زمستان 88 - خبر روز
از خرد تو را این باید که راه گمراهى‏ات را از راه رستگاریت ، نماید . [نهج البلاغه]
امروز: یکشنبه 03 اسفند 5

ما به خدا اعتقاد نداریم چرا به ما خداجو گفته ای؟! (خبر ویژه)

محافل ضدانقلاب ارزیابی های جالبی نسبت به بیانیه از سر اضطرار و انفعال میرحسین موسوی ارائه می کنند. در حالی که اغلب این محافل معتقدند وی به وضعیت بن بست رسیده و از موضع انفعال سخن می گوید، پاره ای از طیف های ضدانقلاب برای روحیه دادن به دیگران می گویند بیانیه موسوی خوب بوده و می خواسته وحدت و جنبش ایجاد شده در میان نیروهای وفادار نظام (پس از راهپیمایی روز چهارشنبه) را دچار اختلاف و انشقاق کند.
ابوالحسن بنی صدر ضدانقلاب پاریس نشین درباره بیانیه اخیر موسوی گفت: بیانیه اخیر موسوی یک عمل تاکتیکی جهت ایجاد مصونیت برای خود و ادامه جنبش است.
وی در عین حال افزود: وقتی موسوی از نظریه عدم مشروعیت دولت به نظریه تسلیم دولت در برابر مجلس و قوه قضائیه می رسد، ادامه این روند راهی جز تسلیم تمام قد موسوی ندارد و در هر صورت باعث بازنده شدن موسوی می شود.
وی گفت: چون من استقامت کروبی و میرحسین را ستایش کرده ام، دلم نمی خواهد این استقامت بشکند!
اما یک نویسنده سایت سکولاریسم نو از زاویه «مغشوش و آشفته بودن» به بیانیه موسوی نگریست و نوشت: ساعت ها طول کشید تا توانستم بعد از چند بار خواندن بیانیه، فکرم را برای نوشتن تحلیل متمرکز کنم چرا که از موسوی انتظار چنین بیانیه ای نمی رفت. این بیانیه پس از تظاهرات دولتی صادر شده و اکنون جریان تندرو حکومت می تواند به همه در نظام اثبات نماید که روش قاطعیت صحیح بوده است. ... آیا نظر جنبش به مبارزه عوض شده است؟ آیا به نظر موسوی تمام افراد شرکت کننده در تظاهرات روز عاشورا ]آشوبگران[ «مردمی خداجو» بودند؟ اگر چنین است پس ایشان به ایران آزاد با تمام افکار اعتقادی ندارد. به هر حال همان که خود آقای موسوی گفت جنبش منتظر اطلاعیه نمی ماند.
سکولاریسم نو خطاب به موسوی اضافه کرد: تعبیر «جریان های منحوس منافقین» در بیانیه چه لزومی داشت؟ آیا می دانید گروه های دیگری همچون سلطنت طلبان، کمونیست ها و... نیز هستند که مخالف رژیم بوده و در مبارزه شرکت دارند؟ کسانی در جنبش هستند که اعتقادی به مذهب و ولایت فقیه ندارند و نیز کسانی هستند که حتی بهایی اند. معلوم نیست چه به روز موسوی آمده که ملتمسانه راضی شده « یک جوی کوچک زلال در این بین می تواند مغتنم باشد» را در انتهای بیانیه اش بیاورد. او بیانیه ای بسیار ضعیف تر از بیانیه های قبلی داده است... بهتر است موسوی کار را برای خود و جنبش مشکل تر نکرده و با اثبات به رژیم مبنی بر اینکه رهبری جنبش را ندارد، خود را کنار بکشد.
شکوه میرزادگی از دیگر عناصر ضدانقلاب هم در سایت گویانیوز، بیانیه موسوی را «ابهام آفرین» توصیف کرد و نوشت: مقالات علمی یا سیاسی و اجتماعی به خصوص بیانیه ها، اثر ادبی نیستند که موجب ابهام و تفسیرپذیری شوند. این ابهام باعث می شود که بیانیه باید با رمل و اسطرلاب خوانده و رمزگشایی شود. حالا دوستان نزدیک ایشان نظیر آقای سازگارا و مخملباف مانند خیلی های دیگر ناچار شده اند در مورد اینکه آقای موسوی چه می خواهد بگوید توضیح دهند. من اصلاً قصد ارزشگذاری ندارم بلکه می خواهم نشان دهم که یک فعال سیاسی اپوزیسیون قادر نیست به زبانی سخن بگوید که مخاطبین او (ملت ایران)، محتوا و پیام آن را درک کنند. تصور من این است که این بیانیه علاوه بر فرار از خطرات احتمالی، نوعی به نعل و میخ زدن و باز گذاشتن راه فرار برای خود نیز هست. در نوشته های قبلی آقای موسوی، پیام روشن تر بود، یعنی آن زمان که تصور می شد جنبش سبز یکنواخت و یکدست است. اما روز به روز گفته های ایشان گرفتار ابهام بیشتری شد و کار به جایی رسید که در مورد آخرین بیانیه ایشان، عقلاً باید بنشینند و به ضرب و زور تخیل و جعل و مصلحت، سخنان کسی را که خوشبختانه سالم و زنده است، توضیح دهند]![
در این میان سایت روزنت در تحلیل خود از بیانیه موسوی نوشت: سوزاندن عکس آیت الله خمینی، حمله به جنبش سبز را بیشتر کرد و فضایی را به وجود آورد که بخش بیشتری از اصولگرایان را علیه جنبش سبز بسیج کرد. با برگزاری اعتراضات ]آشوبگری و حرمت شکنی[ روز عاشورا و حوادثی که در آن اتفاق افتاد، رسانه های دولت ]نظام[ توانستند کمپین بزرگی علیه موسوی، کروبی و خاتمی به خاطر «حرمت شکنی در روز عاشورا» به راه بیندازند. به عبارتی برای اولین بار طی 6 ماه گذشته، اجماعی در بین بخش عمده ای از حاکمیت، دولت و اصولگرایان بر سر بازداشت «سران فتنه» به وجود آمد. حکومت توانست بدنه اجتماعی را هم به صحنه بکشاند. آنها در بهترین موقعیت طی 7 ماه گذشته قرار گرفتند. آنها موفق شده بودند فضا را حداقل در بین خودی ها برای برخورد با موسوی و کروبی مهیا کنند. موسوی با خطرناک ترین و سخت ترین شرایط در 7 ماه گذشته مواجه شد. بیانیه به نظر می رسد تحت تاثیر چنین شرایطی صادر شده.
سایت ضد انقلابی روزنت قصد بیانیه را «شوت کردن توپ در میدان حریف یکدست»، «وسوسه میانه روها» و «ایجاد تزلزل و شکاف در اجماع اصولگرایان» عنوان کرد و محسن رضایی را مثال زد که «شتابزده و فوراً بیانیه موسوی را مغتنم دانست». این سایت البته اشاره ای به این واقعیت نکرد که هیچ کس- جز محسن رضایی که وارد بازی موسوی شد- جای اصل و فرع را در ماجرا اشتباه نگرفت. قاطبه اصولگرایان جرم موسوی را پس از مشاهده حرمت شکنی روز عاشورا و تظاهرات چند ده میلیونی عاشورائیان و «مردم خداجو» توصیف کردن حرمت شکنان، سنگین تر می دانند و صرفاً با مواخذه و مجازات این عنصر ورشکسته آرام می گیرند. از نگاه ملت عاشورایی ایران، با کسی که بانی شکستن حرمت امام حسین(ع) و حرمت ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و معارضه با قانون اساسی بوده، جز با زبان اقتدار و مجازات نمی توان سخن گفت.

http://kayhannews.ir/881014/2.htm#other200


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/10/14 و ساعت 12:8 صبح | نظرات دیگران()
خبر:تصویرمورد توجه یونایتدپرس ازراهپیمایی/ عکس
 
  
 
خبر:این عکس یکی از 10 تصویر منتخب روزانه (پنجشنبه) خبرگزاری یونایتدپرس بود.
 
 
http://parcham.ir/vdcf.1dtiw6dttgiaw.html
 
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/10/14 و ساعت 12:6 صبح | نظرات دیگران()
عضو جام به باهنر: چرا یکی به میخ یکی به نعل می‌زنید؟
باهنر: نقد جدی به برخی مواضع آقای هاشمی داریم

نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین که شب گذشته (شنبه) قرار بود با سخنرانی دکتر جواد لاریجانی برگزار شود، به‌دلیل غیبت وی شکل دیگری یافت، تا دبیرکل و مسئول واحد سیاسی این تشکل برای مهندسان خود سخن بگویند.

به گزارش رجانیوز، محمدرضا باهنر و مرتضی نبوی در حالی به بیان سخنانی در خصوص مسایل روز و پرسش‌های حاضران پرداختند که عدم رضایت اعضای جامعه اسلامی مهندسین به‌ویژه اعضای جوان‌تر از انفعال این تشکل سیاسی در قبال حوادث اخیر از لابلای سؤالات و واکنش سؤال‌کنندگان به پاسخ‌ها روشن بود، به‌طوری که بیشتر اعضای شرکت کننده در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین از سخنان محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه ابراز رضایت نکردند.

در این نشست محمدرضا باهنر درباره اقدامات مجلس در بررسی لایحه هدفمند کردن یارانه ها، تبعات تاخیر دولت در تقدیم لوایح بودجه سال آینده و برنامه پنجم توسعه به مجلس و همچنین درباره حوادث پس از انتخابات سخنرانی کرد که در چندین بخش از سخنان او، اعضای جامعه واکنش نشان می دادند تا جایی که یکی از اعضا، در بخش پرسش و پاسخ خطاب به باهنر گفت چرا در اظهار نظرهایتان یکی به نعل و یکی به میخ می زنید؟

اعضای جوان جامعه که در جریان انتخابات ریاست جمهوری و نشست‌های استانی نیز از باهنر به‌دلیل تعلل در اعلام حمایت از دکتر احمدی‌نژاد انتقاد کرده بودند، محورهای دیگری را نیز مطرح کردند.

در این نشست اما دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نامه هاشمی رفسنجانی به مقام معظم رهبری را نامه خیلی بدی دانست و از دیدار اعضای این جامعه با وی خبر داد.

محمدرضا باهنر در نشست خبری در پاسخ به سئوال یکی از اعضای جامعه مهندسین مبنی بر اینکه ارزیابی شما از خطبه های هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه بعد از انتخابات و نقش آن در حوادث اخیر چیست، گفت: یکسری عوامل دست به دست هم می دهد. بحث جناب آقای هاشمی از نامه قبل از انتخابات وی شروع شد که نامه خیلی بدی بود.

وی با بیان اینکه در مجموعه اتفاقاتی که رخ داده است، طرف های سیاسی یک‌سری استدلال هایی دارند، افزود: در اینکه جریانی که هم اکنون راه افتاده و همسو با دشمنان انقلاب است و می خواهد ریشه نظام جمهوری اسلامی را بزند، کسی تردید ندارد.

باهنر گفت در حال حاضر باید با ابزارهایی که می تواند موثر باشد، شرایط را مدیریت کرد و نباید به دنبال ابزارهایی با تاثیر کم برویم.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در اعتراض به سخنان یکی از اعضا مبنی بر اینکه چرا این جامعه تاکنون جرات نکرده از هاشمی رفسنجانی نامی به میان آورد، اظهار داشت: ما در جامعه اسلامی مهندسین بارها و بارها این بحث ها را کرده ایم و نامه خدمت جناب اقای هاشمی نوشتیم، دیدارهایی هم داشتیم و حرف هایی را که باید بزنیم، زده ایم و باز هم خواهیم زد و با وی دیدارخواهیم کرد.

باهنر گفت: در قضیه روز عاشورا که اتفاقی افتاد، اختلاف نظر است. برخی می گویند باید با سلطنت طلب ها، ضد انقلاب و منافقی که آن روز این کار را کرد، برخورد کرد و با بقیه هم حسب مورد باید برخورد شود.

وی افزود: برخی دوستان می گویند همه این کسان را باید رها کنیم و به سراغ هاشمی برویم و محاکمه و دادگاهی‌اش کنیم. ما این را قبول نداریم، هر چند نقد جدی به بعضی مواضع جناب آقای هاشمی داریم.

باهنر با بیان اینکه بعد از همه وقایع مقام معظم رهبری فرمودند احترام به روسای قوا و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را داشته باشیم، گفت: باید تلاش کنیم یک مقدار متعادل و با افزایش بصیرت و دقت باشیم نه خیلی از مقام معظم رهبری جلو بیافتیم و نه مانند برخی ها خیلی با تاخیر باشیم.

وی تصریح کرد باید مدیریت کنیم تا ان شاءالله هزینه تحمیلی به نظام به حداقل ممکن برسد.

در ادامه یکی از اعضای جامعه مهندسین درباره محاکمه سران فتنه پرسید که باهنر پاسخ داد: نظام جمهوری اسلامی ایران این تسلط را به اوضاع دارد که بسنجد آیا در مجموع زمان دستگیری و محاکمه جناب آقای مهندس موسوی رسیده یا نه و آیا فردا خواهد رسید یا نخواهد رسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: معتقدم صحبت کردن مردم درباره دستگیری سران فتنه اشکال ندارد اما ما که خودمان را جزو خواص می دانیم، خیلی ضرورت ندارد که فکر کنیم نظام به دنبال نامه یا فشار ماست و اگر فشار بیاوریم، نظام موسوی را دستگیر می کند. ما نباید دنبال جریان سازی باشیم.

باهنر افزود معتقدم نظام جمهوری اسلامی و نهادهای امنیتی اطلاعاتی و قضایی تسلط کافی و کامل به اوضاع دارند و اگر زمانی دیدند به نفع نظام است، حتما این کار دستگیری سران فتنه را خواهند کرد.

وی گفت: راه افتادن و شعار دادن ما برای دستگیری و اعدام آن‌ها خیلی ضروری نیست و مشکلی را حل نمی کند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به اینکه چرا موضع شما نسبت به وضع موجود روشن نیست و یکی به میخ و یکی به نعل می زنید، اظهار داشت: فکر می کنم همه ما و مسئولان نظام باید برای مدیریت جامعه به همدیگر کمک کنیم و همه کسانی که کار گفتمانی می کنند، باید بتوانند مخاطبان خود را به درستی از همدیگر تفکیک کنند.

باهنر، بصیرت داشتن خواص و درست مشخص کردن موضع‌شان را مورد قبول دانست و گفت: اینکه بگوییم مردم یا حسینی‌اند یا یزیدی کار را خیلی سخت می کند، این در تصمیم‌سازان کشور حرف درستی است اما باید با یک‌سری دستورالعمل های اجرایی در سطح ملی به اینها رسید.

وی حضور چشمگیر مردم در راهپیمایی ‏9‏ دی را به مثابه ریختن خون تازه در رگ های جامعه و نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: اینکه بگوییم طرفداران کدام حزب بودند یا نبودند، رئیس جمهور را قبول داشتند یا نداشتند و یا کدام یک از طرفداران مجلس بودند یا نبودند، درست نیست و هر چه این شاخص ها را متفاوت تر کنیم، در اصل این حضور را تبدیل به یک پازل هزار قطعه ای کرده ایم.

باهنر گفت: بعد از دوم خرداد ‏1376‏ و مسائل کوی دانشگاه، مقام معظم رهبری با یک تدبیر کاملاً شخصی، همه فعالان سیاسی را که در بین آن‌ها اعضای حزب مشارکت و مجاهدین هم بودند، جمع کردند و توصیه هایی داشتند.

وی با بیان اینکه یکی از توصیه های مقام معظم رهبری این بود که این‌قدر خطوط غیر ضروری بین خودتان را پررنگ و خطوط اصلی خودی و غیر خودی را کم رنگ نکنید، افزود: اعتقاد به احکام اسلام، باور داشتن نظام جمهوری اسلامی، متعهد ماندن در خط امام راحل و قبول داشتن ولایت فقیه از جمله مشخصه های خودی بود که مقام معظم رهبری در مورد خواص فرمودند.

باهنر تصریح کرد: سران فتنه تکلیف‌شان مشخص است. در این باره دو نظریه در جامعه وجود دارد. برخی می گویند باید این سه نفر موسوی، خاتمی و کروبی را دستگیر و در میدان قیام آویزان‌شان کرد که به نظر ما این حلال همه مشکلات نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه برخی می پرسند چرا آقای لاریجانی موضع خود را مشخص نمی کند، افزود: اینجوری اگر بخواهیم تحلیل کنیم، نمی شود. معتقدم یکی از کارهایی که نظام باید بکند و ما هم باید کمک کنیم، بحث تفکیک مخاطبان است تا برای هر مخاطب متناسب با شأنش صحبت کنیم.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین وجود اپوزیسیون را در هر نظامی طبیعی دانست و گفت: با اپوزیسیون خارج نظام باید به شدت برخورد شود اما درباره اپوزیسیون داخل با رعایت ضوابط و چارچوب های قانونی می توان به انها اجازه داشتن حزب، روزنامه و سایت داد.

باهنر با اشاره به اینکه راهپیمایی عظیم مردم سراسر کشورمان پس از روز عاشورا پاسخ مناسبی به حرکت کور جریان فتنه بود، افزود: اگرچه شورای هماهنگی تبلیغات برای راهپیمایی روز چهارشنبه فراخوان داده بود اما دربرخی از استان‌ها، حرکت های خودجوشی در روزهای قبل و بعد از آن دیده شد.

وی در ادامه با آسیب شناسی انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و حوادث قبل و بعد از آن، به حضور بی نظیر مردم در این انتخابات و همچنین انتخاب رئیس جمهوری با رأی بالا اشاره کرد و گفت: در ایام انتخابات، فرآیندی تلاش خود را برای زیر سؤال بردن فرایند مطمئن انتخابات کرد و در ابطال و یا تغییر دادن نتیجه انتخابات تلاش زیادی صورت گرفت و تهمت بزرگی به نام تقلب را مطرح کردند و بر شیپور آن دمیدند.

نایب رئیس مجلس افزود: در این ماجراها دشمنان قدیمی و شناخته شده ملت ایران هم به صف فتنه گران داخلی پیوستند و به نحوی که اصلی ترین سران ضد انقلاب علاقه خود را به این جریان اعلام کردند.

نماینده مردم تهران گفت از روز نخست پس از انتخابات، بسیاری از صاحب‌نظران و تصمیم گیران ادعا می کردند که مقابله با این توطئه، پروژه توأمان امنیتی سیاسی است و گفتمان اقناع باید در آن لحاظ شود، اما دروغ و تهمت آن‌قدر وسیع بود که مسئولان نظام به این نتیجه رسیدند که مهم ترین وظیفه آنان، مقابله با تشویش افکار عمومی است.

باهنر با اشاره به اینکه در این بین اعتراضات به حقی هم دیده می شد، گفت: برخی پس از انتخابات اینگونه اعلام می کردند که این انتخابات پاک‌ترین انتخابات بوده است اما مسئولان برگزاری انتخابات خودشان چنین ادعایی نداشتند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به فرصت داده شده از سوی رهبری برای رسیدگی به اعتراض نامزدان شکست خورده در انتخابات گفت: زمانی که نامزدهای شکست خورده نتوانستند وقوع تقلب را اثبات کنند، مقدمات برگزاری انتخابات را زیر سوال بردند، در حالی که اگر آن‌ها به مقدمات ایراد داشتند، باید از قبل کناره گیری می کردند نه اینکه در شب انتخابات خود را برنده اعلام کنند.

وی در ادامه به حوادث پس از انتخابات در مناسبت های مختلف اشاره کرد و گفت: در همه این مناسبت ها، یکی از ارزش های اساسی همزاد انقلاب را عده ای زیر سوال بردند که برای نمونه در روز قدس با سر دادن شعار "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" بر خلاف منویات امام راحل حرکت کردند. در راهپیمایی ‏13‏ ابان با سردادن شعارهایی چون "مرگ بر چین و روسیه" همه تلاش‌شان این بود که محوریت شعار مرگ بر امریکا از انقلاب و نظام اسلامی پاک شود و در ‏16‏ آذر نیز با سردادن شعار استقلال آزادی جمهوری ایرانی تلاش کردند یک سری هنجارهای کاملا پذیرفته شده انقلاب و مردم را زیر سوال ببرند و هتاکی به ساحت امام حسین در روز عاشورا نیز اوج پلیدی آن‌ها بود .

باهنر افزود: اهانت به مقدسات در برنامه آن‌ها بود و اگر روز عاشورا هم موفق نمی شدند، روزی دیگر به آن اهانت دست می زدند.

نماینده مردم تهران ادامه داد: هم ا کنون دوستان انقلاب تحلیل های متفاوتی از غائله روز عاشورا دارند، برخی آن را نعمتی الهی می خوانند که باعث شد هویت بسیاری از افراد و گروه های داخلی و خارجی به مردم اثبات شود و این گروه معتقدند باید مقامات قضایی با همه قدرت آن‌ها را سرکوب کند و وقت گفتگو و مذاکره گذشته است.

نماینده مردم تهران افزود: گروهی دیگر معتقدند حال که چنین اتفاقی افتاد، موقعیتی پیش آمده است تا با همه کسانی که در گذشته هم حرکتی ضد انقلابی داشته اند، برخورد قاطع شود که به نظر می رسد این تاکتیک اخیر کار را مشکل تر می کند و برخی با ارائه این تاکتیک به دنبال حذف برخی افراد از ادارات و همچنین از دایره ‏13‏ میلیونی هستند.

وی راهپیمایی روزهای اخیر را مانوری پربرکت خواند و گفت: باید از آن حداکثر استفاده شود و فقط نباید این جریان با روش های ا منیتی اداره شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه دشمنان نظام دست از اهداف‌شان برنخواهند داشت، گفت: آن‌ها به هر بهانه ای از جمله ‏22‏ بهمن چهارشنبه سوری و دیگر مناسبات ها قصد توطئه خواهند داشت اما اگر تدبیر صورت گیرد، آن‌ها موفق نخواهند شد به مقاصدشان دست پیدا کنند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از تاکتیک های مهم این است که در برخورد و محاکمه سران فتنه فضا محدود شود و حتی الامکان افراد کمتری محاکمه شوند.

محمدرضا باهنر که به اتفاق مرتضی نبوی پاسخگوی سوالات اعضای جامعه اسلامی مهندسین بود، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به نظر شما سران فتنه مشخصا چه کسانی هستند افزود: همانطور که آقای نبوی در پاسخ به این سوال به موضوع رفتار امام راحل با مرحوم منتظری اشاره کردند، من هم معتقدم که در برخورد با سران فتنه نباید اجازه دهیم دایره برخوردها وسیع شود.

وی در این رابطه به برخورد امام با غائله مهدی هاشمی اشاره کرد و گفت: در آن زمان حضرت امام وزیر اطلاعات وقت آقای ری شهری را مامور کردند که این موضوع را دنبال و مجرمان را محاکمه کند اما وقتی منتظری در این باره موضع گرفت، خیلی ها وزارت اطلاعات و همچنین امام راحل را زیر فشار قرار دادند که مهدی هاشمی تنها نیست و باند وسیعی در اصفهان، شیراز و شهرستان‌های دیگر وجود دارد که آن‌ها هم باید محاکمه شوند اما امام آن زمان به طور قاطع فرمودند که فقط مهدی هاشمی ولا غیر و موضوع را پهن نکنید.

باهنر گفت: آن موقع خیلی ها در چارچوب دفاع از نظام دنبال این بودند که دایره محاکمات را بزرگ کنند و لااقل حدود ‏80 نفر در آن ماجرا محاکمه شوند.

http://rajanews.com/detail.asp?id=42204

 

 

 

 

با صدور بیانیه ای اعلام شد:
استدلالات فقهی فضلای حوزه در رد بدعت‌های فقهی صانعی

جمعی از فضلا و اساتید حوزه علمیه قم با انتشار بیانیه ای مبانی فتاوای و نظرات فقهی شیخ یوسف صانعی را به چالش کشیدند.

به گزارش رجانیوز متن این بیانیه فقهی و علمی به این شرح است:

بسم‏اللَّه الرّحمن الرّحیم‏
فتاواى آقاى صانعى در عیار فقاهت‏
مقدمه‏
سالیانى است که آقاى یوسف صانعى فتاواى غریبى به نام مرجعیت صادر مى‏کند و مدعى‏است که این فتاوا را «با همان متد حوزوى» به دست آورده و لذا تصریح نموده که «من غیر از کتاب و سنت و غیر از فقه صاحب جواهر و شیخ چیزى ندارم. آن چه هست مبناى فقه صاحب جواهر و شیخ است».

این‏جانبان جمعى از اساتید و فضلاى حوزه‏ى علمیه قم حداقل به دو دلیل احساس وظیفه نمودیم تا نسبت به برخى از فتاواى شگفت‏آور ایشان اعلام موضع کنیم.

1- اگر چه آقاى صانعى منتقدان خود را مورد اهانت قرار داده، مى‏گوید : «ما به حکم و اذا خاطبم الجاهلون قالوا سلاماً، در راه هدف، از همه‏ى آن‏ها صرف نظر کردیم».(1) ولى چند سال بعد مواضعش را تعدیل نموده و فرموده که از انتقادات استقبال مى‏کند : «من حتى از آن‏هایى که بعضاً به صورت اعتراض سؤال مى‏کنند - و لو این‏که اعتراض آن‏ها به صورت توهین هم باشد - ناخرسند نمى‏شوم بلکه آن را لطف ایشان در حق خودم مى‏دانم و آن را سبب پیشرفت امور و رفع اشکال مى‏دانم».(2)

2- آقاى صانعى مستمسک فتواى خود را، کتاب و سنت و فقه فقهاى برجسته شیعه معرفى نموده و چنان سخن مى‏گوید که گویى حضرت امام خمینى - قدس سره - مجوز این‏گونه فتاوا را براى وى صادر فرموده است!

از این رو ما برخى از فتاواى ضد اجماع و ناپخته‏ى ایشان را نقل و مخالفت آن را با دیدگاه فقیهان سترگ شیعه مخصوصاً حضرت امام خمینى - قدس سره - نشان مى‏دهیم و از وى مى‏خواهیم از شتابزدگى در افتا بپرهیزد و در آموخته‏هایش بازبینى کند و اگر حکمى را نمى‏داند، سکوت کند که فردا در پیشگاه صاحب دین باید پاسخ‏گوى ابداعات خود باشد.

به نظر مى‏رسد ایشان بدون توجه کافى به قواعد اصولى و فقهى و بى‏آن که دغدغه‏ى ردّ فروع به اصول را داشته باشد و بدون اشاره به ادله‏ى احکام، تنها آن چه را به گمان خود مورد نیاز اجتماع مى‏داند، در قالب احکام فقهى بیان مى‏کند، لذا پر فتوا و کم تتبع است و هر روز که مى‏گذرد بر فتاواى عجیب و غریبش مى‏افزاید.
براى آشنایى خوانندگان محترم بعضى از نظرات فقهى وى بیان مى‏شود:

یکم : تساوى دیه‏ى زن و مرد

امام خمینى ره -(3) و همه‏ى فقیهان شیعه، دیه‏ى زن را نصف دیه‏ى مرد مى‏دانند و بسیارى از آن‏ها به اجماعى بودن این حکم تصریح کرده‏اند.(4) همچنین فقیهان همه مذاهب اهل سنت دیه‏ى زن را نصف دیه‏ى مرد مى‏دانند، مگر چند تن انگشت شمار از اهل‏سنت که مخالفت آن‏ها را بهایى نیست، لذا صاحب جواهر مى‏گوید : جملگى مسلمانان براین حکم اجماع دارند.(5)

در مقابل اجماع فقیهان اسلام، آقاى صانعى در نسبتى خلاف واقع ادعا مى‏کند: منشأ تفاوت دیه‏ى زن و مرد در زمان شهید بهشتى است. بهشتى در آن شرایط انقلابى این وجه اعتبارى را مطرح کرد که چون مرد خرجى مى‏دهد، دیه‏ى وى دو برابر زن است. اصل این مطلب نادرست است ... در فقه شیعه اصلاً این حرف‏ها و این گونه مسائل مطرح نیست. با اعتباراتى که اشکال دارد نمى‏توان قانون درست کرد.(6)

بدین‏گونه آقاى صانعى اجماع فقیهان شیعه را انکار نموده، از شهید بهشتى انتقاد مى‏کند که با اعتبارات نمى‏توان قانون درست کرد. در حالى که دلیل ارائه شده از سوى آن شهید از روایات گرفته شده است.

مطلب دیگر این‏که وقتى از آقاى صانعى در مورد دیه‏ى زن و مرد سؤال مى‏کنند، مى‏گوید: دیه زن و مرد مساوى است قضاءً لا طلاق ادلة الدیه و عدم دلیل برتقیید .(7)


در صورتى که که شیخ طوسى دلیل نصف بودن دیه‏ى زن را اجماع و روایات مى‏داند(8) و صاحب جواهر، روایات باب را متواتر مى‏خواند،(9) همان روایاتى که از پیامبر(ص) و ائمه (ع) نقل شده و مقیّدند و به صراحت دلالت بر نصف بودن دیه دارند.(10)

دوم : ردّ فاضل دیه

امام خمینى ره -(11) و همه‏ى فقیهان شیعه در صورتى قصاص مردِ قاتل را در مقابل زنِ مقتول جایز مى‏دانند که اولیاى زن، فاضل (زیادى) دیه‏ى قاتل را به ورثه‏اش بپردازند که نصف دیه‏ى مرد است و این حکم اجماعى است.(12) در مقابل، فقیهان اهل سنت جز اندکى از آن‏ها ردّ زیادى دیه را لازم نمى‏دانند.(13)

آقاى صانعى برخلاف اجماع فقیهان شیعه و با پیروى از جمهور فقیهان اهل‏سنت، ردّ فاضل دیه را لازم نمى‏داند، در(14) حالى که صاحب جواهر مى‏گوید: روایات مستفیض و متواتر این معنا را اثبات مى‏کند.(15)

سوم : متعه‏

آقاى صانعى گفته است : «مشروعیت عقد موقت و متعه، فى‏الجمله براى مواقع اضطرارى همانند جنگ‏هاى طولانى، جزو مسلمات مذهب شیعه است و همان طور که مرقوم شده مشروعیتش براى موارد اضطرار است».(16)

مدتى بعد با صراحت مى‏گوید: «اساساً عقد موقت در اسلام براى رفع ضرورت است، نه عیاشى مشروع یا عدل
ازدواج دائم قرار گرفتن، بنابراین براى کسانى که همسرشان در اختیار آن‏ها است و مى‏توانند غریزه‏ى جنسى را به وسیله همسر اطفا نمایند، عقد موقت مرد نسبت به زن مسلمان، به نظر این جانب، محل اشکال، بلکه محکوم به منع و عدم جواز است.»(17)

نظر آقاى صانعى در منوط کردن جواز ازدواج موقت به وجود اضطرار همان دیدگاه قدیمى فقیهان اهل‏سنت است و اساساً نخستین فردى که قید «اضطرار» را دخیل در جواز متعه دانست، خلیفه‏ى دوم بود که در دفاع از تحریم متعه گفت : «همانا رسول خدا(ص) متعه را در زمان ضرورت حلال کرد و اکنون مردم در آسایش‏اند».(18)

برخلاف آقاى صانعى، فقیهان شیعه اجماعاً ازدواج موقت را جایز مى‏دانند و هیچ کدام آن‏ها جواز آن را مقیّد به قید اضطرار نکرده است.(19)

چهارم : محرمیت فرزند خوانده‏

وقتى درباره‏ى محرمیت فرزند خوانده با اطرافیان از آقاى صانعى سؤال مى‏شود، فتوا مى‏دهد: فرزند خوانده گرچه فرزند اصلى نمى‏باشد، لیکن چون اطلاع دادن و متوجه شدن او به فرزند خوانده بودن براى او حرج و مشقّت ولو روحى - که معمولاً چنین است - دارد، از جهت محرمیت حکم فرزند اصلى را داشته و همه محارم فرزند اصلى به او محرم مى‏باشند و جزو محارمش از حیث محرمیّت محسوب مى‏شوند و در محرمیّت ذکر شده، فرقى بین نسبى، مانند دایى و عمه و یا سببى، مانند مادر زن و یا مادر شوهر و غیر آن‏ها نبوده و نیست.(20)

فقیهان شیعه تاکنون هرجا که درباره‏ى ایجاد محرمیّت با فرزند خوانده اظهار نظر کرده‏اند، تنها به محرمیّت از راه رضاع یعنى شیر دادن و ازدواج اشاره کرده‏اند، از جمله خود آقاى صانعى در پاسخ مقلدانش، پیش از این تنها به همین دو راه اشاره کرده است(21) و دیده نشده که فقیهى براى اثبات محرمیّت، آن هم براى نزدیکان سببى و نسبى به قاعده نفى حرج استناد کرده باشد. از طرز استدلال آقاى صانعى دانسته مى‏شود که وى به درستى مفاد قاعده‏ى لاحرج را در نیافته است.

پنجم : ربا در قرض‏هاى استنتاجى

آقاى صانعى فتوا مى‏دهد : اگر کسى که قرض مى‏دهد، شرط کند که زیادتر از مقدارى که مى‏دهد بگیرد، در صورتى که قرض استنتاجى (تولیدى و اکتسابى) باشد به این معنا که شخص براى گذران زندگى و تهیه‏ى نان شب خود و یا ورشکستگى و بیچارگى قرض نمى‏کند، بلکه براى کسب و ساختن خانه و امثال آن‏ها - که براى استنتاج است - قرض مى‏کند، عدم حرمت قرض ربوى استنتاجى - که نه تنها باعث جلوگیرى از معروف و تجارت و کسب و کار نمى‏شود، بلکه وسیله‏اى براى رونق بازار و اقتصاد سالم است - خالى از قوت نیست، هر چند احتیاط در به کار بردن حیل در این قسم ربا و زیاده مطلوب است، ولى اگر قرض ربوى استهلاکى باشد؛ یعنى براى نیاز و رفع احتیاج زندگى است، حرام و در حکم جنگ با خدا و رسول او است و هیچ حیله‏اى مجوّز آن نیست.(22)

فقیهان شیعه(23) و سنى(24) اجماع دارند که به طور کلّى اگر در قرض، شرط شود که هنگام باز پرداخت، مقدارى به مبلغ بدهى افزوده شود، ربا و حرام است و تا قرن حاضر کسى در این حکم تردیدى نداشت تا این‏که با نفوذ اقتصاد سرمایه‏دارى در کشورهاى اسلامى برخى از عالمان اهل سنت، مانند رشید رضا و عبدالوهاب خلاف، این شبهه را مطرح کردند که آن چه اسلام تحریم کرده خصوص بهره‏ى قرض‏هاى مصرفى و استهلاکى است و شامل بهره‏ى قرض‏هاى تولیدى و استنتاجى نمى‏شود و متأسفانه آقاى صانعى بدون مطالعه کافى و دقت در آیات و روایات اهل‏بیت در این دام افتاده و این فتوا را داده است، حال آن که فضلاى حوزه‏ى علمیه‏ى قم به خوبى به شبهات مزبور پاسخ گفته‏اند.(25)

ششم : پاک بودن پوست غیر مذکى

آقاى صانعى گفته است : به نظر اخیر این جانب، چرم‏ها و پوست‏هاى تهیه شده در بلاد غیر اسلامى، اگر اطمینان باشد که از حیوانات مردار و میته گرفته نشده (که معمولاً امروزه مخصوصاً با توجه زیادى که به رعایت بهداشت در دنیا مطرح است، چنین اطمینانى وجود دارد)، نجس نیست. زیرا آن چه که نجس است، مردار و جیفه است نه غیر مذکى، هم‏چنین نماز خواندن با آن‏ها چنان چه از حیوان حلال گوشت باشد، مانعى ندارد.(26)

در فقه شیعه، حیوان غیر مذکى، میته محسوب مى‏شود و پوست آن نجس و نماز با آن باطل مى‏باشد و این مطلبى اجماعى است و در روایات معصومان(ع) هم همین معنا به صراحت آمده است(27) حال چگونه آقاى صانعى حکم غیر مذکى را از میته جدا مى‏داند، خود باید پاسخ بدهد.

هفتم : تشکیک در حکم ارتداد

از آقاى صانعى مى‏پرسند: آیا افراد مى‏توانند به صورت واقعى و نه تصنعّى دین خود را تغییر دهند؟
در جواب مى‏گوید : اگر این عمل از روى تحقیق، علم و آگاهى باشد و در واقع آگاهانه منکر دین فعلى خود شود، این مطلب، قابل بحث است اما اگر کسى علم و آگاهى به حقانیت دین خود دارد اما بازدست به انکار آن مى‏زند و مردم هم مى‏دانند این عقیده واقعى او نیست، این چنین کسى مستحق مجازات است.(28)

این گفته آقاى صانعى که مى‏گوید «قابل بحث است»، زیر سؤال بردن حکم اجماعى فقیهان مسلمان است، آنان حتى در مورد کسى که یک حکم ضرورى دین را انکار کند حکم ارتداد و اعدام را جارى مى‏دانند(29) چه رسد به این‏که‏ صراحتاً دین خود را انکار کند و تغییر دهد. قیدى که آقاى صانعى به عنوان راه نجات مرتد از مجازات مطرح کرده است، یعنى «انکار و تغییر دین از روى علم و آگاهى»، قیدى است که با احراز آن، همه فقیهان مسلمان حکم به مجازات فرد مى‏کنند. صاحب جواهر مى‏گوید: اگر حکم انکار شده، فى حد ذاته امرى ضرورى از ضروریات دین باشد و کسى که آن را انکار مى‏کند، از ضرورى بودن آن حکم نزد اهل دین اسلام اطلاع داشته باشد، با این انکار، کفر وى ثابت مى‏شود، چه این انکار زبانى باشد و از روى عناد گفته شود و چه هم زبانى باشد و هم اعتقاد قلبى او باشد.(30)

شهید ثانى نیز مى‏گوید: ارتداد عبارت است از کفر بعد از اسلام و کفر یا بانیت یا با قول و یا با فعل تحقق مى‏بابد... قول مثل این‏که خدا یا پیامبران را انکار، یا رسول خدا(ص) را تکذیب کند، یا امرى را که اجماعاً حرام است حلال، یا امرى را که اجماعاً حلال است، حرام شمرد و ضابطه‏ى ارتداد، انکار ضرورى دین است و فرقى نمى‏کند از روى عناد، یا اعتقاد و یا استهزا باشد.(31)بنابراین جایى براى تشکیک در این حکم نیست.

هشتم : ارث بردن کافر از مسلمان

آقاى صانعى مى‏گوید: آیا اسلام حقوقى را براى کسانى که شناسنامه‏ى اسلامى دارند قرار داده است؟ حالا اگر کسى شناسنامه‏اش او را مسیحى، یهودى، زرتشتى و یا سایر ادیان که با اسلام دشمنى ندارند معرفى کرد آیا این گونه افراد از آن حقوق محروم مى‏شوند، یعنى فرد غیر مسلمان حق ندارد از مسلمان ارث ببرد؟ ... ما چگونه بپذیریم مردى که شناسنامه‏اش اسلامى است وقتى از دنیا رفت فرزندش که مسلمان نیست و دینى غیر از دین اسلام را برگزیده است وشیره و میوه جان پدر است تنها به علت این‏که شناسنامه اسلامى ندارد از ارث بردن اموال پدر محروم شود.(32)

این گفته آقاى صانعى هم برخلاف اجماع مسلمانان است. شهید ثانى مى‏گوید: مسلمانان اتفاق دارند که کفر مانع ارث مى‏شود و کافر از مسلمان ارث نمى‏برد.(33)

صاحب جواهر پس از آن که کفر را از موانع ارث مى‏شمرد، مى‏گوید: کافر ذمى و حربى و مرتد و سایر اصناف کافر از مسلمان ارث نمى‏برند و در این حکم میان مسلمانان اختلافى نیست.(34)

بنابراین از نظر فقیهان اسلام، این مطلب اثبات شده‏اى است که شخص مرتد از پدر مسلمان خود ارث نمى‏برد و آقاى صانعى تحت تأثیر احساسات خود، احکام خدا را به بازى گرفته است.

نهم : ازدواج مجدد

آقاى صانعى گفته است: ازدواج مجدد مرد بدون اجازه‏ى همسر اول، خلاف شرع، حرام و معصیت است. در صورتى که رضایت زن اول وجود نداشته باشد، حتى اگر مرد تمکن مالى هم داشته باشد، ازدواج مجدد وى حرام است.(35)
و براین گفتار افزوده است : ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول ... از نظر شرعى جرم است و اگر زن اول بعد از عقد زن دوم رضایت ندهد، این عقد اثر حقوقى ندارد.(36)

آقاى صانعى در این مسأله برخلاف اجماع مسلمانان فتوا داده است. علامه‏ى حلى مى‏گوید: فقیهان همه شهرها در همه سرزمین‏ها و زمان‏ها اتفاق دارند که براى مرد آزاد جایز است چهار زن آزاد را به عقد دائم خود در آورد.(37)
بعضى از فقیهان در توضیح سخن علامه گفته‏اند : این گفته صراحت دارد در این‏که احدى از مسلمانان با جواز ازدواج با چهار زن مخالفت نکرده است، با وجود آن که در سایر مسائل فرعى زیاد اختلاف دارند. هر کس قایل به عدم جواز شود منکر صریح قرآن است و مخالف همه اهل اسلام ... و اگر کسى این را انکار کند، مرتد است، چون ضرورى دین را انکار کرده است.(38)

روایات فراوانى نیز بر جواز گرفتن چهار زن دلات دارد.(39)

ضمن این‏که تا به حال بین فقیهان مسلمان دیده نشده است که کسى ازدواج مجدد را مشروط به رضایت زن اول کند، این شرط را آقاى صانعى بدون دلیل شرعى، از جانب خود ابداع کرده است. اگر چنین شرطى ملاک باشد حکم ازدواج مجدد در قرآن «فانکحوا ماطاب لکم من النساء مثنى و ثلاث و رباع» تقریباً لغو است، چون کم‏تر زنى است که براى ازدواج دوم شوهرش اجازه بدهد.

البته آقاى صانعى به این ابداعات قانع نیست و چنان مى‏نماید که در آینده قصد دارد در بسیارى از احکام دین تجدید نظر کند. نکته‏اى که در این‏جا تذکر آن لازم مى‏نماید این است که چرا مراجع محترم تقلید، مدرسین حوزه و فضلاى محترم با مماشات به فتواهاى شگفت آقاى صانعى مى‏نگرند، در صورتى که نشر چنین بدعت‏هایى که با کنار نهادن معیارهاى علمى حوزوى انجام مى‏گیرد گذشته از آن که ضربه کارى بر میراث فقیهان بزرگ شیعه است براى طلاب جوان و تازه کار، روشى نا مبارک و غلط را آموزش مى‏دهد که مفسده آن در آینده آشکار خواهد شد.

.......................................................................................
1) در دیدار با رئیس مرکز پژوهش‏هاى زنان، 24/7/79 .
2) روزنامه اعتماد، 14/2/85، ص 2 .
3) تحریر الوسیله، ج 2، ص 558، مسأله‏ى 26
4) شیخ طوسى، کتاب الخلاف، ج 5، ص 254، مسأله 63؛ مقدس اردبیلى، مجمع الفائدة و البرهان، ج 14، ص 322؛ سیدمحمد جواد حسینى‏عاملى مفتاح الکرامة، ج 21، ص 175 .
5) جواهر الکلام، (15 جلدى) جلد 15، ص 175 .
6) روزنامه‏ى کارگزاران، 23/6/86، ص 6 .
7) روزنامه‏ى شرق، 12/3/86، ص 5 .
8) کتاب الخلاف، ج 5، ص 254 .
9) جواهر الکلام (15 جلدى) ج 15، ص 276 .
10) کتاب الخلاف، همان‏جا؛ وسائل الشیعه، ج 29، ص 205-206، ابواب دیات نفس، باب 5، ح 1-4؛ مستدرک الوسائل، ج 18، ص 300-301، ابواب دیات نفس، باب 5، ح 1-3. روایات ردّ فاضل دیه هم براین موضوع دلالت دارد. رک.: وسائل الشیعه، ج 29، ص 80-87 ، روایات، باب 33، از ابواب قصاص نفس.
11) تحریر الوسیله، ج 2، ص 519 .
12) جواهر الکلام (15 جلدى) ج 15، ص 50-51 .
13) کتاب الخلاف، ج 5، ص 145؛ بدایة المجتهد، ج 2، ص 395 .
14) در دیدار با رئیس مرکز پژوهش‏هاى زنان، 24/7/79؛ هفته نامه‏ى گوناگون، 8/6/82، ش 28، ص 6 .
15) جواهر الکلام (15 جلد) ج 15، ص 51 .
16) روزنامه‏ى توسعه، 13/5/81، ص 1 .
17) روزنامه‏ى کارگزاران، 16/3/86، ص 14 .
18) جواهر الکلام (15 جلدى) ج 10، ص 708 .
19) سیدعلى طباطبایى، ریاض المسائل، ج 10، ص 272؛ سیدمحمد عاملى، نهایة المرام، ج 1، ص 221؛ یوسف بحرانى، الحدائق الناضرة، ج 24، ص 113؛ کتاب الخلاف، ج 4، ص 341 .
20) روزنامه‏ى اعتماد، 18/3/83، ش 563، ص 2 .
21) مجمع المسائل، ج 1، ص 431س 1304؛ ص 432، س 1305؛ ص 436، س 1317.
22) توضیح المسائل، ص 382 .
23) جواهر الکلام (15 جلدى) ج 9، ص 8 .
24) موفق الدین بن قدامه و شمس الدین بن قدامه، المغنى و الشرح الکبیر، ج 4، ص 390 .
25) براى مطالعه رجوع شود به. ربا، پژوهش ممتاز واحد تحقیقات اقتصادى جامعه مدرسین، ص 299-308 .
26) روزنامه‏ى شرق، 28/5/83، ص 4.
27) رک : مستمسک العروة العروثقى، ج 1، ص 323؛ مأة قاعدة فقهیة، ص 163-164؛ تحریر الوسیله، ج 1، ص 144، مسأله 10؛ المبسوط فى فقه الامامیه، ج 6، ص 284 .
28) روزنامه‏ى صداى عدالت، 12/11/84، ص 11 .
29) رک : موسوعة جمال عبدالناصر الفقهیه، ج 4، ص 252-254؛ التنقیح فى شرح العروة الوثقى، ج 2، ص 60-61؛ ذکرى الشیعة، ج 1، ص 115؛ کشف اللثام، ج 1، ص 402؛ مجمع الفائدة و البرهان، ج 13، ص 314؛ ایضاح الفوائد، ج 4، ص 547؛ مفتاح الکرامة، ج 1، ص 245 .
30) جواهر الکلام (15 جلدى) ج 12، ص 458-459 .
31) الروضة البهیة، ج 2، ص 391 .
32) روزنامه‏ى اعتماد ملى، 11/11/84، ص 7 .
33) مسالک الافهام، ج 13، ص 20 و مانند آن: ریاض المسائل، ج 14، ص 209 .
34) جواهر الکلام (چاپ داراحیاء التراث العربى) ج 39، ص 16؛ کفایة الاحکام، ج 2، ص 791 .
35) روزنامه اعتماد، 29/5/86، ص 1 .
36) روزنامه‏ى آفتاب یزد، 17/9/86، ص 9 .
37) تذکرة الفقها (چاپ قدیم)، ص 638 .
38) مدارک العروة، ج 29، ص 17 .
39) وسائل الشیعه، ج 20، ص 517-519، احادیث باب 1 و 2 .

http://rajanews.com/detail.asp?id=42252


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/13 و ساعت 9:44 عصر | نظرات دیگران()

?) سید محمد خاتمی در چه رشته ای موفق به اخذ مدرک دکترا شده است؟ 

 آبیاری گیاهان دریایی (گرایش شلنگ)

آبیاری گیاهان دریایی (گرایش آفتابه)

سد سازی در کویر

ماهیگیری در کویر

 ?)کدامیک از افراد زیر مهمترین روشن فکر زن ایران است؟(طراح :میرحسین موسوی)

زهرا رهنورد

گزینه الف

گزینه ب

گزینه ج

 ?) شیخ مهدی کروبی به کدامیک از افراد زیر علاقمند است ؟

 شهرام جزایری لر

شهرام جزایری کرد

شهرام جزایری ترک

شهرام جزایری عرب

 ?) خانم فائزه هاشمی به کدامیک از غذاهای زیر علاقه دارد ؟

ساندویچ سوسیس

ساندویچ  کالباس

ساندویچ مرغ

همبرگر

 ?) کدامیک از افراد زیر نبوغ بیشتری دارند؟  

ابوعلی سینا 

زکریای رازی

ابوریحان بیرونی

مهدی هاشمی

 ?) با توجه به  استدلال زیر کدامیک از افراد زیر شانس بیشتری برای رأی آوردن دارند؟

" ایشان بارها گفته که من داماد لرستانم پس مردم آنجا به ایشان رأی داده اند"

 فتحعلی شاه قاجار

مظفر الدین شاه قاجار

خسرو پرویز

میرحسین موسوی

  ?) کدامیک از شعار های زیر در رابطه با دیکتاتوری درست است ؟

مرگ بر دیکتاتور

درود بر دیکتاتور

خاتمی دیکتاتور ، تو هم نبودی دکتر

دیکتاتور واقعی ،موسوی و خاتمی

 ?) میرحسین موسوی در مناظره با احمدی نژاد بر چه شعاری تأکید کرد ؟

چیز گرایی

چیز مداری

چیز چیز تا پیروزی 

رای ما چیز حسین چیزوی

 ?) کاندیدای ریاست جمهوری افغانستان که می خواست ادای اصلاح طلبان ایران را در آورد ولی عقل و شعورش این اجازه را به او نداد چه کسی بود؟

عبدالله عبدالله 

عبدالله × ? 

عبدالله به توان ?  

انتگرال عبدالله

 ??) از میان چهار کاندیدای ریاست جمهوری کدام یک پنجم شد؟

کروبی

کوروبی

لالروبی

کچلروبی

??) شعر زیر از کیست؟

من این مترو رو نداشتم          مشق هام رو خوب نوشتم

بابام بهم عیدی داد               یک پول قِنبلی داد

 

مهدی هاشمی رفسنجانی

محسن هاشمی رفسنجانی

یاسر هاشمی رفسنجانی

فائزه هاشمی رفسنجانی

??) کدام پروسه در دولت اصلاحات به مرحله ی اجرا در آمد؟ 

کشیدن خط لوله ی برره ی پایین به برره ی بالا در مدت هشت سال با پیشرفت حدود دو درصد

آسفالت جاده ی مابین قشنگ دره به گوگول تپه به طول دومترو پنجاه سانت

بهره برداری از شش هزار و پانصد واحد دانشگاه آزاد در عرض دو شبانه روز

خرید ششصد هواپیمای لوکس شش در، مخصوص سفرهای مسئولین به اقصا نقاط جهان

 ??) در بیانیه ی شونصدم میر حسین به چه مسئله ای اشاره شده است؟ 

در خطر بودن جمهوری ایرانی    

در خطر بودن سوراخ های بیت المال

در خطر بودن خیک دوستان

در خطر بودن جنبش های افتضاح طلبانه

  ??) در فرهنگ لغات اصلاحات" گسترش آزادی" به چه معناست؟

مانتوی تنگ تر

روسری عقب تر

شلوار کوتاه تر 

تعداد دیش بیشتر  

 ??)کدامیک از سخان زیر از میرحسین موسوی است؟

چیز ...... چیز ...... چیز

چیز ...... چیز ...... چیز

چیز ...... چیز ...... چیز

چیز ...... چیز ...... چیز

 ??)کدامیک از ترکیبهای زیر درست می باشند ؟ (طراح : شیخ)

الخلیج العربیه الدول

العربیه الدول الخلیج

الدول الخلیج العربیه

یا حبیبی ، هذا فی مکان ماذا ما هذا

 ??) به گفته  جورج سورس وی با کدامیک از افراد زیر ملاقات داشته است؟

خواجه حافظ شیرازی

دیوید کاپر فیلد 

رئونالدو داوینچی

سید محمد خاتمی

منبع: http://www.e-mazahery.blogfa.com

منبع ما : http://mobarezclip.com/post-1129.aspx
 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/13 و ساعت 12:51 عصر | نظرات دیگران()

متن قبلی برای رعایت حقوق نظر دهندگان برداشته نشده و در ادرس http://khabareruz.parsiblog.com/1276862.htm

موجود است

متن کامل بیانیه میر حسین موسوی که خیانت های هر روز اون رو بروز و آپ دیت ؟؟ کرد . همراه با تحلیل طنز گونه خبر روز

واقعا برای  قرار دادن چنین بیانیه ای در این وبلاگ شرمنده ام ولی باید چهره ی بعضی ها روشن بشه و البته بعضی از قسمت ها رو که با اون مخالفم قرمز کردم رنگ خون شهیدایی که برای این انقلاب دادیم و بعضی ها دوست دارن پایمالش کنند . قسمت های سیاه مربوط به نظر مدیریت وبلاگ می باشد .قسمت های ابی و قرمز مربوط به میر حسین موسوی

چگونگی قتل خواهر زاده میرحسین در اغتشاشات یکشنبه

کاریکاتور مدعیان قانون

بیانیه کامل موسوی درباره حوادث عاشورا

بسم الرحمن الرحیم ( ایشان عادت دارند الله رافراموش کنند)
السلام علیک یا ابا عبدالله. انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و وال لمن والاکم و عاد لمن عاداکم. فیالیتنی کنت معکم فافوزا فوزا عظیما
همواره به اینجانب و دوستان گفته می شد که اگر شما اطلاعیه ندهید مردم به خیابانها نخواهند آمد و آنان از اعتراضات و مطالبات خود دست برخواهند داشت وآرامش به کشور برخواهد گشت. بنده به عنوان یک همراه جنبش عظیم سبز مردمی با این نظر موافق نبودم و می اندیشیدم که تا اصلاحات لازم با تکیه براصول روشن که می توان آنها را از قانون اساسی استخراج کرد، صورت نگیرد ، آب رفته به جوی باز نخواهد گشت.
 همونی که جناب عالی رو آورد کسای دیگر را هم می اره شما هم فقط یک مترسکید .
خبر : سکوت هاشمی‌رفسنجانی در قبال هتک حرمت مقدسات توسط حامیان موسوی
و 
خبر دیگر :  فائزه هاشمی در روز عاشورا در میان اغتشاشگران حضور داشته است 
)
فیلم: حضور فائزه هاشمی در هتک حرمت عاشورا

این فیلم را اینجا می توانید ببنید.



برای مراسم عاشورای حسینی علیرغم درخواستهای فراوان، نه جناب حجت الاسلام و المسلمین کروبی(همون 300 میلیون تومانی) اطلاعیه دادند و نه حجت الاسلام و المسلمین خاتمی ( همون که می دونه با دخترای خارجی چطوری دست بده)اطلاعیه صادر کردند و نه بنده و دوستانم(همونایی که با دروغ تقلب در انتخابات آبروی ایران را بردن). با این وصف یک بار دیگر مردمی خداجوی(همون بی نمازا وسوسول های بالاشهری) به صحنه آمدند و نشان دادند که شبکه های وسیع اجتماعی و مدنی که در طول انتخابات و بعد از آن به صورت خود جوش شکل گرفته است(منظور، منافقین،سلطنت طلب ها بهایی ها وضد انقلابیون از هر طیفی)، منتظر اطلاعیه و بیانیه نمی مانند(یعنی خودشون تخریب و آتش سوزی وآدم کشی را شروع میکنن). در حالی که مردم نه روزنامه همراه و مشوقی در کنار خود داشتند و نه از صدا و سیما، به عنوان رسانه ای ملی و بی طرف و منصف و عاقل بهره می بردند(غیر از چند هزار رسانه خارجی و چند نشریه ضد انقلاب داخلی _جدم از کمرم بزنه اگر دروغ بگم_). باز همه ملت ها و جهانیان شاهد بودند که در میان طوفانی از تهدیدها و تبلیغات و تکفیرها و اهانتها، عزاداران حسینی(همون دختر فکلی ها وپسر گیس دارا) در این روز مقدس حسین حسین گویان(میر حسین گویان) به صورت مسالمت آمیز (بدون سلاح سنگین،مثل تانک وتوپخانه) و بدون شعارهای تند روانه میدانها و مسیرهایی شدند که خود انتخاب کرده بودند(مثلابه سراغ نماز خوانهای ظهر عاشورا رفتند و با مسالمت کامل و از روی خیر خواهی سر وکله آنها حتی امام جماعت را شکستندو..) و این بار نیز چون دفعات گذشته با اعمال تحریک آمیز مواجه شدند، خشونت های غیرقابل باور چون زیر کردن راهپیمانان، تیراندازی نیروهای لباس شخصی که امروز هویت آنها بر کسی پوشیده نیست و روز بروز پرده از چهره آنان و سرانشان کنار زده می شود،(البته این کارها فقط از دست منافقین بی رحم بر می آید که همگی طرفداری خودشان را از من میر حسین اعلام کردند و قرار است همراه رضا ربع پهلوی و مریم رجوی وهخا و هخو و شغال های لس انجلس و روبا ه های لندن و پاریس و... به کمک من بیایند)فاجعه ای را آفرید که اثرات آن به این زودی از صحنه سیاسی کشورمان رخت برنخواهد بست.
بر اساس گزارش نیروهای انتظامی و امنیتی؛

لباس شخصی ها در حال کتک زدن مردم ؟؟


مشاهده فیلم های تکان دهنده عاشورا نشان می دهد که اگر شعارها و حرکات جاهایی به سمت افراط غیر قابل قبول کشانده می شود، ناشی از به زیر انداختن افراد بی گناه از روی پل ها و بلندی ها، تیراندازی ها و آدم زیر کردن ها و ترورهاست .
 خبر : چندتن از اغتشاشگران درحالی دستگیر شدند که مجهز به تلفن ماهواره ای بودند 
(خبر : اغتشاشگران عامل پرت کردن یک فرد از پل کالج بوده اند)http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8810091539
جالب آنکه در بعضی از این فیلم ها دیده شده است که مردم در پشت چهره نیروهای انتظامی و بسیجی مهاجم برادران خود را می بینند و در شرایط بحرانی و پر از خشم و هیاهوی آنروز سعی می کنند بدانها آسیبی نرسد.
بله دوستان رو می بینید که کاملا  مراقبند  به کسی اسیب نرسه ؟؟ البته یادم نمیاد برادرم اینجوری منو زده باشه ؟؟
 

 

 اگر صدا و سیما یک جو انصاف و عقل داشت ( داشت نداشت دیگه فقط بی بی سی داره ) می توانست برای تلطیف فضا و نزدیک کردن مردم به همدیگر گوشه ای از این صحنه ها را نشان دهد.( مثلا نشون دادن همون کف زدن ها و سوت زدن ها می دونید چقدر فضا را تلطیف ملطیف میکنه ؟) ولی هیهات! جریان روزهای بعد از عاشورا و گسترش دستگیریها و دیگر تمهیدات دولتی نشان می دهد که مسئولان اشتباهات گذشته را این بار در وسعت بیشتر تکرار می کنند و آنها می اندیشند سیاست ارعاب تنها راه حل است.(چرا اجازه نمی دهند این طفلی ها ،منافقین ،چند تا آدم دیگه بکشن و بقیه شهر را آتیش بزنن ؟این بیجاره ها بعد از کف وسوت تازه رقصشون گرفته بود که عزا دارای حسینی آمدند و تار و مارشان کردن بدبخت ها قر تو کمرشون خشک شد.)
گیرم که چند روز با دستگیریها ، خشونت ها ، تهدیدها و بستن دهان روزنامه ها و رسانه ها سکوت برقرار گردید، تغییر قضاوت مردم(منافقین) را نسبت به نظام چگونه حل می کنید؟ تخریب مشروعیت را چگونه جبران می نمائید؟(مگر نمی داننید 13 از 25 بزرگتر است؟) نگاه ملامت آمیز و متعجب همه جهانیان(سران آمریکا،انگلیس،اسراییل و...) از این همه خشونت یک دولت به ملت خود را چگونه تغییر می دهید؟ با مشکلات بر زمین مانده اقتصادی و معیشتی کشور که به دلیل ضعف مفرط دولت روزبروز وخیم تر می شود چه می کنید؟(ببینید ما چقدر دلار داریم.) با چه پشتوانه ای از کارآمدی و انسجام ملی و سیاست خارجی موثر، سایه قطعنامه ها و امتیازخواهی های بیشتر را در سطح بین الملل از سر کشور و ملتمان دور می کنید؟(اگر حکومت را به ما بدهید  پسرخاله اوباماودخترخاله کلینتون ،یک کاری برامون می کنن)
اینان می اندیشند با عقب راندن نخبگان و روشنفکران و دانشگاهیان و فعالان از صحنه سیاسی خواهند توانست بدون پرداختن ریشه ای به مسائل امروز کشور به دیروز قبل از انتخابات برگردند؟
(البته حواستون باشه نخبه یعنی من وطرفدارانم)اما کسانی که تاریخ را خوانده اند و کمی با ماهیت پیچیده جوامع آشنایی دارند می دانند که این تفکر ناشی از یک توهم واقع گریز و پناه بردن به رویکردهای کم عمق و گول زننده است .( تاریخ اول به ما یاد داد که استعمار پیر از چه کسانی حمایت می کرد  واز چه کسانی حمایت می کند )
بنده به صراحت و روشنی می گویم فرمان اعدام و قتل و زندانی کروبی و موسوی و امثال ما مشکل را حل نخواهد کرد(نترس بابا،«بی بی سی» و «سی ان ان» و خیلی از «ان ان »های دیگه پشتت ایستادن) سخنان روز چهارشنبه میدان انقلاب و قبل از آن نماز جمعه هفته پیش دانشگاه که توسط چهره های منتسب به نظام ایراد گردید،(منحصر به تهران نبود خواسته  مردم  همه شهرها وروستاها همین بود)نتایج هر نوع اقدام تروریستی را مستقیما به سمت کانون نشانه خواهد رفت و گره مشکل بحران کنونی را نا گشودنی خواهد ساخت. گوساله و بزغاله خواندن بخش عظیمی از جامعه و خش و خاشاک نامیدن آنان (این القاب را فقط برای اغتشاش گران به کار بردند نه همه معترضین)و مباح کردن خون عزاداران حسینی فاجعه ای است که هم اکنون توسط افرادی مشخص و صدا و سیما در جامعه رخ داده است.  این چه سخنرانی است که از تریبون دولتی مردم را به جنگ با یکدیگر ( یکدیگر نه،بلکه فقط با ضد انقلاب )دعوت می کند و یک عده را حزب الله می نامد و عده ای دیگر را حزب الشیطان؟(اگر چه تعداد شان قابل توجه نیست اما جنگ با شیاطین واجب است.) بارها در یک سخنرانی کوتاه اعلام می کند مردم توجه کنید جنگ است! آیا این سخنان دعوت به جنگ و شورش داخلی نیست ؟(خواهشا یه نگاهی به بیانیه های قبلی تون بندازید تا بفهمید دعوت به جنگ یعنی چی ) با توجه به استفاده از اصطلاحات مذهبی و اشاره به آیات و روایات ، این مراجع عظام و روحانیون فاضل هستند که می توانند بگویند با این گونه اشخاص چه می توان کرد؟(مراجع اعلام کردند آشوبگران محارب اند)
آنچه به بنده به عنوان یک فرد کوچک این جامعه مربوط می شود استقبال از هر هجمه ای در راه اسلام و کشور عزیزمان است و سخنان چند روز اخیر بنده را به یاد کلام امام رحمه الله علیه می اندازد که " بکشید ما را ، ما نیرومند تر می شویم". بنده ابایی ندارم که یکی از شهدایی(شما باید یک جوکر می شدید  ) باشم که مردم بعد از انتخابات در راه مطالبات به حق دینی و ملی خود تقدیم کردند و خون من رنگین تر از آن شهدا نیست.( وای مردم از خنده  خدا ....)
بنده به صراحت می گویم تا وجود یک بحران جدی در کشور به رسمیت شناخته نشود، راهی برای خروج از مشکلات و مسائل پیدا نخواهد شد.(منظورشون بحرانیه که  درست کردن ) عدم اذعان به بحران ، توجیه گر ادامه راه حل های سرکوبگرانه خواهد شد. اذعان به وضعیت بحرانی می تواند راه حل را نه در سرکوب که بر سر آشتی ملی قرار دهد . تهمت بی دینی و همراهی با قدرتهای بیگانه مستکبر و افراد بدنام و جریانهای منحوسی چون منافقین (به رفیقات فحش نده)به فرض آنکه به حذف فیزیکی تعدادی از خدمتگزاران اسلام و مردم منتهی شود ناشی از چشم بستن به ماهیت مشکلات ملی کشور است.( تهمت ؟ ما که ندیدیم اوباما رژیم صهیونیستی و منافقین از کی حمایت کردن شما هم شتر دیدی ندیدی؟؟)(خبر :مریم رجوی: خواسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های جنبش اعتراضی خواسته گروه من است) من به عنوان یک دلسوز می گویم منافقین با خیانت ها و جنایت های خود مرده اند، شما برای کسب امتیازهای جناحی و کینه ورزی آنها را زنده نکنید .(بگذارید ما زنده کنیم)
من لازم می دانم قبل از آنکه راه حل خودم را برای خروج از بحران مطرح سازم ، برهویت اسلامی و ملی و مخالف سلطه بیگانگان(مخالف؟ خبر : سناریوی واشنگتن پست برای تقویت منابع خارجی اغتشاشگران ) و وفادار به قانون اساسی؟؟؟؟

 ما و جنبش سبز تاکید نمایم. ما پیروان اباعبدالله حسین علیه السلام هستیم . این یکی رو دیگه به عینه دیدیم مردم هم دیدن راست میگه دیگه عمه ی ... بود قران و پرچم حسین (ع) رو اتیش می زد ؟؟؟


 

سوزانده شدن عکس امام توسط اغتشاشگران در روز عاشورای حسینی

 

ما شیفتگان حریتی هستیم که منادیش آن امام مظلوم بود . ما پیرو کسی هستیم که در قلمرو وسیع اسلامی ربودن خلخالی از پای یک زن را برنمی تابید.ولی کشیدن چادر از سر زن مسلمون حق مسلم طرفداران ایشونه  ما معتقد به تفسیر رحمانی از اسلام هستیم (که هر کاری خواستیم بکنیم کسی هم نتونه چیزی بگه )که انسانها را یا هم کیش هم می دانند و یا همسانانی در خلقت. نگاهی که بر کرامت ذاتی انسان باور دارد و برنمی تابد که ضارب او در زندان با غذایی جز شبیه غذای او نگهداری شود و یا مورد شکنجه و امثال آن قرار گیرد.
بنده و دوستان عزیزم که امروز بسیاری از آنها در زندانها محبوس هستند پای بندان سرسخت استقلال کشور هستیم(به عمل،کار برآید به سخندانی نیست) و از اینکه بازار اسلامی ما تبدیل به یک بازار مکاره برای کالاهای بیگانه شده است رنج می بریم. ما به شدت با فساد موجود که ناشی از سیاستهای سوء و عدم تدبیر است مخالفیم. ما می گوئیم نهاد بزرگ و تاثیر گذاری چون سپاه اگر هر روز چرتکه بیاندازد که قیمت سهام چقدر بالا و پائین رفته نمی تواند از کشور و منافع ملی آن دفاع نماید؛ هم خود به فساد کشیده می شود و هم کشور را به فساد می کشاند . (چه ربطی این به فساد داره ما که نفهمیدیم )ما می گوئیم و حاضریم در مباحثات نشان دهیم که امروز منافع و حقوق مستضعفان و کارگران و کارمندان و سایر اقشار ملت در یک فساد بزرگ در حال غرق شدن است . جنبش سبز مخالف دروغ است (قاه قاه ...)و آنرا آفتی خانمان برانداز برای کشور می داند و از این رو دروغ های سیاسی و امنیتی و اقتصادی و فرهنگی و امثال آنرا خطری بزرگ برای کشور می دانیم.(دروغ ها از جنس میرحسینیش خوبه مثل دروغ تقلب در انتخابات اقلا یک چهارشنبه سوری هم بالای شهر راه می افته)
ما یک دولت و نظام صادق و رئوف و با شفقت و مبتنی بر آراء مردم می خواهیم که به تنوع آراء و عقاید مردم نه به شکل تهدید که بلکه بصورت یک فرصت نگاه کند. ما سرک کشیدن به زندگی خصوصی مردم، تفتیش عقاید، تجسس،(جه کار دارید ما مدرک داریم یا نداریم یاکروبی چند صد میلیون گرفته) بستن روزنامه ها و محدود کردن رسانه ها را مخالف دین مترقی و رهایی بخش خود و مخالف قانون اساسی برآمده از این دین می دانیم.(بگذارید مثل دانمارک به خدا هم فحش بدهند) ما ضایع کردن یک ریال از بیت المال را در جهت اهداف باندی و جناحی حرام می دانیم(آدم باید بیت المال را تو خیابونا آتیش بزنه نه این که...  ) و می گوئیم که سند چشم انداز ملی بیست ساله که به تایید همه ارکان نظام رسیده است امروز به یک ورق پاره بی ارزش تبدیل شده است. ما هشدار می دهیم که رقیبان بزرگی در منطقه با رشدهای اقتصادی دو رقمی در حال ظهور هستند و روز به روز قوی تر می شوند (به همت بعضی ها والبته شما دارید ایران رو قوی می کنید ها ). درحالیکه ما متاسفانه از دادن یک بودجه سالانه و نگهداشتن حسابهای ذخیره ارزی و امانت در سپرده های مردم و پاسخگویی در مقابل دیوان محاسبات عمومی و مجلس شورای اسلامی عاجز هستیم .(میرحسین جان راستش را بگو علت این آتیش بازی ها همینه یا یک کینه بیست و چند ساله نسبت به رهبر عزیز ما؟)
ما نه آمریکایی هستیم و نه انگلیسی(احتمالا محصول مشترکند) . تا حال نه کارت تبریکی برای روسای کشورهای بزرگ فرستاده ایم و نه امید یاری آنها را داریم و می دانیم با اصالت قدرت در روابط بین اللمل هر کشور به دنبال منافع ملی خود است و ما بیزار از کسانی هستیم که بر عرف و اعتقادات دینی و ملی ملت خود احترام نمی گذارند .(ولی اونا خوب پول می فرستن) و مضحک است که بما تهمت اهانت به قرآن ، عاشورای امام حسین یا پاره کردن عکس حضرت امام قدس سره زده شود . مسلما حرمت شکنی اگر در روز عاشورا صورت گرفته باشد مورد تایید ما نیست، اما بدترین نوع حرمت شکنی را کشتن بندگان بیگناه و عزادار در روز عاشورا و در ماههای حرام می دانیم .(اومدی یک کلمه حرف درست بزنی نذاشتی جمله به پایان برسه رفتی خر شیطونو سوار شدی چهار نعل می ری .)
اما من برآنم که راه حل مشکلات پیش آمده و بحران موجود چنین است؛ وضعیت کشور امروز چون رودخانه خروشان و عظیمی است که سیلابهای تند و حوادث گوناگون باعث طغیان و گل آلود شدن آن شده است . راه آرام کردن این رودخانه بزرگ و روشن ساختن و زلال کردن آب آن در یک اقدام سریع و عاجل امکان پذیر نیست . اندیشیدن باین گونه راه حلها که عده ای توبه کنند و عده ای معامله کنند و بده و بستانی صورت گیرد تا این مشکل بزرگ حل شود عملا به بیراهه رفتن است .
بنده راه حل را در روانه ساختن نهرها و چشمه هایی از آب روشن و شیرین به بستر این رودخانه می دانم که بتدریج و طی یک فرآیند تدریجی کیفیت آب و وضع رودخانه را تغییر دهد(قابل توجه دوستان در آب و فاضلاب شهری) . و نیز اعتقاد دارم که هنوز دیر نشده است و نظام ما آن قدرت را دارد که در صورت تدبیر و در صورت داشتن یک نگاه احترام آمیز و توام با ملاطفت به همه ملت و اقشار آن این مهم را بانجام برساند . بنده تعدادی از این راه حلها را که چون نهرها و چشمه هایی از اب روشن می تواند فضای ملی را تحت تاثیر قرار دهد و اوضاع را به سمت بهبود ببرد، بیان می کنم :
1- اعلام مسئولیت پذیری مستقیم دولت در مقابل ملت و مجلس و قوه قضائیه به نوعی که از دولت حمایت های غیرمعمول در مقابل کاستی ها و ضعف هایش نشود و دولت مستقیما پاسخگوی مشکلاتی باشد که برای کشور ایجاد کرده است . به یقین اگر دولت کارآمد و محق باشد خواهد توانست جواب مردم و مجلس را بدهد و اگر بی کفایت و ناکارآمد بود مجلس و قوه قضائیه در چهارچوب قانون اساسی با او برخورد خواهند کرد .(مردم با رای خود این دولت را تایید کرده اند )
2- تدوین قانون شفاف و اعتماد برانگیز برای انتخاباتها به نوعی که اعتماد ملت را به یک رقابت آزاد و منصفانه و بدون خدعه و دخالت قانع سازد . این قانون باید شرکت همه ملت را علیرغم تفاوت در آراء و اندیشه ها تضمین کند و جلوی دخالت های سلیقه ای و جناحی دست اندرکاران نظام را در همه سطوح منتفی سازد . مجالس اولیه انقلاب می تواند به عنوان الگویی مورد توجه قرار گیرند ..(با همین قوانین خاتمی وهاشمی هم رییس جمهور شدند )

3- آزادی زندانیان سیاسی و احیاء حیثیت و آبروی آنها . بنده یقین دارم که این اقدام نه به ضعف که به درایت نظام تعبیر خواهد گشت . و نیز آگاهیم که جریانهای سیاسی منحطی با این راه حل مخالف هستند .(این یکی رو شرمنده هر کی ... می خوره پای ... هم می شینه )
4- آزادی مطبوعات و رسانه ها و اجازه نشر مجدد روزنامه های توقیف شده جزء ضروریات روند بهبود است . ترس از آزادی مطبوعات باید از بین برود و تجربیات جهانی در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد . گسترش کانال های ماهواره ای و اهمیت یافتن آنها و تاثیرگذاری قاطع این رسانه که بخوبی ناکافی بودن روش های قدیمی و محدودیت صدا و سیما را می رساند . پارازیت ها و محدودیت های اینترنتی می تواند برای مدت کوتاهی اثرگذار باشد . تنها راه چاره داشتن رسانه هایی متنوع و آگاه و آزاد در داخل کشور است . آیا زمان آن نرسیده است که با اقدامی شجاعانه و ناشی از اعتماد به متفکران و نیروهای خلاق جامعه ، نگاهها را از آنسوی مرزها به شکوفایی خلاقیت سیاسی و فرهنگی و اجتماعی داخلی برگردانیم ؟(دوره ی اقای خاتمی داشتیم که تونستید این بلا رو سر ملت بیارید )
5- برسمیت شناختن حقوق مردم برای اجتماعات قانونی و تشکیل احزاب و تشکل ها و پایبندی به اصل 27 قانون اساسی . اقدام در این زمینه که می تواند با درایت و همکاری همه علاقمندان به کشور صورت گیرد در طول چند ماه می تواند فضایی توام با دوستی و محبت ملی را جایگزین در گیری سازمان بسیج و نیروهای امنیتی با مردم و یا درگیری مردم با مردم نماید .(بله مثلا لباس شخصی ها که عکسشون در بالا هست)
به بندهای فوق پیشنهادات دیگری نیز می توان اضافه کرد . به نظر بنده حتی یک جوی کوچک زلال در این بین می تواند مغتنم باشد . ضرورتی ندارد همه بندها با هم شروع شود . مشاهده عزم در این راه بروشنی افق کمک خواهد کرد . و کلام آخر آنکه همه این پیشنهادات بدون نیاز به توافق نامه و مذاکره و داد و ستدهای سیاسی و از موضع حکمت و تدبیر و خیرخواهی می تواند اجرایی شود.
میرحسین موسوی
شرمنده به علت کمبود وقت و مشغله  نتونستم  بیشتر از این وقت بزارم اگر دوستان مصادیق بیشتری از حرف های ایشون دارند با لینک خبر در نظرات بگذارند تا استفاده کنیم .ممنونم
یاحسین

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/13 و ساعت 11:37 صبح | نظرات دیگران()

 آقای موسوی این را که رهبری زودتر گفته بودند !! 

یادداشتی بر بیانیه 17 میرحسین موسوی


آقای موسوی این را که رهبری زودتر گفته بودند !!



موسوی در بخشی از بیانیه شماره 17 خود که در تاریخ 11 دی ماه 1388 منتشر شده آورده است :

" برای مراسم عاشورای حسینی علیرغم درخواستهای فراوان، نه جناب حجت الاسلام و المسلمین کروبی اطلاعیه دادند و نه حجت الاسلام و المسلمین خاتمی اطلاعیه صادر کردند و نه بنده و دوستانم. با این وصف یک بار دیگر مردمی خداجوی به صحنه آمدند و نشان دادند که شبکه های وسیع اجتماعی و مدنی که در طول انتخابات و بعد از آن به صورت خود جوش شکل گرفته است، منتظر اطلاعیه و بیانیه نمی مانند."

حال نظر شما را به قسمتی از بیانات رهبر انقلاب در روز 29 خرداد ماه 1388 جلب می کنم :


" اینها خیلى باید مراقب رفتار خودشان باشند؛ خیلى باید مراقب گفتار خودشان باشند. اگر آنها کمى افراطى‏گرى کنند، دامنه‏ى این افراطى‏گرى در بدنه‏ى مردم به جاهاى بسیار حساس و خطرناکى خواهد رسید که گاهى خود آنها دیگر نمیتوانند آن را جمع کنند، که ما نمونه‏هایش را دیده‏ایم. افراط وقتى در جامعه به وجود آمد، هر حرکت افراطى به افراطى‏گرى دیگران دامن میزند. اگر نخبگان سیاسى بخواهند قانون را زیر پا بگذارند، یا براى اصلاح ابرو، چشم را کور کنند، چه بخواهند، چه نخواهند، مسئول خونها و خشونتها و هرج و مرج‏ها، آنهایند."

البته بیانه میر حسین تعداد بیشتری از این گزاره های قبلا حل شده و همچنین تناقض را شامل می شود

به عنوان مثال در قسمت دیگری از این بیانیه آمده است :

من لازم می دانم قبل از آنکه راه حل خودم را برای خروج از بحران مطرح سازم ، برهویت اسلامی و ملی و مخالف سلطه بیگانگان و وفادار به قانون اساسی ما و جنبش سبز تاکید نمایم

در پاسخ به این قسمت باید گفت :

جناب موسوی آیا روزه خواری کسانی که "هویت اسلامی " داشتند را در روز قدس به خاطر می آورید؟آیا مخالفت با سلطه بی گانه با عث می شود این افراد نتوانند مرگ بر آمریکا بگویند و به قول امامی که مثل نقل و نبات تحریفش می کنید "روسیه را مطرح کنند تا آمریکا از یادها برود" آیا قانون نهادی به غیر از مجلس قانونگذار،شورای نگهبان و شخص رهبری را مسئول رسیدگی به امور قانونی قرار داده است؟

پس چگونه با قانون هستید؟

در نهایت در رابطه با این بیانیه میر حسین می توان گفت :

اگر در بیانیه خود دم از قانون،امام و استکبار ستیزی نمی زدید از نظر من یکی انسان منطقی تری بودید ،چه کسی را می خواهید فریب دهید وقتی حتی طرفدارانتان به شعار قانون گرایی شما می خندند و بلند و با صراحت اعلام می کنند "موسوی دیگر کیست " ما با رهبری و نظام مخالفیم

کاش حد اقل منطقی می بودید و تازه اگر دم از قانون نمی زدید طرفدارانتان را بیشتر در کنارتان نگاه می داشتید من واقعا نمی فهمم آیا این حساب سر انگشتی اینقدر دشوار است؟

اگر قانون گرایید خروج از حاکمیت با قبول نکردن حکم مجلس و شورای نگهبان و رهبری چه معنی می دهد

چیزی که من از بیانیه شما برداشت می کنم تلاش دردناک شما در مقابل اطرافیانتان برای گرفتن ژست قانون مداری و خط اامامی بودن و حامی جمهوری اسلامی بودن است

تلاشی که سعی دارد نگذارد تا دقیقا صحبت های ضد انقلاب را تکرار کنید

به خیالتان موفق بوده ایت؟نتیجه این کنش دو شخصیتی شما چیزی جز سیاهه ای پر تناقض نبوده است

و دیری نمی پاید که بیانیه کاملا ضد انقلابی شما منتشر خواهد شد



منبع | نویسنده : علیرضا ذوالفقار

Print  پرینت صفحه

http://www.bangdad.com/bangdad/pages/details.asp?id=180


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/13 و ساعت 10:30 صبح | نظرات دیگران()

حمله صادق آهنگران به کاندیداهای معترض به انتخابات // بعضی‌ها غیر از شکم، اندیشه‌شان هم از حرام پرشده

من در همان روزها به محمدعلی گفتم تو پسر منی، اگر به شدت بروی جلو، تبعاتی برای من ایجاد خواهد شد/ وقتی حضرت آقا که به تأیید مرحوم حاج سیداحمد آقا خودشان برگزیده حضرت امام(ره) بودند، پرچم ولایت فقیه را بر دوش می‌گیرند، خیلی‌ها برنمی‌تابند و ادعا می‌کنند که می‌توانستند رهبر باشند، همین‌ها هستند که فتنه‌ها را آغاز می‌کنند، پیامبر اعظم(ص) هم که رحلت فرمودند، فتنه‌ها از سوی برخی خواص شروع شد.


حاج صادق آهنگران به خبری که در ایام پس از انتخابات توسط پسرش در وبلاگ شخصی اش مبنی بر ناراحتی بی اندازه این مداح از نحوه برخورد با معترضین منتشر شد ، پاسخ داد و گفت : لطف خدا بود که شایعه‌ای از زبان محمدعلی ما پخش شد و خودش متوجه شد. حتی تأکید کرد بیانیه‌ای می‌دهم و آن بیانیه را هم داد، این طوری هم پایبندی‌اش را به ولایت ثابت کرد و هم فتنه‌گران را رسوا کرد.

بخش هایی از گفت وگوی آهنگران با روزنامه جوان در پی می آید:

- آقا محمدعلی ما تشخیص داده بود که به یک کاندیدایی رأی بدهد، اصلاً در خانواده ما بیشتر گرایش به یک کاندیدای خاص بود. من خیلی فکر کردم که ببینم ضعف و کم کاری‌ام کجا بوده که او به این نتیجه رسیده که به فلان کاندیدا رسیده. خب البته من وقتم مال خودم نیست، همیشه در سفر هستم و احتمالاً کوتاهی کرده‌ام. با این همه وقتی حضرت آقا فصل‌الخطاب را فرمودند آقا محمدعلی ما هم مثل بسیاری دیگر کنار کشید، به لطف خدا پایه ذهنی محمدعلی ما نسبت به ولایت بسیار محکم است البته من در همان روزها به محمدعلی گفتم تو پسر منی، اگر به شدت بروی جلو، تبعاتی برای من ایجاد خواهد شد، برایش گفتم که دشمن، مرا که سرباز ولایت هستم هدف گرفته، گفتم از تو علیه من سوءاستفاده می‌کنند. گفتم اصراری ندارم اعتقاداتم را به تو تحمیل کنم، اگر با ولایت مشکل داری راه من از تو جداست، من به همه اعلام می‌کنم که راه پسرم از من جداست. اما همان‌طوری که مطمئن بودم محمدعلی گفت تابع و مطیع ولایت است و می‌داند که به او ضربه زده‌اند. لطف خدا بود که شایعه‌ای از زبان محمدعلی ما پخش شد و خودش متوجه شد. حتی تأکید کرد بیانیه‌ای می‌دهم و آن بیانیه را هم داد، این طوری هم پایبندی‌اش را به ولایت ثابت کرد و هم فتنه‌گران را رسوا کرد. اتفاقاً من دیدم محمدعلی ما خیلی ولایتی است چرا که وقتی حضرت آقا موضوع را بیان کردند محمدعلی گفت: سمعاً و طاعتاً. او به خاطر پایبندی به ولایت نظر خودش را نادیده گرفت و مهم این است که الان مصمم و استوار پشت سر آقا ایستاده و گوش به فرمان است. محمدعلی هم مثل خودم است، آقا را عاشقانه دوست دارد. من خودم همیشه دلم با آقا بوده است و اعتقاد دارم اگر در رکاب ایشان شهید بشوم در محضر آقا امیرالمؤمنین به شهادت رسیده‌ام.

- خیلی‌ها که از مسیر ولایت منحرف می‌شوند پاک هستند، اینها اسیر سردمدارانی شده‌اند که آنها دنیاطلب هستند و حسادت دارند.

- وقتی حضرت آقا که به تأیید مرحوم حاج سیداحمد آقا خودشان برگزیده حضرت امام(ره) بودند، پرچم ولایت فقیه را بر دوش می‌گیرند، خیلی‌ها برنمی‌تابند و ادعا می‌کنند که می‌توانستند رهبر باشند، همین‌ها هستند که فتنه‌ها را آغاز می‌کنند، پیامبر اعظم(ص) هم که رحلت فرمودند، فتنه‌ها از سوی برخی خواص شروع شد.

- به‌هرحال شیطان در کمین است.کسی که لب به توهین باز می‌کند اصلاً مرجع نیست، مرجع هیچ‌وقت اجازه نمی‌دهد هوای نفس بر اندیشه‌اش مسلط شود. یکی از همین‌ها چند وقت پیش فتوایی می‌دهد و سپس وقتی یکی از همین آدم‌هایی که نان آمریکا را خورده‌اند می‌رود سراغ همان به اصطلاح مرجع، از زبان او می‌شنود که می‌گوید: خوشت آمد از فتوایی که دادم؟ خب این چه مرجعی است، شیطان رفته توی پوستش، اینکه تو حرفی بزنی که دشمنان خوششان بیاید و تأییدت کنند دقیقاً نقطه مقابل اطاعت از ولی‌فقیه است. مگر امام(ره) نفرمود: اگر دشمن از شما تعریف کرد به خودتان شک کنید!

- ببینید برادر من، یک حساسیتی شاید ایجاد بشود اگر ما بگوییم حضرت آقا جای امام(ره) هستند، چرا؟ چون خود آقا می‌فرمایند، من شاگرد امام(ره) بوده‌ام، حضرت امام(ره) هم این را تأیید کرده‌اند که آقا صلاحیت رهبری را دارند، پیش‌تر عرض کردم که مرحوم حاج‌سید احمدآقا این را نقل کرده‌اند. می‌توانیم بگوییم حضرت آقا شاگرد معتمد امام(ره) بوده‌اند

- به‌هرحال حضرت امام (ره) خیلی‌ها را اطراف خودش حفظ کرده بود و مواظب‌شان بود که فتنه نکنند، حضرت امام(ره) با نگاه معنوی خودش اینها را شناخته بود. امام راحل اشراف خاصی داشت که خیلی‌ها جرأت حرف زدن در برابر ایشان را نداشتند، نکته دیگر هم اینکه جداً فتنه‌های این 20 سال متفاوتند با فتنه‌هایی که در 10 سال حضور حضرت امام (ره) وجود داشت از ناحیه مغرضین. سن و سال حضرت امام(ره) هم طوری بود که مانع می‌شد وارد مسائل ریز بشوند.

- من اگر این اجازه را به خودم بدهم این انتقاد را می‌کنم که چرا سران فتنه‌های اخیر را به زندان نمی‌افکنند؟ جواب کشته‌های اخیر را که با سردمداری همین سران فتنه بود چه کسی خواهد داد؟

- اگر اینها یاران امام (ره) هستند پس چرا راه امام (ره) را نمی‌روند؟ سؤال من از شما این است که آیا اینان همان راه امام (ره) را رفتند؟ همان مواضع امام(ره) را حفظ کردند؟ همان نگاه امام(ره) به ارزش‌ها و شورای نگهبان را داشتند؟ اینها دقیقاً برخلاف نظر امام (ره) حرکت می‌کنند. مگر امام (ره) نفرمود اگر دیدید دشمن از شما تعریف کرد به خودتان شک کنید!


- به نظر من حالا در کشور ما می‌توانیم بگوییم بعضی‌ها غیر از شکم، اندیشه‌شان هم از حرام پر شده است، انگار تاریخ دوباره تکرار شده، همانها هم که در برابر اباعبدالله (ع) ایستادند پیکر مطهرش را با الله اکبر بر سر نیزه کردند.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/13 و ساعت 10:30 صبح | نظرات دیگران()
می فهمم چه زجری می کشید! در تاریخ
خوب به یاد دارم اگر صحبتی از امام خمینی می شد، امثال شما، در مورد او چگونه سخن می گفتید. سال گذشته در همین ایام، در زمان استراحت بین دو کلاس با یکی از شما در مورد تاریخ انقلاب بحث می کردم که از کوره در رفت و بحث را با فحش مستهجنی به امام خمینی پایان برد.


وبلاگ آرمانشهر

تا حدود یکسال پیش، در سلف دانشکده، در گفتگوهای قبل از آمدن استادها به کلاس، در گپ و گفت های وقت استراحت بین کلاسها،‌ در پایان کلاسها و هنگام خروج از دانشگاه، گاهی وقتها در صحبتهایمان (ما دانشجوها) گریزی هم به سیاست می خورد. خوب به یاد دارم اگر صحبتی از امام خمینی می شد، امثال شما، در مورد او چگونه سخن می گفتید. سال گذشته در همین ایام، در زمان استراحت بین دو کلاس با یکی از شما در مورد تاریخ انقلاب بحث می کردم که از کوره در رفت و بحث را با فحش مستهجنی به امام خمینی پایان برد. حالا این روزها، همو با اعتماد به نفسی مثالی، دم از امام خمینی می زند، تا فرزند او خامنه ای، مثله شود.

می دانم چقدر برایتان سخت است که این روزها مجبورید پس از سالها زندگی همراه با بغض امام، عکس او را در دست بگیرید و عزادار توهین به او باشید. شمایی که هیچ وقت حاضر نبودید، پیشوند «امام» را همراه نام خمینی کنید. شمایی که از رقاص بازیِ معدودی مسافر در جاده های شمال، در تعطیلی سالگرد رحلت امام، با ذوق و شوق یاد می کردید.

شمایی که میدان «امام خمینی»، همیشه برایتان میدان «توپخانه» بود. شمایی که دانشجوی حزب اللهی از ترس تمسخرتان، می ترسید عکس امام خمینی را داخل کلاسورش نصب کند. شمایی که برایتان عجیب و مسخره بود که مردم پس از شنیدن نام خمینی، صلوات می فرستند. شمایی که خودتان و پدرانتان در خانه هایتان، هر وقت تلویزیون خمینی را نشان می دهد، با فحشی زیر لب، کانال تلویزیون را عوض می کنید. شمایی که جمله «اقتصاد مال خر است» خمینی را بدون در نظر گرفتن زمینه ای که این جمله در آن بیان شده است، بارها توی سر بچه حزب اللهی ها می کوبیدید. شمایی که ادای لهجه خمینی را در آوردن، سوژه خنده هایتان بود. شمایی که ابلهانه، سخنرانی ?? بهمن ???? امام خمینی در بهشت زهرا را به عنوان سند فریبکاری او به رخ ما می کشیدید. شمایی که پس از گذشت بیست سال از رحلت خمینی، یکبار پا به مرقد او نگذاشته اید و اصلا نمی دانید که فضای حرم او چه شکلی است. شمایی که ...

می دانم، می دانم. تو را می فهمم. دوست من! خیلی سخت است که یک عمر با کینه خمینی زندگی کرده باشی و حالا مجبور باشی عکس او را بالا ببری! می دانم در دلت از خودت شرمساری که مجبوری چنین نقش سختی را بازی کنی و وقتی عکس خمینی را بالا گرفته ای، خاطره هایت از رابطه معنوی سابقت با او آزارت می دهد. و اگر بیشتر آزار نمی بینی به تو می گویم، بخواهی یا نخواهی، این نشانه قدرت و فراگیری گفتمان ماست که بعد از سالها، تازه به جایی رسیده ای که مجبوری عکس خمینی را در دست بگیری. 

http://www.irandiplomacy.ir/modules/news/article.php?storyid=5279


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/13 و ساعت 10:29 صبح | نظرات دیگران()

موسوی و کروبی، مقدس تر از ولایت فقیه!

یاداشت وارده - دیروز، شعارهایی همچون «لعن علی عدوک یا حسین، خاتمی و کروبی و میرحسین»، «موسوی اعدام بشه، فتنه زمینگیر میشه»، «مرگ بر سید آمریکایی»، «ابالفضل علمدار، کروبی رو تو بردار» و... فریاد مکرر میلیونها ایرانی و حداقل چندصدهزار نفر تهرانی بود.


یادداشت وارده

حالم به هم می خورد از صدا و سیمایی که شعار کثیف «مرگ بر اصل ولایت فقیه» (و به بیان دیگر، شعار مرگ بر نائب امام زمانِ) جماعتی حداکثر چند ده هزار نفری را بارها پخش می کند، اما در بخشهای مختلف خبری اش، اِبا دارد از اینکه شعار «مرگ بر موسوی» و «مرگ بر کروبی» میلیونها ایرانی را که دیروز سر داده شد پخش کند. از نظر صداوسیما، موسوی و کروبی و خاتمی و دیگر پشتگرمان به حمایت آمریکا و اسرائیل و انگلیس و تروریستهای مجاهدین خلق و سلطنت طلبان و بهائیها و دین ستیزان، مقدس تر از نائب امام زمان هستند.

دیروز، شعارهایی همچون «لعن علی عدوک یا حسین، خاتمی و کروبی و میرحسین»، «موسوی اعدام بشه، فتنه زمینگیر میشه»، «مرگ بر سید آمریکایی»، «ابالفضل علمدار، کروبی رو تو بردار» و... فریاد مکرر میلیونها ایرانی و حداقل چندصدهزار نفر تهرانی بود. میلیونها ایرانی، امروز بغض انباشته شده از هفت ماه تحقیر و اهانت را بیرون ریختند؛ میلیونها ایرانی، اعم از ?? میلیون رای دهنده به احمدی نژاد که ماههاست وجود آنها توسط سبزهای اموی انکار می شود و میلیونها رای دهنده پشیمان به موسوی که نمونه هایش در اقوام نزدیک نگارنده وجود دارند و امروز در راهپیمایی میلیونی شرکت کرده بودند.

حتی در شهر یزد، شهر خاتمی، امروز شعار «مرگ بر خاتمی»، توسط دهها هزار یزدی سر داده شد. اما بخشهای مختلف خبری سیما هیچکدام از این شعارها را پوشش ندادند. حالم از این صداوسیمای محافظه کار به هم می خورد.

http://www.irandiplomacy.ir/modules/news/article.php?storyid=5282


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/13 و ساعت 10:28 صبح | نظرات دیگران()
جهت استعمال افرادی چون: مریم رجوی و رضا ربع پهلوی! + عکس
اولین پماد ضد سوزش برای مخالفان جمهوری اسلامی ایران؛ این پماد برای منافقین، سلطنت طلبان، تجزیه طلبان و فرقه موسوی توصیه شده است.


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/10/13 و ساعت 10:28 صبح | نظرات دیگران()
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا