همه - خبر روز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
زن همه‏اش بدى است و بدتر چیز او اینکه از او چاره نیست . [نهج البلاغه]
امروز: چهارشنبه 103 آذر 7

اختصاصی"جوان آنلاین"
پیوند دوباره منافقین در قول و عمل

گروهک تروریستی منافقین اقدامات تبلیغی خود را همزمان با سران فتنه آغاز کرده‌اند.

 

با نزدیک شدن به خردادماه و سالگرد حوادث پس از انتخابات سال قبل، گروهک تروریستی منافقین نیز اقدامات تبلیغی خود را همزمان با سران فتنه آغاز کرده‌اند.
به گزارش خبرنگار «جوان آنلاین» اخیراً با نزدیک شدن خرداد‌ماه که سالگرد اعلام قیام مسلحانه منافقین و همچنین آشوبگری فتنه‌گران برضد نظام نیز است، منافقان پیامک‌هایی را به برخی از شهروندان استان‌های مرزی ارسال نموده و در آن از هواداران خود خواسته از تاریخ 20 تا 30 خرداد به همراه جنبش سبز علیه نظام اسلامی بپاخیزند. در پایان این پیامک نام مسعود رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین نیز ذکر شده است.



  انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 294940

منبع ما : http://www.javanonline.ir/Nsite/FullStory/?Id=294940


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در پنج شنبه 89/2/30 و ساعت 12:1 عصر | نظرات دیگران()

وقف با طعم خصوصی سازی؟!

 

رد دو فوریت طرح وقف اموال موسسات غیردولتی در مجلس و سپس بازگرداندن همین طرح به مجلس و تصویب یک فوریت آن، از تلاشی گسترده برای حفظ وضعیت ملوک الطوایفی در دانشگاه آزاد حکایت می کند.
 کیهان پیش از این هشدار داده بود که برخی عناصر مرتبط و نمک گیر دانشگاه آزاد می کوشند از طریق مجلس، مصوبه کارشناسی و دقیق شورای عالی انقلاب فرهنگی برای نظام مند و گردشی کردن مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی را دور زده و مانع از اجرای آن شوند.

این در حالی است که مصوبه دانشگاه آزاد پس از چند سال بررسی کارشناسی و سنجش جمیع ابعاد به تصویب رسیده بود و راه را برای نظارت قانونمند بر مدیریت و اموال این دانشگاه و شکستن دایره انحصاری و بسته مدیریت آن باز می کرد.

با وجود مخالفت نمایندگان مجلس با دو فوریت طرح کذایی، این طرح مجددا با قید یک فوریت به مجلس عودت داده شد و یک فوریت آن به تصویب رسید. ظاهرا برای توجیه برخی نمایندگان مخالف و گرفتن رای موافق آنها، این گونه ادعا شده که فعلا بحث بر سر فوریت طرح است نه اصل آن و شما بعدا می توانید با محتوای طرح مخالفت کنید. با این توجیه که طرح حاضر مربوطه به عموم موسسات غیردولتی غیرانتفاعی است نه دانشگاه آزاد.

وقف دستپاچه دانشگاه آزاد از سوی مدیریت آن پس از آن پیش کشیده شد که بررسی طولانی مدت شورای عالی انقلاب فرهنگی- به دستور رهبر انقلاب- به مصوبه نهایی نزدیک شد و در واقع مسئولان این دانشگاه با وجود آگاهی از اینکه پرونده شان در یک نهاد عالی حاکمیتی و به دستور رهبر انقلاب در حال رسیدگی و تصمیم گیری است اقدام به دور زدن شورا و وقف آن کردند. در واقع این «شبه وقف» ترفندی برای فرار از نظارت قانونی و حاکمیتی بوده و این در حالی است که اموال 250 میلیاردتومانی دانشگاه آزاد، اموال عمومی و نه خصوصی محسوب می شود.

پرسشی که در این میان مطرح می شود این است که اگر اصل گشوده شدن پرونده دانشگاه آزاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی به اعتبار بی قانونی ها و حیف و میل ها و برخی سوء استفاده های مالی و سیاسی در این دانشگاه بوده است آیا می توان با ادعای وقف آن، پرونده ابهامات و تخلفات را بست و به رویه گذشته ادامه داد؟ و آیا سنت حسنه وقف نعوذ بالله روشی برای نهادینه کردن تخلف و تصرف نامشروع در اموال عمومی بوده است؟! سؤال دیگر اینکه آیا می توان اموال عمومی را به نحوی وقف کرد که خود در مدیریت آن باقی ماند و از نظارت قانونی و حاکمیتی با این ترفند گریخت؟ این عمومی سازی اموال عمومی است یا خصوصی و اختصاصی کردن آن؟

و سرانجام اینکه با این وقف می توان دانشگاه آزاد را زیر نظر سازمان اوقاف تعریف کرد یا مستثنی از نظارت آن؟ و آیا منطقی است که مجموعه دانشگاهی را به جای سپردن به نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی به مجموعه ای غیرتخصصی سپرد؟

به نظر می رسد رویکرد شترمرغی که از سوی برخی شرکت ها برای طفره رفتن از مسئولیت های دولتی بودن و در عین حال استفاده از مزایا و امتیازات آن در دوره سازندگی و اصلاحات پا گرفته بود و برخی شرکت ها نظیر پتروپارس خود را غیرخصوصی غیردولتی معرفی می کردند، در حال بازتولید است منتها با مستمسک وقف! در عین حال معلوم نیست چرا حضرات اموال و املاک شخصی خود را وقف نمی کنند و مایلند اموال عمومی را به موقوفه خصوصی تبدیل نمایند.

در این میان باید از طراحان طرح مورد بحث در مجلس پرسید کدام ضرورت باعث شد که با دستپاچگی طرح اخیر را با دو فوریت به مجلس بیاورند؟ آیا همین دستپاچگی بودار نیست؟
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در پنج شنبه 89/2/30 و ساعت 12:1 عصر | نظرات دیگران()
پخش سخنان امام چه کسانی را نگران می‌کند؟

شبکه ایران - مهدی خانعلی‌زاده: پخش سری جدید مستند "شاخص" که به بررسی مواضع و نظرات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران درباره موضوعات مختلف می‌پردازد، از روز پنجشنبه (امروز) آغاز می‌شود.

سری نخست این مستند سال گذشته و در ایام دهه فجر از رسانه ملی پخش شد که به دلیل وجود تصاویر و فیلم‌های پخش نشده از سخنان امام خمینی (ره) و تناسب آن با برخی مسائل داخلی در آن زمان، با استقبال گسترده مردم و مسئولان نظام روبرو شد. البته در این میان، برخی از جریانات سیاسی که پخش سخنان امام درباره مسائل سیاسی را با منافع جناحی خود در تعارض می‌دیدند، تلاش کردند تا با فضاسازی‌های رسانه‌ای از پخش این مستند جلوگیری کنند.

پخش سخنان امام از رسانه ملی را متوقف کنید

حجت‌الاسلام سید محمد خاتمی، رئیس بنیاد باران یکی از افرادی بود که نسبت به برنامه تلویزیونی "شاخص" واکنش نشان داد. آقای خاتمی گفت که سخنان امام در این برنامه "مستند گزینشی" است.

او بر پایه این گفته خود، مدعی شد که این موضوع سبب می‌شود تا چهره‌ای "مخدوش" از انقلاب، امام و نظام را القاء کند. رئیس دولت اصلاحات البته توضیح نداد که منظورش از گزینشی بودن این برنامه چیست و اشاره او به کدام بخش از سخنان امام راحل است اما افزود که پرداختن به شخصیت حضرت امام باید جامع باشد.

پخش سخنان امام به چهره اسلام ضربه می زند!

مجید انصاری، عضو مجمع روحانیون مبارز و حامی آقای موسوی در انتخابات ریاست جمهوری هم در مصاحبه با روزنامه "اعتماد" از پخش این مستند از رسانه ملی انتقاد کرد. آقای انصاری در این گفت‌وگو مدعی شد که "تحریف معنوی جدی در محتوا و کلام حضرت امام ایجاد شده است" و ادامه داد که این مستند "چهره مهربان امام را خشن جلوه می دهد".

عضو مجمع روحانیون مبارز، پخش سخنان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در قالب مستند "شاخص" را در راستای نابود کردن "ولایت فقیه" دانست و با بیان اینکه "رسانه ملی می خواهد با هوشمندی به نظام و ولایت فقیه آسیب بزند"، اظهار داشت که این مستند، امام را "یک چهره خشن و قانون گریز نشان می دهد"!

البته آقای انصاری در حالی مستند شاخص را به ارائه یک چهره "قانون گریز" از امام متهم کرد که اولین و مهمترین قسمت این مستند با عنوان "امام و قانون" پخش شد و به بررسی رویکرد امام نسبت به قانون و واکنش ایشان به قانون گریزی برخی از سیاسیون مطرح در اوایل انقلاب پرداخت.

اعتراض سیدحسن خمینی به رسانه‌ملی با استناد به شنیده‌ها

چند روز پس از پخش مستند شاخص و استقبال گسترده مردم از این برنامه بیشتر نگذشته بود که سایت جماران متن کامل نامه حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی به رئیس رسانه ملی در اعتراض به این برنامه را منتشر کرد.

این سایت به نقل از حجت الاسلام حسن خمینی نوشت که جامعه‌ ما به وسیله آنچه در این برنامه پخش می شود، شخصیت واقعی امام را نمی شناسد.

آقای خمینی گرچه رسانه ملی را به چشم پوشی از جلوه های رأفت و محبت امام راحل و "بزرگ نمایی غلط و تحریف گونه" متهم کرد اما آنچنان که خود گفته، به نظر می‌رسد که او مستند شاخص را ندیده است.

در واقع اعتراض و اتهام آقای خمینی به رسانه ملی بر اساس شنیده هایش صورت گرفته بود؛ چنانچه او پیش از آغاز اعتراضش عنوان کرده است که "چنانکه از منابع موثق شنیده ام، برنامه ای تحت عنوان شاخص در تلویزیون پخش می شود و به گونه ای غیر صادقانه و تحریف آمیز، شخصیت جامع عارف کامل و مهربان و رهبری مقتدر امام خمینی(س) را مخدوش نموده است."

او به رئیس صداو سیما گفت که برای شناخت واقعی امام از یاران نزدیک امام دعوت کند تا ناگفته‌ها و شان نزول سخنان پخش شده را بیان کنند.

پاسخ انتقادی رئیس رسانه ملی به سیدحسن خمینی

پس از گذشت یک روز از انتشار نامه حجت الاسلام سید حسن خمینی به رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی در رسانه‌ها، عزت الله ضرغامی به این نامه با انتشار نامه‌‌ای سرگشاده پاسخ داد.

آقای ضرغامی در این نامه خاطرنشان کرد که در مستند شاخص با ذکر تاریخ سخنرانی، شأن نزول آن و تبیین شرایط ویژه جامعه در آن مقطع زمانی، نهایت امانت‌داری به کار گرفته شده است.

رئیس صدا و سیما در ادامه به مستند مشابه اشاره کرد که سال گذشته تحت عنوان "امام روح الله" از رسانه ملی پخش شده بود و حتی از ناحیه حجت الاسلام خمینی و موسسه نشر آثار حضرت امام (ره) مورد تحسین و تقدیر قرار گرفته بود. آقای ضرغامی پس از این اشاره از آقای سید حسن خمینی این سوال را ‌پرسید که "در این فاصله کوتاه زمانی چه اتفاقی رخ داده که شاخص‌های قضاوت اطرافیان شما را تا این حد دگرگون ساخته است؟"

آقای ضرغامی در ادامه به رنجنامه تاریخی حضرت امام اشاره کرد و خطاب به سید حسن خمینی نوشت: "نمی‌خواهم رنجنامه بنویسم که یکبار برای همیشه پدر رنج کشیده شما از طرف همه ما بچه‌های انقلاب ؛ آن را به یادگار گذاشته است."

وی در پایان نامه خود به آقای سید حسن خمینی گفت: ای کاش همانگونه که به حکم وظیفه فرزندی امام، اعتراض جدی به اقدامات صدا و سیما دارید همینطور هم نسبت به حوادث 8 ماه گذشته و جفائی که دشمنان انقلاب و اسلام به اساس نظام جمهوری اسلامی و میراث گرانبهای امام کردند بیانیه می‌دادید و آن اقدامات شرم‌آور را نیز محکوم می‌کردید.

حمایت 240 نماینده مجلس از مستند "شاخص"

با وجود واکنش منفی طیف اصلاحات به پخش سخنان امام خمینی از رسانه ملی، 240 نفر از نمایندگان مجلس با صدور بیانیه‌ای از برنامه‌های پخش شده از سوی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در ایام دهه فجر به خصوص برنامه تلویزیونی "شاخص" قدردانی و حمایت کردند.

این بیانیه با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی با رهبری‌های مدبرانه و بی‌نظیر امام خمینی(ره) با سرافرازی از همه پیچ و خم‌ها و فراز و نشیب‌ها عبور کرده، به تلاش امروز فتنه گران برای مقابله با ارکان نظام اشاره و تاکید کرده بود: امروز نیز بیش از هر زمان جامعه انقلابی ما به رهنمودهای حضرت امام‌خمینی(ره) و تعیین ملاک حق و باطل نیازمند است.

در ادامه این بیانیه آمده بود: بدین وسیله ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی از صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران که در ایام پیروزی انقلاب اسلامی با برنامه‌های مناسب و پر جاذبه بار دیگر اندیشه افکار امام‌خمینی(ره) را به عنوان شاخص حق در معرض دید ملت ایران خصوصاً نسل‌های جدید قرار داده است و به تبیین رهبری‌های خودمندانه، فرزانه و قاطعانه امام‌خمینی (ره) پرداخته است، صمیمانه تشکر می‌‌کنیم.

در بخش پایانی این بیانیه نیز تاکید شد: مسئولین صدا و سیما جمهوری اسلامی باید به راه خویش مطمئن باشند که امام‌خمینی (ره) نه وابسته به بیت خاصی است و نه در حصار زمان و مکان خاصی قرار می‌گیرد و نه در انحصار حزب و گروه خاص می‌باشد.

واکنش اصلاح‌طلبان به پخش سری جدید "شاخص" چه خواهد بود؟

منتقدین رفتارهای اخیر آقایان موسوی، کروبی و خاتمی معتقدند از آنجا که اصلاح‌طلبان در سال گذشته، با استفاده از عدم شناخت کافی نسل جوان از امام راحل(ره) کوشیدند تا با شعار پیروی از آرمان‌های امام، به رفتارهای خود وجهه مناسبی بخشند، پخش مستند شاخص توانست باعث افشای تناقض رفتار آنان با خط و راه امام و ثبت تضاد دیگری در کارنامه اصلاح‌طلبان شود و علت مخالفت این جریان با مستند شاخص، به همین دلیل است.

در همین راستا به نظر می‌رسد پخش سری جدید سخنان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران درقالب مستند شاخص نیز با واکنش منفی این طیف سیاسی روبرو شود.

منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=50643


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در پنج شنبه 89/2/30 و ساعت 11:51 صبح | نظرات دیگران()

فراکسیون اقلیت به چه کسی رای می‌دهد؟

 

سخنگوی فراکسیون اقلیت می‌گوید در مجلس فعلی رئیسی مقتدرتر از آقای لاریجانی نیست و فراکسیون اقلیت در انتخابات هیات رئیسه مجلس به او رای خواهد داد.
داریوش قنبری در گفت‌وگو با فرارو درباره نظر فراکسیون اقلیت نسبت به انتخابات هیات رئیسه گفت: «ما در فراکسیون اقلیت تیمی را مامور بررسی عملکرد هیات رئیسه با توجه با آنچه که در آئین نامه مجلس آمده، کردیم تا ببینیم عملکرد هیات ریئسه چگونه بوده تا نهایتا به نتیجه‌ای در این باره برسیم. ارزیابی‌ها صورت گرفت و این کمیته نظرات خود را در هفته جاری به اعضای فراکسیون اعلام کرد که ما این نظرات را در رای گیری اعمال می‌کنیم.»

وی افزود: «البته همه نتیجه گیری‌های ما قرار نیست فعلا خبری شود. در رابطه با رئیس مجلس نظر فراکسیون مثبت است و ما به آقای لاریجانی رای می‌دهیم. در ارتباط با نواب رئیس هم فراکسیون با نظر مثبت برخورد می‌کند ولی درباره سایر اعضای هیات رئیسه ما هنوز ارزیابی‌مان تکمیل نشده است.»

این نماینده عضو فراکسیون اقلیت درباره نحوه بررسی انجام گرفته اظهار کرد: «این ارزیابی‌ها با توجه به واقعیات موجود که خیلی هم آرمانی نیست صورت گرفته است. ولی با توجه به آئین نامه داخلی مجلس باید آرمانی به مسئیله نگاه می‌کردیم. منتها براساس واقعیات این ارزیابی ها صورت می‌گیرد و این مسایل هم در تصمیم ما دخالت دارد.»

نماینده مردم ایلام با انتقاد از برخی از نمایندگان گفت: «مجلس به خوبی به وظایفش عمل نکرده و کاستی‌های بسیار زیادی دارد. امانمی‌شود کاستی‌های مجلس را به پای رئیس مجلس یا تعدادی از اعضای هیات رئیسه گذاشت. مجلس یک کلیتی است که باید خودش از شان و جایگاه خودش دفاع کند. به نظر من رئیس مجلس چند گامی از بقیه نمایندگان در زمینه روابط مجلس و دولت جلوتر است.»

قنبری اضافه کرد: «زمانی که بدنه مجلس ضعیف است و بسیاری از نمایندگان به وظایف نمایندگی‌شان آشنا نیستند، در چنین وضعیتی دیگر نباید انتظار چندانی از هیات رئیسه داشت. بهرحال در وهله اول این خود نمایندگان هستند که باید از شان و جایگاه خودشان دفاع کنند. با شناختی که بنده از این مجلس دارم رئیسی مقتدرتر از آقای لاریجانی وجود ندارد.»

وی با بیان اینکه نباید بار مجلس را به دوش رئیس یا چند نماینده در هیات رئیسه بیاندازیم، گفت: «اگر بدنه مجلس با آقای لاریجانی همراهی بیشتری می‌کرد شان مجلس بسیار بیشتر از چیزی بود که الان شاهدش هستیم. من ایشان را بالاتر و برتر از خیلی ازنمایندگان دیگر در استفاده از ابرزار های نظارتی می‌دانم. در خیلی از موارد ایشان همراهی لازم را انجام داده اند تا مجلس بیشتر از جایگاه خودش دفاع کند ولی این نمایندگان هستند که باید از این موقعیت استفاده کنند که متاسفانه این گونه نبود.»

سخنگوی فراکسیون اقلیت درباره دلایل عدم همراهی بدنه با هیات رئیسه تاکید کرد: «بخشی از این دلایلی که منجر شد تا نمایندگان نتوانند به وظایفشان عمل کنند مربوط به ناآگاهی نمایندگان بود. ما شاهدیم آگاهی سیاسی و آگاهی تخصصی نمایندگان بسیار کم است. از طرف دیگر چون مجلس ما حزبی نیست باعث این ضعف می‌شود. از جمله موارد دیگری هم که می‌شود به آن اشاره کرد این است که برخی از نمایندگان از حوزه وظایف خود خارج شده و وارد حوزه اجرا شده‌اند که این موضوع منجر به ضعف مجلس شده و باعث می‌شود آنها نتوانند آن طور که باید روابطشان را با دولت تنظیم کنند.»

وی در مورد احتمال تغییر در ترکیب هیات رئیسه گفت: «احتمالش بسیار کم است که رئیس مجلس تغییر کند. پیش بینی ما این است؛ در سطح رئیس و نواب رئیس تغییری خاصی نخواهد بود اما احتمال دارد در میان سایر اعضای هیات رئیسه تغییری رخ دهد.»

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در پنج شنبه 89/2/30 و ساعت 11:50 صبح | نظرات دیگران()
ورود مادران آمریکایی های بازداشتی به تهران
مادران سه بازداشت شده آمریکایی در ایران پس از ورود به تهران اعلام کردند :برای دیدار با فرزندانشان آمده اند.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، سه زن آمریکایی دیشب با پرواز امارات از دبی به فرودگاه امام خمینی (ره) تهران وارد شدند در حالی که گروه زیادی از تصویربرداران و عکاسان داخلی و خبرگزاریهای خارجی منتظر آنان بودند.

یکی از مادران در سخنانی کوتاهی در هنگام ورود به خبرنگار ما گفت: من برای دیدار فرزندم آمده ام.

مادر دیگری گفت: ‌امیدواریم هر چه زودتر فرزندانمان را ببنیم،‌ ما آنها را ده ماه است که ندیده ایم، دیگری هم ابراز امیدواری کرد که فرزندش را بتواند با خود به خانه ببرد.

"سارا شورد " ، " جاش فتال" و " شان باور " سه آمریکایی هستند که حدود 9 ماه قبل از طریق مرز عراق به صورت غیرقانونی وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شدند.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در پنج شنبه 89/2/30 و ساعت 11:49 صبح | نظرات دیگران()

جواب جالب متکی به خبرنگار رویترز

 

وزیر امور خارجه کشورمان طی یک نشست خبری در تاجیکستان، به سوالات خبرنگاران درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران پاسخ گفت.
 
به گزارش خبرنگار اعزامی روزنامه ایران به تاجیکستان، منوچهر متکی در پایان اجلاس وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی، در یک نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه ایران مبنی بر اینکه در صورت تصویب قطعنامه مورد نظر آمریکا در شورای امنیت علیه ایران، واکنش متناسب و منطقی ایران نسبت به این اقدام چه خواهد بود؟ گفت: آقایان داسیلوا و اردوغان قبل از آمدن به تهران، با سران کشورهای مختلف از جمله اعضای شورای امنیت تماس داشتند و بعد از رفتن از تهران هم دوباره با این کشورها تماس برقرار کردند.

وزیر خارجه کشورمان افزود: ارزیابی آنان این است که هیچ شانسی برای قطعنامه جدید علیه ایران وجود ندارد و ارزیابی و برداشت ما نیز همین است. بنابراین ما ارزیابی خود در مورد این موضوع را به بعد موکول می‌کنیم.

متکی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در این خصوص که آیا توافق ایران، برزیل و ترکیه، با کارشکنی کشورهای غربی پایان می‌پذیرد؟ تصریح کرد: بیانیه امضا شده منطق روشنی دارد و ضمن اینکه افق‌های روشنی را برای همکاری ایجاد کرده و تقریباً راه تقابل را در این موضوع، براساس بند 4 خود محدود کرده است.

وی ادامه داد: تصور می‌کنم این توافقنامه با استقبال خوبی در محیط بین‌الملل روبرو شده است و ما با نگاه خوشبینانه و مثبت کارمان را پیش می‌بریم.

خبرنگار رویترز نیز از وزیر امور خارجه کشورمان پرسید نظرتان در این خصوص که با وجود بیانیه ایران، اعضای دائم شورای امنیت در حال تکمیل پیش‌نویس قطعنامه‌ جدید علیه ایران هستند، چیست؟ و متکی اینگونه پاسخ داد: یکی دو عضو از اعضای شورای امنیت در آشپزخانه‌هایشان دنبال طبخ غذای جدیدی بودند که در آینده به سایر اعضا ارائه دهند، اما این غذا را وقتی ارائه کردند که دیگران غذای خود را خورده بودند.
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در پنج شنبه 89/2/30 و ساعت 11:47 صبح | نظرات دیگران()
روایت خاتمی از آبروریزی موسوی

سید محمد خاتمی در این دیدار به میرحسین موسوی گفته است: "برخی کارها و مواضع شما غیر قابل دفاع است. اینکه شما بیانیه ای صادر می کنی و از چند نفر تروریست دفاع کرده و به قوه قضائیه حمله می کنی چه معنی دارد؟"

به گزارش شبکه ایران، سید محمد خاتمی در دیدار با میرحسین موسوی از بیانیه حمایت‌آمیز وی از چند قاتل بمب‌گذار انتقاد کرده است.

شنیده های موثق حاکی از آن است که آقای خاتمی هفته گذشته دیداری با آقای موسوی داشته و از لجاجت‌ها و مواضع وی گله کرده است.

یک منبع نزدیک به جریان اصلاحات به خبرنگار روزنامه رسالت گفته است: "خاتمی در این دیدار به موسوی گفته برخی کارها و مواضع شما غیر قابل دفاع است. اینکه شما بیانیه ای صادر می کنی و از چند نفر تروریست دفاع کرده و به قوه قضائیه حمله می کنی چه معنی دارد؟"

آقای خاتمی همچنین گفته است وقتی سوابق افراد اعدام شده منتشر می شود ، مردم با دیدن سوابق آنها نسبت به بیانیه حمایت آمیز شما چه خواهند گفت و ما این تناقض را در میان هواداران اصلاحات چگونه باید توجیه کنیم؟! آقای موسوی که در مقابل انتقادات خاتمی به انفعال افتاده بود، سعی در توجیه رفتار غلط خود داشته که خاتمی ضمن رد دلایل موسوی در حمایت از بمب گذاران با لحنی معنی دار به او گفته: "خلاصه آقای موسوی، با این بیانیه آخری آبروی ما را بردی!"

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=50534


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 89/2/29 و ساعت 6:41 عصر | نظرات دیگران()
روزنامه امریکایی وال‌استریت ژورنال گزارش داد:
نشست تهران رسوایی کامل برای دیپلماسی دولت امریکا/ احمدی‌نژاد اوباما را منزوی کرد

روزنامه امریکایی وال استریت ژورنال نوشت: نشست تهران به مثابه یک افتضاح برای اوباما بود که پس از 16 ماه، احمدی‌نژاد توانست با ابتکار خود، او را منزوی کند.

به گزارش رجانیوز، "چه افتضاحی!" این اولین جمله ای است که بعد از اینکه احمدی نژاد دست های دو رهبر برزیل و ترکیه را بالا برد، در ذهن تداعی می شود زیرابعد از 16 ماه فشار روانی و دیپلماسی، اوباما شکست خورده است. این یک کودتای سیاسی بود برای شکست خواسته غربی‌ها در خصوص توقف برنامه هسته ای ایران و افتضاح کاملی برای استراتژی دیپلماسی زمین‌خورده دولت اوباما بود.

احمدی‌نژاد توانست با شروط خود و جلب توجه کشورهای دیگر و ارایه پیشنهادات مؤثر خود، کاری را که آمریکا می خواست، انجام دهد، به راحتی در جریان یک ائتلاف با دو قدرت سرنوشت‌ساز بی‌نتیجه بگذارد و برای خود یک پیروزی سیاسی ثبت کند. امریکا می‌خواست ضمن منزوی کردن ایران، از شورای امنیت برای تحریم این کشور، قطعنامه بگیرد.

"امروزه دیپلماسی فاتح میدان است" این سخن را رئیس جمهور برزیل با کنایه به دولت اوباما بیان کرد و به دولت اوباما نشان داد که در سیاست خارجی کاملاً در مقابل وی قرار دارد.

به هر حال، علی رغم اینکه امریکا و دولت های همراهی کننده اروپایی آن خواستند احمدی‌نژاد را منزوی کنند ولی احمدی نژاد کاری کرد که اوباما تک و تنها بماند و کاملاً در موضع انفعال قرار بگیرد، به طوری که منزوی شدن امریکا در این زمینه کاملاً مشهود است.

روسیه و چین نیز به خوبی این هماهنگی را از خود نشان دادند، به طوری که حتی با ضعیف‌ترین تحریم علیه ایران نیز مخالفت کرده و این نشان داد که آنها نیز مناسبات جهانی را به خوبی می شناسند. بعد از 16 ماه از روی کار آمدن اوباما، امروز ایران نه تنها در زمینه برنامه هسته ای خود پیشرفت های زیادی کرده است بلکه توانسته است دولت اوباما را به شدت در انزوای دیپلماسی قرار دهد که حتی در دوران جورج بوش هم این امر بی سابقه بوده است.

این روزنامه در پایان می نویسد که اسرائیل باید سعی در ایجاد جلب توجه بهتر در روابط دیپلماسی خود با ترکیه و برزیل داشته باشد، به‌ویژه باید به فکر یک رئیس جمهور امریکایی باشد که بتواند روابط دیپلماسی بهتری برقرار کرده و جهانیان را بهتر توجیه کند.

 

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=50491


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 89/2/29 و ساعت 6:39 عصر | نظرات دیگران()
نظر وزیر اطلاعات درباره دستگیری سران فتنه

وزیر اطلاعات در خصوص دستگیری سران فتنه گفت: وزارت اطلاعات برای دستگیری سران فتنه تصمیم نظام را دنبال می‌کند.

حجت‌الاسلام مصلحی وزیر اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه آیا ایران قصد شکایت از فرانسه به دلیل زندانی کردن علی وکیلی راد به مدت 19 سال به دلایل واهی دارد، گفت: ایران در حال بررسی این موضوع است تا ببیند نوع برخوردی که با ایشان شده چگونه بوده است.

وی در پاسخ به سؤال دیگر فارس مبنی بر اینکه اگر شکنجه‌ای انجام نشده باشد همین که به دلیل واهی در زندان بوده است آیا جای شکایت ندارد، گفت:‌ این موضوع را بررسی خواهیم کرد و در خصوص آن اقدام می‌کنیم.

وزیر اطلاعات در خصوص ورود خانواده سه تبعه آمریکایی که فرزندان آنان در ایران هستند، گفت: آنها قرار است به ایران آمده و وضعیت آنان را مشاهده کنند و بر اساس سیاست انسان‌ دوستی که جمهوری اسلامی ایران دارد و می‌خواهد آنرا به دنیا اعلام کند ما از آمریکا نیز خواسته‌ایم که خانواده افرادی که بیگناه و به صورت ربایش در آمریکا زندانی هستند آنها نیز به دیدار خانواده‌های خود بیایند و در این درحالی است که آنهایی در ایران دستگیر شدند حرکت‌شان جاسوسی بوده و ورود آنها به خاک ایران غیرقانونی بوده و ما بر اساس احکام دینی و بشردوستی‌مان اینگونه برخورد می‌کنیم اما آنها که ادعای حقوق بشر دارند ببینند با افرادی که از ما در اختیار دارند چگونه برخورد می‌کنند.

حجت‌الاسلام مصلحی در خصوص دستور رئیس جمهور مبنی بر برخورد با پارتی‌بازی و پیگیری آن توسط وزارت اطلاعات، گفت: از ما خواسته شده است تا گزارشی تهیه کنیم و این گزارش در حال تهیه است و برای اقدام تحویل رئیس جمهور خواهد شد و این گزارشات مخصوص کل کشور است که به رئیس جمهور ارائه می‌‌کنیم.

وی در خصوص طرح هدفمند کردن یارانه‌ها و دریافت یارانه، گفت: اینگونه نیست که من نیاز نداشته باشم اما فرم اقتصادی را پر نکردم و یارانه را دریافت نمی‌‌کنم زیرا مستحق‌تر از ما هستند.

وزیر اطلاعات در خصوص گزارش کمیسیون امنیت ملی از وزارت اطلاعات درخصوص قطع روابط ایران با انگلیس، گفت: از ما گزارشی در خصوص قطع روابط با انگلیس خواسته نشده است و ما یک سری بررسی‌هایی را در خصوص مباحث ارتباط با انگلیس داشته‌ایم و پیشنهاداتی را در این خصوص مطرح کردیم و آن پیشنهادات را قرار است شورای امنیت ملی بررسی کند.

حجت‌الاسلام مصلحی در خصوص آخرین اقدامات وزارت اطلاعات در خصوص مهدی هاشمی فرزند هاشمی رفسنجانی، گفت: در خصوص پرونده مهدی هاشمی باید دستگاه قضایی باید حکم جلب را صادر کرده و به محض اینکه مهدی هاشمی وارد ایران شود جلب می‌شود.

وی در خصوص نظارت وزارت اطلاعات بر آقازاده‌ها و برخی مقامات و سفرهای‌ آنها به خارج از کشور، گفت: ما درخصوص این افراد به خارج از کشور چیزی نداریم.

وزیر اطلاعات در خصوص اهداف آمریکا برای تصویب قطعنامه بر علیه ایران، گفت: آمریکا وضعیتش مشخص است و می‌خواهد از این وضعیتی که برایش ایجاد شده و کارشناس سیاسی آمریکا نیز اعلام کردند که وضعیت به گونه‌ای شده است که آمریکا خلع سلاح شده است را و در مقابل جمهوری اسلامی ایران زیرپایش خالی شده به دنبال این است که ایران را متهم کند و خود را از این وضعیت بیرون بیاورد اما بیانیه تهران بسیار محکم و قوی است و در این بیانیه شرایطی گذاشته است که اگر غربی‌ها به دنبال ایجاد آرامش و برطرف کردن تنش‌ها هستند باید این مباحث را پیگیری و دنبال کنند و من احساسم این است که تعبیر همان تعبیری است که مقام معظم رهبری فرمودند که این دست چدنی است که بر روی آن دستکشی مخملی کشیده شده است.

حجت‌الاسلام مصلحی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی براینکه برخی تصمیمات در سطح بالای نظام گرفته شده را زیر سؤال می‌برند، گفت: زمانی است که برخی انتقاد سازنده و از دلسوزی دارند اما عمدتا احساس ما این است که این اظهارنظرات غرض‌ورزی است و از روی دلسوزی برای نظام و اهداف نظام نیست.

وی در خصوص بحث‌های مطرح شده در خصوص گروکشی ایران از آزادی کلوتیلد ریس گفت که چنین بحث‌هایی صحت ندارد.

حجت الاسلام مصلحی در خصوص دستگیری سر تیم حفاظت میرحسین موسوی گفت: من خبری از این موضوع ندارم.

وزیر اطلاعات در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا ما در خردادماه باز هم شاهد اغتشاشات خواهیم بود یا نه گفت: وضعیت فتنه به لطف خدا با وضعیتی که پیدا کرده است به گونه‌ای نیست که بتواند حرکتی داشته باشد.

وزیر اطلاعات در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه بحث‌هائی در خصوص شکل‌گیری اغتشاشات در خیابان حجاب گفت: وضعیت فتنه به گونه‌ای نیست که بتواند حرکتی انجام دهد.

مصلحی در پایان نظر وزارت اطلاعات در خصوص دستگیری سران فتنه گفت: ما تصمیم نظام را دنبال می‌کنیم.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=50579


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 89/2/29 و ساعت 6:38 عصر | نظرات دیگران()


ریگی:آمریکا و اسرائیل به ما لیست ترور می دادند

رهبر دستگیر شده گروهک تروریستی جندالله گفت: افرادی آمریکایی و یا اسرائیلی در پوشش ناتو با ما مذاکره می کردند و لیستی از افراد را برای ترور به ما دادند.

 

 رهبر گروهک تروریستی جندالله گفت: همه اصرار مذاکره کنندگان بر این بود که جندالله عملیات را از منطقه مرزی و بلوچستان به پایتخت کشور یعنی تهران منتقل کند.
به گزارش فارس، "عبدالمالک ریگی "، رهبر گروهک تروریستی جندالله در گفت‌وگو با خبرنگار پرس تی‌وی گفت که زمانی که وی در مراکش بود، نمایندگان آمریکا یا اسرائیل به وی لیستی از افراد در تهران را داده بودند تا وی آنها را ترور کند.
وی گفت: ما در کازابلانکا در مراکش با افرادی که خود را نمایندگان ناتو معرفی می‌کردند دیدار کردیم. بعد از ملاقات وقتی قضایا را جمع بندی کردیم دو شبهه در ذهن ما ایجاد شد. یکی این که اگر این افراد عضو ناتو هستند چرا در افغانستان با ما ملاقات نکردند، در حالی که در افغانستان پایگاه دارند و خیلی راحت‎تر و با ضریب امنیتی بالاتری می‌توانند با ما ملاقات کنند.
ریگی افزود: شبهه دومی که برای ما ایجاد شد این بود که بار اولی که به ما اطلاع داده شد، نیروهای ناتو قصد مذاکره با ما را دارند گمان کردیم که آنها می‌خواهند درباره شرق ایران با ما گفت‌وگو کنند چون نیروهای ناتو در افغانستان مستقر هستند و ممکن است در رابطه با موضوع شرق کشور نظرهایی داشته باشند. اما همه اصرار مذاکره کنندگان بر این بود که جندالله عملیات را از منطقه مرزی و بلوچستان به پایتخت کشور یعنی تهران منتقل کند.
وی ادامه داد: این نکته برای ما جای سوال داشت و ما را به این جمع بندی رساند که آنها آمریکایی و یا اسرائیلی هستند که در پوشش ناتو با ما مذاکره می کنند یا این که این افراد از نیروهای ناتو هستند ولی برای آمریکا و اسرائیل کار می‌کنند. در هر دو صورت ما به این نتیجه رسیدیم که این افراد با جاهایی غیر از ناتو ارتباط دارند.
رهبر گروهک تروریستی جندالله گفت: مذاکره‌کنندگان می‌گفتند که اسم گروهی از افراد، آدرس خانه‌های آنها و عکسهایشان را به شما می‌دهیم و حتی ابزار عملیاتی از جمله مواد منفجره و دیگر تجهیزاتی را که از آن در عملیات تروریستی استفاده می‌شود، در همان شهرهای محل عملیات در اختیار شما قرار می‌دهیم. شما فقط عملیات را اجرا کنید و در قبال انجام این عملیات ما جدا از پولی که برای دیگر همکاری‌ها به شما می‌دهیم، مبلغ هنگفت و بزرگی به شما پرداخت خواهیم کرد. آنها گفتند برای هر هدف مبلغی خاص تعیین شده و پس از انجام کار این پول به شما پرداخت خواهد شد.
ریگی افزود: در مجموع، طرفین به این نتیجه و اتفاق نظر رسیدیم که عملیات به مرکز انتقال پیدا کند. همچنین باید در رسانه‌ها فعالیت گسترده‌ای داشته باشیم و سوم هم این که اهداف و افراد خاصی باید هدف قرار گیرند. این سه نکته را آن‌ها مشخص کردند و از طرف ما نیز تایید شد و از آنها خواستیم تجهیزات را در اختیارمان قرار دهند تا خود را آماده کنیم.
وی ادامه داد: من از هر طرف به موضوع نگاه می‌کنم شکی ندارم که فعالیتهای ما نتیجه جهل و سطحی‎نگری بوده است. از جمله درباره ارتباطهایی که با برخی از کشورها داشتیم و حتی کارهایی که انجام دادیم مبنای همه نوعی جهل توام با نفرت بود و هنگامی که نفرت پیش می‌آید خود به خود عقل و خرد از کار می‌افتد.
ریگی گفت: تنها راهی که فکر می‌کنم برایم مانده است توبه در پیشگاه خداوند است و به دیگران می‌گویم انسان نباید هیچگاه تا زمانی که قلبش، ایمانش، وجدانش و دینش همگی رضایت ندارند، خون انسان دیگری را بریزد.



  انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 294836

 

منبع  ما : http://www.javanonline.ir/Nsite/FullStory/?Id=294836


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 89/2/29 و ساعت 6:37 عصر | نظرات دیگران()
<      1   2   3   4   5   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا