشاش کند و به خیابان بریزد. شیشه بشکند یا بخواهد که انتقامش را از مردم عادی بگیرد.

صحبت دیگری دارید؟
ممنون، امیدوارم هر گامی که برمی‌دارید برای رضای خدا باشد. والله قسم اینها حرف‌هایی نیست برای محکومیت کسی که از روی هوای نفس زده شود، روزی که از روی هوای نفس باشد ان‌شاءالله که خدا همه چیز را برملا می‌کند چرا که دست تقدیر همه چیز را نشان می‌دهد. این حرف‌ها جز حقانیت نیست و حاضرم در دادگاه عدل الهی نیز اینها را بگویم چون بارها گفتم که حق فرزندانم را خواهم گرفت، بارها گفته‌ام اگر ظلمی در حق من شده به عنوان همسر شهید گذشت کرده‌ام ولی از حق فرزندانم نمی‌گذرم. امام بارها فرمودند، خانواده شهدا چشم و چراغ این ملتند، اما آقای کروبی! در زمان شما با این چشم و چراغ چه کردند؟ آقای کروبی! اگر من و امثال من شهید نمی‌دادیم اینجا بوسنی وهرزگوین بود، اینجا زندان ابوغریب بود و آن بدرفتاری و تجاوزی که الان شما فریاد می‌زنید، آن روز بود. آقای کروبی این صحبت‌ها از زبان همسر شهیدی است که خیلی سختی کشیده تا به اینجا رسیده است.

با این حال اگر ما هر مشکلی داریم باید میان خودمان حل کنیم، نباید بیگانه را وارد حریم خود کنیم، ما یک خانواده هستیم. آقای کروبی! مگر ما زمان جنگ مشکل نداشتیم، آیا این مشکلات را بیان کردیم؟ نه، مراقبت کردیم تا مبادا دشمن سوءاستفاده کند، خون دل خوردیم. تا ولایت فقیه پابرجاست ما گوش به فرمان ولی امر خود هستیم. چطور شده که امروز آقای کروبی داد و فریاد می‌کند که به داد زندانی‌ها برسید، بدون آنکه هیچ سند و مدرکی ارائه کند؟ آیا خانواده‌های شهدا و بسیجی‌ها از شما می‌گذرند؟ آقای کروبی! خدا را در نظر بگیرید، شهدا زنده هستند و اگر خطا کنیم ما را به پای میز محاکمه می‌کشند. راه برگشت هنوز هست، شاید مردم و خانواده شهدا شما را ببخشند.

http://www.ravayatekaroon.ir/ShowNews.aspx?ID=2087


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/25 و ساعت 8:38 عصر | نظرات دیگران()
هشدار تند آیت الله مکارم به وهابیون


  
یک مرجع تقلید با اشاره به این‌که دستگاه قضایی باید مجرمان را به کیفر برساند، ادامه داد: کار خلاف قانون کسی را به جایی نمی‌رساند، نباید بهانه به دست افراد داخلی و حربه به دست دشمن خارجی داد.

به گزارش "پرچم" به نقل از ایلنا، آیت‌الله مکارم شیرازی در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم با اشاره به دستور قرآن در حفظ امانت، ادامه داد: امانت معنی وسیعی دارد و شامل تمام مواهب الهی است و فقط به معنای سیم و زر نیست، اسرار مردم، قرآن و نظام جمهوری اسلامی همه امانت‌های الهی هستند.

وی با اشاره به قدمت هزار ساله حوزه‌های علمیه شیعه اضافه کرد: حوزه‌های علمیه که از هزار سال قبل به وسیله شیخ مفیدها تاسیس شده است، امروز در نزد ما امانت است و کاری نکنیم این امانت ضایع شده و مبادا این نعمت بزرگ الهی ضعیف، کم‌عمق و کم‌ارزش شود.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان این‌که در بین مسلمانان به ویژه شیعیان نباید حس انتقام‌جویی وجود داشته باشد، تصریح کرد: اگر بعضی از اقوام با شما قطع رابطه کردند شما با آنها قطع رابطه نکنید و اگر کسانی شما را محروم کردند، شما آنها را محروم نکنید.

وی با بیان اینکه انتقام جویی کار شایسته‌ای نیست، تصریح کرد: انسان شایسته، در مقابل بدی خوبی می‌کند و وقتی انتقام جویی ادامه پیدا کند، نتیجه آن بدبختی طرفین است.
مکارم شیرازی توجه به احادیث اهل بیت(ع) را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: اگر تک تک مواردی که در احادیث مورد تاکید قرار گرفته عمل شود‌، انسان‌ها سعادتمند می‌شوند.

وی تاکید کرد: ما که می‌خواهیم هدایت مردم در مسائل اخلاقی و دینی را بر عهده بگیریم باید در این مسائل الگو باشیم.
این مرجع تقلید با اشاره به دیدار مردم قم با مقام معظم رهبری در روز 19 دی گفت:رهبر معظم انقلاب فرمودند که حرکات خودسرانه نباشد و به قوانین عمل کنید، این سخن بسیار مهمی است چرا که اگر بی‌قانونی در یک جامعه حاکم شود این جامعه رو به هرج و مرج می‌رود و آتش فتنه خاموش نخواهد شد.

مکارم شیرازی ادامه داد: در آیه 8 سوره مائده آمده است اگر با یک جمعیت، دشمنی دارید قانون و عدالت را رعایت کنید و درباره دشمن هم نباید بی‌قانونی صورت گیرد.

این استاد درس خارج فقه حوزه در این خصوص با استناد به آیه 25 سوره حدید، گفت: اگر عدالت را می‌خواهید اجرا کنید، بر دوست و دشمن ومسئول و غیر مسئول اجرا کنید، چون کار خلاف قانون به جایی نمی‌رسد.

وی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی باید مجرمان را به کیفر برساند، ادامه داد: کار خلاف قانون کسی را به جایی نمی‌رساند، نباید بهانه به دست افراد داخلی و حربه به دست دشمن خارجی داد.

این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود با محکوم کردن سخنان برخی از علمای وهابی و مطبوعات عربستان سعودی در اهانت به آیت‌الله سیستانی گفت: آیت‌الله سیستانی یکی از مراجع معروف شیعه است و حمله به ایشان حمله به همه مراجع، جهان شیعه و نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان این‌که طبق روایات، کسی حق ندارد افرادی که اهل قبله هستند و به سوی قبله نماز می‌خوانند را به کفر متهم کند، ادامه داد: ما هم می‌توانیم شما را به کفر متهم کنیم ولی با این کارها به کجا خواهیم رسید.
مکارم شیرازی در ادامه با اشاره به تلاش‌های دشمنان نظیر مقابله با حجاب، کشیدن کاریکاتورهای توهین‌آمیز و ... تصریح کرد: علمای وهابی این مسائل را رها کرده و آتش فتنه را روشن می‌کنند.

ژوی به موضع‌گیری عالم بزرگ الازهر اشاره کرد و گفت: حتی آنها نیز گفته‌اند که این سخن درباره مرجع بزرگ شیعه غلط و اشتباه است و نباید چنین نسبت‌هایی داده شود.
وی تاکید کرد: آیا آنها خیال می‌کنند با این نسبت‌ها از مقام مرجعیت، جایگاه شیعه و عظمت جمهوری اسلامی کم می‌شود، مردم با این کارها می‌فهمند که علمای وهابی بی‌منطق هستند.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/25 و ساعت 7:11 عصر | نظرات دیگران()



پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت شهادت دکتر علی محمدی
: 25/10/1388

در
مراسم بزرگداشت شهید دکتر مسعود علی محمدی استاد فیزیک دانشگاه تهران که
روز جمعه در مسجد قلهک برگزار شد، پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت شهادت
دکترعلی محمدی قرائت شد.

 

به گزارش واحد مرکزی خبر، متن پیام حضرت آیت الله خامنه ای به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت استاد دانشمند مرحوم
آقای دکتر مسعود علی محمدی (رضوان الله تعالی) را به مادر، همسر و خاندان
گرامی اش و همه دوستان، شاگردان و همکارانش تبریک و تسلیت عرض می کنم.

دست جنایتکاری که این ضایعه را آفرید، انگیزه دشمنان جمهوری اسلامی که ضربه زدن به حرکت و جهاد علمی کشور است افشا و بر ملا کرد.

بی گمان همت دانشمندان، استادان و دانش پژوهان کشور برغم تلاش دشمن، این انگیزه خباثت آلود را ناکام خواهد گذاشت.

علو سعادت آن شهید سعید و صبر و اجر برای بازماندگان را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

سید علی خامنه ای




 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/25 و ساعت 7:0 عصر | نظرات دیگران()
مناظره زاکانی و اطاعت در برنامه رو به فردا/1
زاکانی: چرا مسیری انتخاب کردید که منجر به آشوب و رشد ضدانقلاب شد؟/ اطاعت: روز 9 دی بین مردم نبودم

وحید یامین پور در برنامه رو به فردا این بار میهمان جواد اطاعت و علیرضا زاکانی بود تا حرف و حدیث ها از حماسه 9 دی آغاز شود و تا مسائل اقتصادی و طرح هدفمند کردن یارانه ها نیز دامنه اش گسترش پیدا کند.

به گزارش رجانیوز برنامه رو فردا که با استقبال گسترده صاحب نظران سیاسی رو به رو شده، طی روزهای اخیر بستری را برای بیان صریح و روشن مواضع شخصیت ها و جریانات مختلف ایجاد کرده است. واکنش رسانه های مدعی دفاع از آزادی اندیشه البته به این برنامه جالب بوده و هست. اگر چه میهمانان اصلاح طلب برنامه همه از برگزاری چنین نشست هایی ابراز رضایت کردند، اما رسانه های حامی آنها گویا چندان علاقه ای به انتشار متن مناظره ها و گفتگوها نداشتند. برخی از آنها البته به جای استقبال از گفتگوی آزاد باب اتهام زنی به مجری برنامه را نیز گشودند و برخی دیگر طرف اصلاح طلب گفتگو را به باد نقد و ناسزا گرفتند!

با این همه پنج شنبه شب نوبت به جواد اطاعت نماینده مجلس ششم شورای اسلامی رسید تا همراه با علیرضا زاکانی نماینده اصولگرای مجلس هفتم و هشتم باب سخن را بگشاید. دامنه بحث این بار کمی گسترده تر از همیشه بود و از نامه موسوم به جام زهر گرفته تا موضوعات اقتصادی و مسئله نقدی کردن یارانه ها را شامل می شد.

به گزارش ایرنا، این مناظره در دقایق اولیه به علت تاخیر آقای زاکانی تنها با حضور آقای اطاعت آغاز شد و " وحیدیامین پور" مجری مناظره با سؤالی در باره "چرایی و ویژگی های حماسه نهم دی" از میهمان اصلاح طلب برنامه خواست تا مطالبش را بیان کند.

اما اطاعت ترجیح داد قبل از پاسخ به این سؤال، مقدمه ای را با معرفی خودش بیان کند.

وی بعداز تسلیت درگذشت استاد مسعود علی‌محمدی به خانواده، همکاران دانشگاهی و همه کسانی که به سرنوشت کشور و ملت علاقه مند هستند، گفت: "در انتخابات از جناب آقای موسوی حمایت کردم و به این حمایت افتخار می کنم و در ضمن احترام بسیار ویژه و مخصوصی نسبت به آقای کروبی دارم و از علاقه مندان و ارادتمندان به ایشان از گذشته بوده، هستم و خواهم بود".

اطاعت این گونه به سخنان خود ادامه داد: "من که اینجا صحبت می کنم عضوی از جریان اصلاحات هستم اما این نیست که این جریان مرا به عنوان نماینده خودش در این مناظره معرفی کرده باشد، این تصمیم شخصی خود من بوده و البته تلاش می کنم با آن نگاه اصلاحی در چارچوب قانون اساسی و با نگاه و تعریفی که از جمهوری اسلامی دارم، برنامه خودم را ارائه کنم.

این توضیح را از این جهت گفتم که در برنامه شما کسانی مثل آقای مطهری، خوش چهره از موضع انتقادی صحبت می کنند، کسانی مثل آقای افروغ که منتقد وضع موجود هستند، دکتراحمد توکلی منتقد وضع موجود هستند، من را بینندگان از این زاویه نبینند، من مخالف وضع موجود هستم، اصلا وضع موجود را برنمی تابم، انتقاد جدی هم دارم، نه تنها به بحث انتخابات، بلکه به سیاست های، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در عرصه داخلی و خارجی.

به عنوان کسی که 20 سال روی مسائل ایران کار کرده، ادعا می کنم در این حوزه صاحب نظر هستم، می توانم اگر شما برنامه بگذارید، در برنامه های مختلف سیاست های اقتصادی، خارجی و داخلی دولت را در حوزه های مختلف نقد و ارزیابی کنم.

پیشنهاد می کنم مثل برنامه 90 یک ارتباط با مردم برقرار کنید تا نظرشان را بدهند. اصلا صاحب نظرترین فردی که در جریان اصولگرا فکرمی کنید طرفدار وضع موجود است، اصلا خود آقای رییس جمهور که بحمد الله در همه حوزه ها صاحبنظر هستند از مذهبی گرفته تا حوزه های اقتصادی و سیاسی بیایند اینجا، حاضرم با ایشان بحث کنم و مردم رای شان را بدهند و بگویند کدام دیدگاه و نظر را می پسندند.

من هم وضع موجود را قبول ندارم و هم برای آن راه حل دارم.این را از این جهت گفتم که بینندگان بدانند من ضمن اینکه احترام می گذارم به آقایان مطهری و خوش چهره و دیگر دوستان از این دست، موضع من با آنان کاملا متفاوت است. آنان از درون جریان اصولگرا منتقد وضع موجود هستند اما من از موضع اصلاح طلب مخالف وضع موجود هستم".

در این لحظه دکتر زاکانی در مناظره حضور یافت و ضمن عرض ادب به بییندگان و مجری و آقای اطاعت از شرکت در این مناظره ابراز خوشحالی کرد.

وی در پاسخ به درخواست مجری مناظره گفت: بنده علیرضا زاکانی هستم نماینده دور هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات و اسلام شهر، یک اصولگرا که کمترین آنها هستم و امیدوارم این کشور بتواند قله های افتخار و ترقی را روز به روز طی کند و این حرکت با بهره گیری از همه پتانسیل های کشور ادامه یابد.

سپس اطاعت سخنان نیمه تمام خود را پی گرفت و گفت: "بحث مقدماتی‌ام تمام نشده بود، یک نکته به دوستان صداوسیما عرض کنم، شما بیشتر روی معلول ها بحث می کنید در حالی که باید به علت ها بپردازید، علت هایی که پیامدهای اجتماعی به‌دنبال دارد و بعد هم بیشتر برنامه های صداوسیما که من می بینم، همه چیز را به استکبار جهانی، امریکا و صهیونیست ها و اینها وصل می کنید، این ذهن برای من بیننده ایجاد می شود که اگر همه چیز دست استکبار جهانی است، پس ملت ایران کجاست، شعور و درک و فهم مردم چه می شود، اگر قرار باشد که پشت انتقاد و اعتراض مردم، امریکا و استکبار جهانی و صهیونیست و اینها باشد، اصلا انقلاب نباید می شد. اگر انقلاب شده پس حرف محمدرضا پهلوی درست است که در کتابش نوشته،" انگلیسی ها و امریکایی ها انقلاب کردند". من تعجب می کنم، شما کارشناس دارید.

بحثی دیگر در تلویزیون از چند سال پیش شروع شده، یک روز هم از من دعوت کردند که بیایم راجع به انقلاب مخملی صحبت کنم؛ تلفنی به آن دوست عزیز گفتم که انقلاب مخملی در کشورهای استبدادی اتفاق می افتد. شما وقتی این را می گویید در ایران انقلاب مخملی اتفاق افتاده، تالی فاسد و روی دیگر سکه اش این است که نظام جمهوری اسلامی انتخابات آزاد ندارد. خودتان ناخواسته می پذیرید. اگر انتخابات آزاد، فرایند دموکراتیک و عرصه رقابت آزاد باشد و سرنوشت در صندوق رای تعیین شود، مردم چرا بخواهند انقلاب کنند. انقلاب که یک چیز همین جوری نیست، یک ملت در طی چندین سده ممکن است یک‌بار انقلاب بکند و آن موقعی است که کارد به استخوانش برسد. حالا از نوع خشن، نرم، مخملی و یا رنگی سیاه، سفید، قرمز و زرد باشد.

شما ناخواسته دارید می گویید جمهوری اسلامی کشور آزادی نیست و یک عده چون نمی تواننداز راه های دموکراتیک به حقشان برسند، می خواهند انقلاب مخملی بکنند. واقعا به عنوان یک کارشناس مسایل سیاسی تاسف می خورم که در تلویزیون جمهوری اسلامی این‌قدر سطحی به قضایا نگاه می شود.

مثلاً پاره شدن عکس امام، یک نفرعکس امام را پاره کرده و حالا که بوده و یا نبوده معلوم نیست. این کار بدی است زیرا به حضرت امام اهانت شده است، تلویزیون بارها و بارها آن را پخش می کند، یک منکر را در سطح تیراژ بسیار و میلیونی برای ملت منتشر می کند. اگر آن منکر است، این که به مراتب بدتر و خلافش بیشتر است. مردم می بینند و ایراد می گیرند. اگر پاره شدن عکس حضرت امام منکر است که هست، آیا توهین به بیت امام منکر نیست، این کار خلافی نیست که شما یک فردی مثل آقای خاتمی انسانی متعهد و متدین، من می توانم قسم بخورم که کمتر فردی پیدا می شود، تعهدش نسبت به اسلام، کشور، انقلاب، ملت و قانون اساسی مثل او باشد و بخواهد در روز عاشورای حسینی سخنرانی کند و جلسه سخنرانی او را به هم می زنند. مگر قرار است همه مثل هم صحبت کنند، هرکسی ممکن است قرائت خودش را از عاشورا داشته باشد. ممکن است آقای خاتمی انتقاد داشته باشد که دارد، ولی قرارنیست یک مشت چماق به‌دست را واداریم که جلسه را بر هم بزنند، این زشت است که بعداز 30 سال در جمهوری اسلامی این کارها را می کنند و آن‌وقت تلویزیون هم می شود سخنگوی این جریان و تفکر. باعث تاسف است.

اما 9 دی، بیانیه آقای محسن رضایی را امروز توفیق شد، خواندم، حرف قشنگی دارد که 9دی مربوط به هیچ‌کسی نیست؛ در این کشورهرایرانی اعم از یهودی، مسیحی و مسلمان اعم از سنی و شیعه همه به امام حسین و عاشورا ارادت دارند. اگر کسی خدای نخواسته در روز عاشورا خطایی را صورت داده، همه ملت با او مخالف است و در این بحثی نیست. منتهی حرف من با دوستان خودم این است که عزیزان اگر در روز عاشورا کف و سوت زدن اشتباه است، زدن مردم اشتباهش بالاتر است و کشتن مردم به مراتب خطایش بیشتر است، من نمونه هایی را از نهج البلاغه امشب می خوانم تا ببینیم حضرت علی چگونه حکومت می کرد و ما چکونه حکومت می کنیم. بنابراین 9 دی متعلق به همه ملت است و به هیچ جریان خاصی بستگی ندارد اما صداوسیما سعی می کند آن را به جریان خاصی منتسب کند و بگوید این مردم ما بودند.

خب اگر واقعا همه مقدسات را شما مصادره می کنید، آن‌وقت ملت چکار باید کند و مخالفت و انتقادش را چگونه ابراز کند. اینها بحث هایی است که معتقدم شما و صداوسیما باید در برنامه توجه کنید. شما اشاره کردید (تذکر مجری، قبل از شروع برنامه) برخی دوستان حاضرنیستند به صداوسیما بیایند، من هم با اکراه آمدم اما گفتم بیایم و با استفاده از این فرصت، حرف هایم را بزنم و بگویم این رویه که صداوسیما در پیش گرفته، درست نیست".

اطاعت در باره رویه برنامه رو به فردا گفت: زمانی که برنامه و صحبت های من پخش می شود و طبیعتا دوستانی می بینند، اگر این فضا واقعا تداوم پیدا کند، به نفع کشور است.

علیرضا زاکانی در پاسخ به سخنان اطاعت گفت: "استفاده کردیم از بیانات شیوای آقای اطاعت اما ای کاش ایشان یک کم هم به شعارهای روز 9 دی توجه می کرد و خواسته هایی که مردم داشتند. به هر حال نمی شود چشم را بر واقعیت ها بست. به نظرم جناب آقای اطاعت یک سلسله نکات حفظ شده را تکرار می کند و این نکات بارها تکرار شده و پاسخ های خودش را هم دریافت کرده است. 9 دی در واقع اوج شور و شعور انقلابی مردم مسلمان ایران بود. این را کسی نمی تواند منکر بشود و هرچقدر هم بخواهند تلاش بکنند و این افتخار و یادگار ملت را که در تارک تاریخ ثبت شد، محو و یا مصادره کنند، نمی توانند، این افتخار اصلا مصادره شدنی نیست زیرا این مربوط به انقلاب است.

اما تمام حرف ما با امثال جنابعالی و دیگران این است، چرا زمینه ساز مسایلی شدید که منجر به آشوب بشود و چرا در حقیقت مسیری را اختیار کردید که قانون را بشکنید و نه در مقام شعار بلکه در مقام عمل مسیری را اختیار کردید که در این بستر ضد انقلاب بتواند رشد پیدا کند.

برخلاف نظر جناب آقای اطاعت که برای من بسیار محترم است، جناب آقای جواد اطاعت که قبلا توفیق داشته ام با ایشان در مناظره دانشگاه شریف شرکت کنم. بنده فکر می کنم کشور 7 ماه است که در آتش یک فتنه می سوزد و این آتش فتنه در حقیقت خیلی عمیق‌تر از آن است که بخواهیم آن را منتسب کنیم به رقبا و عناصری که در داخل کشور هستند. این در حقیقت تجلی یک بعد از تقابل نظام اسلامی با نظام سلطه است.

اگر ایشان منکر این موضوع هستند، می توانند به گفتار کسینجر که قبل از انتخابات بیان کرده است، اینکه چه کسی پیروز شود.

مجری صحبت های میهمان اصولگرا را قطع کرد و گفت: ایشان منکر نیست، معتقد است که نمی شود همه اتفاقات کشور را به گردن استکبار انداخت.

زاکانی ادامه داد: توضیح می دهم، کسینجر می گوید مهم این نیست که چه کسی پیروز انتخابات است بلکه مهم این است که ایران و در واقع انقلاب اسلامی باید منقرض شود.

در بحث انتخابات که یک سناریوی بزرگ طراحی می شود، لازم نیست همه ضد انقلاب باشند اصلا کسی یک چنین حرفی را نزده است. ممکن است کسی دوست انقلاب باشد اما در سناریوی دشمن بازی کند. این تعبیر را از حضرت امام بارها شنیده ایم که ممکن است به ده واسطه یک نیروی انقلاب تحریک بشود و عملی را انجام دهد که خواست دشمن است.

این انگ زدن ها و برچسب زدن ها را بنده نمی پسندم. بنده معتقدم این اتفاقی که تحت عنوان جنگ نرم رخ داد، ماحصل در واقع دو دهه تلاش بوده که بتوانند فرهنگ سازی و نهادسازی و هم شبکه سازی کنند و تغییری را دامن بزنند. لذا بخشی از افرادی که زمینه ساز این قضیه بودند، حتما متعلق به دشمن نیستند.

بخشی از افراد مخالف هستند اما تلاش دشمن جوری است که صورت مساله را طوری نشان دهد تا آنچه آنها نتیجه گیری می کنند، خروجی‌اش عمل در جهت آنها باشد و برخی هم معاند هستند.

در انتخابات ریشه یابی موضوع خیلی مهم است و معتقدم باید ریشه یابی کرد.

40 میلیون نفر شرکت کردند، 20 میلیون و خورده ای به جناب آقای احمدی نژاد رأی دادند و نمی توانید منکر شوید، بیش از 13 میلیون هم به جناب آقای موسوی رای دادند. نفرات بعدی هم میزان آرایی را به خود اختصاص دادند.

در حقیقت اولین بردی که در انتخابات بود، این بود که مردم آمدند پای صندوق های رای و به جهت گیری های انقلابی رای دادند. آن 24 میلیون و خورده ای که تکلیفش روشن است و از آن 13 میلیون و خورده ای هم که به آقای موسوی رای دادند، بخش عمده کسانی بودند که ایشان را نخست وزیر دوران امام و جنگ می دانستند. ایشان خودش ادعاها داشت در باره تثبیت انقلاب و تجلی ارزش ها در دورانی که اگر توفیق داشته باشد در خدمت مردم باشد.

بالطبع اولین وی‍ژگی انتخابات این بود که مردم به رویکرد کشور و جهت گیری ها و ارزش های انقلابی رای دادند و نکته دوم این بود که کثرت شرکت کنندگان، میزانی را ترسیم کرد که چشم جهانیان را خیره ساخت و اتفاقی افتاد که ماحصل آن می توانست خیلی مشکلات داخلی و خارجی ما را حل کند.

در واقع بعداز انتخابات شاهد بودیم با یک نوع ساماندهی که از قبل از انتخابات شده بود، بحث دروغ، تقلب و بعد بحث جنایت مطرح و شرایط به سمتی رفت که ماحصلش یک سلسله اعتراضاتی شکل گرفت. در این اعتراضات یک اکثریتی بودند که سؤال داشتند و نظام و ما مسئولین کشور هم موظف به پاسخگویی هستیم و یک اقلیت بودند که از روز اول آشوب کردند و اصلا منتظر نماندند، عصر روز شنبه بعداز انتخابات در دانشگاه تهران و یکی دو روز اول در دانشگاه صنعتی اصفهان، قریب سه میلیارد تومان آتش سوزی راه انداختند. آن موقع نه کسی کشته شده بود و نه خونی از دماغ کسی آمده بود. اصلا یک سناریوی عملیاتی بود که پیاده شد.

زاکانی از میهمان دیگر برنامه پرسید که اگر منکر این حرف ها هستید بفرمایید.

اطاعت گفت: صددرصد

زاکانی ادامه داد: حداقل دانشجویان دانشگاه تهران، رییس دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی اصفهان می توانند شهادت بدهند.

بعداز این موضوع، مسیری اختیار و انتخاب شد که ماحصل آن اعتراض های اکثریت بود که معتقد بودند و حق طبیعی‌شان هم بود و البته اقلیتی هم آشوبگر بودند.

جواب آن اکثریت معترض راهش پاسخگویی بود که نظام هم این مسیر را پیش گرفت. اما یک اقلیت بودند که از همان روز اول آشوب کردند و اتوبوس ها را در خیابان مطهری آتش زدند که الحمد لله شما (آقای اطاعت) ندیدید و منکر می شوید! این اتفاق که افتاد، نظام مسئولیت برقراری امنیت جامعه را داشت در برابر آن آشوبگران.

اگر کسی یک کاسه بخواهد با موضوع برخورد کند حتما اشتباه است. توجه به فرمایشان مقام معظم رهبری در 29 خرداد ماه نشان می دهد، ایشان همین تفکیک را به صراحت بیان می کنند و آن موقع بحث جذب حداکثری را مطرح می فرمایند.

بله نظام وظیفه جذب حداکثری دارد نسبت به آن اکثریت معترض و توانسته تا حدودی موفق باشد، اگرچه کامل نیست.

روز 25 خرداد چندصدهزار نفر به خیابان آزادی می آیند اما روز قدس حداکثر 40 تا 50 هزار نفر می آیند و شعار "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران" و از این جنس شعارها می دهند، روز 13 آبان چند هزار نفر در میدان هفت تیر شروع به آتش زدن می کنند که با چشم خودم اینها را دیده ام.

اینها معترض نیستند، معترضین آنهایی بودند که به خیابان آزادی آمدند و نظام توانسته به آنها پاسخ دهد و البته می شد خیلی بهتر از این هم عمل بشودو این مسیر را دنبال کرد. و در نهایت روز 16 آذرکه اوج انتظارات آنها از دانشجویان و دانشگاهیان عزیز بود، می بینیم با بصیرت دانشجویان و دانشگاهیان عزیز و اساتید محترم آنها طرفی نمی بندند. و در کل کشور به 4 تا 5 هزار نفر و در تهران به چند صدنفر می رسند.

مجری: شما مدعی هستید که غیر از این چند هزار آشوبگر، معترض دیگری به خیابان نیامده است؟

زاکانی: نه عرض من این است که جریان اعتراض اولی رو به فروکش رفته زیرا نظام خود را درمقابل آنان پاسخگو می دیده است که باید پاسخ شبهات آنها را بدهد و این وظیفه را انجام داده اما اینکه رسانه ها توانسته اند به نیکی آن را منتقل کنند، این امری است که بنده محل تردید دارم. برهمین اساس، ای کاش این مناظره ها 4 یا 5 ماه پیش برگزار و یا همان ایام انتخابات برگزار می شد.

دو جریان اقلیت آشوبگر و اکثریت معترض همان هفته اول خطشان از هم جدا شد. لذاعده ای هتاک روز عاشورا آمدند تا آشوب کنند و آتش بزنند و شرایطی ایجاد کنند، در روزی که مردم در اوج احساسات و عزاداری هستند تا فتنه انگیزی کنند.

برخوردی که با این عناصر صورت می گیرد، دقیقا در راستای تثبیت امنیت است و اگر کسی منکر آن شود، در حقیقت جامعه ای آشوب زده را طلب می کند که در آن سنگ روی سنگ بند نمی شود.

9 دی در واقع پاسخ به عناصر زمینه ساز فتنه و فتنه گران است و پیام مردم در این روز بسیار روشن است. نمی دانم دکتر اطاعت در آن روز کجا تشریف داشتند.اگر در مسیر راهپیمایی بودند می دیدند حضور مردم را.

مجری: آقای اطاعت شما در تهران بین مردم بودید؟

اطاعت: خیر تهران نبودم.

زاکانی: هرکجای کشور که تشریف داشتید حتما بین مردم بودید، نبودید؟

اطاعت: خیر نبودم!

زاکانی: خب مشکل همین جاست! خدمت شما عرض کنم که در این مسیر، امکانی ایجاد می شود تا مردم به صحنه آمده و خودشان ابراز برائت و بیزاری می جویند از کسانی که آن هتاکی ها را انجام دادند، هتاکی هایی که هیچ ربطی به عناصر معترض چند صدهزار نفر و یا چندین میلیون نفر ندارد. معتقدم اینها کاملاً باید از هم تفکیک شوند، کسی که ادعایی و سؤالی دارد، راهش پاسخگویی است و کسی که در واقع آشوب می کند، نظام موظف به ایجاد امنیت است.

مجری: در جریان اصولگرایی کسانی نبودند که این دو دسته را از هم تفکیک نکرده باشند؟ یک آسیب شناسی کنید جریان اصولگرایی را در جریانات پس از انتخابات.

زاکانی: نگاه کنید راس نظام که مقام معظم رهبری هستند، روز 29 خرداد این تفکیک را انجام دادند و در واقع یک جهت گیری هایی را در کشور معلوم و مشخص کردند که کسی غیر از این نمی توانست اگر کمی اعتقاد و انصاف داشت، مسیری را انتخاب کند و برود. نکته دوم اینکه ما در مجلس گروهی تشکیل شد تا برویم عوارض بعداز انتخابات را بررسی کنیم و رفتیم با نامزدهای محترم معترض جلسه تشکیل دادیم.

با همه آنها و در واقع وقتی گزارشی که در مجلس که بیش از 290 نفر حاضر بودند، عین همین تحلیل را هفته دوم بعداز انتخابات ارائه کردم و به نمایندگان محترم عرض کردم که برای معترضان راه ما پاسخگویی و گره گشایی ذهنی است و اما برای آشوبگر راهش برخورد و ایجاد امنیت برای مردم است.

در ادامه این برنامه، جواد اطاعت گفت: دکتر زاکانی فرمودند ما زمینه ساز آشوب شدیم اما من معتقدم نباید خلط مبحث کرد و اعتراضات و مخالفت مردم را در آنها که فقط به خیابان ها آمدند، ندید. چون شما هنوز اجازه نداده اید مردم به خیابان ها بیایند.

وی افزود: در روز 25 خرداد، مردم خودجوش به خیابان آمدند و نه کسی اطلاعیه داد و نه کسی از آنها دعوت کرد. در اعتراض به عملکرد دولت در زمینه انتخابات، حدود دو، سه میلیون جمعیت از میدان امام حسین تا میدان آزادی آمدند و اعتراض کردند. اگر اجازه می دادید، براساس اصل 27 قانون اساسی باید عمل می کردید اما متاسفانه شما فقط می گویید قانون قانون، ولی به آن عمل نمی کنید.

وی با قرائت اصل 27 قانون اساسی گفت: دوستان تاکنون چندین بار تقاضا کرده اند و اتفاقا در اعتراض به پاره شدن عکس حضرت امام تقاضا کردند که اجازه بدهید ما به خیابان بیاییم و اعتراض خود را بیان کنیم.

اگر دولت این اصل را رعایت می کرد و اجازه می داد مردم منتقد می آمدند و البته من هیچ از خشونت دفاع نمی کنم و همین جا تاکید می کنم هرکسی خودش را وابسته و متعلق به جریان اصلاحات می داند، سبز می داند و متعلق به آقای میرحسین موسوی می داند، اینها همه با خشونت مخالف هستند.اگر اقلیتی خشونت می کند، نباید قاطبه مردم به حساب آوریم. ما هم محکوم می کنیم و بحثی در آن نیست.

مجری گفت: آقای اطاعت می شود دعوت کرد به اعتراض و بعد دولت اعلام کند کسانی که می خواهند مسالمت آمیز اعتراض کنند مثلا خیابان آزادی بیایند و کسانی که می خواهند آشوب کنند بروند میدان هفت تیر؟

اطاعت در پاسخ گفت: نه، تعجب می کنیم، چند روز پیش یکی از همکاران آقای دکتر زاکانی می گفت متقاضیان راهپیمایی خودشان باید مسئولیت امنیت آن را برعهده بگیرند. پس ما برای چه به پلیس حقوق می دهیم، حقوق می دهیم که امنیت اجتماعات را حفظ کند، در انتخابات چطور در خیابان ولی عصر از میدان تجریش تا پایین خیابان، سبزها می آمدند از آقای میرحسین حمایت می کردند و امنیت‌شان هم حفظ می شد، کسی هم شورش نمی کرد. راهپیمایی 25 خرداد که سکوت بود، پلیس باید می آمد و امنیت را برقرار می کرد و اتفاقا اطلاعیه آنها از تلویزیون هم پخش می شد و مجوز هم می دادندتا ملت بیاید و انتقاد و اعتراضش را بیان کند و همه بدانند که در جامعه اعتراض است. من اعتراض مردم را فراتر از آنهایی که در خیابان آمدند و هم فراتر از انتخابات می دانم.

آقای دکتر عزیز، شما در 5 سالی که در مجلس و دولت هستید اقداماتی کردید که ملت نسبت به رفتار شما مخالف است، در حوزه سیاسی در اصل ششم و 56 قانون اساسی حاکمیت مردم به رسمیت شناخته شده و آخرین اصل قانون اساسی هم خیلی جالب است که می گوید جمهوری بودن حکومت، اسلامی بودن آن و اداره کشور به اتکای آرای عمومی لایتغیراست و اگر بخواهیم هم نمی توانیم تغییر بدهیم.

در اصل 56 قانون اساسی به زیبایی رابطه حاکمیت الله و حاکمیت ملت را روشن می کند و می گوید حاکمیت مطلق بر جهان انسان از آن خداست و همان انسان را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته است و هیچ‌کس نمی تواند این حق الهی را از انسان سلب کند و یا در خدمت منافع فرد یا گروه خاصی قرار دهد و ملت این حق خداداد را در اصول بعد اعمال می کند.

من می گویم پذیرش حاکمیت ملت را می پذیرفتید و ملت را رد صلاحیت نمی کردید. شما برای مجلس شورای اسلامی که 290 نماینده دارد، کافی است که 150 نفر را که رای می آورند، رد صلاحیت کنید، اکثریت مجلس تغییر پیدا می کند. شما 15 برابر را رد صلاحیت کردید. معلوم است که مردم انتقاد می کنند، در مجلس هشتم، وضع را بدتر کردید و باز آن‌قدر رد صلاحیت کردید که جریان اصلاح طلب نمی توانست لیستش را تکمیل کند آن هم از نیروهای دست چندم.

این بحث فقط انتخابات و آن هم این انتخابات نیست، تفسیرهایی که شورای نگهبان دل‌به‌خواهانه از قانون اساسی می کند. وی با قرائت اصل 44 قانون اساسی که مربوط به بخش دولتی است، گفت که شما همه زیرمجموعه های آن را خصوصی می کنید، اما به تلویزیون که می رسید، شورای نگهبان تفسیر می کند که نمی شود رادیو تلویزیون را خصوصی کرد.

شما دارید به انحای مختلف ملت را تحقیر می کنید، آن وقت می گویید ملت نباید اعتراض کند و به آن اجازه راهپیمایی هم نمی دهید، روزنامه ها را می بندید و فضای نقد و انتقاد را مانع می شوید.

در بحث اقتصاد دو بار با تورم سرسام آور مواجه بودیم. یکی در مجلس چهارم که اصولگرا بوده، تورم 49 درصد را تجربه کردیم.
مجلس که قانونگذار و ناظر است می تواند در ایجاد تورم نقش داشته باشد. الان که در دنیا بحران اقتصادی قاعدتا باید قیمت ها پایین باشد. چرا قیمت گوشت در دوره اصلاحات در طی 8 سال دولت آقای خاتمی بین 3 هزار تا 3 هزار و 700 تومان نوسان داشت اما در دولت فخیمه فعلی و مجلس محترم به 18 هزار تومان افزایش پیدا کرده؟ یعنی 500 درصد این یک مثال است. مسکن هم همین وضعیت را دارد. ملت از عملکرد سیاسی، فرهنگی و اقتصادی شما ناراحت هستند.

اطاعت بااشاره به بیانات امام علی درباره خوارج بسیار لجوج که به ایشان در مسجد توهین می کردند، گفت که امام به آنها می فرمود، شما را از نمازگزاردن در مساجد مانع نمی شویم، سهمیه بیت المال شما را قطع نمی کنیم و تا زمانی که دست به شمشیر نبرده اید، با شما مبارزه نمی کنیم.

متاسفم مسجدی که در جریان انقلاب به آن علاقه داشتم، یعنی مسجد آقای دستغیب یک مرجع تقلید در شیراز را الآن بسته اند. این با امام علی چه فاصله بعیدی را پیش پای ما می گذارد.

می فرماید ای مالک، بداخلاقی، درشت گویی و بدزبانی مردم را به جان خریدار باش و در حق آنان سخت گیری و قلدری روا مدار تا خدا به پاداش این کار، ساحل های رحمت خود را بر تو بگشاید و ثواب به تو عنایت فرماید.

نباید بگویی من نیرومندم و امر می کنم پس دستوراتم اجرا می شود زیرا این روش موجب فساد فکر و ضعف دین و نزدیک شدن به انحراف است.

این دوستانی که گرفتید و رفته اند زندان، خود آقای بهزاد نبوی به من گفت که 4 روز قبل از انتخابات حکم دستگیری مرا گرفته بودند. گفتند که کسینجرعاملش بوده، سؤال می کنم آقای دکتر زاکانی از کی تا حالا کسینجر برای ما تعیین کننده شده است، اگر امام را قبول دارید که ایشان می فرمایند امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. حالا کسیجنرکه یک زمانی وزیر خارجه بوده و یک حرفی زده، این شد برای شما حجت، اگر کسینجر نقش داشت تا آشوب ها را راه بیاندازد چرا نتوانست مانع رای آوردن آقای احمدی نژاد که به قول شما رای آورد، بشود. حرف هایی نزنید که در آن بمانید.

یک عده را گرفته ایم و در زندان کرده ایم، خب، با معیارهای اسلامی نمی خواند و مردم معترض هستند. مردم از نظر عملکرد سیاسی، اقتصادی معترض هستند.

امام علی(ع) به مالک اشتر می فرماید که از میان مردم کسی را به خودت نزدیک کن تا حرف حقی را که تلخ است، به تو بهتر و بیشتر بزند، در گفتار و کردارت که خدا برای دوستانت نمی پسندد، کمتر تو را ستایش کند، هر چند تو را ناراحت کند و دلتنگ شوی.

آقا مگر این روزنامه ها که بستید، غیر از انتقاد تلخ کار دیگری انجام می دادند. آقای موسوی که در دانشگاه می خواستم دانشجویان را ترغیب کنم به او رای بدهند، می گفتند که او اصولگرا و نماینده حاکمیت است. او را که یک اصولگرا است براساس اصول انقلاب، امروز او را به کسی تبدیل کرده و می گویید از سران فتنه است. یعنی او را به ضد انقلاب تبدیل کرده اید آیا هنر شما و حکومت این است.

امیرالمومنین(ع) می فرماید از گفتن حق و یا رای زدن برعدالت بازنایستد که نه من برتر از آنم که خطا کنم و نه در کار خویش از خطا ایمن هستم. اما ما هر اتفاقی که می افتد، می زنیم بر سر مخالف خود که نه امکانات و رسانه ای و ابزاری دارد. اما آقای زاکانی نمی گوید چرا من کاری کرده ام که دولت نقدینگی اضافی تزریق کرده در جامعه و تورم سرسام آور شده و مردم ناراضی هستند. این عدم رضایت را مردم چگونه باید بیان کنند، یک راهکاری پیش ما بگذار آقای زاکانی، مخلص شما هم هستیم. می گوییم اصل 27 قانون اساسی می گوید مردم بیایند اعتراض کنند اما ما راه بهتری پیشنهاد کرده و آن اینکه دو طرف نظرمان را بگوییم و بگذاریم مردم از طریق پیامک بگویند، کدام حرف را بهتر قبول دارند. شما الآن بحث هدفمند کردن یارانه ها را دنبال می کنید، این هدفمند کردن یارانه ها در برنامه چهارم توسعه طی یک فرآیند ده ساله پیش بینی شده بود شما در مجلس هفتم طرح تثبیت قیمت ها را آوردید، چون پلکانی قیمت ها سالی ده درصد افزایش پیدا می کرد، گفتید این عامل تورم است و آن‌قدر ساده انگاری کرده و فکر کردید که با بخشنامه و قانون می شود، جلوی تورم را گرفت. دولت دچار کسری بودجه شد و 8 هزار میلیاردتومان پول بدون پشتوانه چاپ کردید و ریختید در بازار و آن تورم سرسام آور به‌وجود آمد و امروز از آن طرف گود افتاده اید.

در مجلس هفتم آقای سبحانی اقتصاددان مجلس گفت که بنزین باید بشود لیتری 30 تومان ولی الان در مجلس هشتم می گویند بنزین باید لیتری 600، 700، 500 و 400 تومان به بالا باشد. خب معلوم است که در بحث اقتصادی برنامه ندارید، شما باید برنامه چهارم توسعه را اجرا می کردید، متاسفانه برنامه چهارم توسعه را که با ارز 19 و نیم دلار هر بشکه نفت بسته شده بود، برنامه ای را که خود من در آن مشارکت داشتم، اجرا نکردید. نفت بشکه ای میانگین حدود 80 دلار فروختیم اما این برنامه اجرا نشد. امروز هم که می خواهید هدفمند کردن یارانه ها را اجرا کنید، با مشکل مواجه می شوید و علت آن هم نداشتن برنامه و طرح است. اینها مردم را عصبانی می کند. می گوییم آقا مردم با سیاست اقتصادی شما مشکل دارند، زیرا بحث پیچیده ای نیست و هر روز آن را لمس می کنند. مردم به اینها انتقاد دارند، چگونه باید انتقاد کنند، روزنامه های منتقد را که می بندید، اجازه راهپیمایی و اجتماعات هم که نمی دهید، ما باید چه کار کنیم در این کشور، آقای زاکانی توضیح بدهند و یک راه حل پیش پای ما بگذارید.

ادامه دارد


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/25 و ساعت 2:14 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا