زمستان 88 - خبر روز
[ و فرمود : ] مؤمن را سه ساعت است : ساعتى که در آن با پروردگارش به راز و نیاز است ، و ساعتى که در آن زندگانى خود را کارساز است ، و ساعتى که در حلال و نیکو با لذّت نفس دمساز است ، و خردمند را نسزد که جز پى سه چیز رود : زندگى را سر و سامان دادن ، یا در کار معاد گام نهادن ، یا گرفتن کام از چیزهایى غیر حرام . [نهج البلاغه]
امروز: یکشنبه 03 اسفند 5
رجانیوز .کام
ای بی عرضه ها! از عبدالمالک ریگی یاد بگیرید!

محافل اطلاعاتی- رسانه ای آمریکا طرفدار شهادت طلبی شده اند و آن را برای «آزادی» لازم می دانند! این در حالی است که محافل یاد شده بدون استثنا طی دهه های اخیر علیه فرهنگ شهادت طلبی سم پاشی کرده و آن را به عنوان خشونت طلبی، انتحار و ترور مورد حمله قرار داده اند.

کیهان نوشت:ماجرا از این قرار است که ارگان سازمان «سیا» اخیراً به بهانه انتشار کتابی از سوی یکی از همکاران خود (امانوئل اوتولنگی) درباره بحران در روابط ایران و غرب، به معرفی نامبرده پرداخته و مدعی شد آشوبگران در ایران برای آزادی مبارزه می کنند و عنوان شهادت طلبی و پیروی از عاشورا زیبنده آنهاست!

رادیو فردا از قول این همکار سازمان سیا، مبارزات ملت های مسلمان از جمله ملت ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی را ترور و انتحار توصیف کرده و مورد حمله قرار داد و در عین حال تلاش کرد رویکرد آشوب طلبانه و تروریستی عناصر ضد انقلاب را شهادت طلبی برای آزادی جا بیندازد. اوتولنگی تصریح کرد آنها درپی تغییر نظام اسلامی هستند.

این رویکرد سازمان سیا از آن جهت قابل تأمل است که بنابر کتاب منتشره از سوی دکتر مایکل برانت رئیس بخش شیعه شناسی سازمان سیا در سال های اولیه پس از پیروزی انقلاب، سازمان جاسوسی آمریکا دو عامل «عاشورا و شهادت]امام[حسین در کربلا» و «رهبری ولایت فقیه» را عوامل اصلی پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی ارزیابی کرده و تصمیم گرفت از درون جریان شیعه به این دو رکن مهم آسیب بزند. وی می گوید ما سیاست تفرقه بینداز و نابود کن را از درون ایران به پیش ببریم.

به نظر می رسد سازمان سیا مدتهاست به طور جدی تر پروژه منافقانه را پیگیری می کند و دنبال شهیدسازی! از آشوبگران است. در این فرآیند البته تروریست هایی نیز به استخدام درآمده اند که مشخصا ترور ندا آقاسلطان و همچنین خواهرزاده میرحسین موسوی در دو خیابان خلوت و به دور از محل اغتشاشات از آن جمله است. البته اوباش اجیرشده آمریکا یک نکته کوچک را رعایت نکرده اند و آن این که مثلا در روز عاشورا حرمت عاشورا را نگه دارند و پرچم عزای حسین(ع) را به آتش نکشند و به هلهله و سوت و کف نپردازند و تئوریسین های آنها هم بیش از این به شهدا و فرهنگ شهادت فحاشی نکنند.

گفتنی است اخیراً عبدالمالک ریگی، تروریست و قاچاقچی که رابطه خود با اسرائیل را نفی نمی کند به سران فتنه پیغام داده بود که حاضر است به هواداران آنها آموزش عملیات خرابکارانه و تروریستی بدهد!

 
نحوه کمک مالی بهائیان خارج از کشور به برخی ستادهای انتخاباتی

با بررسی های صورت گرفته ،نحوه کمک های خارجی صورت گرفته بهائیان خارج از کشور به جریان های سیاسی داخلی روشن تر شده است.

به گزارش«جوان آنلاین»،یک منبع آگاه در گفتگو با جوان آنلاین با بیان این که بهائیان داخل کشور در انتخابات ریاست جمهوری و ستاد های انتخاباتی حضور داشته و سرپل دریافتی های داخلی و خارجی در این زمینه بوده اند،اظهار داشت:این افراد در تماس هایی که با مجموعه بهائیان خارج از کشور داشته اند،با توجه رد زنی حساب های بانکی ،کمک های دریافتی را در پوشش معامله های صوری برخی از اجناس انجام داده و پس از ورود کالا به ایران آن را فروخته تبدیل به ریال می کردند.

وی در این زمینه از انجام چنین معاملاتی و ارتباطاتی با کشورهایی همچون هند،آلمان و برخی از کشورهای جنوب شرقی آسیا خبر داد و گفت که بطور مثال در یکی از ارتباطات چند میلیون دلار کمک مالی برای یکی از ستادهای انتخاباتی از محصولات اپتیک فرستاد شده که بلافاصله پس از فروش محصولات ،پول بدست آمده هزینه فعالیت های انتخاباتی شده است.

 
 
شکست پروژه حامیان موسوی در دانشگاه شریف

تلاش حامیان موسوی برای اخلال در روند برگزاری امتحانات دانشگاه صنعتی شریف ناکام ماند.

به گزارش فارس، ساعت 11 امروز شنبه و درحالی که دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف طبق معمول در امتحانات پایان ترم شرکت می‌کردند، تعداد 30 نفر از حامیان موسوی مقابل تالارهای محل برگزاری امتحانات این دانشگاه تجمع کردند.

حامیان موسوی که در تکاپوی یک ماهه اخیر با تبلیغات گسترده پروژه اخلال در امتحانات دانشگاه‌ها را در دستور کار خود قرار داده بودند و هفته گذشته برای به اجرای این پروژه در دانشگاه صنعتی شریف به تهدید دانشجویان روی آورده بودند، امروز با تجمع در مقابل محل‌های برگزاری امتحانات این دانشگاه و با ایجاد مزاحمت برای دانشجویان سعی در جلوگیری از برگزاری امتحانات دانشگاه صنعتی شریف داشتند.

حامیان موسوی که شعارهایی از جمله «دانشجوی زندانی آزاد باید گردد» سر می‌دادند و شعر «یار دبستانی من» را می‌خواندند، با سر دادن شعار «دانشجوی باغیرت، به جمع ما بپیوند» سعی در همراه کردن دانشجویان داشتند اما دانشجویان بدون توجه به هیاهوی این عده قلیل در محل برگزاری امتحان حاضر شدند.

حامیان موسوی در پی بی‌توجهی دانشجویان به التماس‌های آنان مجبور به ترک محل شدند.

به گزارش فارس، پس از آنکه حامیان موسوی در 13 آبان و 16 آذر در التهاب‌آفرینی در فضای دانشگاه صنعتی شریف ناکام ماندند و نتوانستند دانشجویان را با خود همراه کنند و دانشجویان نیز با واکنشی‌ غیرتمندانه در مقابل آنها ایستادند ، حامیان موسوی این‌بار به رفتارهای سخیفی از جمله تهدید دانشجویان روی آوردند و گفته‌اند اگر دانشجویان در امتحانات شرکت کنند برگه‌های امتحانی را از زیر دست آنها می‌کشند تا با این کار موجبات تعطیلی امتحانات را فراهم کنند.

اما وثوقی وحدت معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با فارس، با اشاره به برگزاری امتحانات پایان ترم این دانشگاه طبق معمول اظهار داشت: امتحانات دانشگاه صنعتی شریف طبق تقویم آموزشی دانشگاه از یکشنبه هفته آینده برگزار می‌شود و امتحانات به تعویق نخواهد افتاد.

وی با بیان اینکه دلیلی برای تعطیلی امتحانات وجود ندارد، افزود: قبلاً هم اعلام کرده بودیم که هر فردی بخواهد در روند برگزاری امتحانات مزاحمت و خللی ایجاد کند، با او به شدت برخورد می‌کنیم.

3

 

شایعه‌ای که دست سازنده خود را رو کرد

شبکه ایران: به نظر می رسد که طرح شایعات و خبرهای نادرست درباره برخی شخصیت‏های نظام از جمله رییس جمهور تبدیل به رویه‏ای برای برخی محافل سیاسی خاص تبدیل شده است.

شایعه سازی این محافل خاص که حتی پیش از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری نهم آغاز شده، اخیرا هم بر صدر اخبار رسانه‏های مخالف نشست.

بر این اساس، در روزهای اخیر، تعدادی از رسانه ها در حرکتی هماهنگ به انتشار شایعه ای پرداخته و در آن مدعی شدند که فرزند رییس‏جمهور سرپرست یکی از ارکان نهاد ریاست جمهوری شده است.

این شایعه‏ که از سوی یک سایت زیرزمینی فیلتر شدهمنتشر شد، همانند گذشته با پوشش گسترده رسانه های اپوزوسیون همراه شد.

عمر این خبر اما، خیلی طولانی نبود چرا که والی‏زاده، مدیرکل امور رسانه‌های ریاست جمهوری اعلام کرد که خبر انتصاب آقای مهدی احمدی نژاد به عنوان رییس مرکز اسناد و پژوهش‏های ریاست جمهوری صحت ندارد.

او همچنین وجود اداره کلی به این نام در نهاد ریاست جمهوری را رد کرد و در عین حال از فعال بودن مرکزی تحت عنوان مرکز اسناد و پژوهشهای ریاست جمهوری در معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور خبر داده است.


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/10/19 و ساعت 2:8 عصر | نظرات دیگران()

چند خبر از سایت خوب http://bangdad.com/

 

منبع ما : http://bangdad.com/
 
 ناگفته های مجید مجیدی از رهبر معظم انقلاب 

مجید مجیدی که از کارگردانان نامی سینمای کشور


ناگفته های مجید مجیدی از رهبر معظم انقلاب



مجید مجیدی که از کارگردانان نامی سینمای کشور هستند چند سال پیش در گفتگو با یکی از نشریات به ناگفته هایی از زندگی و افکار هنری و اجتماعی رهبر معظم انقلاب پرداخته بود.

مجیدی در این گفتگوی طولانی درباره احاطه حضرت آیت الله خامنه ای به مسائل هنری و فرهنگی می گوید: ایشان در زمینه های فرهنگی جامع الشرایط هستند. شما هیچ یک از مسئولین فرهنگی کشور را نمی توانید نام ببرید که به اندازه ایشان با سواد باشد. فیلم دیده باشد و موسیقی، تئاتر و هنرهای تجسمی را بشناسد.من یادم هست در سال های پیش حوزه هنری جلسات شعری می گذاشت . ماه رمضان بود مسئول حوزه یک تعداد شعر منتشر شده را آورد خدمت آقا به عنوان افتخارات نشر یکساله. خب به لحاظ کمی کلی کتاب بود فکر کرد آقا الان به وجد می آیند. اما آقا همین که این کتاب ها را تورق می کردند کلی غلط ویراستاری ، محتوایی و ... از این اشعار می گرفتند.

یکی از دوستان تعریف می کرد فیلم بادبادک باز که تازه ساخته شده بود آقا گفته بودند رمانش فوق العاده است امیدوارم فیلمش هم به اندازه رمانش قوی باشد.

خیلی خوب است اینجا یادی کنیم از معمار اصلی انقلاب که اتفاقا ایشان هم انقلاب ما را بیش از هر چیز فرهنگی می دانستند و اشراف قابل توجهی هم به سینما و اصلا مقوله هنرداشتند. چنانچه در سخنرانی تاریخی خود از سینما مصداق آوردند و بعدها فیلم گاو را مثال زدند. در حوزه هنری تئاتر هم آقای هنرمند تئاتری کارکرده بود به اسم حصار در حصار که یک بار امام مصداق هایی از آن را نام بردند.

مجیدی درباره اولین دیدارش با مقام معظم رهبری می گوید: اولین دیدار من با آقا بر می گردد به سال 70 و فیلم بدوک. این فیلم برای من منشا اتفاقاتی هم شد و البته مصداق بسیار خوبی است که تفاوت نگاه آقا را با مسئولین فرهنگی نظام برای شما عرض کنم. این فیلم را به همراه جمعی از هنرمندان و مسئولین در جلسه ای که اقا هم حضور داشتند دیدیم. فیلم که تمام شد آقا به شدت برافروخته و ناراحت شدند. این عین عبارت آقاست: اگر فیلم مبتنی بر درام است که حرفی نیست ولی اگر مبتنی بر واقعیات است من حرف دارم. آقای سید مهدی شجاعی که نویسنده فیلمنامه بود گفت متاسفانه مبتنی بر واقعیات است و من هم ادامه دادم که این فیلم فقط گوشه ای از واقعیت است و اگر می خواستیم همه آن را نشان دهیم فیلم ظرفیت این همه تلخی را نداشت. و باز این عین عبارت آقاست که خطاب به مسئولینی که آنجا بودند گفتند: اگر چنین است چرا به ما نمی گوئید . چرا به ما گزارش داده نمی شود؟" با همین لحن که بعدها از ما گزارش خواستند و ما هم گزارش هایمان را مکتوب کردیم و فرستادیم و اولین نتیجه آن این بود که کل مسئولین آن منطق عوض شدند.

ولی می دانید که فیلم توسط وزیر ارشاد وقت توقیف شد. نگذاشتند به جشنواره ها برود. فقط به کن رفت و رئیس جمهور وقت (آیت الله هاشمی رفسنجانی) نامه ای 11 بندی خطاب به من و حوزه هنری نوشت و توضیح خواست. در بند اول این نامه آمده بود که ما این همه سد و سیلو در کشور ساختیم این همه آبادانی چرا راجع به اینها فیلم نساختید؟

مجیدی همچنین در ادامه ناگفته هایش از زندگی رهبرمعظم انقلاب می گوید: این را می گویم ولی شاید ایشان راضی نباشند. ولی یک فیلمی را آورده بودند که مورد نقد برخی متدینین و خیلی از مسئولین کشور بود ولی ایشان گفتند اگر من بودم به این فیلم تقدیرنامه می دادم.

من معتقدم خیلی بیشتر از دشمنان خارجی دوستان داخلی چهره ایشان را تخریب کرده اند. چرا باید اینقدر نگاه ژورنالیستی نسبت به آقا وجود داشته باشد؟ چرا؟ مگر ایشان احتیاج به این چیزها دارند؟

ایشان مورد اتکای خیلی ها هستند. شاید جالب باشد بدانید من از منبع موثقی شنیده ام که ایشان به روز در جریان خیلی از مسائل جامعه قرار می گیرند و خیلی وقت ها به شکل مردمی در سطح شهر تردد می کنند. با پیکان یا پراید. بدون خبر قبلی هم تشریف می برند. متاسفانه ابعاد شخصیتی ایشان خیلی مهجور مانده است و این جفای بزرگی است . البته تاریخ یک روزی قضاوت خواهد کرد و حقایق ناگفته ای را خواهد گفت.

خیلی ها بعد از چاپ این مصاحبه خواهند گفت که مجیدی هم نگاه حکومتی دارد ولی خدا خودش می داند که نگاه من به ایشان خیلی متعالی است و برایم آن زمان که هنوز رئیس جمهور نبودند و بعد که بودند و می آمدند پیش ما سر سفره با ما املت می خوردند با الان که رهبر مملکت هستند فرقی نکرده اند. الان هم همان تعامل ، صمیمیت و تواضع را دارند که آن موقع داشتند. خیلی وقت ها ما دور هم جاهایی جمع شدیم که مسئولین سیاسی بودند ، هنرمندان هم بوده اند، باورتان نمی شود که ایشان اینقدر بچه های هنرمند را تحویل گرفته اند که مورد حسادت سیاسیون واقع شده است.



منبع | نویسنده : پرچم

Print  پرینت صفحه

 

 

 

 بانگداد افشا می کند - دین سبز به مرحله تبلیغ رسید  

نماد صهیونیستی روی طرح های فرقه سبز


بانگداد افشا می کند - دین سبز به مرحله تبلیغ رسید





( نماد "صهیونیستی" روی طرح های سبزهای اموی ) 

فرقه سبز اموی که کار خود با سوء استفاده از نماد سبز شروع کرد امروز به سمتی می رود که نمادهای فراماسونری و صهیونیستی را در طرح های خود پوشش می دهد. سایت های حامی مهندس موسوی نماد های ضد اسلامی و ضد شیعی که نشان دهنده آرمان های صهیونیست هستند، را به صورت گسترده در طرح های خود پوشش می دهند. سایت جرس متعلق به عطا الله مهاجرانی این طرح ها را منتشر کرده است بنابر این گزارش در حال حاضر وجه مشترک تمامی این طرح ها را می توان چشم داخل مثلث دانست. لازم به ذکر است این طر ح نماد فراماسونری است که در تمامی طرح های صهیونیستی که به آخر الزمان اشاره دارد آممده است.

جالب آنکه این طرح -چشم داخل مثلث- در پول ملی آمریکا «دلار» که طراحش ایدئولوژیست های صهیونیست هستند، نیز به کار رفته است.

پیش از این نیز متفکران جنبش سبز اموی نمونه های انحراف خود با به کار بردن نام «دین سبز» که در آن همجنس گرایان و بهاییان نیز مقبول هستند را نشان داده بودند.
نمایش این نماد در طرح ها و پوستر های جنبش سبز اموی نشان می دهد این جنبش مسیر رسیدن به آرمان های صهیونیست را سریعتر از حد ممکن پیش گرفته است.قابل توجه آنکه نماد چشم داخل مثلث نشان دجال نیز می باشد. ظهور دجال یک چشم یکی از نشانه های مدنظر و دلخواه صهیونیست ها برای به راه انداختن جنگ جهانی دلخواهشان به نام آرماگدون است.لازم به یادآوری است که حامیان آقای موسوی در روز قدس شعار "نه غزه لبنان " را سر دادند تا به این وسیله مخالفت خود با آرمان فلسطین را نشان دهند.



منبع | نویسنده : بانگداد - به نقل از وبلاگ یاعلی گفتیم ...

Print  پرینت صفحه


 فتاوای شاذ آقای صانعی در تاریخ شیعه  

در ادامه خلع مرجعیت صانعی


فتاوای شاذ آقای صانعی در تاریخ شیعه



آیت‌الله عبدالنبی نمازی در گفتگو با خبرنگار فارس در قم در خصوص نظر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ارتباط با مرجعیت آقای صانعی گفت: مطالبی که مطرح می‌کنم نظر شخصی بنده است و چند عنصر و عامل سبب شده است که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم چنین تصمیمی را اتخاذ کند.
وی یکی از علت‌های اتخاذ این تصمیم را فتاوای شاذ و نادر آقای صانعی عنوان کرد و گفت: برخی از این فتاوا نظیر اینکه که اشکالی ندارد بانوان امام جماعت آقایان شوند، در تاریخ تشیع بی‌سابقه است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه اظهار داشت: برخی مواضع و دیدگاه‌های سیاسی آقای صانعی که در راستای مصالح انقلاب و کشور نبوده است نیز یکی دیگر از دلایل اتخاذ این تصمیم بوده است.
وی همچنین برخی از ارتباطات با آقای صانعی که منشأ سوء‌استفاده علیه انقلاب می‌شود را نیز دلیل دیگر اتخاذ این تصمیم عنوان کرد و افزود: به نظر بنده این سه عنصر باعث شده است که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به این نتیجه برسد.
آیت‌الله نمازی با بیان اینکه مرجعیت شیعه و ولایت فقیه بالاترین منصب در مکتب اهل بیت(ع) بعد از مقام امام زمان(عج) محسوب می‌شود، تاکید کرد: مرجع شیعه از نظر فقاهت، علم، اعلمیت، تقوا، زهد و پارسایی سرآمد است.
وی با بیان اینکه فتنه‌شناسی و آسیب‌شناسی یکی از شاخصه‌های مرجعیت شیعه بوده است، بیان داشت: مرجعیت شیعه هیچ‌گاه مورد سوء‌‌استفاده بیگانان قرار نمی‌گیرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به سابقه تاریخی تلاش استعمار برای تاثیرگذاری بر روی مرجعیت شیعه بیان داشت: بعد از ماجرای تنباکو دستگاه‌های استعماری تلاش می‌کردند روی مراجع شیعه تاثیر بگذارند ولی مرجعیت شیعه به خاطر افق بلند نگاهشان که به هر حال متصل به مکتب اهل بیت(ع) است مورد تاثیر قرار نمی‌گرفتند و دشمنان نمی‌توانستند از آنها سوء ‌استفاده کنند.
وی با بیان اینکه مراجع همواره فتنه‌شناس و حادثه‌شناس بوده‌ و دژ مستحکم اسلام و مسلمین و پناهگاه امت به شمار می‌روند،‌ تاکید کرد: در پیچ و خم‌ها، زمانی که تشخیص حق و باطل دشوار می‌شد و دشمن سعی می‌کرد باطل را در لباس حق جلوه بدهد، مرجعیت شیعه با نگاه نافذ خود باطل را عریان کرده و به مردم معرفی می‌کردند.
آیت‌الله نمازی تصریح کرد: وقتی اسحاق‌‌ ابن یعقوب از امام زمان(عج) پرسیدند که در هنگام بروز حوادث و پیشامد‌ها برای مسلمین چه کنیم، ایشان در پاسخ فرمودند که در هنگام حوادث به راویان حدیث و عالمان دین مراجعه کنید و منظور از حوادث همین فتنه‌ها و اتفاقات سیاسی است.
وی تاکید کرد: عناصری تشکیل‌دهنده جایگاه مرجعیت شیعه است و طبیعی است که اگر کسی یکی از این عناصر را نداشته باشد، نمی‌تواند این منصب را هدایت کرده و اداره کند.



Print  پرینت صفحه


 
 مقایسه عملکرد نیروهای ضدشورش تهران و پاریس در دو آشوب مشابه 

نگاهی متفاوت به یک خبر


مقایسه عملکرد نیروهای ضدشورش تهران و پاریس در دو آشوب مشابه



در روز اول سال نو مسیحی فرانسوی های ناراضی 1137 خودرو را آتش زدند .

وزارت کشور فرانسه از به آتش کشیده شدن بیش از 1000 خودرو توسط مخالفان سیاست های دولت در آغاز سال نو مسیحی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری‏ها، «بریس هورتوفر» وزیر کشور فرانسه با اشاره به خشونت ها و ناآرامی های به وجود آمده در فرانسه در نخستین روز از سال نو میلادی گفت: در اولین روز از سال نو مخالفان سیاست های دولت با به آتش کشاندن 1137 خودرو در نقاط مختلف کشور به زد و خورد با پلیس ضدشورش پرداختند.

به گفته این مقام فرانسوی، نخستین آتش سوزی‏ها در شهر پاریس و مناطق «سن سنت دنیس»، «هودوسن» و «وال دومارن» به وقوع پیوسته است.

وزیر کشور فرانسه در ادامه با اعلام اینکه در زد و خورد بین معترضین و پلیس 11 پلیس زخمی شده اند افزود: تاکنون 550 نفر را دستگیر کرده اند.

به نوشته روزنامه فرانسوی «نوول آبزرواتور»، ناآرامی ها در شهرهای مختلف فرانسه از جمله پاریس، استراسبورگ و لیون در حالی ادامه دارد که وزارت کشور فرانسه در آستانه سال نو 8000 نیروی پلیس را تنها در شهر پاریس به حالت آماده باش قرار داده است. برخی گزارش ها نیز حاکی است، دولت برای جلوگیری از به آتش کشیده شدن خودروها و فروشگاه ها، فروش بنزین را برای چند روزی ممنوع اعلام کرده بود.

گفتنی است در آستانه سال نو 2009 نیز مخالفان سیاست های ناکارآمد اقتصادی و اجتماعی سارکوزی، 147 خودرو را به آتش کشیده بودند.

خبر دیگر اینکه شهرهای هامبورگ آلمان نیز پنجشنبه شب، و همزمان با شب سال نو شاهد درگیری های خیابانی بین مردم و پلیس آلمان بود. مردم هامبورگ نیز با ریختن زباله ها و چوب در خیابان ها و آتش زدن آنها برخی خیابان ها و معابر اصلی را مسدود کردند.

روزنامه کیهان، یکشنبه 13 دی 1388 - شماره 19549

حال ذکر نکاتی درباره خبر فوق:
1 - آشوب های خیابانی و شهری، مقوله ای است که در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد. همواره کسانی هستند که در دموکراتیک ترین نظام های سیاسی، خواسته های خود را در چارچوب های قانونی دنبال نمی کنند و ناآرامی های مدنی را تولید کرده و دامن می زنند. در این شرایط هر نظام سیاسی به صورتی طبیعی برای حفظ نظم و امنیت کشور و شهروندان خود مسوول است تا امنیت جامعه را تامین نماید.

2 - یکی از پیچیده ترین انواع کنترل امنیت و مقابله با بی نظمی، ناامنی ها و هنجارشکنی هایی است که در حوزه شهری به وجود می آید. کنترل چنین ناآرامی هایی بسیار تخصصی است و نیروهای ویژه و کارآزموده ای را می طلبد.

3 - در نمونه‏ای که خبر آن توسط روزنامه کیهان انتشار یافته است، در یک ناآرامی وسیع و غیرقانونی، حجم زیادی خودرو به آتش کشیده شده و قطعا خسارت های بیشتری به اموال عمومی و خصوصی وارد شده است. اما نکته کلیدی در این است که در این خبر به کشته شدن حتی یک نفر هم اشاره نشده است. با این که جان انسان ها از منظر دینی بسیار جایگاه والایی دارد، اما در مدیریت حوادث پس از انتخابات، بر اساس آمارهای رسمی، متاسفانه تعداد زیادی انسان جان خود را از دست دادند. در اینجا قصد اشاره انگشت اتهام به سوی فرد و یا دستگاهی مسوول و یا تطهیر از خطاکاران و مجرمان این حوادث وجود ندارد، بلکه جلب توجه به چالش های مدیریت بحران های شهری مورد نظر است. چالشی که از سال 1369 که اولین شورش گسترده شهری در شهر مشهد به وقوع پیوست تا حوادث پس از آن و دوره جدید و متفاوت آن که در 18 تیر 1378 به وقوع پیوست و در حوادث جدیدی که پس از پایان انتخابات شروع شد. به نظر می رسد برخی نکات و ملاحظات در این خصوص که می تواند به مقابله بهتر با این قانون گریزی ها منجر شود در موارد زیر قابل ردیابی باشد:

فراهم کردن زمینه اعتراضات به شکل قانونی، علاوه بر این که شکل و محتوای آن را بر اساس قانون تحدید می کند، عوامل و مدیران چنین برنامه هایی را نسبت به عواقب آن، پاسخگو می سازد. در حوادث پس از انتخابات چون چنین بستری فراهم نشد، عمده چنین اعتراضاتی که در تاریخ های مختلفی فراخوان می شد و شکل می گرفت را نمی شد به شکل مستقیم و قانونی به کسی نسبت داد و همه از مسوولیت آن به نوعی شانه خالی می کردند.

پلیس های امنیت شهری، آموزش می بینند تا به شکل های بسیار پیچیده بتوانند آتش بحران ها و نا امنی ها را خاموش کنند. در برخی کشورها پلیس ها آموزش می بینند تا چگونه با کتک خوردن، بتوانند درگیری را خاتمه بخشند. استفاده از نیروهای غیر مجرب و مبتدی برای چنین درگیری هایی نه تنها به کاهش بحران کمکی نمی کند، بلکه به توسعه و گسترش آن را منجر می شود.

یکی از بزرگ ترین چالش ها در روابط بین الملل را زمانی می دانند که جنگ سالاران جای دیپلمات ها را بگیرند و خط و مرز روابط خارجی را تعیین کنند. در واقع جنگ باید ابزار دیپلماسی باشد، نه این که جای دیپلماسی را بگیرد. چنین چالشی در حوزه درون شهری بسیار جدی تر رخ می نماید.

منبع: الف



منبع | نویسنده : بانگداد - به نقل از وبلاگ قیام نو

Print  پرینت صفحه

منبع ما : http://bangdad.com/

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/10/19 و ساعت 1:13 عصر | نظرات دیگران()

خبرهای جالب از صراط نیوز.ای ار

 

تجهیز اراذل و اوباش در شرق تهران
شناسایی یکی از خانه های تیمی میرحسین موسوی
پس از گذشت حدود هفت ماه از انتخابات ریاست جمهوری یکی از ستادهای میرحسین موسوی کماکان فعال است. این ستاد که در ایام پیش از انتخابات وظیفه سازماندهی کارناوالهای شبانه زنان ... به نفع موسوی را برعهده داشته به محض انتشار خبر شکست سنگین موسوی با تجهیز اراذل و اوباش منطقه شرق تهران به چوب و چماق اقدام به تخریب اموال عمومی و حمله به مردم و نیروی انتظامی نمود ...
پس از گذشت حدود هفت ماه از انتخابات ریاست جمهوری یکی از ستادهای میرحسین موسوی کماکان فعال است.

به گزارش صراط، این ستاد که در ایام پیش از انتخابات وظیفه سازماندهی به کارناوالهای شبانه زنان ... به نفع موسوی را برعهده داشته به محض شکست موسوی با تجهیز اراذل و اوباش منطقه به چوب و چماق اقدام به تخریب اموال عمومی و حمله به مردم و نیروی انتظامی نموده است.

اما نکته جالب آنجاست که ستاد مذکور به رغم گذشت 7 ماه از انتخابات کمافی السابق یکی از کانونهای فعال باند کودتا می باشد.

به گزارش صراط این خانه تیمی که در حوالی اتوبان رسالت* می باشد هم اکنون مشغول سازماندهی دختران و پسرانی با ظاهر خاص برای تمدید قتل و غارت اموال عمومی در ایام آتی می باشد.

گفتنی است منطقه شمال شرق تهران در حین کودتای ناکام خرداد 88 یکی از اصلی ترین کانونهای جولان منافقین بوده است.

..............................................................................................
* آدرس دقیق این محل نزد صراط نیوز موجود می باشد
 
منافقین شاخه موسوی؛ از شناسایی تا بازداشت
بازداشت یکی از سر شاخه های باند موسوی
شنیده های موثق خبرنگار صراط حکایت از آن دارد که نمایش چهره شخصی که در حال از جاکندن تابلوهای راهنمایی خیابان ولی عصر در ظهر عاشورا بوده است از سیمای جمهوری اسلامی، موجب شناسایی این همکار میرحسین موسوی شده و پس از اطلاع رسانی سریع مردمی فرد مذکور در حال اختفا در پناه گاهی بازداشت شده است...
پس از اطلاع رسانی موثر صداوسیما درباره وحشیگری های بی سابقه هواداران موسوی در ظهر عاشورا با نمایش تصاویر این افراد از رسانه ملی، مردم به تکاپو برای شناسایی و معرفی این جانیان افتاده اند.

شنیده های موثق خبرنگار صراط حکایت از آن دارد که نمایش چهره شخصی که در حال از جاکندن تابلوهای راهنمایی خیابان ولی عصر در ظهر عاشورا بوده است از سیمای جمهوری اسلامی، موجب شناسایی این همکار میرحسین موسوی شده و پس از اطلاع رسانی سریع مردمی فرد مذکور در حال اختفا در پناه گاهی بازداشت شده است.

این نیروی تحت امر موسوی که هلهله کنان در روز عاشورا در اقدامی کاملا مدنی تابلو از جا می‌کنده! "م-ی" نام دارد که از کارکنان شرکت نفتی پاسارگاد می باشد.

گفتنی است تاکنون اطلاعاتی در مورد چگونگی ارتباط نامبرده با مافیای نفت به خبرنگار صراط واصل شده که در صورت وثوق، متعاقبا اعلام خواهد شد.
 
 
 
استعفای دسته جمعی اعضای حزب اعتماد ملی در اعتراض به فتنه انگیزی مهدی کروبی
اعتماد ملی متلاشی شد
... اصلاح طلبان دروغین قانون را ملعبه کرده و با توهم دست به قانون گریزی زدند، کروبی در معادلات طراحی شده ضدانقلاب نقش ابزاری را ایفا کرد که تنها در تسریع پروژه براندازی مفید واقع می شد والا فتنه گران و ضدانقلاب با سوابق انقلابی کروبی سر سازگاری نداشته و ندارند. بین نیروهای اصلاح طلب واقعی و نیروهای معترض به نظام قطعا تفاوت هایی وجود دارد
حرکت منافقانه و فتنه انگیزانه مهدی کروبی در ماه های اخیر سبب شد تا علاوه بر انزجار عمومی مردم از وی، یاران و همراهان حزبی او نیز تاب نیاورده و صف خود را از کروبی جدا کنند.
به گزارش صراط اعضای شاخه های استانی حزب اعتماد ملی با صدور بیانیه های انفرادی و جمعی اقدام به استعفا نموده اند.  رئیس ستاد انتخاباتی کروبی در استان کردستان از استعفای دسته جمعی اعضای این حزب در استان خبر داد.
سید صلاح الدین حسامی رئیس ستاد انتخاباتی کروبی در استان کردستان گفت: بنده به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی کروبی در استان به همراه همه اعضای حزب اعتماد ملی این استان به دلیل مشکلات موجود دسته جمعی استعفا داده ایم.
وی افزود: در حال حاضر بنده هیچگونه فعالیت سیاسی ای انجام نمی دهم چرا که از فعالیت های سیاسی فقط ضرر کرده ام به نحوی که حتی به دادگاه نیز در خصوص مسائل مالی در عین حالی که هیچگونه مسئولیتی هم نداشتم فراخوانده شدم.
رئیس ستاد انتخاباتی کروبی در استان کردستان تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت به گونه ای است که دیگر قصد انجام فعالیت سیاسی ندارم چرا که در زمان بروز مشکلات توجهی به ما نشد.
در همین راستا محمد حائری عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی ضمن اعتراض به مشی منافقانه سران فتنه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بین نیروهای اصلاح طلب واقعی و نیروهای معترض به نظام قطعا تفاوت هایی وجود دارد اما وجود افکار رادیکالی در بین جریان های سیاسی از جمله اصلاحات باعث شده تا نیروهای اصلاح طلب دائمی مشخص شوند.
وی در ادامه با اشاره به این که اصلاح طلبان باید کاری کنند تا چهره واقعی خود را نشان دهند اظهار داشت: اصلاح طلبان واقعی با مرزبندی بین خود با جریان های معاند نظام چهره واقعی خود را نشان دهند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی خاطرنشان کرد: نکته ای که حائز اهمیت می باشد آن است که اصلاحات باید با پایبندی به اصول نظام و عدم تخریب شخصیت ها چه در جناح اصلاحات و چه در جناح اصولگرایان در چارچوب رفتار قانونی حرکت کنند تا افراد زیاده خواه فرصتی برای تخریب کردن نداشته باشند.
وی ادامه داد:اصلاح طلبان واقعی کسانی هستند که از ولایت فقیه، قانون اساسی و ملت تمکین می کنند لذا کسانی که خارج از این روند فعالیت می کنند جزو اصلاح طلبان محسوب نمی شوند.
در ادامه اعتراضات اعضای حزب اعتماد ملی به عملکرد منافقانه کروبی، شورای مرکزی حزب اعتماد ملی قزوین نیز بیانیه ای صادر کرد. در بخشی از این بیانیه با اشاره به حوادث بعد از انتخابات در کشور آمده متاسفانه تجمعات آرام معترضین به نتایج انتخابات توسط عده ای فرصت طلب و منافق به اغتشاش و درگیری و کشته شدن تعدادی از هموطنان عزیز منجر شد که حزب اعتماد ملی منطقه قزوین ضمن مخالفت و محکوم نمودن اینگونه حرکات مشکوک و شعارهای ساختارشکنانه و حرکت های دیگری که در حال برنامه ریزی و اجرا بوده و ماهیت آنها با دیدگاه های معترضین به انتخابات و آرمان های امام(ره) مغایرت اساسی دارد به حرکت در چارچوب نظام و حفظ اصول آن تاکید می نماید.
در این بیانیه آمده است گروه هایی که سالها بود جسارت و شهامت حضور و فعالیت را در خود نمی دیدند متاسفانه فضای پیش آمده را مغتنم شمرده و با کمک ایادی ضدانقلاب خود در تهران و برخی از نقاط کشور دست به اغتشاشات و آشوب زده و حتی حرمت ایام تاسوعا و عاشورای امام حسین(ع) را نیز نگه نداشتند و بسیار وقیحانه رفتار نمودند این افراد کسانی هستند که هیچ علاقه و وابستگی به طرفین چه اصلاح طلب و چه اصولگرا نداشته و برای رسیدن به اهداف شوم خود متاسفانه این روزها به دروغ نام اصلاح طلب بر خود نهاده اند، در صورتی که در اولین فرصت ضربه خود را به هر دو گروه خواهند زد.
شورای مرکزی حزب اعتماد ملی منطقه قزوین در این بیانیه ضمن محکوم کردن حرکت های مذبوحانه عده ای که اصول اولیه انقلاب و اصل ولایت فقیه را نشانه رفته، از کروبی خواسته تا به طور شفاف مرز خود را از این افراد جدا نموده و شائبه به وجود آمده در میان طرفداران حزب را مرتفع نماید.
همچنین محمد زارع فومنی، رئیس ائتلاف اصلاح طلبان جوان در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه خودفروختگان خارج نشین حامی موسوی، تریبون بیگانگان سیا و موساد هستند، گفت: بیانیه این افراد هیچ ارزش حقوقی و عرفی ندارد و مردم نیز در برهه های مختلف به این فریب خوردگان تراژدی بیگانگان که سعی در همراه کردن اقلیت فریب خورده داخلی دارند، پاسخ داده اند.
رئیس ائتلاف اصلاح طلبان جوان با بیان اینکه حامیان خارج نشین موسوی مطرود ملت هستند، تاکید کرد: تنها راه اصلاح طلبان واقعی این است که خط خود را از اصلاح طلبان دروغین و خودفروخته و سران آشوب جدا کرده و با عذرخواهی از ملت به آغوش جامعه بازگشته و بیش از این به انقلاب لطمه نزنند.
وی با بیان اینکه اصلاح طلبان دروغین قانون را ملعبه کرده و با توهم دست به قانون گریزی زدند، ادامه داد: کسانی که به زعم خود تصور می کردند، می توانند انقلاب را تضعیف کنند و از ماهها پیش با هماهنگی با دشمنان نظام، دچار اشتباهات فراوان شده و قانون گریزی کردند، ضمن بازگشت به اصل قانون توبه نمایند و جرم خود را تخفیف دهند.
انقلاب درون جناحی علیه دبیر کل قانون گریز حزب اعتماد ملی در حالی صورت می پذیرد که پیش از انتخابات اخیر نیز این حزب از انسجام چندانی برخوردار نبوده و با نفوذ افرادی از احزاب تندروی اصلاح طلب نظیر حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب به یک چندگانگی و تفرق عملیاتی رسیده بود. فراگرایی بیشتر حزب اعتماد ملی از آن جا آغاز شد که مهدی کروبی در آستانه انتخابات پای در دام گسترده شده جریان های مطرود و معاند نظام نهاده و توسط افرادی که عمدتاً دارای سوابق سوء سیاسی و امنیتی بودند محاصره شد. در حقیقت کروبی در معادلات طراحی شده ضدانقلاب نقش ابزاری را ایفا کرد که تنها در تسریع پروژه براندازی مفید واقع می شد والا فتنه گران و ضدانقلاب با سوابق انقلابی کروبی سر سازگاری نداشته و ندارند. از هم پاشیدگی حزب کروبی کمترین هزینه ای است که در نتیجه عملگرایی منطق گریز انه و ساختارشکنانه چند ماهه اخیر به وجود آمده است. واقعیت آن است که جناب کروبی تنها در طول چند ماه، هزینه ای بسیار گزاف تر را که تاراج همه سرمایه مبارزاتی و انقلابی وی است، متحمل شده است.
http://www.seratnews.ir/fa/pages/?cid=1000
 
 
ارائه نخستین تعریف کامل از اصلاحات
معصومه ابتکار: اصلاحات همان انقلاب مخملی است
وقتی از "توطئه انقلاب نرم" سخن گفته می شود، براساس مفاهیم جدید می توان آن را در قالب حرکتی اصلاحی قرار داد... راه نجات نظام در محاسبه و ترمیم است و این محاسبه و ترمیم همان توطئه و انقلاب نرم است... در جامعه ما به دلیل مقاومت هایی که در مقابل اصلاحات صورت گرفت - بخوانید ایستادگی تاریخی ملت در برابر اصلاحات آمریکایی - ، اساس کار بر تنش و تندروی گذاشته شده است.
صراط - معصومه ابتکار در مطلبی تحت عنوان " محاسبه نفس در وقایع اخیر" که در وبلاگ شخصی اش منتشر شده است با اشاره به اینکه اصلاح مستمرو محاسبه و مراقبه از نفس چه در ابعاد فردی و چه در ابعاد اجتماعی لازم است، در یک اظهار نظر کینه ورزانه مدعی شد: راه نجات و ترمیم و محاسبه و بازگشت " نظام" در توطئه و انقلاب نرم است!

به گزارش صراط ابتکار ابتدا در این مطلب با اشاره به حسن پایبندی یه اخلاق و محاسبه نفس(!!!) در هر شرایطی می نویسد:
اخلاق از مهم ترین مبانی حضور فردی و اجتماعی در دین ماست و مسلمان بدون احراز شاخص های اخلاقی نمی تواند خود را پیرو مکتب پیامبر مکرم اسلام بداند. اینکه فرد در هر شرایط و موقعیتی که باشد به طور مستمر رفتار و کردار خود را
ارزیابی کند و اگر اشتباه یا انحرافی در کارش مشاهده کرد، خود را اصلاح نماید.

وی سپس در ادامه بدون اشاره به بی اخلاقی ها، اهانت ها و خشونت های عریان و "ظلم بزرگی" که – مشت نمونه خروارش فاجعه اهانت منافقین هوادار موسوی به سالار شهیدان است- با ژستی حق به جانب مدعی می شود که جنبش موسوی به طور ظریف و دقیقی آکنده از واقعیت اخلاق و منطق و عقلانیت است!
وی می گوید: اصلاح پذیری مانع تندروی و رودررویی و خشونت می شود ولی متاسفانه در جامعه ما به دلیل مقاومت هایی که در مقابل اصلاحات صورت گرفت - بخوانید ایستادگی تاریخی ملت در برابر اصلاحات آمریکایی - ، اساس کار بر تنش و تندروی گذاشته شده است. در چنین فضایی هرگز عقلانیت و منطق جایی نخواهد داشت. اشاره به این واقعیت ها را بسیار دقیق و ظریف می توان در بیانیه شماره 17 مهندس میرحسین موسوی مشاهده کرد.

ابتکار در ادامه سیاهه اش می نویسد:
واقعا اتهام زدن ها و استفاده از الفاظ رکیک و توهین آمیز نسبت به مردم و یا شخصیت ها – فرقی نمی کند از هر دو طرف - به ویژه به کار بردن اسامی حیوانات از طرف فردی ملبس به لباس روحانیت خطاب به شهروندان ایرانی - توهین کنندگان به ساحت ابا عبدالله - چه معنایی می تواند داشته باشد؟
این دانشجوی سابق خط امام که گویا یک بار هم قرآن را نخوانده و ندیده که خداوند متعال برای اولین بار فرمود: "اولائک کالانعام بل هم اضلّ سبیلا"(عده ای از مردم به قدری می توانند پست باشند که در درجه حیوانات و انعام یاشند و حتی بدتر از آن در جایگاه اضل!) در ادامه با اشاره به اینکه انقلاب و نوطئه نرم (!) نیز یکی از انواع اصلاح است که اتفاقا به طور طبیعی و جبری هم صورت می پذیرد می نویسد :
حتی وقتی از "توطئه انقلاب نرم" سخن گفته می شود، براساس مفاهیم جدید می توان آن را در قالب حرکتی اصلاحی قرار داد.

تغییرات در ذات طبیعت نیز به صورت نرم است و خداوند تحولات زمین و زمان را بر این اساس نهاده است. اما هر گاه در مقابل تغییرات طبیعی - همان تغییراتی که آمریکا برایش 40 میلیون دلار بودجه تصویب کرده! - ایستادگی شده شاهد فجایع زیادی بوده ایم. مسایل ماههای گذشته خود نشانگر این مهم است که هرگز نباید مانع اصلاحات شد و با ندای تغییر و انگیزه های تحول خواهان تحت این عنوان که بوی توطئه می دهد، مقابله کرد.
وی در پایان ، در اظهار نظری شبیه نسخه های سازمان سیا برای انقلاب مخملی نتیجه می گیرد که راه نجات "نظام" در محاسبه و ترمیم است و این محاسبه و ترمیم همان توطئه و انقلاب نرم است
وی می نویسد:
محاسبه نفس یعنی از نفس حساب کشیدن که چه کردی و چه نکردی؟
 
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/18 و ساعت 10:37 عصر | نظرات دیگران()
جرج جرداق، نویسنده برجسته مسیحی:
حرمت‌شکنی عاشورا از انسان‌های سست‌بنیاد و بی‌هویت سر می‌زند

خبرگزاری فارس: جرج جرداق، نویسنده مسیحی کتاب «الامام علی، صوت‌العدالةالانسانیه» ضمن محکومیت حرمت‌شکنی روز عاشورای حسینی گفت: این حرکات از انسان‌های سست‌بنیاد، بی‌ارزش و بی‌هویت سر می‌زند.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این نویسنده نامدار، با حضور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان، ضمن تشکر از این رایزنی فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل برگزاری جلسه‌ تکریم مسیحیان دارای تألیف و شعر درباره اهل‌بیت (ع) با اشاره به حوادث اخیر روز عاشورا در ایران و هتک حرمت سید الشهداء (ع) توسط برخی از اغتشاشگران ضمن محکوم کردن آن گفت: اهانت به انبیاء و اولیاء الهی و حتی متفکرین بزرگ همچون سقراط و ... در طول تاریخ سابقه داشته، اما اینگونه حرکات از انسان‌های سست بنیاد، بی‌ارزش و بی‌هویت سر می‌زند.
وی افزود: آرزومندیم که در سال‌های آینده شاهد اینگونه حرکات نباشیم.
جرداق ضمن تمجید از تمدن و تاریخ ایران با اشاره به دیدارش با مقام معظم رهبری و ستایش از معظم له گفت: ایران کشوری است که از فرهنگ و تاریخ و تمدن بزرگ برخوردار است.
همچنین رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک عید میلاد حضرت مسیح و سال جدید میلادی گفت: در سال گذشته ما شاهد اهانت‌هایی به مقدسات اسلامی و مسیحی در دنیا بودیم و امیدواریم در سال جدید شاهد خیر و برکت برای بشریت باشیم.
رئیس‌زاده با اشاره به مسیحیانی که در رابطه با اهل‌البیت‌ (ع) کتاب نوشته و یا شعر سروده‌اند، گفت: کتاب حضرتعالی درباره امام علی‌ (ع) ارزشمند و قابل تقدیر است و تکریم شما و دیگر مسیحیانی که در این ‌زمینه تلاش کردند، از مهم‌ترین کارهای رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی است.
یادآور می‌شود، در مراسم تکریم از مسیحیان صاحب تألیف و یا شعر پیرامون اهل‌بیت‌ (ع) که توسط نمایندگی فرهنگی ایران در لبنان که با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ماه گذشته انجام پذیرفت، جرج جرداق، به علت کسالت و مسافرت نتوانست در آن شرکت کند. در این دیدار هدایایی به این نویسنده مسیحی اهدا شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8810180227


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/18 و ساعت 10:27 عصر | نظرات دیگران()
حامی کروبی: اشک ریختن برای امام حسین الان فایده ندارد!

قطب فرقه بدعت گزار گنابادی در توجیه بدعت جدیدش به رادیو اینترنتی دراویش گفت: اشک ریختن در زمان های قبل که آوردن اسم امام حسین منجر به اعدام می‌شد، اهمیت داشته است و مجلس روضه باید به مجالس وعظ تبدیل شود و از زندگانی اصحاب باید درس شجاعت گرفت و اینکه گفتند هرکسی یک قطره اشک در عزای امام حسین بریزد... این روایات متعلق به زمانی است که هرکس اسم امام را می آورد با مشکلاتی روبرو می شد و الان اشک فایده ندارد اشک برای آن دوران بود.

به گزارش رجانیوز، این حامی کروبی همچنین گفت که شما دیده اید حضرت زینب و رقیه و ائمه به جزء حضرت سجاد برای امام حسین گریه کنند! و حضرت سجاد هم حق داشت!

وی در ادامه مصاحبه خود با این رادیو اینترنتی دروایش به تجلیل از منتظری پرداخت و گفت:از جمله برجستگی های مرحوم منتظری اعتراف به بی خاصیت بودن تصرف سفارت آمریکا است.

این بدعت گزار در این مورد گفت:منتظری گفته که ما اول خیال می کردیم این کار مفیده ولی حالا فهمیدیم خیلی مضره و خطا کردیم؛ که من هم از اول با نظر فعلی ایشون موافق بودم( با تصرف سفارت آمریکا مخالف بودم)

شیخ مفید به سند صحیح از امام علی النقی (علیه السلام)روایت کرده است که «محمد ابن حسین بن ابی الخطاب»در خدمت امام علی النقی (علیه السلام)در مسجد النبی بودم که در آن حال جمعی از اصحاب ان حضرت شرفیاب حضور آن حضرت شدند و درمیان ایشان « ابو هاشم جعفری » نیز بود که او مردی بسیار بلیغ و با کمال بود ودر نزد آن حضرت مقام و منزلت عظیمی داشت و چون اصحاب در کنارش قرار گرفتند ،بنا گاه جمعی از صوفیه داخل مسجد شدند و حلقه زدند و مشغول ذکر گردیدند ،حضرت فرمود:
به این حیله گران اعتنا نکنید زیرا جانشینان شیاطین و خراب کننده قواعد دین می باشند . زهد ایشان برای راحتی بدنهایشان و تهّجد و شب زنده داریشان برای صید کردن عوام است. عمری را در گرسنگی به سر برند تا عوام و نادانی را مانند خرها پالان کنند و زین بر پشت آنها گذارند. ذکر نمی گویند مگر برای فریب مردم و خوراک خود را کم نمی کنند مگر برای پر کردن قدح و ربودن دل احمقان ، با مردم دم از دوستی خدا زنند تا ایشان را به چاه اندازند ،اوراد ایشان رقص و کفزدن و غنا و آوازه خوانی است و کسی به سوی انها میل نکند و تابع ایشان نگردد مگر آنکه از جمله سفیهان و احمقان باشد هر کس به زیارت یکی از آنان در حال حیات و یا بعد از مرگ برود ،مانند آن است که به زیارت شیطان و بت پرستان رفته باشد و هر کس یاری ایشان کند ،گویا یزید ومعاویه و ابو سفیان را یاری کرده است.»

در همان موقع یکی از اصحاب آن حضرت عرض کرد اگر چه آن کس به حقوق شما اقرار داشته باشد ؟! حضرت نگاه تندی به او کرد و فرمود:این سخن را ترک کن ،مگر نمی دانی هر کس حق ما را بشنا سد ،مخالفت امر ما نمی کند ،آیا نمی دانی ایشان پست ترین طوائف صوفیه میباشند و این صوفیان کلشان مخالف ما هستندو طریقه آنها باطل و برخلاف طریقه ماست و این گروه نصاری و مجوس این امت هستند و آنان سعی در خاموش کردن نور خدا (محو اسلام) میکنند و خداوند نور خود را تمام میکند اگد چه کافران خوش ندارند».

لازم به ذکر است که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری نورعلی تابنده حمایت از کروبی را وظیفه همه دراویش دانسته بود!

http://rajanews.com/detail.asp?id=42539
 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/18 و ساعت 10:24 عصر | نظرات دیگران()
استعفای روح‌الله حسینیان از نمایندگی مجلس؛ جناح اصلاح‌طلب نزد رئیس عزیزتر شدند و هر روز ما مطرودتر و بی‌خاصیت‌تر

حجت‌الاسلام حسینیان نماینده مردم تهران در مجلس در نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس خواستار استعفا از نمایندگی شد.

یه گزارش رجانیوز، حجت‌الاسلام روح الله حسینیان نماینده تهران در نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس تقاضای استعفا کرده است که متن کامل نامه وی به شرح زیر است:

با عرض سلام؛ چنانچه بیشتر دوستان مطلع هستند، اینجانب نزدیک به دوازده سال است کم و بیش در حال مبارزه با جریان انحرافی به اصطلاح‌ اصلاح‌طلبان هستیم. خداوند خود می‌داند که چه ظلم ها، فشارها، تهمت‌ها، توهین‌ها و تحقیرها را از این جماعت شنیدم و دیدم. در این میان نصحیت‌ها و زخم‌ زبان‌های دوستان را با همه تلخی‌هایش به جان خریدیم؛ اما به یاری خداوند که همه انگیزه‌ام او بوده هرگز احساس ضعف و ناتوانی نکردم؛ بلکه هرگاه حملات این جماعت بیشتر می‌شد احساس نشاط می‌کردم. اما امروز بیش از هر زمانی احساس دلشکستگی و سرخوردگی می‌کنم.

امروز خود را ناتوان‌تر از همیشه می‌یابم. هر اقدامی آغاز کردیم با رقابت پیچیده پارلمانتاریست‌های حرفه‌ای نقش بر آب شد. جناح اصلاح‌طلب نزد رئیس عزیزتر و ارزشی‌تر شدند و هر روز ما مطرودتر و بی‌خاصیت‌تر. من خود را موجودی شکسته خورده و سرخورده می‌بینم وقتی می‌بنیم ریاست کمیته دفاع از فلسطین مجلس یکی از فتنه‌گرانی است که از بانیان اتهام تقلب در انتخابات بود. وقتی می‌بینم مجلس اصولگرا نماینده‌ای را برای این کمیته انتخاب می‌کند که تا دیروز علناً از یکی از سران فتنه دفاع می‌کرد و یک روز از عمرش را در راه مبارزه نگذرانده و تنها با تاجران کویتی می‌نشیند و برمی‌خیزد و رسالتش توزیع آدامس در بین نمایندگان است.

امروز می‌بینیم ده‌ها نشریه با حمایت بیت‌المال تمام ارزش‌های اخلاقی و سیاسی امت حزب‌الله را زیر ضربات خود گرفته‌اند. وقتی از ریشه‌ اینها تحقیق می‌شود می‌بینیم هر دسته‌ای از اینها از دفتر یکی از مسئولان جمهوری اسلامی سیراب می‌گردند.

امروز مردمی که دنبال صد هزار تومان وام می‌گردند ناگهان چشم باز می‌کنند ده‌ها میلیون تومان بیت‌المال به جیب هنرپیشه‌هایی می‌ریزد که نه دل در گرو اسلام دارند و نه در گرو حتی این کشور و بدتر ناگهان تصویر آنها را در کنار هم باید شاهد باشیم و هیچ‌کس هم اخم نکند؟ چرا مأیوس و سرخورده نباشم.

امروز بسیج و نیروهای انتظامی که در جریان فتنه‌های اخیر در خط مقدم علیه مزدوران آمریکایی می‌جنگیدند تا از امنیت مردم دفاع کنند به بهانه‌ تخلف چند نفر (که باید هم برخورد شود) اینان با تمام وجود مورد تحقیر و ظلم دادگاه‌های نظامی قرار می‌گیرند، تمام بدنه تحت تعقیب قرار می‌گیرند. فرماندهان مورد اذیت و توهین قرار می‌گیرند؛ ولی هیچ کس دفاعی نمی‌کند و هیچ‌کس نمی‌پرسد نیرویی که می‌خواهد از امنیت مردم و ارکان نظام دفاع کند با این روحیه زخم خورده چگونه و چرا؟

من خود را سرخورده و شکست خورده می‌بنیم که کسانی در دفاتر مسئولان نظام جمهوری اسلامی حاکم شده‌اند که 180 درجه با رهبری نظام زاویه دارند. چرا احساس یأس و شکست نکنم که با همه فداکاری این مردم معتقد و ولایتی در این نظام کسانی نصب می‌شوند که تا ثریا فاصله با رهبری نظام دارند کسانی که در این فتنه تا جایی که احساس ترس نکردند از حریف حمایت کردند.
من نمی‌دانم اگر به کارگیری این افراد چند چهره به مصلحت می‌باشد آیا سرخورده شدن صدها مانند من هم مصلحت این نظام است؟

البته می‌دانم که همه برای نصب این افراد توجیهی دارند و ادله و مبانی؛ اما باید به من حق بدهند که آنان خضرند و من موسی، بسیاری از تصمیمات را نمی‌فهمم، بسیاری از رفتارها را سوراخ کردن کشتی انقلاب می‌دانم، بسیاری از الطاف کریمانه به منافقان را ساختن جدار بر مردمی بی‌معرفت می‌دانم که از لقمه‌‌ای بر گرسنگان راه کوتاهی کردند. بسیاری از شخصیت‌کشی‌ها را قتل بی‌گناهان می‌دانم. اعتراف می‌کنم که اشکال از من و بی‌عمقی من است به همین جهت این حق را به خضر نبی می‌دهم که مرا از خود براند و به همین جهت من به آنها حق می‌دهم تا به من بگویند: «اَلَم اقُل لکَ انّک لن تستطیعَ معی صبراً» و باز بر سرم فریاد زنند‌ «هذا فراقٌ بینی و بینک».

من یک ظاهرگرا هستم فقط این را می‌دانم که طبق قانون اساسی در مجلس سوگند خورده‌ام و هم‌صدا با دیگر نمایندگان تکرار کرده‌ام که «من در برابر قرآن مجید به خدای قادر متعال یاد می‌کنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش تعهد می‌نمایم که پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشم.» ولی می‌بینیم تجربه این مدت به من نشان داده است که قادر به وفاداری به این سوگند نیستم.

مطمئن هستم که با مرگ سیاسی یا جسمانی حقیری مانند من نه بر دامن کبریایی ولایت گردی خواهد نشست نه از روند انقلاب خواهد کاست و مطمئن هستم یأس و سرخوردگی این بنده حقیر در روحیه حتی یک نفر هم تأثیر نخواهد پذیرفت. این سیل خروشان هم‌چنان به پیش خواهد رفت و آنچه نابود خواهد شد درماندگان و خستگان و فرسودگان خواهند بود.

از طرفی می‌دانم که کینه‌توزان از این به بعد تحلیل‌ها خواهند کرد و خواهند گفت نتیجه تندی و افراط همین است. بگذارید تا هر کس هرچه می‌خواهد قضاوت کند. قضاوت‌ نهایی با خداوندی است که بر همه دلها آگاه است و انگیزه‌ها را بهتر از همه ما می‌داند و به عدل و انصاف حکم خواهد راند.

آنچه که باید بدانند این است که من لحظه‌ای از گذشته خود پشیمان نیستم و از آنچه با من شده است راضی به رضای اویم چون همه آنها «بعین‌الله» بوده است.

در پایان از امت حزب‌الله و به خصوص مردم تهران که به اینجانب رأی داده بودند عذرخواهی می‌کنم. من قول داده بودم که به شما خدمت کنم و حال خود را ناتوان از خدمت می‌دانم. امید است که در دو سال آینده فردی انتخاب شود که بتواند خدمتگزار شما ملت خدایی باشد.

بسیار فکر کردم بسیار دعا کردم و از خداوند خواستم تا راهی برای خروج از بن‌بست به من نشان دهد: اما خود را همچنان در مقابل هزاران سؤال امت حزب‌الله بی‌جواب می‌دانم. خداوند تنها یک راه را به من نشان داد و آن گوشه‌گیری و عزلت‌ البته «لاتَدری لعلّ اللهَ یُحْدِثٌ بعد ذلک امراً»

بدینوسیله رسماً استعفای خود را از نمایندگی مجلس شورای اسلامی خدمت هیئت رئیسه محترم اعلام می‌دارم.
با آروزی طول عمر رهبر عزیز
دولت به کام باد
روح‌الله حسینیان»

گفتنی است بر اساس آئین‌نامه داخلی مجلس هر نماینده که اعتبارنامه او به تصویب رسیده است می‏تواند از مقام نمایندگی استعفاء دهد. پذیرش استعفاء موکول به تصویب مجلس است.

همچنین نماینده تقاضای استعفاء مدلّل خود را به عنوان رئیس مجلس می‏نویسد و رئیس مجلس آن را در اولین جلسه علنی و بدون قرائت متن، اعلام و در دستور کار هفته بعد می‏گذارد. نماینده می‏تواند قبل از شروع بررسی در مجلس تقاضای استعفاء خویش را مسترد دارد.

بررسی تقاضای استعفاء بدین ترتیب خواهد بود که ابتدا تقاضای استعفاء قرائت شده و سپس شخص متقاضی استعفاء یا نماینده دیگری به تعیین او تقاضای دفاع خواهد نمود. مدت قرائت تقاضای استعفاء و توضیح نماینده متقاضی استعفاء حداکثر نیم ساعت است. مخالف یا مخالفین نیز حداکثر نیم ساعت می‏توانند صحبت کنند و پس از آن رأی‏گیری به عمل می‏آید. در صورت تصویب تقاضای استعفاء مراتب از طریق هیأت رئیسه به وزارت کشور اعلام می‏شود تا طبق قانون انتخابات اقدام نماید.

http://rajanews.com/detail.asp?id=42516


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/18 و ساعت 6:19 عصر | نظرات دیگران()

 

http://rajanews.com/detail.asp?id=42538

 

 

روایت رسانه های بیگانه از زندگی خصوصی رهبر انقلاب

به گزارش جهان، تخریب و بدبین کردن مردم نسبت به ارکان موثر انقلاب از جمله رهبر معظم انقلاب و نیروهای مخلص و مردمی مانند بسیج مستضعفان، همواره در طی سی سال گذشته در دستور کار جریانات استکباری و عناصر ضد انقلاب به عنوان پادوهای اجرایی آنها بوده است، چرا که امروز این جریانات به صراحت اذعان می دارند، سرنگونی انقلاب با وجود ولایت فقیه و نیروهای مردمی امکان پذیر نیست.

براین اساس بسیاری از عناصر فراری از کشور اخیراً به عنوان کارشناسان مطلع در رسانه های بیگانه از جزئیات بسیار محرمانه! مرتبط با انقلاب، سخن می گویند.

نکته جالب اینکه این کارشناسان رسانه ها مطالبی را عنوان می دارند که هیچ سنخیت و ارتباطی با فعالیت قبلی اشان در ایران ندارد. مثلا یک ورزشکار فراری از اسناد محرمانه انرژی هسته ای ایران پرده بر می دارد! یا یک هنرپیشه از مسائل و اسناد طبقه بندی شده وزارت اطلاعات می گوید!

در همین زمینه یک کارشناس حقوقی وزارت خارجه به خبرنگار جهان گفت: بسیاری از افرادی که از ایران خارج می شوند مجبورند برای اخذ پناهندگی دلایلی را به عنوان انگیزه خود مطرح کنند که کشور بیگانه آنها را بپذیرد. مهمترین این دلایل با توجه به مجازاتهای کیفری آن در کشور بدین شرح است: 1. اذعان به همجنس باز بودن (چون مجازات آن در اسلام اعدام است) 2. تغییر دین دادن از اسلام (شرط ارتداد) و 3. پناهنگی سیاسی ( که بیشتر برای چهره های مشهور است).

این کارشناس افزود بیشترین سوء استفاده این کشورها از گروه سوم است چرا که افراد را در قبال سرویسهایی که به عنوان خدمات دریافت می کنند مجبورند، تا نطق ها و بیانیه های سرویسهای جاسوسی بیگانه را به زبان خود مطرح کنند.

اما در همین زمینه کارگردان فراری کشور چند روز پیش با انتشار یک نامه مضحک از زندگی خصوصی و املاک و دارایی های رهبر انقلاب پرده برداشت!

وی در بخشهایی از این نامه اهانت آمیز که ناشی از عمق حماقت نامبرده می باشد سعی دارد ساده زیستی ایشان را زیر سوال ببرد که ناشی گری ها و بغض و کینه تنظیم کنندگان این نامه هر انسان عاقلی را از میزان حماقت تهیه کنندگانش مطلع می سازد.

 

مخملباف در نامه خود که از رسانه های بیگانه پخش شد، در ادعایی مضحک اعلام کرده است: مقام معظم رهبری دارای حداقل 100 اسب به ارزش 40 میلیون دلار، چندین کاخ و خانه چند هکتاری ، هواپیما و بالگرد اختصاصی و ... می باشند. وی همچنین در این افشاگری خود از کلکسیون های چندین میلیون دلاری رهبر انقلاب می گوید!

اما مرور چند روایت از مرحوم حاج سید احمد خمینی و آیت الله جوادی آملی درباره سطح زندگی رهبر انقلاب در حالی که ایشان مانع از انتشار وضعیت ساده زندگی شان می شوندخالی از لطف نیست.

غذای بیت المال
یک روز مهمان مقام معظم رهبری بودم . سفره را که گستردند ، فرزند ایشان نیز نشسته بـود . آیت الله خامنه ای به وی نگاهی کردند و فرمودند : « پاشو برو ! » من خدمت ایشان عرض کردم : اجازه بفرمایید آقازاده هم باشند ؛ من از او خواستم که با هم باشیم . آقا فرمودند : « ایـن غـذا مـال بیـت المال است ، شما هم مهمان بیت المال هستید . برای بچه ها جایز نیست که بر سر این سفره بنشینند . آنها به منزل بروند و از غذای خانه بخورند » من در آن لحظه فهمیدم که خداوند چرا این همه عزت به حضرت آقا داده است . 

راوی: آیت‌الله جوادی آملی
منبع: http://www.tebyan.net/social/house_family/partners/aftermarriage/2009/6/4/93368.html



شهادت یادگار امام از زندگی ساده رهبری‌
وظیفه خود می‌دانم این مهم را به مردم مسلمان و انقلابی ایران بگویم که من از وضع منزل حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مطلع هستم. در خانه مقام معظم رهبری هرگز بیش از یک نوع غذا بر سر سفره نیست. خانواده ایشان روی موکت زندگی می‌کنند. روزی به منزل ایشان رفتم، یک فرش مندرس و پوسیده زیر پاهایم پهن بود که من از زبری و خشنی آن فرش- که ظاهراً جهیزیه همسر ایشان بود- اذیت می‌شدم از آنجا برخاستم و به موکت پناه بردم. 

مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خمینی
منبع: http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100944852935 


ساده همچون آینه
زندگی مقام معظم رهبری آیت الله خامنه ای، بسیار ساده و در پایین ترین سطح و با کم ترین امکانات می باشد.
معظم لَه مانند معمولی ترین افراد جامعه زندگی می‌کنند. ما زمانی خدمت ایشان رفتیم و از آقا درخواست نمودیم تا اجازه بفرمایند از داخل منزلشان و وضیعت زندگیشان فیلم‌برداری کنیم، تامردم وضیعت زندگی رهبر خود را ببینند و بفهمند که ایشان چگونه زندگی می کنند. آقا فرمودند: «اگر شمابخواهید زندگی مرا نشان بدهید می ترسم خیلی‌ها باور نکنند.» 

راوی: سید علی اکبر حسینی 
http://www.tebyan.net/social/house_family/partners/aftermarriage

منبع ما :

 http://www.bachehayeghalam.ir/linkdump/012557.php 

 

مطالب مرتبط :

http://khabareruz.parsiblog.com/1284574.htm

 

 

 


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/18 و ساعت 6:18 عصر | نظرات دیگران()
تجمع مردم مقابل منزل قوامی محل حضور کروبی
کروبی گریخت+ گزارش تصویری از تجمع مردم و حفاظت ویژه از کروبی

مهدی کروبی ساعاتی پس از ورود به قزوین با اعتراض شدید مردم این شهر مواجه شده بود، با کمک نیروهای ضد شورش توانست از محاصره مردم خشمگین قزوین که قصد برخورد جدی با او را داشتند، فرار کند.

به گزارش رجانیوز به دنبال بالا گرفتن اختلافات در شاخه قزوین حزب اعتماد ملی بود که عصر روز گذشته کروبی و منتجب نیا راهی این شهر شدند. انتشار خبر سفر کروبی به قزوین با واکنش شدید مردم و اجتماع گسترده اقشار مختلف این شهر روبرو شد. مردم قزوین که نزدیک غروب از سفر کروبی به این شهر مطلع شده بودند، خود را به سرعت به محل اسکان کروبی رساندند و با شعارهای خود اعتراضشان را اعلام کردند.

نیروهای انتظامی و نیروهای ضد شورش از همان دقایق اولیه برای حفاظت از کروبی در محل حاضر شدند که درگیری هایی نیز بین مردم و نیروی انتظامی صورت گرفت. جمعیت چند هزار نفره ای که در اطراف محل اسکان کروبی(خانه یکی از نزدیکان ناصر قوامی نماینده اصلاح طلب مجلس ششم) جمع شده بودند، شعار می دادند: "شهر شهید رجایی جای منافقین نیست"، "کروبی بی سواد، آلت دست موساد"، "کروبی چادرت رو سرت کن، از شهر ما فرار کن!"، "مرگ بر موسوی"، "مرگ بر کروبی"، "مرگ بر خاتمی" و...

با زیاد شدن جمعیت خشمگین، پلیس ناگزیر درصدد خارج کردن کروبی از محل برآمد. نیروهای یگان ویژه بارها تلاش کردند تا مسیر خروج کروبی را باز کنند که چندین بار با شکست مواجه شدند. در نهایت با کنار زدن مردم راه را برای خروج ماشین حامل کروبی باز شد و خودروی سیاه رنگ حامل کروبی در میان سیل پرتاب تخم مرغ، گوجه فرنگی و سنگ با سرعت از میان جمعیت گریخت.

بعد از گریختن کروبی، مردم خشمگین سینه زنان و با فریاد "مرگ بر منافق"، "این همه لشگر آمده، به عشق رهبر آمده" و خواندن شعر کجایید ای شهیدان خدایی به سمت خانه سید ناصر قوامی نماینده دور ششم،که در فاصله کمی از محل اسکان کروبی قرار داشت حرکت کردند و در آنجا بار دیگر نسبت به سفر کروبی به شهر شهید رجایی اعتراض خود را اعلام کردند.

شعارهای "مرگ بر ضد ولایت فقیه"، "لعن علی عدوک یا حسین ، خاتمی و کروبی و میرحسین"، "منافق برو گم شو"، "احمق تر از کروبی عالم به خود ندیده"، "مرگ بر قوامی" و "کروبی حیا کن شهر ما را رها کن" بارها و بارها در فلکه جانبازان و اطراف محل اسکان کروبی تنین افکند.

پیش از این کروبی در نمایشگاه مطبوعات نیز با اعتراض شدید اهالی رسانه مواجه شده بود که ناچار به ترک نمایشگاه شد. اعتراض های مردمی در نمایشگاه به گونه ای بود که محافظان کروبی را وادار به تیراندازی هوایی کرد و محافظان مجبور شدند برای خارج کردن کروبی از نمایشگاه به روی مردم اسلحه بکشند. این چندمین باری است که کروبی با اعتراضات مردمی مواجه می شود.

گفتنی است چندی پیش شاخه قزوین حزب اعتماد ملی طی بیانیه ای به انتقاد از عملکرد کروبی پرداخته بود. در این بیانیه آمده بود:«با توجه به حوادث پس از انتخابات که متأسفانه تجمعات آرام معترضان به نتایج انتخابات توسط عده‌ای فرصت‌طلب و منافق به اغتشاش و درگیری و همچنین کشته شدن تعدادی از هموطنان عزیز منجر شد، حزب اعتماد ملی منطقه قزوین با مخالفت و محکوم کردن اینگونه حرکات مشکوک و طرح شعارهای ساختارشکنانه و حرکت‌های دیگری که در حال برنامه‌ریزی و اجرا بوده و ماهیت آنها با دیدگاه‌های معترضان به انتخابات و آرمان‌های امام (ره) مغایرت اساسی دارد بر حرکت در چارچوب نظام و حفظ اصول آن تأکید می‌کند.»

این بیانیه همچنین می افزود:«گروه‌هایی که سال‌ها بود جسارت و شهامت حضور و فعالیت را در خود نمی‌دیدند متأسفانه فضای پیش آمده را مغتنم شمرده و به کمک ایادی ضدانقلاب خود در تهران و برخی از نقاط کشور دست به اغتشاش و آشوب‌زده و حتی حرمت ایام تاسوعا و عاشورای امام حسین (ع) را نیز نگه نداشته و بسیار وقیحانه رفتار کرده‌اند، این افراد کسانی هستند که هیچ علاقه و وابستگی به طرفین چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا نداشته و برای رسیدن به اهداف شوم خود متأسفانه این روزها به دروغ نام اصلاح‌طلب بر خود نهاده‌اند در صورتی که در نخستین فرصت ضربه خود را به هر دو گروه می‌زنند.»

اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی قزوین در بیانیه خود تصریح کرده بودند:«همراه با مردم انقلابی ایران عزیز، حزب اعتماد ملی منطقه قزوین ضمن محکوم کردن حرکت‌های مذبوحانه‌ای که این روزها اصول انقلاب و جایگاه رهبری را نشانه گرفته‌اند، از شورای مرکز حزب به خصوص شخص دبیرکل آن آقای کروبی انتظار دارد که به طور شفاف مرز خود را از این افراد جدا کرده و شائبه به وجود آمده در میان طرفداران حزب اعتماد ملی را برطرف کند و با صدور اطلاعیه‌ای در این زمینه تکلیف خود و دوستان هم حزبی را با عناصر آشوبگر و ساختارشکن مشخص فرماید.»

در پایان این بیانیه تأکید شده بود:«در صورت عدم موضع‌گیری دبیرکل محترم در این زمینه? قطع یقین اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی قزوین، در زمینه ادامه فعالیت حزب اعتماد ملی تصمیم دیگری اتخاذ می‌کنند.» به نظر می رسد اختلافات در میان اصلاح طلبان وارد فازهای تازه تری شده است.


حاشیه نگاری خبرنگار رجانیوز از اعتراضات مردمی:

در میان جمعیت حضور پیر و جوان، دانشجو و طلبه، زن و مرد به چشم می خورد. کسانی که خبر سفر کروبی به گوششان رسیده بود، خود را با عجله به محل رسانده بودند.

تجمع مردم از حدود ساعت 8 شروع شد و تا نیمه شب ادامه یافت. کروبی حدود ساعت 30/10 بود که مجبور به فرار شد.

پیرمردی با چند شانه تخم مرغ در میان جمعیت حاضر شده بود و ضمن توزیع تخم مرغ ها می گفت که این کار را برای امام حسین انجام می دهد.

در جریان خروج خودروی حامل کروبی از خانه، در اثر اصابت اشیاء مختلف خودرو آسیب دید.

شیشه های محل اسکان کروبی در اثر اصابت سنگ شکسته شد.

یکی از حاضران در تجمع که متوجه حاشیه نگاری خبرنگار ما شده بود، گفت بنویسید که اینجا خبری از ساندیس نیست!

اجتماع مردم خشمگین قزوین در حالی شکل گرفته بود که بسیاری از مردم هنوز از سفر کروبی مطلع نشده بودند. برخی هم که دیر به محل رسیدند.

برخی از افراد حاضر در تجمع معتقد بودند فرار کروبی صحنه سازی و از روی ترس بوده و او با توجه به حضور چشم گیر مردم حتی جرأت خروج از خانه را هم پیدا نکرده است.

جمعیت مردم آن قدر بود که حضور اندک سبزهایی که برای حمایت از کروبی حاضر شده بودند، راه به جایی نبرد و این افراد ناچار چون شیخ اصلاحات فرار را بر قرار ترجیح دادند.

با وجود فرار کروبی تجمع در مقابل خانه سید ناصر قوامی نماینده مجلس ششم ادامه یافت و با فرار کروبی خاتمه پیدا نکرد.

در طول تجمع مردم بیکار ننشستند و به دیوار نویسی بر روی دیوارهای محل اسکان کروبی و خانه ناصر قوامی مشغول شدند!

رجانیوز .کام


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/18 و ساعت 5:59 عصر | نظرات دیگران()
مناظره جلیلی و مطهری در برنامه رو به فردا:
جلیلی: با آبروی نظام بازی کردن یک لغزش ساده نبود/ مطهری:
موسوی در بیانیه‌اش به قانونی بودن دولت اعتراف کرد

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
و وحید جلیلی روزنامه نگار و فعال فرهنگی پنجشنبه شب در برنامه رو به فردا شبکه سوم
سیما درباره مسایلی که ایران در چند ماه اخیر با آن مواجه بوده، به مناظره
پرداختند.

مطهری در پاسخ به سؤال مجری برنامه در خصوص ارزیابی
از ارتباط زیر ساخت های فرهنگی با حوادث ایران در سال 88، گفت: به عقیده من نگاه
جامعه و مردم ما به برخی مسایل فرهنگی و اعتقادی، نگاه کاملی نیست و گاهی برداشت
های غلطی از بعضی مقوله های فرهنگی داریم.

وی افزود: مقوله اعتراض در جامعه ما خیلی شناخته
شده و پذیرفته شده نیست و اینکه کسی به یک پدیده در جامعه ما اعتراض داشته باشد،
خیلی سریع به مخالفت با نظام و حتی اسلام تعبیر می شود یا مساله اطاعت از ولایت
فقیه ممکن است برای برخی از ما درست روشن نشده باشد و برداشت درستی از آن نداشته
باشیم.

او ادامه داد: به طور مثال، در انتخابات ریاست
جمهوری ایران افراد و گروه هایی بودند که اعتقاد داشتند رییس جمهوری فعلی بهتر است
انتخاب نشود، این شعار ممکن است این گونه تعبیر شده باشد که این افراد مخالف با
نظام هستند و چون علامت هایی هم از سوی رهبری دیده بودند و احساس کردند که نظر
رهبری هم به آقای احمدی‌نژاد است، بنابراین این طور تلقی شد که هر کس که مخالف
ایشان است بنابراین مخالف رهبری و نظام به شمار می آید در حالی که هیچ گاه مقصود
رهبر معظم انقلاب چنین چیزی نبوده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان
کرد: اگر ما برداشت های درستی از چنین پدیده ای بی سابقه ای در انقلاب داشتیم، این
بحران با زیان ها و ضایعات کمتری مواجه می شد.

وحید جلیلی روزنامه نگار و فعال فرهنگی در ادامه
این مناظره درباره ارتباط میان زیر ساخت های فرهنگی ایران با حوادث پس از انتخابات
اظهارداشت: ما نتایج توسعه نامتوازن را در دولت های پیشین دیده بودیم و در دوره
اخیر هم اتفاقاتی که به‌ویژه بعد از انتخابات به وقوع پیوست، ناشی از عدالت
نامتوازن بود و من آقای احمدی‌نژاد و دولت نهم را در این نوع حوادث تا حدودی دخیل
می دانم و به عقیده من نوع عملکرد دولت نهم در آن موثر بود.

وی با اشاره به اینکه در انتخابات دهم اتفاقی که رخ
داد، این بود که دو تصویر از ایران به هم رسید، تصریح کرد: تصویر نخست این بود که
نظام رسانه ای کشور یعنی از رسانه ملی گرفته تا سایر مطبوعات و فضای اینترنت، ارائه
می داد.

او افزود: وقتی به نظام رسانه ای و فضای موجود در
کشور نگاه می کنید، تصویری که از ایران در خود منعکس می کند، بیشتر معطوف به فاصله
میدان ولی عصر(عج) تا میدان تجریش تهران است.

این روزنامه نگار با بیان اینکه تصویری دیگر هم
توسط رسانه ای جدید ارائه شد که آن هم رسانه صندوق رأی بود، خاطرنشان کرد: صندوق
رأی، رسانه ای بود که در اختیار یک طبقه خاص اجتماعی یا اقتصادی نبود و توسط عناصری
که به سبک زندگی خاصی که مخصوص شمال تهران است، اداره نمی شد و از دایره دخالت و
امر نهی آنان خارج بود.

جلیلی ادامه داد: این دو تصویر متضاد در مقابل هم
قرار گرفت و من بخشی از توهماتی که راجع به نتیجه انتخابات به وجود آمد را ناشی از
این دو تصویر می دانم چرا که بخش عمده ای از واقعیت ایران امروز در نظام رسانه ای
ما حضور و ضریب ندارند.

وی گفت: متاسفانه آقای احمدی‌نژاد تلاشی برای برهم
زدن این مساله نکرد، در زمینه رسانه ما ندیدیم حرکت جدی صورت بگیرد و این یکی از
نکاتی بود که بارها رهبر معظم انقلاب به آقای احمدی‌نژاد تذکر دادند و گفتند فرهنگ
و اطلاع رسانی در دولت شما مظلوم است.

او اظهارداشت: این موارد اگر انجام شده بود و این
تذکرات جدی گرفته می شد و همگام با تلاش برای عدالت در برخی حوزه ها، در حوزه
فرهنگی و به‌ویژه رسانه ای هم این اقدامات صورت می گرفت، می توانستیم با یک فضای
دیگری مواجه باشیم.

مطهری در پاسخ به استدلال جلیلی گفت: به طور کامل
نمی توان این حرف را قبول کرد که چون رسانه ملی تمامی طبقات جامعه ایران را نمایش
نمی دهد، بنابراین تصور مردم ایران هم این است که جامعه ایران محدود به شمال تهران
می شود.

نماینده مردم تهران افزود: این انتخابات، انتخاباتی
خاص بود، جبهه بندی شدیدی شاهد بودیم، ریشه این مسایل از سوی خواص، خود نامزدها و
مردم به مسایل فرهنگی باز می گردد.

وی با اشاره به اینکه خواص و نامزدهای ما گاهی از
یک وسیله نا مقدس برای هدف مقدس خود استفاده کردند، اظهارداشت: یک طرف در مناظره از
ابزاری استفاده کرد که موجب افزایش آرا شود و طرف مقابل، دیگری را متهم به دروغگویی
کرد و هر دو این اقدام را به عنوان یک پروژه پیاده می کردند و این طور نبود که در
مناظره به طور اتفاقی این مسایل مطرح شد بلکه این موارد در ستادها برنامه ریزی شده
بود.

او تصریح کرد: وقتی که یک فرد جامعه ما نگاه می کند
که دو طرف در حال استفاده از هر وسیله ای برای پیروزی هستند، خود به خود بدبین می
شود و زمانی که نامزد مورد نظرش پیروز نمی شود، شبهه تقلب پررنگ می شود.

مطهری تاکید کرد: من همچنان هم معتقدم که نباید این
افراد را ایادی امریکا و اسرائیل خواند، این ها لغزش های سیاسی است و صرف لغزش
سیاسی دلیلی بر این نیست که فرد از چارچوب نظام خارج شده است.

وی اضافه کرد: آقایان موسوی و کروبی دچار یک لغزش و
اشتباه سیاسی شده اند، همانطور که معتقدم آقای احمدی‌نژاد هم در آن مناظره ها تحت
تاثیر هیجانات قرار گرفت و دچار لغزش سیاسی شد.

او خاطرنشان کرد: در مفهوم لغزش، سهوی بودن نهفته
است یعنی تعمدی در کار نیست و کسانی که ادعای تقلب کردند امری از روی عمد نبوده که
بخواهند از آن به عنوان ابزاری برای شورش و آشوب استفاده کنند، بلکه فضا برای اینها
به این شکل بوده اما نحوه برخورد با این موضوع مهم است یعنی اگر من نامزد انتخابات
احساس کردم واقعا تقلب شده، آیا باید مردم را دعوت کنم به خیابان ها بیایند یا
اینکه طبق قانون باید نظر شورای نگهبان ملاک باشد و سایر مسایل به گونه ای دیگر
پیگیری شود تا چنین مشکلاتی پیش نیاید.

این نماینده مجلس در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی
بر اینکه این موضوع تا کجا لغزش محسوب می شود و ادامه آن را چه باید نام گذاشت،
تصریح کرد: ممکن است کسی بگوید من ضمن آنکه ولایت فقیه را قبول دارم، این نظر خاص
مقام معظم رهبری را قبول ندارم و به عقیده من، چنین فردی هنوز از چارچوب نظام خارج
نشده و صرف قبول نداشتن، مادامی که به اقدام عملی منتهی نشود، به این معنی نمی
تواند باشد.

مطهری با بیان اینکه در ابتدای بحث هم اشاره کردم
که باید برداشت درستی از اطاعت از ولایت فقیه، مساله آزادی بیان و مقوله اعتراض
داشته باشیم، افزود: مردم، افراد متدین و حزب اللهی باید قبول کنند که هر حکومتی
تعدادی مخالف دارد و ما باید مخالفان نظام را به رسمیت بشناسیم و مادامی که دست به
اسلحه نبردند، محترم هستند و ما باید حرف آنها را بشنویم و این منطق و فرهنگ باید
در جامعه ما جا بیفتد.

جلیلی در ادامه این بحث درباره طرح ادعای مساله
تقلب در انتخابات گفت: کسانی که ادعای تقلب کردند، افرادی هستند که در بدنه وزارت
کشور عمده نیروها توسط آنها استخدام شده اند و ارتباطی جدی با آنها داشتند.

وی با بیان اینکه کسی که ادعای تقلب کرد، همزمان دو
ادعای تقلب و تخلف را داشت، تصریح کرد: این فرد از یک طرف اعلام کرد بنا به اطلاعات
دقیقی که از ستادها داشتم، بنده با فاصله بسیار زیاد برنده آراء شدم و از سوی دیگر
ادعا کرد تخلف شده، یعنی از یک طرف می گوید برنده شده اما رای هایش را نخوانده اند
و در مقابل خواهان ابطال انتخابات به دلیل تخلف است.

این فعال فرهنگی ادامه داد: بنابراین مشخص است که
تنها قصد از این کار بر هم زدن قاعده بازی است و من فکر می کنم برخی از آقایان به
این نتیجه رسیدند که جمهوری اسلامی شاید دیگر نباید جمهوری باشد و باید کنترل
شود.

جلیلی گفت: شاید این افراد معتقد هستند که باید یک
نظارت استصوابی بعد از انتخابات هم وجود داشته باشد که مردم به هر کس که رای دادند،
یک گروه نخبه و روشنفکر انتخاب آنان را تایید کند و اگر چنین گروه فرهیخته ای (که
اسم خودشان را می گذارند) تایید نکرد، آن انتخابات اصلا ارزش ندارد.

وی تاکید کرد: نوع این استدلال های سست نشان می دهد
که شاید در بهت انتخاب مردم، این افراد واکنش هایی عصبی و از روی ناراحتی از خود
نشان دادند و در واقع ما شاهد منطقی در این واکنش ها نبودیم و ما با کسانی در این
چند ماه مواجه شدیم که برای متهم کردن جمهوری اسلامی، حاضرند در مجلس ختم آدم زنده
شرکت کنند.

به عقیده من کسانی که به این مرحله می رسند دیگر
نمی توانیم به راحتی بگوییم که این یک لغزش ساده است و با آبروی یک نظامی که خون
300 هزار شهید برای استحکام آن ریخته شده به راحتی بازی شود و در نهایت به سوء
تفاهم و اشتباهی ساده تعبیر شود.

مطهری در ادامه اظهارداشت: بعد از لغزشی که دوستان
ما دچار آن شدند، برخورد ها نیز با این حادثه خیلی خوب نبود.

نماینده مردم تهران افزود : نخستین خطا در رابطه با
مدیریت بحران این بود که حساب رهبران آشوب ها از مردمی که واقعا تصور می کردند که
تقلب شده و اعتراض قانونی داشتند، جدا نشد.

علی مطهری ادامه داد: در اثر خطاهایی که از طرف ما
صورت گرفت، آنها عکس العمل نشان می دادند و شاهد لغزش های بعدی بودیم تا به چنین
روزی رسیدیم که البته در نقطه نسبتا خوبی قرار گرفته ایم و در راهپیمایی نهم دی ماه
همه اقشار در دفاع از نظام آمدند و در ادامه نیز شاهد انعطاف و نرمش از برخی
نامزدهای معترض بودیم.

وی به آخرین بیانیه میرحسین موسوی اشاره کرد و
افزود: در این بیانیه به قانونی بودن دولت فعلی اعتراف شد که نقطه ای مثبت و گامی
به جلو به شمار می رود اما اگر پشت سر لغزش های اول شاهد لغزش های بعدی بودیم، برخی
به نحوه عملکرد ما باز می گشت چرا که ما عادت نکرده ایم که یک گروه معترض ببینیم که
بیایند حرف خود را بزنند.

وحید جلیلی در پاسخ به اظهار نظر مطهری گفت: من با
این نکته موافق هستم که کار رسانه ای درست و لازم برای نشان دادند تفکیک میان کسانی
که به دنبال آشوب و اغتشاش بودند و سایرین انجام نشد.

وی به دوره دوم خرداد اشاره کرد و افزود: در این
دوره محمد خاتمی رای 20 میلیونی آورد و از همه اقشار در آن سهیم بودند اما اتفاق
بعد این بود که به طور مثال گفته شد که 10روزنامه راه انداختیم اما تمام این
روزنامه ها برای یک گروه خاص شد و آن تنوع مورد نظر را شاهد نبودیم.

او تاکید کرد: شبکه های خارجی و برخی رسانه های
داخلی متاسفانه طوری تبلیغ می کردند که تمام جمعیتی که به محمود احمدی‌نژاد رای
نداده اند، مملو از نفرت و اعتراض هستند در حالی که مردم ما نسبت به نخبگان کشور
بسیار بالغ تر از این حرف ها هستند.

این روزنامه نگار تصریح کرد: در مورد کار رسانه ای
به نظر من هنوز هم صدا و سیما می تواند کار کند اما ای کاش زودتر به فکر می افتاد و
با مردم مصاحبه می کرد و نظرات آنها را می گرفت تا نشان داده شود آن تصویری که
بی.بی.سی و صدای امریکا نشان می دهند صحیح نیست.

جلیلی با تاکید بر اینکه از ظرفیت حضور مردم در نهم
دی ماه باید به خوبی استفاده شود، خاطرنشان کرد: ما تنها از ظرفیت های منفی
انتخابات اخیر صحبت کرده ایم اما به نظر من خیلی ظرفیت های مثبتی هم داشت که می
توان به آن اشاره کرد.

دکتر وحید یامین‌پور مجری برنامه رو به
فردا

وی در پاسخ به سؤال مجری برنامه درباره عملکرد
نخبگان و روشنفکران و ایفای نقش آنان در این شرایط، گفت: اگر چه بخصوص در ماه های
اخیر تلاش شد که چنین تصویری ایجاد شود که نخبگان توده ای یک دست هستند که با یک
جریان سیاسی خاص همکاری می کنند اما واقعیت فضای نخبگان در حوزه های مختلف علمی،
هنری، رسانه و... این طور نیست.

این فعال فرهنگی افزود: این مساله را نمی توان
پنهان کرد که بخشی از نخبگان ما در فضای دانشگاهی، هنر و یا حتی حوزه رفتارهایی
داشتند که جدای از اینکه به چه کسی رای دادند، نوع واکنش آنها نسبت به نتایج
انتخابات قابل نقد است.

جلیلی تصریح کرد: در فضای نخبگانی ما متاسفانه
انکار واقعیت اجتماعی امروز ایران و نتیجه انتخابات مساله ای است که نه تنها در
تاریخ سیاست ایران که در تاریخ علم ایران ماندگار خواهد شد، یعنی این موضوع برای
کشوری با سابقه عظیم تاریخی در حوزه علمی، نقطه ای زیر سؤال است.

مطهری در ادامه در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی
بر اینکه چه اتفاقی رخ می دهد که یک نخبه سیاسی مرتکب لغزش های بزرگ می شود، گفت:
نقطه های لغزش یک نخبه همان چیزی است که امیرالمومنین(ع) فرمودند کسی می تواند مصلح
باشد که اهل ملاحظه کاری نباشد، همرنگ جامعه نباشد و نقاط ضعف جامعه در خود او وجود
نداشته باشد و در نهایت بنده طمع، ثروت، مال و مقام نباشد.

وی ادامه داد: بنابراین نخبگانی می توانند در جامعه
موثر باشند که این روحیات را داشته باشند و اگر شاهد هستیم نخبگان ما آن تاثیری که
باید داشته باشند، ندارند به سبب این است که یا گرفتار دنیا شده اند، یا گرفتار
شهوت و پست مقام هستند و یا گرفتار ملاحظه کاری شده اند.

او تصریح کرد: وظیفه نخبه این است که در جایی که
احساس می کند حقی ضایع شده، به داد مظلوم برسد، حرف حق را بیان کند، ملاحظه کسی را
نکند و حتی نظر خودش را بگوید نه اینکه صرفا بخواهد نظر حکومت را بیان کند.

جلیلی در ادامه بحث تاکید کرد: در نظام حکومتی دینی
مانند جمهوری اسلامی، کفایت نمی کند که ما به فرد اعتماد کنیم بلکه چرخه نظارت
اجتماعی باید فعال باشد.

وی گفت: نکته مهمتر درس و عبرتی است که ما برای
آینده می گیریم که در نظام اجتماعی خوشبینی، اعتماد و مسایلی این چنین در یک حدی
لازم است اما در کنار آن در یک نظام اجتماعی سیاسی فضای نقد درست و همچنین حوزه
نظارت عمومی اجتماعی در آن فعال باشد.

او با بیان اینکه باید فضای نقد منصفانه به عنوان
بخشی از مردم سالاری دینی ترویج شود، تصریح کرد: دشمنان ملت و آنهایی که در خارج
نشسته اند نمی خواهند چنین اتفاقی رخ دهد و می ترسند فضای نقد فعال در جامعه ما
وجود داشته باشد و یکی از درس هایی که ما باید از حوادث اخیر و ریزش نخبگان بگیریم
این است که نخبگان فعلی در آینده نزدیک یا دور به این خطاها دچار نشوند.

مطهری در ادامه این مناظره تلویزیونی درباره علت
لغزش برخی نخبگان اظهارداشت: به طور کلی گاهی نخبگان بینش انحرافی دارند یعنی ما
نخبگانی داریم که اساسا نظام ولایت فقیه را قبول ندارند و معتقد به دموکراسی مطلق
هستند، بنابراین اختلاف در بینش مساله ای بسیار مهم و گریز ناپذیر به شمار می
رود.

وی با بیان اینکه مساله دوم بحث گرایش ها به شمار
می رود، افزود: این مساله به روحیات افراد و قوت نفس آنان باز می گردد و این
واقعیتی است. شهید مطهری نیز عنوان کرده است که هر کسی، فردی یا گروهی در رتبه خودش
هواهای نفسانی دارد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید نفس انسان
را کوچک بگیریم چرا که آن قدر پیچیده است که انسان گاهی خودش هم نمی فهمد کاری که
می خواهد انجام دهد برای خداست یا مسایل و هواهای دیگری هم وجود دارد اما ما بیشتر
باید به دنبال ریشه های واقعی حوادثی باشیم که رخ داد.

مطهری با اشاره به اینکه حوادث به گونه ای پیش رفت
که به عناد و لجاج کشیده شد، اظهارداشت: نقطه آغاز آن در مناظره تلویزیونی بود که
برخی حرمت ها شکسته شد، پرده حیا میان مردم و حکومت تا حدودی دریده شد و در ادامه
شاهد عکس العمل ها بودیم که در نهایت به لج و لجبازی کشیده شد و شاید حتی خیلی جنبه
اختلاف بینش و تقلب در انتخابات هم نباشد.

نماینده مردم تهران در پاسخ به سؤال مجری برنامه
مبنی بر اینکه آیا این نخبگان لجوج همچنان خواهان ادامه داد لجاجت خود و کشاندن
مردم به خیابان ها هستند، گفت: مقصود من این است که این لجاجت از سوی طرفین است و
یعنی اگر در آن طرف لجاجتی وجود دارد، در این سو نیز افرادی هستند که مصر بر حذف
طرف مقابل از انقلاب می باشند که حرف درستی نیست.

وی تنها راه حل این بحران را اجرای عدالت خواند و
تاکید کرد: عدالت اگر اجرا شود این بحران حل می شود،یعنی آنچه که وجدان جامعه را
آرام می کند اجرای عدالت به شمار می رود.

جلیلی در بخش دیگری از این مناظره بحث آزادی بیان
در ایران امروز را بحثی جدی خواند و تصریح کرد: نظام نامتوازن رسانه ای که امروز
وجود دارد، می تواند به پیامدهایی در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ...
بیانجامد.

این فعال فرهنگی با تاکید بر اینکه مهمتر از آزادی
بیان بحث امکان بیان است، افزود: جمهوری اسلامی در عین اینکه باید به اصول آزادی
بیان معتقد و ملتزم باشد، مساله مهمتر در این زیرساخت های نامتوازن و کاملا طبقاتی
رسانه ای کشور این است که فکری به حال امکان بیان کند چرا که میلیون ها ایرانی
فضایی برای حرف زدن و طرح صحبت ندارند اما این امکان برای یک گروه یا یک طبقه از
جناح چپ یا راست فراهم است.

وی اظهارداشت: ساختار رسانه ای کشور باید بازنگری
شود و امکانات رسانه ای به شکلی مساوی در اختیار مردم قرار گیرد نه اینکه فلان گروه
سرمایه ایجاد رسانه، فضاسازی و کشاندن افکار عمومی به سمت و سوی مختلف را داشته
باشد و بسیاری از آدم های نخبه رسانه ای ندارند چون سرسپرده این جناح یا آن جناح
نیستند.

وحید جلیلی در ادامه این مناظره تلویزیونی با وضعیت
نقد در ایران پرداخت و گفت : نقد در کشورمان خیلی جای کار دارد.

وی در ادامه افزود : همین که رهبر معظم انقلاب
فرمودند مناظره ها با یک ویرایش و گرفتن نواقص باید فعال شود و یا طرح موضوع کرسی
های آزاد اندیشی از سوی ایشان، بیانگر این است که ما در وضع ایده آل نیستیم.

این فعال فرهنگی افزود: اما بحث من این است که وقتی
ما از آزادی رسانه ای حرف می زنیم بدون آنکه عدالت رسانه ای برقرار شود نتیجه این
می شود که تنها قشری خاص از این آزادی منتفع می شوند.

وی اظهارداشت: در نظام جمهوری اسلامی که هم جمهوریت
و هم اسلامیت آن موضوعیت دارد، همانطور که امام (ره) فرمودند جمهوری اسلامی نه یک
کلمه کم و نه یک کلمه زیاد، من این طور تلقی می کنم که ایشان می دیدند که شاید هیچ
تضمینی برای اسلامیت نظام بهتر از جمهوریت آن نیست.

وی با بیان اینکه در جریانات اخیر هم شاهد بودیم
کسانی به اسم اسلام می خواستند با جمهوریت آن در بیفتند، تاکید کرد: رهبری نظام به
دلیل اینکه پای جمهوریت نظام ایستاده بودند، در جریانات اخیر مورد هجوم یک سری
جریانات قرار گرفتند.

این روزنامه نگار لزوم بازخوانی فضای رسانه ای در
نظام جمهوری اسلامی را با اهمیت دانست و گفت: فضاهای فکری و نظری بخشی از این وظایف
است و در فضاهای دولتی، حکومتی و همچنین جاهایی که قرار است تصمیم گیری های کلان
مملکت شود نیز باید فکری جدی شود تا به سمت عدالت رسانه ای برویم که در این صورت از
هجوم خیلی از رسانه ای های غربی نیز کمتر مضطرب خواهیم شد.

جلیلی افزود: من معتقدم 10سال است رهبرمعظم انقلاب
می گویند مبارزه بی امان با فقر و فساد و تبعیض، اما این مساله به اندازه فوتبال هم
مورد توجه قرار نگرفته است و من قبول ندارم که فوتبال جذابیت ذاتی دارد چرا که اگر
فضایی باز باشد آن وقت شاهد خواهیم بود که چقدر این موضوعات جذاب خواهد بود و مردم
استقبال می کنند.

وی با تاکید بر اینکه مردم ما در انتخابات اخیر
نشان دادند که ظرفیتی در حد بسیار عالی دارند، تصریح کرد: این اغتشاشاتی هم که شاهد
بودیم بخش عمده ای از آن شاید ناظر به این بود که نمی خواستند این فضا و ظرفیت بی
نظیر مردم سالاری دینی که در جمهوری اسلامی ظهور کرده بود، نهادینه شود.

جلیلی در ادامه گفت : دشمنان تلاش کردند که این
دستاورد بزرگ اجتماعی سیاسی ما مخدوش شود بنابراین ما باید در حال حاضر به فکر
باشیم که این راه را دوباره بازسازی کنیم و یکی از نقاط عزیمت به سمت فردا، اصلاح
جدی نظام رسانه ای ما است.

سپس مطهری گفت : حرف ما این نیست که در ایران آزادی
بیان وضعی نابسامان دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره
به اینکه در شرایط طبیعی آزادی بیان در ایران به طور نسبی مطلوب است، گفت: حرف ما
این است که در این شرایط بحرانی و حوادث بعد از انتخابات نیازی به این مقدار فشار و
بستن فضا و توقیف مطبوعات نبود چرا که در شرایط عادی در مجموع وضع آزادی بیان در
ایران خوب است.

وی افزود: اگرچه در یکی دو ماه اخیر به دلیل برخی
سختگیری ها، شرایط برای مطبوعات سخت شده است اما در کشور ما از رییس جمهوری خیلی
راحت انتقاد می شود.

مطهری در پایان گفت: همین برنامه، دلیلی بر این است
که در ایران آزادی بیان به نحو نسبتا خوبی وجود دارد اما انتظار داریم سایر نهادها
و رسانه ها هم این کارها را انجام دهند.

http://rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=42537


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/18 و ساعت 4:59 عصر | نظرات دیگران()

سلام بر این فرزند شهید چه سخنان جالبی حیفم آمد براتون نزارم البته ما پیاده رفتیم از ساندیس و تی تاب  هم خبری نبود شانسه دیگه ؟؟؟ خبر روز

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حسین قدیانی*   

چهارشنبه اتوبوسی که ما را آورد راهپیمایی، همان اتوبوسی بود که پدرم را برد جبهه. پلاک اتوبوس ایران 11 نبود. از آن قدیمی‌ها بود، نه از این لیزری‌ها. پلاک اتوبوس«BB-C068028H» بود و پلاک پدرم در جبهه«AK-S022-91H». من با همین اتوبوس رفتم راهی سرزمین نور شدم و بوسه زدم بر خاک کرخه نور. امسال عید باز هم با همین اتوبوس می‌خواهم بروم جنوب.

من هنوز هم سوار هوندا 125 پدرم می‌شوم. پدرم روی همین موتور، موتور ضدانقلاب را در همین خیابان‌های تهران پایین آورد. 200 کلاهک هسته‌ای اسرائیل، حریف هوندا 125 پدر من نشده‌اند!. پدر من روی همین موتور به شهادت رسید ولی اجازه نداد که آبادان «عبادان» شود و خرمشهر «المحمره»؛ زیر لاستیک هوندا 125 پدر من هنوز هم دارد استخوان‌های آمریکا خرد می‌شود. امروز هم فتنه‌گران، از صدای هوندا 125 «بابااکبر» بیشتر از هیبت ماشین‌های ضدشورش نیروی انتظامی می‌ترسند.

چهارشنبه اتوبوسی که ما را آورد راهپیمایی ضدگلوله نبود. لاستیکش عاج نداشت. تاج و تخت نداشت. شیشه‌هایش دودی نبود. دنده‌اش خوب جا نمی‌رفت. فرمانش هیدرولیک نبود. سقفش یکی- دو تا سوراخ داشت. مثل BMW نبود که سقف متحرک داشته باشد. راننده‌اش کت و شلواری نبود. پیراهن مشکی‌اش وصله داشت. کاپشنش را از «تاناکورا» خریده بود که قبلا «ادواردو آنیلی» آن را پوشیده بود. برلوسکنی کت شلوار می‌پوشد. آنجلا مارکل کت دامن، سارکوزی یک وقت‌هایی لخت می‌گردد و من به کوری چشم France24 اعتراف می‌کنم و افتخار می‌کنم که حکومت به ما ساندیس داد و من چون روزه بودم، «نی» اش را نگه داشتم تا در روضه علی‌اصغر در آن بدمم: "بشنو از نی". من نی‌ام را درون ساندیس فرو نکردم. فرو کردم در چشم رئیس‌جمهور آمریکا و انتقام حرمله را گرفتم. ساندیس من آب سیب بود، دادم به رباب تا طفل 6‌ ماهه‌اش را سیراب کند.

به کوری چشم ضدانقلاب رئیس‌جمهور آمریکا با ما نیست. او با ما نیست. با سران فتنه است. با آن بی‌سواد که مردم گفتند "عامل دست موساد". خانم کلینتون! ساندیس‌های جمهوری اسلامی الکل ندارد که 100 دلار آب بخورد. از شیر مادر حلال‌تر است. 150 تومان است که مش رجب 10 تایش را می‌فروشد هزار تومان. سران فتنه، کوکاکولا می‌خورند که گازش، اشک‌آور است و اشک کودکان فلسطینی را درمی‌آورد. نتانیاهو با سران فتنه است، فتحی شقاقی شهید با ما. علی عبدالله صالح با سران فتنه است، سید حسن نصرالله با ماست. چشم اسرائیل کور، حکومت به ما تی‌تاپ هم داد. من روزه‌ام را با همین تی‌تاپ باز کردم. خاک بر سر شما که به جای گوشت «بزغاله گوساله»، گوشت خوک را می‌خورید. دانشمندان می‌گویند گوشت خوک، آدم را خرف می‌کند. بنازم انقلاب اسلامی را که با ساندیس و تی‌تاپ و هوندا 125 و اتوبوس دهن‌کجی کرده به تمام دنیای غرب. آمریکا حریف ساندیس ما نمی‌شود. برادر کوچک من ساندیس خود را که خورد، آن را باد کرد و ترکاند جلوی چشم عکس نتانیاهو و مردک 2 متری عقب رفت. من یک ساندیس جمهوری اسلامی را با کل دنیای آمریکا و اسرائیل عوض نمی‌کنم و من حتی اگر به عشق خوردن فلافل، بروم «حاج منصور» شرف دارد که به عشق بی.بی.سی سر از لندن درآورم. ساندیس جمهوری اسلامی شراباً طهوراست. آب زمزم است. آب زمزم ما، ساندیس‌های جمهوری اسلامی‌اند نه چشمه‌ای که اختیارش دست سعودی‌های شیعه‌کش است.

چهارشنبه اتوبوسی که ما را آورد راهپیمایی، تلویزیون نداشت. نوار آهنگران گذاشته بود و من در خیابان انقلاب دیدم دختران وطنم وقتی پرچم انگلیس را آتش زدند دودش رفت در چشم آقازاده معروف. من دختر بن‌لادن را در سفارت عربستان ندیدم، ولی در چهارراه استانبول، دیدم آقازاده‌ای را که فقیر نبود اما کاسه گدایی دراز کرده بود جلوی در سفارت روباه پیر. من ادعا نمی‌کنم رهبرم «سید خراسانی» است، اما در دجال بودن شما شک ندارم. و البته که ظهور نزدیک است.

امروز صبح یکی به من پیامک داد که سران فتنه در رفته‌اند، رفته‌اند شمال. ویلای «احسان‌الله خان»! با ماشین ضدگلوله که ترمزش ABS دارد و همه چراغ قرمز‌ها را رد می‌کند! به میرزاکوچک‌خان زنگ زدم که حواست به وطن‌فروش‌ها باشد. میرزا گفت: «دکتر حشمت، نبض شیخ را گرفته؛ چهارشنبه‌ای، مردم را که دیده تبش بالا رفته آن یکی هم ساندیس بدنش کم شده!» به میرزا گفتم: «این بار مواظب سرت باش. اینها در سر سودای وطن‌فروشی دارند» وطن‌فروش، خواننده‌ای است که حنجره‌اش را پنجره‌ای کرده به سوی غرب. عالیجناب چهچه! «دود عود»‌ات بوی زغال سوخته می‌دهد. برای این ملتِ قوم طالوت، حضرت داوود باید نغمه بخواند. هان ای ابراهیم! تبر بردار! دیکتاتورهای مخملین، از دموکراسی بت ساخته‌اند. علامت کوچک‌تر، بزرگ‌تر سرشان نمی‌شود.

معلم کلاس اول من، یاد داده بود که 24 از 13 بزرگ‌تر است و آرای باطله از رای شیخ! معلم دینی من می‌گفت 13عدد نحسی نیست. نحس، کسانی هستند که به اسم خط امام، رای مردم را دزدیدند. نحس کسی است که آشوبگر عاشورا را هوادار خود می‌داند. سال بعد اول ژانویه، دهم محرم است. محرم که بیاید، حتی عید ارمنی‌ها هم عزا می‌شود. آن وقت هواداران آقای نخست‌وزیر، سوت می‌زنند در عاشورا و به افتخار شمر که سر امام را برید، کف مرتب می‌زنند. ای عیسی! بابانوئل سرش را در برف کرده و "مروه شربینی" را نمی‌بیند. امسال مجله تایم، بابانوئل را کرد مرد سال و نوبل را دادند به بابانوئل. حیف که عمر سعد هزار و چهارصد سال زود به دنیا آمد والا «یونیسف» یک تقدیری هم از او کرده بود. اینجا هم،‌ کسانی بودند که عکسش را شش ستونی کار کنند. ستون دین من نماز یزید نیست. آقازاده معاویه مست بود و «انا‌لله و اناالیه راجعون» را نوشت: «انا الله و اناعلیه الراجعون»(!). ستون دین من، آن نمازی است که سیدالشهدا خواند، در ظهر عاشورا و به‌ازای هر کلمه نماز یک تیر خورد. والا ابن‌ملجم هم زیاد نماز می‌خواند، اما قبله‌اش ولایت نبود، قطام بود. در نماز ابی‌عبدالله، خم ابروی یار در یاد آمد و در نماز ابن‌ملجم، رژ لب دختر اغیار!

چهارشنبه، اتوبوسی که ما را آورد راهپیمایی، راننده‌اش کمربند نبسته بود. جریمه شد 20 هزار تومان. 13 هزار تومانش البته به خاطر سیگار بود. "وینستون" می‌کشید. ریه‌اش آسیب می‌بیند، ولی در عوض محصول آمریکایی را آتش می‌زند. چرا کسی آنهایی را که «بهمن» می‌کشند، جریمه نمی‌کند؟! مگر «22 بهمن» را که محصول امام بود پاره نکردند؟ من کاری با قوه قضائیه ندارم. دلم برای محافظان سران فتنه می‌سوزد که به جای حفاظت از انقلاب مجبورند مراقب جان شیخ باشند. سربسته بگویم این سخت‌ترین کار دنیاست. شیعه علی بودن و محافظت از عثمان تا که این پیرهن دوباره شر نشود.

چهارشنبه، اتوبوسی که ما را آورد راهپیمایی، به راننده‌اش مرخصی داده بودند. به من هم مرخصی دادند. امتحان برادر کوچکم هم در مدرسه لغو شد. هان ای دشمن! از این پس قصه همین است. ساندیس نظام‌مان را می‌خوریم. از مرخصی‌اش استفاده می‌کنیم. سوار اتوبوس می‌شویم و در خیابان علیه شما شعار می‌دهیم و در برابرتان تمام قد می‌ایستیم. ما همه‌مان حکومتی هستیم. من مستأجر نیستم. بمن خانه هم داده اند. خانه‌ام «بیت ‌رهبری» است. بیت رهبری خانه فقط "سید‌علی" نیست. کاشانه ما هم هست. ناشیانه حرف نزنید. ما به این آشیانه ساده و صمیمی افتخار می‌کنیم. تا وقتی حاکم، «علی» است، راهپیمایی‌های ما، همه حکومتی است.

چهارشنبه، اتوبوسی که ما را آورد راهپیمایی، راننده‌اش می‌گفت 22 بهمن نوشابه و ساندویچ هم می‌دهند. ما 22 بهمن هم می‌آییم. برای چنین ملتی که جانش بر کف است، جان باید داد. جمهوری اسلامی به مردمش می‌رسد؛ حرفی هست؟! ما با رهبرمان آنقدر «نداریم»؛ که هر وقت اراده کنیم، چفیه‌اش را می‌گیریم؛ حرفی هست؟! آنقدر دوستش داریم که با یک اشاره‌اش نشانی خیابان انقلاب را می‌گیریم و می‌آییم. ساندیس هم می‌خوریم؛ حرفی هست؟! سران غرب، به فکر مردمان خود باشند که اول سال نو از سرما یخ نزنند. ما اینجا رابطه‌مان با رهبرمان گرم گرم است. خاک بر سرت سارکوزی! به ما چه که مردم فرانسه می‌خواهند سر به تن تو نباشد؟! نظام ما با ساندیس و نی و تی‌تاب و هوندا 125 همه حیثیت «همه ابرقدرت‌های دیگر+1+5» را به بازی گرفته. ما تا ساندیس داریم بمب هسته‌ای می‌خواهیم چه کار؟ حالا دیدی که ما چرا انرژی هسته‌ای را برای مصارف صلح‌آمیز می‌خواهیم؟! شما هر وقت نی ساندیس نظام ما را حریف شدید، آن زمان حرفی نیست، ما هم می‌رویم سراغ نیزه.

راستی! یادم رفت بگویم، برای این دل‌نوشته که تقدیمش می‌کنم به مولایم خامنه‌ای، 2 تا ساندیس گرفتم، یک تی‌تاب، حرفی هست؟!

* فرزند شهید اکبر قدیانی
 http://alef.ir/1388/content/view/61213/

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/10/18 و ساعت 3:13 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا